Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал! Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал! Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал!
Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал! Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал!
Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал!
Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал! Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал! Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал!
Головна сторінка Головна сторінка Новини Новини Файловий архів Файловий архів Галерея Галерея Форум Форум МініЧат МініЧат

Привіт, Гість ( Вхід | Реєстрація )

16 Сторінки V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Відповісти в даній теміСтворити нову тему
> Цивільний шлюб, за чи проти?
.....
Як ви ставитеся до цивільного шлюбу?
позитивно. у мене так і буде. [ 48 ] ** [31.17%]
можна... але узаконений шлюб краще. [ 75 ] ** [48.70%]
це протирічить усім людським моральним нормам [ 6 ] ** [3.90%]
проти! без печатки у паспорті ніякої впевненості у стосунках. [ 4 ] ** [2.60%]
це не для мене. [ 20 ] ** [12.99%]
а що воно таке??? [ 1 ] ** [0.65%]
Гостям заборонено голосувати 
Xobb
Допис 6.04.2009 20:23
Допис #241

Doctor What'son

Група: Користувачі
Користувач №: 152

Репутація: 289

да. це обов’язковий етап стосунків. його перескочити ніззя.
Перейти на початок сторінки

+Цитувати повідомлення
Ластiвочка
Допис 6.04.2009 20:30
Допис #242

перчинка форуму
 Т Авторитет 2009, Т Порадник 2009

З: Україна. вул Любая 8
Користувач №: 288

Репутація: 2222

Цитата(-=VJ=- @ 6.04.2009 21:00) *
Вибачаюсь, а як тоді? З батьківського дому зразу в ЗАГС, потім перша шлюбна ніч з втратою цноти...?

Я могла б поєхіднічать як ви, але не будуsmile.gif

так, з батьківського дому, з батьківським благословенням і бажано від моїх і його батьківsmile.gif
шлюбну ніч і цноту пропускаємо то до теми не стосуєтьсяsmile.gif
тепер про цивільний шлюб...знайомі живуть так...він купив квартиру, частину доклали її батьки, записали на неї...у разі не получилось у них тоді судитись і ти ди? це так..для прикладу...
я нічого не маю проти чийогось цивільного шлюбу, але особисто я- категорично проти, тому якщо є там бажаючий який то ;)

+Цитувати повідомлення
-=VJ=-
Допис 6.04.2009 20:35
Допис #243

Старійшина

З: Київ
Користувач №: 1 610

Репутація: 601

Цитата(Ластiвочка @ 6.04.2009 21:30) *
Я могла б поєхіднічать як ви

І не думав "єхіднічать" на таку серйозну для мене тему. Навіть якщо це так виглядало - то просто випадковість.

Цитата(Ластiвочка @ 6.04.2009 21:30) *
тепер про цивільний шлюб...знайомі живуть так...він купив квартиру частину доклали її батьки

Купив квартиру на пару з її батьками - це якось не того... На цивільний шлюб вже зовсім не тягне.
З моєї точки зору цивільний шлюб - це пожити рік-другий в орендованому житлі (чи якщо є своє повністю вільне - то у своєму), притертися, зрозуміти що "це воно, до смерті" і починати облаштовувати сімейне гніздечко - з великими покупками, реєстрацією, дітьми і те де, і те пе.
З моїх знайомих (і себе сюди зарахую), які прожили так зі своїми парами деякий час досі жодна пара не розлучилась. З тих, хто одружився, як Ви описали, тільки за 2008-й рік розлучилося троє. Особисто для мене це багато чого говорить. А Ви що скажете?

+Цитувати повідомлення
Ластiвочка
Допис 6.04.2009 20:45
Допис #244

перчинка форуму

Цитата(-=VJ=- @ 6.04.2009 21:35) *
І не думав "єхіднічать" на таку серйозну для мене тему. Навіть якщо це так виглядало - то просто випадковість. smile.gif

я можу сказати лише про своїх знайомих(хлопців), що живуть у громадянському шлюбі і на моє запитання : коли одружуєтесь? - вони чомусь проти, дівчата за, а от вони...а чому? що не так? ще не дозріли чи щось не влаштовує?

