Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Присутність чоловіка при пологах
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Олеська
Мій брат був присутній при народженні сина. Обоє були щасливі. Підтримка у складних ситуаціях - то один з проявів кохання.

При моїх пологах я би не знаю, чи хотіла би присутності чоловіка, оскільки люблю сама справлятись зі своїми недугами. А пологи - то видовище не ахті.
Русалка
Мені буде дуже приємно якщо мій коханий буде підтримувати мене у цей момент happytwo.gif , та бачити народження нашої дитини smile.gif
Темний ангел
Цитата(Русалка @ 23.07.2008 12:10) *
Мені буде дуже приємно якщо мій коханий буде підтримувати мене у цей момент happytwo.gif , та бачити народження нашої дитини smile.gif

Цим не визначається ставлення до дитини чи матері, адже він бачить саме процес, фізіологічне явище. Важливий зв'язок чоловіка з дружиною під час вагітності, підтримка, турбота, але навіщо бачити процес, явище не з доволі приємних.
zav
Цитата(Темний ангел @ 23.07.2008 11:24) *
І страх чи огида перед таким не є критерієсм оцінки мужності чоловіка, чи щось в тому роді.

Є, є, ще й як є!
-=VJ=-
Цитата(Темний ангел @ 23.07.2008 12:18) *
Цим не визначається ставлення до дитини чи матері, адже він бачить саме процес, фізіологічне явище.

Ще й як визначається.
Одна справа - отримати готовий згорток.
Абсолютно інша - пройти через все разом, хай навіть просто допомагаючи підтримкою.
reyneke
Цитата(Темний ангел @ 23.07.2008 12:18) *
Важливий зв'язок чоловіка з дружиною під час вагітності, підтримка, турбота, але навіщо бачити процес, явище не з доволі приємних.

Тю, мабуть для того, щоб полегшити страждання власної дружини, нє? Крім того, тут вже разів 10 сказали про допомогу чоловіка при пологах. Але самі чоловіки через 1, як не більше, вважають, що вони будуть тупо стояти і дивитися. Ну маааксимум, що можна зробити - це втратити свідомість.
Joni
Я був присутній при народженні двох моїх синів
Ластiвочка
Цитата(Joni @ 23.07.2008 13:35) *
Я був присутній при народженні двох моїх синів

Ну це констатація факту, а можна розповісти(з того що можна) саме СВОЇ відчуття. Відчуття, думки чоловіка...
Ластiвочка
остання присутність чоловіка при пологах....За гамериканським мавпуванням новонароджену дитину мають покласти татові на груди, щоб відбувся контакт....Тато як роззувся...то запах його шкарпет був такий - сльозоточивий газ - відпочиває...Контакт кажете? Дуже корисно дитині з вакуума, з утроби зануритись в цю газову камеру...А тож певно буде розказувати, що був при пологах(нікого не хочу образити - просто розповіла випадок реальний)
Фабрегас
я щось навіть не знаю...
не знаю чи би стерпів звуки того як вона мучиться ohmy.gif
-=VJ=-
Цитата(Ластiвочка @ 26.07.2008 21:24) *
остання присутність чоловіка при пологах....За гамериканським мавпуванням новонароджену дитину мають покласти татові на груди, щоб відбувся контакт....Тато як роззувся...то запах його шкарпет був такий - сльозоточивий газ - відпочиває...Контакт кажете? Дуже корисно дитині з вакуума, з утроби зануритись в цю газову камеру...А тож певно буде розказувати, що був при пологах(нікого не хочу образити - просто розповіла випадок реальний)

