Привіт, Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
6.04.2009 20:23
Допис
|
|
![]() Doctor What'son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 1 580 З нами з: 17.07.2005 13:41 Користувач №: 152 Репутація: 289
|
да. це обов’язковий етап стосунків. його перескочити ніззя.
|
|
|
|
6.04.2009 20:30
Допис
|
|
![]() перчинка форуму Т Авторитет 2009, Т Порадник 2009![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 5 658 З нами з: 17.09.2005 20:06 З: Україна. вул Любая 8 Користувач №: 288 Репутація: 2222
|
Вибачаюсь, а як тоді? З батьківського дому зразу в ЗАГС, потім перша шлюбна ніч з втратою цноти...? Я могла б поєхіднічать як ви, але не буду так, з батьківського дому, з батьківським благословенням і бажано від моїх і його батьків шлюбну ніч і цноту пропускаємо то до теми не стосується тепер про цивільний шлюб...знайомі живуть так...він купив квартиру, частину доклали її батьки, записали на неї...у разі не получилось у них тоді судитись і ти ди? це так..для прикладу... я нічого не маю проти чийогось цивільного шлюбу, але особисто я- категорично проти, тому якщо є там бажаючий який то ;) |
|
|
|
6.04.2009 20:35
Допис
|
|
![]() Старійшина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 6 574 З нами з: 1.09.2006 13:46 З: Київ Користувач №: 1 610 Репутація: 601
|
Я могла б поєхіднічать як ви І не думав "єхіднічать" на таку серйозну для мене тему. Навіть якщо це так виглядало - то просто випадковість. тепер про цивільний шлюб...знайомі живуть так...він купив квартиру частину доклали її батьки Купив квартиру на пару з її батьками - це якось не того... На цивільний шлюб вже зовсім не тягне. З моєї точки зору цивільний шлюб - це пожити рік-другий в орендованому житлі (чи якщо є своє повністю вільне - то у своєму), притертися, зрозуміти що "це воно, до смерті" і починати облаштовувати сімейне гніздечко - з великими покупками, реєстрацією, дітьми і те де, і те пе. З моїх знайомих (і себе сюди зарахую), які прожили так зі своїми парами деякий час досі жодна пара не розлучилась. З тих, хто одружився, як Ви описали, тільки за 2008-й рік розлучилося троє. Особисто для мене це багато чого говорить. А Ви що скажете? |
|
|
|
6.04.2009 20:45
Допис
|
|
![]() перчинка форуму Т Авторитет 2009, Т Порадник 2009![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 5 658 З нами з: 17.09.2005 20:06 З: Україна. вул Любая 8 Користувач №: 288 Репутація: 2222
|
І не думав "єхіднічать" на таку серйозну для мене тему. Навіть якщо це так виглядало - то просто випадковість. я можу сказати лише про своїх знайомих(хлопців), що живуть у громадянському шлюбі і на моє запитання : коли одружуєтесь? - вони чомусь проти, дівчата за, а от вони...а чому? що не так? ще не дозріли чи щось не влаштовує? |
|
|
|
6.04.2009 20:49
Допис
|
|
![]() Doctor What'son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 1 580 З нами з: 17.07.2005 13:41 Користувач №: 152 Репутація: 289
|
|
|
|
|
6.04.2009 22:06
Допис
|
|
![]() фонат ОЯК, троль ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Повідомлень: 8 307 З нами з: 17.06.2006 21:28 З: Київ Користувач №: 1 298 Репутація: 1031
|
З моєї точки зору цивільний шлюб - це пожити рік-другий в орендованому житлі (чи якщо є своє повністю вільне - то у своєму), притертися, зрозуміти що "це воно, до смерті" і починати облаштовувати сімейне гніздечко - з великими покупками, реєстрацією, дітьми і те де, і те пе. Так реєстрація це вже не громадський, а справжній. Ну, житло повністю вільне, будуть притератися... напевно. |
|
|
|
7.04.2009 06:05
Допис
|
|
![]() Старійшина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 6 574 З нами з: 1.09.2006 13:46 З: Київ Користувач №: 1 610 Репутація: 601
|
вони чомусь проти, дівчата за, а от вони...а чому? що не так? ще не дозріли чи щось не влаштовує? Ще не дозріли. Вони поки що вважають це спільне проживання просто гарним способом досхочу потрахатись. Це вже проблема дівчат, що вони пішли на таке з хлопцем, якому не потрібні серйозні стосунки. Так реєстрація це вже не громадський, а справжній. Ну звісно. І що? |
|
|
|
7.04.2009 08:50
Допис
|
|
![]() Генеральний писар ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 557 З нами з: 19.12.2008 17:00 З: м. Львів Користувач №: 12 301 Репутація: 100
|
Вибачаюсь, а як тоді? З батьківського дому зразу в ЗАГС, потім перша шлюбна ніч з втратою цноти...? Саме так! І ніяк інакше! А перша шлюбна ніч з втратою цноти? Невже шановний Ви думаєте, що так буває. В більшості випадків все відбувається значно швидше. Я постійно буваю в свого хлопця. Ми разом проводимо вихідні дні, деколи і вечори протягом тижня. Єдине що я в нього не ночую. І в РАГС я поїду з батьківського дому. Його перескочити ніззя. Можна, ще й як можна! |
|
|
|
7.04.2009 08:55
Допис
|
|
|
Хмм..я тут упустила один момент коли зовсім не проти цивільного шлюбу: коли попередній офіційнозареєстрований був невдалим. Тоді, з огляду на певні причини ні йому ні їй печатка не тре...можливо з часом..