+Цитувати повідомлення
Xobb
Допис 6.04.2009 20:49
Допис #245

Doctor What'son

Цитата(Ластiвочка @ 6.04.2009 21:45) *
я можу сказати лише про своїх знайомих(хлопців), що живуть у громадянському шлюбі і на моє запитання : коли одружуєтесь? - вони чомусь проти, дівчата за, а от вони...а чому? що не так? ще не дозріли чи щось не влаштовує?

так би з того починали!

+Цитувати повідомлення
zav
Допис 6.04.2009 22:06
Допис #246

фонат ОЯК, троль

Група: Модератори
Користувач №: 1 298

Репутація: 1027

Цитата(-=VJ=- @ 6.04.2009 21:35) *
З моєї точки зору цивільний шлюб - це пожити рік-другий в орендованому житлі (чи якщо є своє повністю вільне - то у своєму), притертися, зрозуміти що "це воно, до смерті" і починати облаштовувати сімейне гніздечко - з великими покупками, реєстрацією, дітьми і те де, і те пе.

Так реєстрація це вже не громадський, а справжній.
Ну, житло повністю вільне, будуть притератися... напевно.

+Цитувати повідомлення
-=VJ=-
Допис 7.04.2009 06:05
Допис #247

Старійшина

вони чомусь проти, дівчата за, а от вони...а чому? що не так? ще не дозріли чи щось не влаштовує?

Ще не дозріли. Вони поки що вважають це спільне проживання просто гарним способом досхочу потрахатись. Це вже проблема дівчат, що вони пішли на таке з хлопцем, якому не потрібні серйозні стосунки.

Цитата(zav @ 6.04.2009 23:06) *
Так реєстрація це вже не громадський, а справжній.

Ну звісно. І що?

+Цитувати повідомлення
Woman
Допис 7.04.2009 08:50
Допис #248

Генеральний писар

З: м. Львів
Користувач №: 12 301

Репутація: 100

Цитата(-=VJ=- @ 6.04.2009 21:00) *
Вибачаюсь, а як тоді? З батьківського дому зразу в ЗАГС, потім перша шлюбна ніч з втратою цноти...?

Саме так! І ніяк інакше! А перша шлюбна ніч з втратою цноти? Невже шановний Ви думаєте, що так буває. В більшості випадків все відбувається значно швидше. Я постійно буваю в свого хлопця. Ми разом проводимо вихідні дні, деколи і вечори протягом тижня. Єдине що я в нього не ночую. І в РАГС я поїду з батьківського дому.

Цитата(Xobb @ 6.04.2009 21:23) *
Його перескочити ніззя.

Можна, ще й як можна!

+Цитувати повідомлення
Ластiвочка
Допис 7.04.2009 08:55
Допис #249

перчинка форуму

Хмм..я тут упустила один момент коли зовсім не проти цивільного шлюбу: коли попередній офіційнозареєстрований був невдалим. Тоді, з огляду на певні причини ні йому ні їй печатка не тре...можливо з часом..
А знайомі, які живуть вже 8 років у цивільному, на питання коли ж? відповідають - а нашо? нам і так добре...щось я це ніяк не розумію...певно не з цієї планетиsmile.gif

+Цитувати повідомлення
Woman
Допис 7.04.2009 09:03
Допис #250

Генеральний писар

Цитата(-=VJ=- @ 7.04.2009 07:05) *
Ще не дозріли. Вони поки що вважають це спільне проживання просто гарним способом досхочу потрахатись. Це вже проблема дівчат, що вони пішли на таке з хлопцем, якому не потрібні серйозні стосунки.

Для того і живуть в так званому "цивільному" шлюбі. Постійний сексуальний партнер (постійна коханка, і при тому ніби-то законна), домогосподарка і ніяких зобов'язань. Круто!

