Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Яка у вас мобіла?
Теревені — Форум > Комп'ютери > Мобільний зв'язок
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Nolex
Кажемо і хвастаємось яка в кого мобілка.

p.s в мене поки немає.. smile.gif
MrGALL
В мене поки також, думаю купляти SE T630 чи K500i
Aljka
nokia 6100
Nolex
Aljka, вітаю! smile.gif
MrGALL, ага. я теж..
думаю чи Sony Ericsson T630 чи K500i smile.gif
<N@O>
Нокія 2300
Germis
Siemens A60 :]
Nolex
Вирішив ніби вже точно купляти Sony Ericsson K500i.
MrGALL
Мій одногрупник два дні тому купив собі k500. Я сьогодні цілий день ним грався. Дуже класний телефон, мені дуже сподобався.
Sl@vik
Siemens A55 smile.gif (вже давно хочу поміняти)
[attachmentid=8]
you are
Три роки тому - Alcatel 311
Сьогодні - Siemans C65
Якщо буду міняти, то на Sony Ericsson або Nokia або... Siemens!
К500 - справді добра річ, рекомендую, але я би брав Т610/630 і не випендрювався :)
ZipСоване Дівчисько
Рік назад був Сіменс А52(тільки не смійтеся)
А зараз в мене Сіменс СХ 70...
Skipenko
А у мене Нокія 1100! Чудовий телефон для тих, кому окрім телефону нічого більше не потрібно. Правда останнім часом страшенно не вистачає камери - стільки цікавого і пришпильного навколо трапляється, а зберегти для історії не можу... Хто що порадить (із камерофонів)?
Nolex
>>Хто що порадить (із камерофонів)?
Sony Ericsson K500i smile.gif
Marsel
А в мене Siemens A65, але хочу на якусь соньку поміняти або нокію... dry.gif
Sl@vik
То не читай "Бестолковые темы"!!!!!!!!!!!!!!!! mad.gif
Москаль поганий!!!!!! tongue.gif
Skipenko
До адміністрації: пропоную ІР таких "доброзичливих гостей" банити! mad.gif
Явний провокатор
Nolex
Skipenko, на наступний раз забаню, а на перший раз просто видалю повідомлення.. ото ж нема кому що робити.. smile.gif

p.s. із-за цього чіпідроса відійшли від теми.. biggrin.gif
TARAS
сіменс с65
mer_lin
У мене SE к500і покищо нарікань немає апарат сила cool1.gif особливо після семена м55 smile.gif але скажу немає межі людському нахабству. Побачив SE D750 ото скажу мобілка cool1.gif cool2.gif але ціна blink.gif не тіки очі на лоба полізуть а взагалі беріть к500і в категорії ціна-якість якраз нормально
Askorbin
А у меня LG 1600. Не телефон а отстой!
Maes3o
[quote=TARAS,28.06.2005 13:02]
сіменс с65

І в мене також, майже рік тому взяв, а ще ні каплі не жалію, гарний апаратик smile.gif
Gala
Nokia 2600. Цілком задоволена.
Maes3o
Інтересно, чи є тут хтось, хто не задоволений своїм телефоном? smile.gif
DROZD
Вже рік, як користуюся NOKIA 3100!
Чудовий телефон, з багатьма функціями!
Правда через F-BUS кабель Nokia PC Suite не бачить телефона і
прошивки ніде не можу дістати!!!
Urist
В мене SE Т 230, вже більше року, гарна трубка
Нарікань жодних.

Nolex: SE К500і те що треба cool2: , бери не задумуючись!!! Сам таку мобілу хочу! aaa.gif
Nolex
(Urist @ 30.08.2005 11:39)
В мене SE Т 230, вже більше року, гарна трубка
Нарікань жодних.

Nolex: SE К500і те що треба  cool2: , бери не задумуючись!!!  Сам таку мобілу хочу!  aaa.gif
[snapback]1164[/snapback]

угу. я і хотів брати.
але на даний момент в країні "криза" на Sony Ericsson`и...
1. Зняли з виробництва Sony Ericsson K500 & Sony Ericsson K700.
2. На таможні немає поставки цих телефонів тому ціни різко піднялись(телефони то є, але чи неоригінальні або по високій ціні, які ще не встигли продати)..