А знайомі, які живуть вже 8 років у цивільному, на питання коли ж? відповідають - а нашо? нам і так добре...щось я це ніяк не розумію...певно не з цієї планети |
|
|
|
7.04.2009 09:03
Допис
|
|
![]() Генеральний писар ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 557 З нами з: 19.12.2008 17:00 З: м. Львів Користувач №: 12 301 Репутація: 100
|
Ще не дозріли. Вони поки що вважають це спільне проживання просто гарним способом досхочу потрахатись. Це вже проблема дівчат, що вони пішли на таке з хлопцем, якому не потрібні серйозні стосунки. Для того і живуть в так званому "цивільному" шлюбі. Постійний сексуальний партнер (постійна коханка, і при тому ніби-то законна), домогосподарка і ніяких зобов'язань. Круто! я можу сказати лише про своїх знайомих(хлопців), що живуть у громадянському шлюбі і на моє запитання : коли одружуєтесь? - вони чомусь проти, дівчата за, а от вони...а чому? що не так? ще не дозріли чи щось не влаштовує? А їм просто того не потрібно. Для чого? Їх і так все задовольняє!:( Хочу привести один прклад. Одна знайома досить довгий час жила в цивільному (тобто неофіційному) шлюбі з мужчиною. Він був значно старший за неї. Все ніби-то було добре. Прожили вони довгий час рзом. їй була 24 роки коли вони познайомилися. От так і дочекалися до 28. Через певний час вона дізнається, що він одружений. І хоче повернутися до дружини... Це була шалена трагедія для неї. Вона довгий час після цього не могла ні з ким зустрічатися. Зараз їй тридцять. В неї з'явився новий мужчина, з яким вона далі живе в цивільному шлюбі. До чого це призведе в майбутньому не відомо. До весілля, або до розлуки. Але до чого я... Якщо б тоді в 24 постало питання про весілля вона б не витратила стільки років свого життя намарно. Більшість чоловіків живучи з жінкою в цивільному шлюбі не хочуть одружуватися. Знаю з прикладів своїх друзів і знайомих. |
|
|
|
7.04.2009 09:15
Допис
|
|
|
Саме так! І ніяк інакше! Яке щастя, що не всі так думають. Інакше б я досі був би без сім'ї. А перша шлюбна ніч з втратою цноти? Невже шановний Ви думаєте, що так буває. Я, шановна, не думаю, я чудово знаю, що так буває. Рідко - але буває. А взагалі досить дивно чути від дівчат якісь вимоги - наприклад щодо обов"язкового спільного життя тільки після штампу, коли вони в обмін нічого не можуть дати - наприклад цноту. Ну піде чоловік на такий важливий крок, як зв"язання себе офіційними стосунками - і що він за це отримує? Дівчину, що "була у використанні"? Вибачайте, звісно на слові - особисто я так не думаю, але якщо вже йде розмова про те, що "щось може бути лише після чогось" - то цинізм за цинізм. Якщо людина ставить якісь умови - то вона має бути готова до зустрічних вимог, бізнес є бізнес. |
|
|
|
7.04.2009 09:25
Допис
|
|
|
А взагалі досить дивно чути від дівчат якісь вимоги - наприклад щодо обов"язкового спільного життя тільки після штампу, коли вони в обмін нічого не можуть дати - наприклад цноту. Ну піде чоловік на такий важливий крок, як зв"язання себе офіційними стосунками - і що він за це отримує? Дівчину, що "була у використанні"? Вибачайте, звісно на слові - особисто я так не думаю, але якщо вже йде розмова про те, що "щось може бути лише після чогось" - то цинізм за цинізм. Покажіть мені дівчину, яка скаже: "Я не буду спати з тобою, поки в мене в паспорті не буде штампу!". Всі дівчата думають так в 15-17 років (хтось і не тримається тої цноти, а хтось і в 25 переконаний в