Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал! Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал! Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал!
Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал! Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал!
Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал!
Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал! Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал! Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал!
Головна сторінка Головна сторінка Новини Новини Файловий архів Файловий архів Галерея Галерея Форум Форум МініЧат МініЧат

Привіт, Гість ( Вхід | Реєстрація )

21 Сторінки V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Відповісти в даній теміСтворити нову тему
> Присутність чоловіка при пологах
Присутність чоловіка при пологах
Присутність чоловіка при пологах:
Я - за! [ 47 ] ** [45.63%]
Я - проти! [ 31 ] ** [30.10%]
Нейтрал і інші пофігістичні відповіді [ 25 ] ** [24.27%]
Гостям заборонено голосувати 
-=VJ=-
Допис 6.08.2008 09:30
Допис #121

Старійшина

Група: Користувачі
З: Київ
Користувач №: 1 610

Репутація: 601

Цитата(zav @ 6.08.2008 10:14) *
Ви так кажете, наче вже щось бачили, гиги.

Всі бачили пологи щонайменше раз в житті ggggg.gif
Перейти на початок сторінки

+Цитувати повідомлення
Castiel
Допис 6.08.2008 10:40
Допис #122

?

З: KoSmoZoo
Користувач №: 1 725

Репутація: 530

Цитата(Everlast @ 6.08.2008 01:14) *
Також медики кажуть, що після такого видовища досить пристойний відсоток чоловіків стають імпотентами, чи мають значно менший потяг до дружини.Хто бачив пологи - той зрозуміє мене чому.Знаю що дівчата мене засудять, але моє місце при пологах курити та нервувати у коридорі.

Ну імпотентами то сумніваюся, але потяг то точно зменшується))) І кошмари вночі снитися починають, як у "вулиці вязів")) То факт!

+Цитувати повідомлення
-=VJ=-
Допис 6.08.2008 10:47
Допис #123

Старійшина

Цитата(БоБриК @ 6.08.2008 11:40) *
Ну імпотентами то сумніваюся, але потяг то точно зменшується))) І кошмари вночі снитися починають, як у "вулиці вязів")) То факт!

Це на своєму досвіді?

Взагалі цікаво так дивитись - в розділі стосунків все переповнене чоловічими розмовами на тему "трахати все, що рухається", а як тільки до серйозних справ - усі в кущі, як зайці...

+Цитувати повідомлення
Everlast
Допис 6.08.2008 11:31
Допис #124

Місцевий

З: KievUndergroundCity
Користувач №: 11 144

Репутація: 42

Цитата(zav @ 6.08.2008 10:14) *
Ви так кажете, наче вже щось бачили, гиги.

Угу, казки.Був присутній на пологах абсолютно незнайомої жінки...витримав 10 хвилин - в мене мабуть вразлива психіка.імпотентом не став, але декілька днів навіть думок про тє щоб торкатись дівчат не було.

Цитата(-=VJ=- @ 6.08.2008 11:47) *
а як тільки до серйозних справ - усі в кущі, як зайці...

ти вважаешь це серьцозною справою?В чому тут серьйозність?
Серьйозні справи - це "вирішити" все з лікарями, що будуть приймати роди, фінансово забеспечити все необхідне на вищому рівні жінці - при пологах, та й загалом..та інші факти.

+Цитувати повідомлення
reyneke
Допис 6.08.2008 12:46
Допис #125

Писар

Користувач №: 3 807

Репутація: 81

Цитата(Everlast @ 6.08.2008 12:31) *
Я категорчино проти своєї присутності при пологах коханої.Тому що для мене, як для чоловіка дуже важко бачити як коханій боляче, а ти нічим не можеш допомогти..

Відмазки то все. Про допомогу чоловіка при пологах писалося вище, читай тему. А ще, почитай розповіді про пологи, там жіночки дуже часто пишуть про відчуття самотності. Так шо тут не тільки больовий фактор, а й моральний.

Також медики кажуть, що після такого видовища досить пристойний відсоток чоловіків стають імпотентами, чи мають значно менший потяг до дружини.

Ну так це ж добре. Дружина більше не мучатиметься через тебе. Тим паче, що перші пологи можуть їй відбити бажання народжувати ще...

