Привіт, Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
4.01.2010 17:16
Допис
|
|
![]() Козак - перевертень ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 3 029 З нами з: 15.02.2008 12:28 З: пекельне болото Користувач №: 9 112 Репутація: 345
|
Ось зробив собі на новий рік подарунок - апгрейд компа. звісно ж брав на базі мого улюбленого AMD-ATI. інтел не признаю.
і ось в цьому році я мрію завершити апгрейд придбанням системи об'ємного зображення. В минулому році деякі оберти набрав спосіб створення зображення шляхом подвоєння частоти монітору для створення двох незалежних картинок, та активних ЖК-окулярів. Але цей спосіб розвивається на відеокартах NVidea. Про прогрес в цьому напрямку з боку ATI мені не відомо. Але ж для ПК у якого і процесор, і системна логіка від AMD-ATI, було б дещо безглуздо купувати відяху NVidea - адже вона не дасть максимальної продуктивності. А також мені більш сподобався спосіб формування тримірної картинки, шляхом двох керованих ЖК-матриць, як у монітора iZ3D. Але ця технологія ще не досконала, це лише перший крок, І для повноцінного ефекту потрібно забезпечити таку можливість з боку відеокарти, бо потрібно змінити алгоритм розрахунку вихідного сигналу, тут однією добавкою до драйвера не обійтися. А які ще системи тримірного зображення ви порадите для мого домашнього користування? |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 10.09.2010 08:49 |
|
Теревені ©2005-2010 - Усі права застережено |