При чому тут присутність чоловіків взагалі до одного негігієнічного придурка?
І взагалі - що це за маячня з контактом? Наскільки я знаю на груди кладеться матері, а не батьку... Це хто таке вигадав і чому я у американців цього жодного разу не зустрічав?
Sotnik
А Ви дуже часто спілкуєтесь з американцями в їхніх роддомах?
Є така практика, що дитину кладуть батькові на груди. Зовсім недавно по ящику показували репортаж з чиїхось пологів... Ващє бардак якийсь розвели! Нема чого там робити журналістам! І новоспеченому таткові також. В крайньому випадку можна зробити "прозору стінку". Хай звідти дивиться.
Ластiвочка
Цитата(-=VJ=- @ 26.07.2008 22:10) *
При чому тут присутність чоловіків взагалі до одного негігієнічного придурка?
І взагалі - що це за маячня з контактом? Наскільки я знаю на груди кладеться матері, а не батьку... Це хто таке вигадав і чому я у американців цього жодного разу не зустрічав?

ВіДжею, я розумію, що ви агресивно сприймаєте мої дописи, але я вам розповідаю реальний (!) факт, причому свіжий...у четвер був...Це я до того що є і плюси і мінуси присутності. Але мені близька думка Сотника.
-=VJ=-
Цитата(Ластiвочка @ 26.07.2008 23:01) *
ВіДжею, я розумію, що ви агресивно сприймаєте мої дописи

Я агресивно сприймаю лише людську дурість - наприклад відсутність звички міняти шкарпетки щодня і мити ноги.
А дописи тут ні до чого. Хоча мене й дивує агресивна позиція їх автора щодо присутності чоловіків при пологах. Як на мене це має бути особистим бажанням кожного - і вже справа лікарів, аби до пологового кабінету не потрапляли смердючі нечупари. Цього разу, як я розумію, вони поставились до роботи абсолютно недбало, як у наших лікарів, в принципі, і заведено останніми роками.

Цитата(Sotnik @ 26.07.2008 22:24) *
Є така практика, що дитину кладуть батькові на груди.

І де про неї можна почитати? Бо щось я слабко уявляю сенс якогось там "контакту" щойнорадодженої дитини з волохатими грудьми батька.

Цитата(Sotnik @ 26.07.2008 22:24) *
І новоспеченому таткові також. В крайньому випадку можна зробити "прозору стінку". Хай звідти дивиться.

Ну звісно - хай йому буде тільки задоволення сексу, а з іншим хай розбирається жінка самотужки - дуже мужня точка зору.
Дарця_Борхес
Цитата(-=VJ=- @ 27.07.2008 14:29) *
І де про неї можна почитати? Бо щось я слабко уявляю сенс якогось там "контакту" щойнорадодженої дитини з волохатими грудьми батька.

В мене подруга народжувала і саме таку процедуру робили....Правда груди в батька не волохаті... ggggg.gif ggggg.gif
NAU
Я б на народження своєї дитини не дивився, якшо б мене не попросили. Не бачу нічого такого, чим би моя присутність допогла чи підтримала матір.
Romun
Я за. Морально готуюсь, пречитую книги про перебіг вагітності та пологів, подивився пару фільмів на цю тему.
Зі своєю дівчиною практично постійно разом, пережили багато всього і якосюь нелогічною і неприродньою буде моя відсутність при пологах, тим більше я знаю який заспокійливий вплив маю на свою дівчину. І сам я буду більше нервуватись, якщо моя половинка народжує, а я десь відлежуюсь, в той час як можна б було б чимось допомогти.
Плюс ще народження дитини це одна з моїх життєвих цілей, тобто по відношенню до дитини також буде правильним знаходитись під час її народження поруч.