А їм просто того не потрібно. Для чого? Їх і так все задовольняє!:(

Хочу привести один прклад. Одна знайома досить довгий час жила в цивільному (тобто неофіційному) шлюбі з мужчиною. Він був значно старший за неї. Все ніби-то було добре. Прожили вони довгий час рзом. їй була 24 роки коли вони познайомилися. От так і дочекалися до 28. Через певний час вона дізнається, що він одружений. І хоче повернутися до дружини... Це була шалена трагедія для неї. Вона довгий час після цього не могла ні з ким зустрічатися. Зараз їй тридцять. В неї з'явився новий мужчина, з яким вона далі живе в цивільному шлюбі. До чого це призведе в майбутньому не відомо. До весілля, або до розлуки. Але до чого я... Якщо б тоді в 24 постало питання про весілля вона б не витратила стільки років свого життя намарно.
Більшість чоловіків живучи з жінкою в цивільному шлюбі не хочуть одружуватися. Знаю з прикладів своїх друзів і знайомих.

+Цитувати повідомлення
-=VJ=-
Допис 7.04.2009 09:15
Допис #251

Старійшина

Цитата(Малюсінька @ 7.04.2009 09:50) *
Саме так! І ніяк інакше!

Яке щастя, що не всі так думають. Інакше б я досі був би без сім'ї.

А перша шлюбна ніч з втратою цноти? Невже шановний Ви думаєте, що так буває.

Я, шановна, не думаю, я чудово знаю, що так буває. Рідко - але буває.
А взагалі досить дивно чути від дівчат якісь вимоги - наприклад щодо обов"язкового спільного життя тільки після штампу, коли вони в обмін нічого не можуть дати - наприклад цноту. Ну піде чоловік на такий важливий крок, як зв"язання себе офіційними стосунками - і що він за це отримує? Дівчину, що "була у використанні"?
Вибачайте, звісно на слові - особисто я так не думаю, але якщо вже йде розмова про те, що "щось може бути лише після чогось" - то цинізм за цинізм.

Якщо людина ставить якісь умови - то вона має бути готова до зустрічних вимог, бізнес є бізнес.

+Цитувати повідомлення
Woman
Допис 7.04.2009 09:25
Допис #252

Генеральний писар

Цитата(-=VJ=- @ 7.04.2009 10:15) *
А взагалі досить дивно чути від дівчат якісь вимоги - наприклад щодо обов"язкового спільного життя тільки після штампу, коли вони в обмін нічого не можуть дати - наприклад цноту. Ну піде чоловік на такий важливий крок, як зв"язання себе офіційними стосунками - і що він за це отримує? Дівчину, що "була у використанні"?
Вибачайте, звісно на слові - особисто я так не думаю, але якщо вже йде розмова про те, що "щось може бути лише після чогось" - то цинізм за цинізм.

Покажіть мені дівчину, яка скаже: "Я не буду спати з тобою, поки в мене в паспорті не буде штампу!". Всі дівчата думають так в 15-17 років (хтось і не тримається тої цноти, а хтось і в 25 переконаний в цьому). Але коли дівчина зустрічає людину, з якою вона хоче бути разом, яку вона полюбить. А ще коли почне їти мова про весілля, то повірте, ні одна не буде берегти свою цноту до весілля. А на рахунок "дівчини у використанні", то я думаю, це навіть неозброєним оком видно по її поведінці. Та і чи має це таке значення. А отримати мужчину "який вже був в використанні"? Це не цинізм так думати, шановний?

Яке щастя, що не всі так думають. Інакше б я досі був би без сім'ї.

Ви хочете сказати, що ваша теперішня жінка би не захотіла б одружитися з Вами. Вона була згодна тільки на цивільний шлюб? А цивільний шлюб не завжди гарантує наявність в майбутньому з цією людиною сім'ї. Тому не будьте такими категоричними.

+Цитувати повідомлення
Ластiвочка
Допис 7.04.2009 09:34
Допис #253

перчинка форуму

Якщо людина ставить якісь умови - то вона має бути готова до зустрічних вимог, бізнес є бізнес.

