Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: меблі
Теревені - Форум > Загальний > Дім та сім’я
конвалія
Нарешті отримала свою шафу (затягнулось на 2 місяці), тепер треба заново ремонт в кімнаті робити (так її складали).
Це мені так "щастить" чи це в них в порядку речей? Поділіться досвідом.
Armando
Варто запам'ятати просте правило:
Будівництво - оздоблення - меблювання.
Зазвичай встановлення меблів не повинно пошкоджувати внутрішнє оздоблення квартири, будинку.
еgoїст
Цитата(конвалія @ 12.05.2008 09:47) *
Нарешті отримала свою шафу (затягнулось на 2 місяці), тепер треба заново ремонт в кімнаті робити (так її складали).
Це мені так "щастить" чи це в них в порядку речей? Поділіться досвідом.

прикрі інциденти інколи трапляються,тепер ромонт у твоїй кімнаті повинна робити фірма-виробник цієї шафи, ну абож виплатити тобі відшкодування
Нарахунок терміну: якщо, ти замовляєш щось екслюзивне, то термін виконання може бути ще більшим, але він повинен бути указаний у договорі про замовлення.
P.S. cам займаюся меблевим виробництвом.
конвалія
А як на рахунок того, що шафа вийшла на 10 см ширшою, ніж кімната ggggg.gif, причому фірма-виробник відома і заміряв майстер сам, а потім казав, що це я так замовляла wacko.gif .
zav
Цитата(конвалія @ 12.05.2008 14:08) *
А як на рахунок того, що шафа вийшла на 10 см ширшою, ніж кімната ggggg.gif, причому фірма-виробник відома і заміряв майстер сам, а потім казав, що це я так замовляла wacko.gif .

Перевірте замовлення та договір: мають бути зазначені розміри. Також ознайомтеся з розділами Відповідальність сторін, Гарантія тощо.
Афродіта
Дійшла висновку, що це в порядку речей smile.gif
Я також замовляла собі шафу у Вітальню. Обходила майже усе місто. Все не те і все таке саме...Мало того у окремих продавців був такий тон...коли я їм говорила, що матеріал який вони називають так-то не такий-то і не потрібно мені пхати всяке....Врешті обрала магазин найблищий до дому. В якому мені сказали, що можуть на наступний день привезти. Я поспішала. Мені було важливо. І що? Наступний день я провела вдома..чекаючи їх, під кінець дня не втерпіла, подзвонила, і мені сказали, вибачте, але цього кольору наразі не виявилось. За тиждень. Так пройшло також десь 2 місяці...потім ще 2 тижні майстер не міг дойти встановити/скрутити шафу. Одним словом, щастить. ))
Legum
що можу сказати, дешевші варіанти якщо замовляти, треба перевіряти щодо розмірів декілька разів, щодо інших - за зразками - є наявні розміріи, під них і підвлаштовуємось.......я наприклад сам складаю меблі, які замовляв, хоча і не швидко, але без халяви.....
щодо проблем перелічених вище - поради: 1) ніколи не плати поки робота не буде виконана в повному обємі 2) ми є споживачами, і в Законі "Про захист прав споживачів" є багато можливостей проти проблем, вищевикладених.....
bendera.UA
А в мене сьогодні диван вдома крякнувся (дерев’яний брус на місці сучка пополам зламався). А диван той і місяця не простояв........... буквально 3 тижні як привезли. І саме цікаве, що предьявити якісь претенції виробнику майже неможливо. 14 днів вже пройшло, щоб повернути без зазначення причин, а по гарантії - то відразу запитають - "і чим то ви там на ньому займались, що аж центральна балка не витримала" brovy.gif
tongue.gif Та і довго то буде......... Я вже краще своїми руцями все зроблу - дешево і сердито.............. і брус нормальний підберу і сам встановлю.
Lemon
Ги. Я везучий. Цієї зими замовляв стіл(на наступний день привези!) і шафу: сказали через 3 тиждні, а превезли через 2.5! І ще скрутили її безкоштовно, і уявіть собі не пошкодили і не закакали нічого. Воть.
конвалія
Мені тепер ще потрібно ліжко або диван купити, а я вже після тих історій з шафою боюсь.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.