Угу, казки.Був присутній на пологах абсолютно незнайомої жінки...витримав 10 хвилин - в мене мабуть вразлива психіка.імпотентом не став, але декілька днів навіть думок про тє щоб торкатись дівчат не було.

А що ти там робив? Невже теж у пологовому працюєш?
А що ти там такого побачив, що тебе так вразило? Мабуть, якщо засунути собі у рота лампочку, а потім її намагалися витягти, теж можна стати імпотентом.

ти вважаешь це серьцозною справою?В чому тут серьйозність?

Дивись вище. В допомозі: відполікти/полегшити біль, в контролі за лікарями, щоб все, як ти кажеш, пройшло на вищому рівні. Те, що ти комусь гроші платиш, як би, не гарантія...

Серьйозні справи - це "вирішити" все з лікарями, що будуть приймати роди, фінансово забеспечити все необхідне на вищому рівні жінці - при пологах, та й загалом..та інші факти.

Ой сумніваюся, що ти з лікарями будеш вирішувати.... скоріш за все, вирішуватиме твоя кохана, бо вона до них на прийоми ходить, а ти, навіть якщо і ходитимеш з нею, то сидітимеш у коридорі. Фінансово забезпечувати то єдине, чим ти можеш допомогти. І то...

+Цитувати повідомлення
Everlast
Допис 7.08.2008 10:32
Допис #126

Місцевий

Цитата(reyneke @ 6.08.2008 12:46) *
1.Відмазки то все. Про допомогу чоловіка при пологах писалося вище, читай тему. А ще, почитай розповіді про пологи, там жіночки дуже часто пишуть про відчуття самотності. Так шо тут не тільки больовий фактор, а й моральний.
2.Ну так це ж добре. Дружина більше не мучатиметься через тебе. Тим паче, що перші пологи можуть їй відбити бажання народжувати ще...
3.А що ти там робив? Невже теж у пологовому працюєш?
А що ти там такого побачив, що тебе так вразило? Мабуть, якщо засунути собі у рота лампочку, а потім її намагалися витягти, теж можна стати імпотентом.
4.Дивись вище. В допомозі: відполікти/полегшити біль, в контролі за лікарями, щоб все, як ти кажеш, пройшло на вищому рівні. Те, що ти комусь гроші платиш, як би, не гарантія...
5.Ой сумніваюся, що ти з лікарями будеш вирішувати.... скоріш за все, вирішуватиме твоя кохана, бо вона до них на прийоми ходить, а ти, навіть якщо і ходитимеш з нею, то сидітимеш у коридорі. Фінансово забезпечувати то єдине, чим ти можеш допомогти. І то...

1.Почуття самотності то звичайно дуже тяжко...я от дуже бувало також самотньо себе почував і боляче було - то що кожен раз звати когось з близьких?Є речі, які людина повинна вирішувати сама.
2.Що тобі на це відповісти?Якщо ти хочеш щоб твій чоловік був присутнім на пологах тільки з причини щоб йому більше не хотілося - тоді вперед.
3.Ні не працюю, так склалося незважаючи на моє бажання.Бажання засунути собі до рота лампочку в мене викликають здивування)))
4.Ти досконало знаеш всю процедуру та маєш медичний фах, щоб знати чи все правильно та точно роблять лікарі?Гарантії я свої коханій зможу забезпечити - знайомствами,грошима, впливом.
5.Якщо це був якийсь аргумент "Ой я сумніваюся" то він безперечно дуже обгрунтований та крутий..я навіть не знаю чим відповісти на нього.

Цей допис відредагував Everlast: 7.08.2008 10:45

+Цитувати повідомлення
Темний ангел
Допис 7.08.2008 10:44
Допис #127

Генеральний писар

З: м. Львів
Користувач №: 9 599

Репутація: 110

Цитата(reyneke @ 6.08.2008 13:46) *
Відмазки то все. Про допомогу чоловіка при пологах писалося вище, читай тему. А ще, почитай розповіді про пологи, там жіночки дуже часто пишуть про відчуття самотності. Так шо тут не тільки больовий фактор, а й моральний.