Ну шлюб це свого роду одні умови, зобовязання і обовязки

+Цитувати повідомлення
-=VJ=-
Допис 7.04.2009 09:44
Допис #254

Старійшина

Цитата(Малюсінька @ 7.04.2009 10:25) *
Покажіть мені дівчину, яка скаже: "Я не буду спати з тобою, поки в мене в паспорті не буде штампу!".

То я правильно розумію, що для Вас факт втрати цноти не настільки важливий, як факт спільного проживання?

повірте, ні одна не буде берегти свою цноту до весілля.

Не повірю, бо знаю протилежні випадки. Так, це рідкість, але щодо "ні одна" - не треба так узагальнювати.

я думаю, це навіть неозброєним оком видно по її поведінці.

То як, якщо не секрет? blink.gif

отримати мужчину "який вже був в використанні"? Це не цинізм так думати, шановний?

Анітрохи. Чоловіка "б-у", якщо він щось підчепив, запросто можна вилікувати, та й імовірність підчепити у нього менша, бо це не в ньому все залишається після сексу, це він залишає, образно кажучи. Відповідно ймовірність, що жінка щось підчепить від чоловіка, згідно повідомлень медиків в три рази вища, аніж у чоловіка від жінки. Тому навіть з чисто медичної точки зору "жінки б-у" небезпечніші за чоловіків.

Ви хочете сказати, що ваша теперішня жінка би не захотіла б одружитися з Вами. Вона була згодна тільки на цивільний шлюб?

Вона була згодна на все, щоб бути зі мною, так само як і я, в якому статусі це буде відбуватись - їй було все одно. І заради цього вона пішла з дому, аби прожити до весілля п"ять років в цивільному шлюбі, і бути зі мною, як в католицькій обітниці, "в горі і в радості" - без жодних умов і вимог. За що я їй, відповідно, буду вдячний до кінця життя і сподіваюсь, що наші спільні десять років намагався зробити для неї все, що міг.
Багато чоловіків та жінок, які отак вискочили заміж-одружилися "з батьківського дому" можуть сказати про себе те саме?

Цитата(Ластiвочка @ 7.04.2009 10:34) *
Ну шлюб це свого роду одні умови, зобовязання і обовязки

З точки зору держави - так.
З точки зору двох людей - це просто реєстрація стосунків для держави.
А от коли в стосунках з'являються умови одне одному - тоді стосунки починають стрімко котитися до свого кінця. Бо жодна людина, яка б вона не була гарна чи погана, терпіти не може примусу.

+Цитувати повідомлення
Woman
Допис 7.04.2009 09:53
Допис #255

Генеральний писар

Цитата(-=VJ=- @ 7.04.2009 10:44) *
То я правильно розумію, що для Вас факт втрати цноти не настільки важливий, як факт спільного проживання?

Не будемо переходити на особистості. Але в більшості так і буває.

Не повірю, бо знаю протилежні випадки. Так, це рідкість, але щодо "ні одна" - не треба так узагальнювати.

А по чому Ви це знаєте? Думаю, що не перевіряли. По її розмовам, поведінці... Це так оманливо. Достатньо бути розкомплексованою в розмові, і чоловік повірить, що в неї були інші чоловіки. Або навпаки. Вона невинним поглядом подивиться на тебе, покаже що не вміє цілуватися, і будь-який закоханий чоловік повірить цьому погляду.

То як, якщо не секрет? blink.gif

Секрет!

+Цитувати повідомлення
Сварус
Допис 7.04.2009 09:56
Допис #256

Старійшина

З: Вінниця
Користувач №: 344

Репутація: 729

Цитата(Малюсінька @ 7.04.2009 10:03) *
Але до чого я... Якщо б тоді в 24 постало питання про весілля вона б не витратила стільки років свого життя намарно.

По ходу цивільний шлюб тут ні до чого. Тут на лице банальний обман. Якщо вони не могли нормально відверто поговорити, будучи в цивілці, то хто їм винен? А так, очевидно, обох все влаштовувало.