Це якщо відносно мене, то "за". А так не обов`язково. Різні чоловіки бувають... Але сама ідея присутності близької людини при пологах - це добре, якщо й не чоловік, то мати,сестра, подруга - люди які вже пережили пологи і знають, що до чого на практиці.
ПершаЛіпша
Останнім часом таке коїться, що на пологах варто бути присутнім хоч комусь - чоловікові, подрузі, сестрі... Бо в якомусь місті матері казали, що дитина померла, а потім перераховували гроші зі здачі на органи...
А взагалі це, мабуть, страшно. Жінка-то не бачить себе з боку, коли народжує! У неї взагалі голова у цей час іншим зайнята.
Але якщо чоловік все ж таки збирається побути присутнім, треба спочатку підготувати його парочкою документальних фільмів, щоб потім не довелося ще й його у відчуття приводити )
Everlast
Я категорчино проти своєї присутності при пологах коханої.Тому що для мене, як для чоловіка дуже важко бачити як коханій боляче, а ти нічим не можеш допомогти..Також медики кажуть, що після такого видовища досить пристойний відсоток чоловіків стають імпотентами, чи мають значно менший потяг до дружини.Хто бачив пологи - той зрозуміє мене чому.Знаю що дівчата мене засудять, але моє місце при пологах курити та нервувати у коридорі.
zav
Цитата(Everlast @ 6.08.2008 01:14) *
Також медики кажуть, що після такого видовища досить пристойний відсоток чоловіків стають імпотентами, чи мають значно менший потяг до дружини.

Це казки медиків, котрі не бажають бачити чоловіків при пологах. Не вірте.
Хто бачив пологи - той зрозуміє мене чому.

Ви так кажете, наче вже щось бачили, гиги.
-=VJ=-
Цитата(zav @ 6.08.2008 10:14) *

Всі бачили пологи щонайменше раз в житті ggggg.gif
Castiel
Також медики кажуть, що після такого видовища досить пристойний відсоток чоловіків стають імпотентами, чи мають значно менший потяг до дружини.Хто бачив пологи - той зрозуміє мене чому.Знаю що дівчата мене засудять, але моє місце при пологах курити та нервувати у коридорі.

Ну імпотентами то сумніваюся, але потяг то точно зменшується))) І кошмари вночі снитися починають, як у "вулиці вязів")) То факт!
-=VJ=-
Цитата(БоБриК @ 6.08.2008 11:40) *
Ну імпотентами то сумніваюся, але потяг то точно зменшується))) І кошмари вночі снитися починають, як у "вулиці вязів")) То факт!

Це на своєму досвіді?

Взагалі цікаво так дивитись - в розділі стосунків все переповнене чоловічими розмовами на тему "трахати все, що рухається", а як тільки до серйозних справ - усі в кущі, як зайці...
Everlast
Цитата(zav @ 6.08.2008 10:14) *

Угу, казки.Був присутній на пологах абсолютно незнайомої жінки...витримав 10 хвилин - в мене мабуть вразлива психіка.імпотентом не став, але декілька днів навіть думок про тє щоб торкатись дівчат не було.

Цитата(-=VJ=- @ 6.08.2008 11:47) *
а як тільки до серйозних справ - усі в кущі, як зайці...

ти вважаешь це серьцозною справою?В чому тут серьйозність?
Серьйозні справи - це "вирішити" все з лікарями, що будуть приймати роди, фінансово забеспечити все необхідне на вищому рівні жінці - при пологах, та й загалом..та інші факти.
reyneke
Цитата(Everlast @ 6.08.2008 12:31) *
Я категорчино проти своєї присутності при пологах коханої.Тому що для мене, як для чоловіка дуже важко бачити як коханій боляче, а ти нічим не можеш допомогти..

Відмазки то все. Про допомогу чоловіка при пологах писалося вище, читай тему. А ще, почитай розповіді про пологи, там жіночки дуже часто пишуть про відчуття самотності. Так шо тут не тільки больовий фактор, а й моральний.

Також медики кажуть, що після такого видовища досить пристойний відсоток чоловіків стають імпотентами, чи мають значно менший потяг до дружини.

Ну так це ж добре. Дружина більше не мучатиметься через тебе. Тим паче, що перші пологи можуть їй відбити бажання народжувати ще...

Угу, казки.Був присутній на пологах абсолютно незнайомої жінки...витримав 10 хвилин - в мене мабуть вразлива психіка.імпотентом не став, але декілька днів навіть думок про тє щоб торкатись дівчат не було.