Людина народжується сама і помирає сама, а також народжує сама тут вже нічого не вдієш wink.gif , але це вже радше філософія... Чоловік, який буде присутнім при пологах не відчує і частину того, що відчує жінка, а ще коли пологи важкі, то жінці не до чоловіка і всіх сентиментів про моральну підтримку. Багато жінок на таке питання просто відповідали: "А чим він там мені допоможе?" Я повторюю. що підтримка необхідна після народження дитини, а не під час народження, щоб потім жінка, доглядаючи і піклуючись про дитину, ще морочила собі голову психологічними проблемами, які можуть виникнути у чоловіка.

+Цитувати повідомлення
-=VJ=-
Допис 7.08.2008 10:49
Допис #128

Старійшина

Цитата(Темний ангел @ 7.08.2008 11:44) *
Я повторюю. що підтримка необхідна після народження дитини, а не під час народження

Он як. Це з власного досвіду такі висновки?
Бо вище я вже процитував досвід моєї знайомої, натомість протилежного досвіду ніхто не навів, але усі трусяться, як зайці "ой, не треба йому там бути"...

+Цитувати повідомлення
Everlast
Допис 7.08.2008 10:53
Допис #129

Місцевий

Цитата(-=VJ=- @ 7.08.2008 11:49) *
натомість протилежного досвіду ніхто не навів, але усі трусяться, як зайці "ой, не треба йому там бути"...

тому що всі люди різні, і в кожної жінки своя субьективна думка.Чи треба змагатися кількістю досвідченних за чи проти?
а чому ви труситесь як зайці "ой треба йому там бути"? happy1.gif

+Цитувати повідомлення
-=VJ=-
Допис 7.08.2008 11:28
Допис #130

Старійшина

Цитата(Everlast @ 7.08.2008 11:53) *
тому що всі люди різні, і в кожної жінки своя субьективна думка.

То хай наведе свою думку на практичному досвіді "от я була, і мені без чоловіка було добре чи він мені заважав".

Цитата(Everlast @ 7.08.2008 11:53) *
а чому ви труситесь як зайці "ой треба йому там бути"? happy1.gif

Ти хоч трохи головою думаєш, коли пишеш, чи аби щось написати?

+Цитувати повідомлення
Everlast
Допис 7.08.2008 11:39
Допис #131

Місцевий

Цитата(-=VJ=- @ 7.08.2008 12:28) *
То хай наведе свою думку на практичному досвіді "от я була, і мені без чоловіка було добре чи він мені заважав".

Ти хоч трохи головою думаєш, коли пишеш, чи аби щось написати?

Для чого?Опоненти зрозуміли думки одне одного.Ти все пишеш чисто з практики?

Для того, для чого й ти пишеш ту пургу.

Цей допис відредагував Everlast: 7.08.2008 11:41

+Цитувати повідомлення
-=VJ=-
Допис 7.08.2008 12:46
Допис #132

Старійшина

Цитата(Everlast @ 7.08.2008 12:39) *
Для чого?Опоненти зрозуміли думки одне одного.Ти все пишеш чисто з практики?

Так. Або своєї, або людей, в яких я впевнений. І що далі?

Цитата(Everlast @ 7.08.2008 12:39) *
Для того, для чого й ти пишеш ту пургу.

Пургу тут написала поки що лише одна людина - я її окремо виділив для наочності.

+Цитувати повідомлення
Everlast
Допис 7.08.2008 13:34
Допис #133

Місцевий

Цитата(-=VJ=- @ 7.08.2008 13:46) *
Так. Або своєї, або людей, в яких я впевнений. І що далі?

Пургу тут написала поки що лише одна людина - я її окремо виділив для наочності.

І ти вважаешь це "опираючись на досвід"?Круто робити висновки з досвіду свого життя, та декількох знайомих приймаючу це за абсолютну істину.Це треба було жити майже 30 років щоб до цього дійти!!))))
А що, має бути щось далі? gryzin.gif

Це тільки твоя точка зору, але дякую що ваша честь мене виділила!Моя точка зору діаметрально інша.З точністтю до навпаки.)))Не треба так нервувати - лікарі кажуть нервові клітини не відновлюються)

Для мене це комплімент що такі персони як ти зі мною незгодні - це означає, що я,Слава Бог, відрізняюсь від вас!)))))

