Хмурий Князь Вітольд
7.05.2008 18:35
Отже купив я собі DVB-S карту. поставив антени стандартний набір - сіріус, хотбірд, амос, АБС. Мучуся тепер. Погану карту купив. Але всеодно мучає мене питання - як дивитися зашифровані канали нахаляву?
Цитата(DarkLordVillis @ 7.05.2008 19:35)

Отже купив я собі DVB-S карту. поставив антени стандартний набір - сіріус, хотбірд, амос, АБС. Мучуся тепер. Погану карту купив. Але всеодно мучає мене питання - як дивитися зашифровані канали нахаляву?
скачай progdvb, і знайди просто ключі на той чи інший канал, але це не означає, що ти зможеш дивитись всі зашифровані канали нахаляву, так як деякі канали, типу нтв, змінюють код кожні так 5-10 хвилин
Івасик Телесик
10.05.2008 18:58
ну НТВ це взагалі інше питання і тут без варіантів, як я знаю. На хакері була стаття з цього питання. так шо шукай
Хмурий Князь Вітольд
14.05.2008 21:01
а от у мене НТВ і НТВ-3 нормально показують, вони незашифровані. а от ICTV і ТРК Україна закриті. це при тому, що їх передають в дециметровому діапазоні.
Яка карта? Став прог двб - однозначно. Качай емулятор з сайту ankosat.at.ua, там і знайдеш стабільну версію прога та емулятори з ключами. Також ще можна настроїти перехват, але то окрема розмова. Скопіюй ему в папку плагінс, що в корені прога. Ключі обновляй на аплодерах, тип файлу ключів - софткам.кей. Скидай їх в корінь папки ему. ТРК взломаний зара, але ключі тре часто обновляти. Полсат так само.
2DarkLordVillis
чо за крата ?
якшо скасар то вже класно )
а шо до закритих каналів то для них існують плагіни для тв карт це вплуг від "Вахіда"
НТВ+ і ТРК Україна ше ІСТВ прикрасо працює..... тільки прости людям ніхто алгоритму не дасть) якшо хтось не вірить то можу і скрин шотами доказати)
а Нтв-3 на 75Е і так йде в відкритому вигляді !
Уадчі!
Хмурий Князь Вітольд
17.01.2010 14:35
Колишні проблеми минули давно.
Але тепер є нові проблеми. На офіційному сайті виробника є нові драєвера для скачування, проте немає програми.
Тож шукаю людину, що DVB-S карту X3M SPC1000.
Намучившися, я тепер дещо знаю, і можу допомогти порадою, якщо є питання.
Шукаю програму ProgDVB x64 для [b]X3M SPC1000, або хоча б модуль підтримки даного девайса для цієї програми на драйверах x64 !!!![/b]
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.