А що ти там робив? Невже теж у пологовому працюєш?
А що ти там такого побачив, що тебе так вразило? Мабуть, якщо засунути собі у рота лампочку, а потім її намагалися витягти, теж можна стати імпотентом.

ти вважаешь це серьцозною справою?В чому тут серьйозність?

Дивись вище. В допомозі: відполікти/полегшити біль, в контролі за лікарями, щоб все, як ти кажеш, пройшло на вищому рівні. Те, що ти комусь гроші платиш, як би, не гарантія...

Серьйозні справи - це "вирішити" все з лікарями, що будуть приймати роди, фінансово забеспечити все необхідне на вищому рівні жінці - при пологах, та й загалом..та інші факти.

Ой сумніваюся, що ти з лікарями будеш вирішувати.... скоріш за все, вирішуватиме твоя кохана, бо вона до них на прийоми ходить, а ти, навіть якщо і ходитимеш з нею, то сидітимеш у коридорі. Фінансово забезпечувати то єдине, чим ти можеш допомогти. І то...
Everlast
Цитата(reyneke @ 6.08.2008 12:46) *
1.Відмазки то все. Про допомогу чоловіка при пологах писалося вище, читай тему. А ще, почитай розповіді про пологи, там жіночки дуже часто пишуть про відчуття самотності. Так шо тут не тільки больовий фактор, а й моральний.
2.Ну так це ж добре. Дружина більше не мучатиметься через тебе. Тим паче, що перші пологи можуть їй відбити бажання народжувати ще...
3.А що ти там робив? Невже теж у пологовому працюєш?
А що ти там такого побачив, що тебе так вразило? Мабуть, якщо засунути собі у рота лампочку, а потім її намагалися витягти, теж можна стати імпотентом.
4.Дивись вище. В допомозі: відполікти/полегшити біль, в контролі за лікарями, щоб все, як ти кажеш, пройшло на вищому рівні. Те, що ти комусь гроші платиш, як би, не гарантія...
5.Ой сумніваюся, що ти з лікарями будеш вирішувати.... скоріш за все, вирішуватиме твоя кохана, бо вона до них на прийоми ходить, а ти, навіть якщо і ходитимеш з нею, то сидітимеш у коридорі. Фінансово забезпечувати то єдине, чим ти можеш допомогти. І то...

1.Почуття самотності то звичайно дуже тяжко...я от дуже бувало також самотньо себе почував і боляче було - то що кожен раз звати когось з близьких?Є речі, які людина повинна вирішувати сама.
2.Що тобі на це відповісти?Якщо ти хочеш щоб твій чоловік був присутнім на пологах тільки з причини щоб йому більше не хотілося - тоді вперед.
3.Ні не працюю, так склалося незважаючи на моє бажання.Бажання засунути собі до рота лампочку в мене викликають здивування)))
4.Ти досконало знаеш всю процедуру та маєш медичний фах, щоб знати чи все правильно та точно роблять лікарі?Гарантії я свої коханій зможу забезпечити - знайомствами,грошима, впливом.
5.Якщо це був якийсь аргумент "Ой я сумніваюся" то він безперечно дуже обгрунтований та крутий..я навіть не знаю чим відповісти на нього.
Темний ангел
Цитата(reyneke @ 6.08.2008 13:46) *
Відмазки то все. Про допомогу чоловіка при пологах писалося вище, читай тему. А ще, почитай розповіді про пологи, там жіночки дуже часто пишуть про відчуття самотності. Так шо тут не тільки больовий фактор, а й моральний.