Цей допис відредагував Everlast: 7.08.2008 13:37

+Цитувати повідомлення
-=VJ=-
Допис 7.08.2008 14:28
Допис #134

Старійшина

Цитата(Everlast @ 7.08.2008 14:34) *
І ти вважаешь це "опираючись на досвід"?

Так. Іншого досвіду, окрім ще думки причетної до пологів людини, я тут не бачу.

Цитата(Everlast @ 7.08.2008 14:34) *
Круто робити висновки з досвіду свого життя, та декількох знайомих приймаючу це за абсолютну істину.

Коли дивишся на такі фрази - стає зрозуміло, чому у нас такі справи в юриспруденції. Коли у нас люди "Закінчивши Юр.фак Академії МВД, та відпрацювавши у Міжнародній Адвокатській Коллегії" не лише з логікою не дружать, а ще й прибріхують від себе вволю.

+Цитувати повідомлення
Everlast
Допис 7.08.2008 14:31
Допис #135

Місцевий

Цитата(-=VJ=- @ 7.08.2008 15:28) *
Так. Іншого досвіду, окрім ще думки причетної до пологів людини, я тут не бачу.

Коли дивишся на такі фрази - стає зрозуміло, чому у нас такі справи в юриспруденції. Коли у нас люди "Закінчивши Юр.фак Академії МВД, та відпрацювавши у Міжнародній Адвокатській Коллегії" не лише з логікою не дружать, а ще й прибріхують від себе вволю.

А я ще бачу ще власну думку, я знаю свої реакції.

Ти не переймайся, я там вже давно не працюю, щоб тобі було спокійно,а ось лінки з прибріхуваннями будь ласка до студії.

+Цитувати повідомлення
-=VJ=-
Допис 7.08.2008 14:40
Допис #136

Старійшина

Цитата(Everlast @ 7.08.2008 15:31) *
А я ще бачу ще власну думку, я знаю свої реакції.

Та вже зрозуміло, що коли у дівчини пологи почнуться раптово і до лікарні не вийде потрапити, то ти втічеш подалі, закриєш очі і вуха і будеш там тихенько сидіти і нервово смоктати свої смердючі цигарки, поки все не закінчиться - можна далі думку вже й не розвивати. Це називається дуже просто - слабак, це, до речі, дуже характерна риса усіх наркоманів, бо будь-яка наркоманія, включаючи тютюнову - в першу чергу результат власної моральної слабкості. Заради підтримки своєї слабкості можна вигадати все, що завгодно, навіть виправдання про "ти нічим не можеш допомогти", тоді як вище викладено реальний досвід жінки, яка чітко сказала, яку вона велику допомогу отримала від чоловіка. Але то чоловік, не слабак.

Цитата(Everlast @ 7.08.2008 15:31) *
Ти не переймайся, я там вже давно не працюю, щоб тобі було спокійно,а ось лінки з прибріхуваннями будь ласка до студії.

Ти ще й робиш вигляд, що читати не вмієш. Цитата з прибріхуванням була вказана відразу над моїми словами про нього.
Все, розмову закінчено - досить офтопу.

Цей допис відредагував -=VJ=-: 7.08.2008 14:43

+Цитувати повідомлення
Ластiвочка
Допис 7.08.2008 16:56
Допис #137

перчинка форуму
 Т Авторитет 2009, Т Порадник 2009

З: Україна. вул Любая 8
Користувач №: 288

Репутація: 2222

Що задурна манера до розмови? ВіДжею, кого переконуєте? Ви хочете бути присутніми - ваша з половинкою справа. Я не бажаю бачити там ніяких родичів, а лише в палаті поруч, так само інші: хтось за, хтось проти то навіщо переконувати когось в тому, чого він не хоче робити, чи то для нього є наразі неприйнятним? З тих самих причин не хочу бачити в родовій залі чоловіка. Я ліпше пошантажую його потім, коли все гарно пройдеwink.gif

+Цитувати повідомлення
-=VJ=-
Допис 7.08.2008 17:05
Допис #138

Старійшина

Цитата(Ластiвочка @ 7.08.2008 17:56) *
Що задурна манера до розмови? ВіДжею, кого переконуєте?