цьому). Але коли дівчина зустрічає людину, з якою вона хоче бути разом, яку вона полюбить. А ще коли почне їти мова про весілля, то повірте, ні одна не буде берегти свою цноту до весілля. А на рахунок "дівчини у використанні", то я думаю, це навіть неозброєним оком видно по її поведінці. Та і чи має це таке значення. А отримати мужчину "який вже був в використанні"? Це не цинізм так думати, шановний? Яке щастя, що не всі так думають. Інакше б я досі був би без сім'ї. Ви хочете сказати, що ваша теперішня жінка би не захотіла б одружитися з Вами. Вона була згодна тільки на цивільний шлюб? А цивільний шлюб не завжди гарантує наявність в майбутньому з цією людиною сім'ї. Тому не будьте такими категоричними. |
|
|
|
7.04.2009 09:34
Допис
|
|
|
|
|
|
|
7.04.2009 09:44
Допис
|
|
|
Покажіть мені дівчину, яка скаже: "Я не буду спати з тобою, поки в мене в паспорті не буде штампу!". То я правильно розумію, що для Вас факт втрати цноти не настільки важливий, як факт спільного проживання? повірте, ні одна не буде берегти свою цноту до весілля. Не повірю, бо знаю протилежні випадки. Так, це рідкість, але щодо "ні одна" - не треба так узагальнювати. я думаю, це навіть неозброєним оком видно по її поведінці. То як, якщо не секрет? отримати мужчину "який вже був в використанні"? Це не цинізм так думати, шановний? Анітрохи. Чоловіка "б-у", якщо він щось підчепив, запросто можна вилікувати, та й імовірність підчепити у нього менша, бо це не в ньому все залишається після сексу, це він залишає, образно кажучи. Відповідно ймовірність, що жінка щось підчепить від чоловіка, згідно повідомлень медиків в три рази вища, аніж у чоловіка від жінки. Тому навіть з чисто медичної точки зору "жінки б-у" небезпечніші за чоловіків. Ви хочете сказати, що ваша теперішня жінка би не захотіла б одружитися з Вами. Вона була згодна тільки на цивільний шлюб? Вона була згодна на все, щоб бути зі мною, так само як і я, в якому статусі це буде відбуватись - їй було все одно. І заради цього вона пішла з дому, аби прожити до весілля п"ять років в цивільному шлюбі, і бути зі мною, як в католицькій обітниці, "в горі і в радості" - без жодних умов і вимог. За що я їй, відповідно, буду вдячний до кінця життя і сподіваюсь, що наші спільні десять років намагався зробити для неї все, що міг. Багато чоловіків та жінок, які отак вискочили заміж-одружилися "з батьківського дому" можуть сказати про себе те саме? Ну шлюб це свого роду одні умови, зобовязання і обовязки З точки зору держави - так. З точки зору двох людей - це просто реєстрація стосунків для держави. А от коли в стосунках з'являються умови одне одному - тоді стосунки починають стрімко котитися до свого кінця. Бо жодна людина, яка б вона не була гарна чи погана, терпіти не може примусу. |
|
|
|
7.04.2009 09:53
Допис
|
|
|
То я правильно розумію, що для Вас факт втрати цноти не настільки важливий, як факт спільного проживання? Не будемо переходити на особистості. Але в більшості так і буває. Не повірю, бо знаю протилежні випадки. Так, це рідкість, але щодо "ні одна" - не треба так узагальнювати. А по чому Ви це знаєте? Думаю, що не перевіряли. По її розмовам, поведінці... Це так оманливо. Достатньо бути розкомплексованою в розмові, і чоловік повірить, що в неї були інші чоловіки. Або навпаки. Вона невинним поглядом подивиться на тебе, покаже що не вміє цілуватися, і будь-який закоханий чоловік повірить цьому погляду. То як, якщо не секрет? Секрет! |