Людина народжується сама і помирає сама, а також народжує сама тут вже нічого не вдієш wink.gif , але це вже радше філософія... Чоловік, який буде присутнім при пологах не відчує і частину того, що відчує жінка, а ще коли пологи важкі, то жінці не до чоловіка і всіх сентиментів про моральну підтримку. Багато жінок на таке питання просто відповідали: "А чим він там мені допоможе?" Я повторюю. що підтримка необхідна після народження дитини, а не під час народження, щоб потім жінка, доглядаючи і піклуючись про дитину, ще морочила собі голову психологічними проблемами, які можуть виникнути у чоловіка.
-=VJ=-
Цитата(Темний ангел @ 7.08.2008 11:44) *
Я повторюю. що підтримка необхідна після народження дитини, а не під час народження

Он як. Це з власного досвіду такі висновки?
Бо вище я вже процитував досвід моєї знайомої, натомість протилежного досвіду ніхто не навів, але усі трусяться, як зайці "ой, не треба йому там бути"...
Everlast
Цитата(-=VJ=- @ 7.08.2008 11:49) *
натомість протилежного досвіду ніхто не навів, але усі трусяться, як зайці "ой, не треба йому там бути"...

тому що всі люди різні, і в кожної жінки своя субьективна думка.Чи треба змагатися кількістю досвідченних за чи проти?
а чому ви труситесь як зайці "ой треба йому там бути"? happy1.gif
-=VJ=-
Цитата(Everlast @ 7.08.2008 11:53) *
тому що всі люди різні, і в кожної жінки своя субьективна думка.

То хай наведе свою думку на практичному досвіді "от я була, і мені без чоловіка було добре чи він мені заважав".

Цитата(Everlast @ 7.08.2008 11:53) *
а чому ви труситесь як зайці "ой треба йому там бути"? happy1.gif

Ти хоч трохи головою думаєш, коли пишеш, чи аби щось написати?
Everlast
Цитата(-=VJ=- @ 7.08.2008 12:28) *
То хай наведе свою думку на практичному досвіді "от я була, і мені без чоловіка було добре чи він мені заважав".

Ти хоч трохи головою думаєш, коли пишеш, чи аби щось написати?

Для чого?Опоненти зрозуміли думки одне одного.Ти все пишеш чисто з практики?

Для того, для чого й ти пишеш ту пургу.
-=VJ=-
Цитата(Everlast @ 7.08.2008 12:39) *
Для чого?Опоненти зрозуміли думки одне одного.Ти все пишеш чисто з практики?

Так. Або своєї, або людей, в яких я впевнений. І що далі?

Цитата(Everlast @ 7.08.2008 12:39) *
Для того, для чого й ти пишеш ту пургу.

Пургу тут написала поки що лише одна людина - я її окремо виділив для наочності.
Everlast
Цитата(-=VJ=- @ 7.08.2008 13:46) *
Так. Або своєї, або людей, в яких я впевнений. І що далі?

Пургу тут написала поки що лише одна людина - я її окремо виділив для наочності.

І ти вважаешь це "опираючись на досвід"?Круто робити висновки з досвіду свого життя, та декількох знайомих приймаючу це за абсолютну істину.Це треба було жити майже 30 років щоб до цього дійти!!))))
А що, має бути щось далі? gryzin.gif

Це тільки твоя точка зору, але дякую що ваша честь мене виділила!Моя точка зору діаметрально інша.З точністтю до навпаки.)))Не треба так нервувати - лікарі кажуть нервові клітини не відновлюються)

Для мене це комплімент що такі персони як ти зі мною незгодні - це означає, що я,Слава Бог, відрізняюсь від вас!)))))
-=VJ=-
Цитата(Everlast @ 7.08.2008 14:34) *
І ти вважаешь це "опираючись на досвід"?

Так. Іншого досвіду, окрім ще думки причетної до пологів людини, я тут не бачу.

Цитата(Everlast @ 7.08.2008 14:34) *
Круто робити висновки з досвіду свого життя, та декількох знайомих приймаючу це за абсолютну істину.

Коли дивишся на такі фрази - стає зрозуміло, чому у нас такі справи в юриспруденції. Коли у нас люди "Закінчивши Юр.фак Академії МВД, та відпрацювавши у Міжнародній Адвокатській Коллегії" не лише з логікою не дружать, а ще й прибріхують від себе вволю.
Everlast
Цитата(-=VJ=- @ 7.08.2008 15:28) *
Так. Іншого досвіду, окрім ще думки причетної до пологів людини, я тут не бачу.