Я? Нікого. Я хочу почути обгрунтовану думку - "ні, бо тому, тому, тому і тому". "Бо розносив бактерії, падав непритомний і взагалі мені заважав". А наразі бачу лише скиглення людей, які називають себе чоловіками на зразок "ой, це страшно, не хочу, не буду, я боюся, у мене потім член на неї не встане". Засовувати його до піхви їм, бачте, не страшно, а допомагати витягувати звідти результат вони лякаються. Хіба це чоловіки? Нюні якісь... І їх предки колись різали горлянки ворогам і самі приймали пологи на своїх хуторах. Тьху, читати гидко...

+Цитувати повідомлення
Ластiвочка
Допис 7.08.2008 18:02
Допис #139

перчинка форуму
 Т Авторитет 2009, Т Порадник 2009

З: Україна. вул Любая 8
Користувач №: 288

Репутація: 2222

Я, наприклад пояснила своє бачення чому проти, так само більшість співрозмовників, тому переконувати когось у хибності їх думки не вартоsmile.gif А пологи? Зараз важливо, щоб мама виносила дитинку, щоб чоловіки берегли їх щодень і щомиті, а не лише підтримали під час появи на світ малечі. Та й різні випадки бувають....От подружня пара мріяла про спільні пологи, а сталось зовсім не так як планувалось...Жінка на останніх днях вагітності, звичайний похід до лікаря, спека, втратила свідомість, впала на живіт....термінова операція, ясно без чоловіка....всяке буває в житті. Ми то плануємо, а ...

+Цитувати повідомлення
Everlast
Допис 7.08.2008 18:11
Допис #140

Місцевий

Цитата(-=VJ=- @ 7.08.2008 14:40) *
1.Та вже зрозуміло, що коли у дівчини пологи почнуться раптово і до лікарні не вийде потрапити, то ти втічеш подалі, закриєш очі і вуха і будеш там тихенько сидіти і нервово смоктати свої смердючі цигарки, поки все не закінчиться - можна далі думку вже й не розвивати. Це називається дуже просто - слабак, це, до речі, дуже характерна риса усіх наркоманів, бо будь-яка наркоманія, включаючи тютюнову - в першу чергу результат власної моральної слабкості. Заради підтримки своєї слабкості можна вигадати все, що завгодно, навіть виправдання про "ти нічим не можеш допомогти", тоді як вище викладено реальний досвід жінки, яка чітко сказала, яку вона велику допомогу отримала від чоловіка. Але то чоловік, не слабак.

2.Ти ще й робиш вигляд, що читати не вмієш. Цитата з прибріхуванням була вказана відразу над моїми словами про нього.
Все, розмову закінчено - досить офтопу.

Коли люди не бачить різниці між рапто, та "опціонально" то й клініка не допоможе, а ще смішніше коли людина незнаючи нічого про іншу робить якісь висновки.Тобі дуже хочеться, я бачу, тут показати що ти "справжній чоловік", але робиш ти то якось криво, коли закінчуються аргументи - починаються образи)
Але я ж казав, не треба так нервувати - це для здоровья шкідливо.
2.При наймі я за те що ти сказав "прибрехнею" можу відповісти відпоівідними документами та фактами, а ти як я й раніше сказав не відповідаєш за свої слова.

Цитата(-=VJ=- @ 7.08.2008 17:05) *
І їх предки колись різали горлянки ворогам і самі приймали пологи на своїх хуторах. Тьху, читати гидко...

При тому майже усі курили, пили...а пологи приймали лише у критичних ситуаціях, про які тут мови навіть і не йшлося, хоча ти вже зробив висновки за всіх у цій ситуації..Театр одного актора happy1.gif
Розмову закінчив, насолоджуйся власною крутісттю.

Цей допис відредагував Everlast: 7.08.2008 18:17

+Цитувати повідомлення

21 Сторінки V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Відповісти в даній теміСтворити нову тему
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

RSS Lo-Fi Версія Поточний час: 7.09.2010 06:51

Теревені ©2005-2010 - Усі права застережено

Украинская Баннерная Сеть