+Цитувати повідомлення
-=VJ=-
Допис 7.04.2009 09:56
Допис #257

Старійшина

Цитата(Малюсінька @ 7.04.2009 10:53) *
Не будемо переходити на особистості. Але в більшості так і буває.

Я ж не питаю, чи Ви щодо себе вважаєте так. Ми ведемо розмову про абстрактні, про думку в цілому.

А по чому Ви це знаєте?

А Ви як думаєте? Чи по Вашому чоловіки між собою про такі речі не спілкуються?

По її розмовам, поведінці... Це так оманливо.

Пані мене, вочевидь, вважає таким молодим і наївним, що аж приємно за таку думку щодо себе

+Цитувати повідомлення
Сварус
Допис 7.04.2009 09:57
Допис #258

Старійшина

З: Вінниця
Користувач №: 344

Репутація: 729

З.І. Хтось хотіла бути обманутою а хтось хотів обманювати. До пори до часу такий стан речей влаштовував обох, от і все.

+Цитувати повідомлення
Woman
Допис 7.04.2009 10:03
Допис #259

Генеральний писар

Анітрохи. Чоловіка "б-у", якщо він щось підчепив, запросто можна вилікувати, та й імовірність підчепити у нього менша, бо це не в ньому все залишається після сексу, це він залишає, образно кажучи. Відповідно ймовірність, що жінка щось підчепить від чоловіка, згідно повідомлень медиків в три рази вища, аніж у чоловіка від жінки. Тому навіть з чисто медичної точки зору "жінки б-у" небезпечніші за чоловіків.

А мова в моєму дописі йшла не про це. Просто чому ви, чоловіки, вимагаєте від нас цнотливості, а коли ви переконуєтеся в її відсутності, просто називаєте позаочі "дівчатами б/в"? А вам можна? Чи ви також чекаєте першої шлюбної ночі щоб стати мужчиною? Це маразм! Будьте простішими. А нормальна, відповідальна дівчина, яка прагне сім'ї і серйозних стосунків все-одно дочекається Вас і тільки з вами втратить цноту. І не важливо чи за рік до весілля, чи в цивільному шлюбі, чи в першу шлюбну ніч. Все решта дурня!

Вона була згодна на все, щоб бути зі мною, так само як і я, в якому статусі це буде відбуватись - їй було все одно. І заради цього вона пішла з дому, аби прожити до весілля п"ять років в цивільному шлюбі, і бути зі мною, як в католицькій обітниці, "в горі і в радості" - без жодних умов і вимог. За що я їй, відповідно, буду вдячний до кінця життя і сподіваюсь, що наші спільні десять років намагався зробити для неї все, що міг.
Багато чоловіків та жінок, які отак вискочили заміж-одружилися "з батьківського дому" можуть сказати про себе те саме?

Я дуже рада за вас! Але це випадок один з багатьох. Хочу всім побажати такого кохання і відносин в сім'ї!

Цитата(Киря @ 7.04.2009 10:57) *
З.І. Хтось хотіла бути обманутою а хтось хотів обманювати. До пори до часу такий стан речей влаштовував обох, от і все.

Та не думаю, що вона хотіла бути обманутою! Вона хотіла почуття і сім'ї. Таке життя влаштовувало обох. Так, це правда. Але не так сталося, як гадалося!

Цитата(-=VJ=- @ 7.04.2009 10:56) *
Пані мене, вочевидь, вважає таким молодим і наївним, що аж приємно за таку думку щодо себе

Не тіште себе дарма, я не вірю в Вашу наївність.

+Цитувати повідомлення
Xobb
Допис 7.04.2009 10:55
Допис #260

Doctor What'son

Можна, ще й як можна!

ну то пригай wink.gif

+Цитувати повідомлення

16 Сторінки V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Відповісти в даній теміСтворити нову тему
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

RSS Lo-Fi Версія Поточний час: 7.09.2010 07:35

Теревені ©2005-2010 - Усі права застережено

Украинская Баннерная Сеть