|
|
|
7.04.2009 09:56
Допис
|
|
![]() Старійшина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 3 990 З нами з: 14.10.2005 01:15 З: Вінниця Користувач №: 344 Репутація: 729
|
Але до чого я... Якщо б тоді в 24 постало питання про весілля вона б не витратила стільки років свого життя намарно. По ходу цивільний шлюб тут ні до чого. Тут на лице банальний обман. Якщо вони не могли нормально відверто поговорити, будучи в цивілці, то хто їм винен? А так, очевидно, обох все влаштовувало. |
|
|
|
7.04.2009 09:56
Допис
|
|
|
Не будемо переходити на особистості. Але в більшості так і буває. Я ж не питаю, чи Ви щодо себе вважаєте так. Ми ведемо розмову про абстрактні, про думку в цілому. А по чому Ви це знаєте? А Ви як думаєте? Чи по Вашому чоловіки між собою про такі речі не спілкуються? По її розмовам, поведінці... Це так оманливо. Пані мене, вочевидь, вважає таким молодим і наївним, що аж приємно за таку думку щодо себе |
|
|
|
7.04.2009 09:57
Допис
|
|
![]() Старійшина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 3 990 З нами з: 14.10.2005 01:15 З: Вінниця Користувач №: 344 Репутація: 729
|
З.І. Хтось хотіла бути обманутою а хтось хотів обманювати. До пори до часу такий стан речей влаштовував обох, от і все.
|
|
|
|
7.04.2009 10:03
Допис
|
|
|
Анітрохи. Чоловіка "б-у", якщо він щось підчепив, запросто можна вилікувати, та й імовірність підчепити у нього менша, бо це не в ньому все залишається після сексу, це він залишає, образно кажучи. Відповідно ймовірність, що жінка щось підчепить від чоловіка, згідно повідомлень медиків в три рази вища, аніж у чоловіка від жінки. Тому навіть з чисто медичної точки зору "жінки б-у" небезпечніші за чоловіків. А мова в моєму дописі йшла не про це. Просто чому ви, чоловіки, вимагаєте від нас цнотливості, а коли ви переконуєтеся в її відсутності, просто називаєте позаочі "дівчатами б/в"? А вам можна? Чи ви також чекаєте першої шлюбної ночі щоб стати мужчиною? Це маразм! Будьте простішими. А нормальна, відповідальна дівчина, яка прагне сім'ї і серйозних стосунків все-одно дочекається Вас і тільки з вами втратить цноту. І не важливо чи за рік до весілля, чи в цивільному шлюбі, чи в першу шлюбну ніч. Все решта дурня! Вона була згодна на все, щоб бути зі мною, так само як і я, в якому статусі це буде відбуватись - їй було все одно. І заради цього вона пішла з дому, аби прожити до весілля п"ять років в цивільному шлюбі, і бути зі мною, як в католицькій обітниці, "в горі і в радості" - без жодних умов і вимог. За що я їй, відповідно, буду вдячний до кінця життя і сподіваюсь, що наші спільні десять років намагався зробити для неї все, що міг. Багато чоловіків та жінок, які отак вискочили заміж-одружилися "з батьківського дому" можуть сказати про себе те саме? Я дуже рада за вас! Але це випадок один з багатьох. Хочу всім побажати такого кохання і відносин в сім'ї! З.І. Хтось хотіла бути обманутою а хтось хотів обманювати. До пори до часу такий стан речей влаштовував обох, от і все. Та не думаю, що вона хотіла бути обманутою! Вона хотіла почуття і сім'ї. Таке життя влаштовувало обох. Так, це правда. Але не так сталося, як гадалося! Пані мене, вочевидь, вважає таким молодим і наївним, що аж приємно за таку думку щодо себе Не тіште себе дарма, я не вірю в Вашу наївність. |
|
|
|
7.04.2009 10:55
Допис
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 10.09.2010 08:05 |
|
Теревені ©2005-2010 - Усі права застережено |