3. сьогодні знову ходив в місто. хотів вже купити Sony Ericsson T630(мені теж подоюається він), АЛЕ знову таки... неділю назад я його знайшов за ~650 грн. А сьогодні вже такі ціни: 850-900 грн. sad.gif

так що не повезло мені. cry.gif sad.gif

прийдеться чекати, але не знаю на що... sad.gif
axel-v
питання в мене чу-чу не в тему , але проблема велика! Купив irda до свого класного cx70 , а файлики більші приблизно 25кб спихнути на комп не можу, не підскажете чого nevdacha.gif
Scorpion
питання в мене чу-чу не в тему , але проблема велика! Купив irda до свого класного cx70 , а файлики більші приблизно 25кб спихнути на комп не можу, не підскажете чого

Спробуй якийсь іший софт. може і вньому проблема.

У мене 2місяці Motorola C380. Хороша трубка - є все...ну майже smile.gif
axel-v
пробував mobileEdit те саме, а там де купляв працює без проблем, мені знайомий ком'ютерщик сказав що чув про таку сами проблему з U2irda, але на K700i радить ірду брати COMівську, а цю я мабуть здам назад
Lady Of The Flowers
А от в мене тут..... angry1.gif siemens C62.
Глючить страшно. Особливо з інтернетом... Вдалось лише 5 нових малюнків собі витягнути за рік smile.gif
В салонах з цим телефоном поводились приблизно так: nevdacha.gif
Не купуйте цю бредятину smile.gif
axel-v
у мого однокласника лижа ц1100 то він качав на нього мелодії (wap.polifonia.ru) і зловив вірус, то в нього коли відкиваєш папку з мелодіями труба висне на ~~35с і перезавантажується, буде перишивати cry.gif
Plexus
Nokia 3100

Nokia - connecting people. smile.gif
Andy
А ось в мене - старенький siemens sl-45...старенький віслик, проте я туди запихнув 256 метрів памяті на мр3 cool1.gif ...поки вистарчає happy1.gif
Nolex
пару днів назад придбав Sony Ericsson F500!!!!!! smile.gif (той самий k500, тільки оформлення інше)
MrGALL
Я завтра поїду SE j300i купляти.
Вже й домен завів http://www.j300i.org.ua - буду сайт про нього робити.
MrGALL
Ось такий я купив:

axel-v
нормально, ПРИКИНЬ! happy1.gif
ukrainer
я сіменсів не люблю і не поважаю - вони глючні і не сумісні з іншими телефонами!!! (може новіші моделі трошки краще, але всеодно того не варті)!!!

Найкращі телефони - це Нокіа, Соні-Еріксон, Самсунг та Моторола.

Мінуси:

Нокіа - мало понтів типу звуку (малотональний) і кольору (мало відтінків), а так зовсім непоганий телефон;

Соні-Еріксон - зовсім непогана штука, але батарея - дуже великий мінус!!!! Батареї у них дуже слабенькі, і чим більше у них понтів, тим менше тримає батарея;

Самсунг - і функціональний і батарея добре тримає, і дизайн класний, але найбільший його недолік - ЦІНА;

Моторола - функціональний, і порівняно недорогий, але не знаю, як у нього із технічними проблемами (ремонт);

У мене самого Самсунг Х600, такий:
rice
У мене один із найгірших телефонів в усій історії мобільників. Це Siemens A55. Буду міняти на Nokia. Але от не можу вибрати між моделями: 6810і і 6310і
Допоможіть, що хто думає про ці телефони???
BOLERO
сіменси одні з найгірших, глючні... angry1.gif
в мене "сіменс С45" happy1.gif
karas
я згоден-сіменси глючні, але хочу зауважити що не всі.У мене Nokia 8310 непоганий телефон
jack220
в мне motorola c450!Нарікань немає!!!А взагалі я йому вдячний за інет!!!!!Не було б його,не було б мене на теревенях!!!!! happy1.gif jack700@rambler.ru
andrON
у мене тріснутий siemens А55, який швидко сідає...
Злодюжка
А у мене глючнута Моторола Е398, яка теж швидко сідає.
MrGALL
В мене на SE j300 батареї іноді вистачає тільки на 2-3 години блукання інетом через Opera Mini.
A.Chip
перепробував всі моделі Siemens x45. довго носив SL45i, тепер друзі подарували моторолу в220 - дурня повертаюся до осліка
jack220
Нарешті змінив я свою моторолу с450 на с650.І інет став в два рази швидший...
cool2.gif biggrin.gif
Tarantool
А у мене ,Е398, ТЕЛЕФОН з великої літери, до неї нихто не байдужий, cool2.gif Правда вже знайшов її альтернативу Motorola E1120 cool2.gif cool2.gif cool2.gif happy1.gif
Clever
Koristujusha Siemens A60.
Predo4^^^
Самсунг Х100 , Х120 ё - моё
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.