Коли дивишся на такі фрази - стає зрозуміло, чому у нас такі справи в юриспруденції. Коли у нас люди "Закінчивши Юр.фак Академії МВД, та відпрацювавши у Міжнародній Адвокатській Коллегії" не лише з логікою не дружать, а ще й прибріхують від себе вволю.

А я ще бачу ще власну думку, я знаю свої реакції.

Ти не переймайся, я там вже давно не працюю, щоб тобі було спокійно,а ось лінки з прибріхуваннями будь ласка до студії.
-=VJ=-
Цитата(Everlast @ 7.08.2008 15:31) *
А я ще бачу ще власну думку, я знаю свої реакції.

Та вже зрозуміло, що коли у дівчини пологи почнуться раптово і до лікарні не вийде потрапити, то ти втічеш подалі, закриєш очі і вуха і будеш там тихенько сидіти і нервово смоктати свої смердючі цигарки, поки все не закінчиться - можна далі думку вже й не розвивати. Це називається дуже просто - слабак, це, до речі, дуже характерна риса усіх наркоманів, бо будь-яка наркоманія, включаючи тютюнову - в першу чергу результат власної моральної слабкості. Заради підтримки своєї слабкості можна вигадати все, що завгодно, навіть виправдання про "ти нічим не можеш допомогти", тоді як вище викладено реальний досвід жінки, яка чітко сказала, яку вона велику допомогу отримала від чоловіка. Але то чоловік, не слабак.

Цитата(Everlast @ 7.08.2008 15:31) *
Ти не переймайся, я там вже давно не працюю, щоб тобі було спокійно,а ось лінки з прибріхуваннями будь ласка до студії.

Ти ще й робиш вигляд, що читати не вмієш. Цитата з прибріхуванням була вказана відразу над моїми словами про нього.
Все, розмову закінчено - досить офтопу.
Ластiвочка
Що задурна манера до розмови? ВіДжею, кого переконуєте? Ви хочете бути присутніми - ваша з половинкою справа. Я не бажаю бачити там ніяких родичів, а лише в палаті поруч, так само інші: хтось за, хтось проти то навіщо переконувати когось в тому, чого він не хоче робити, чи то для нього є наразі неприйнятним? З тих самих причин не хочу бачити в родовій залі чоловіка. Я ліпше пошантажую його потім, коли все гарно пройдеwink.gif
-=VJ=-
Цитата(Ластiвочка @ 7.08.2008 17:56) *
Що задурна манера до розмови? ВіДжею, кого переконуєте?

Я? Нікого. Я хочу почути обгрунтовану думку - "ні, бо тому, тому, тому і тому". "Бо розносив бактерії, падав непритомний і взагалі мені заважав". А наразі бачу лише скиглення людей, які називають себе чоловіками на зразок "ой, це страшно, не хочу, не буду, я боюся, у мене потім член на неї не встане". Засовувати його до піхви їм, бачте, не страшно, а допомагати витягувати звідти результат вони лякаються. Хіба це чоловіки? Нюні якісь... І їх предки колись різали горлянки ворогам і самі приймали пологи на своїх хуторах. Тьху, читати гидко...
Ластiвочка
Я, наприклад пояснила своє бачення чому проти, так само більшість співрозмовників, тому переконувати когось у хибності їх думки не вартоsmile.gif А пологи? Зараз важливо, щоб мама виносила дитинку, щоб чоловіки берегли їх щодень і щомиті, а не лише підтримали під час появи на світ малечі. Та й різні випадки бувають....От подружня пара мріяла про спільні пологи, а сталось зовсім не так як планувалось...Жінка на останніх днях вагітності, звичайний похід до лікаря, спека, втратила свідомість, впала на живіт....термінова операція, ясно без чоловіка....всяке буває в житті. Ми то плануємо, а ...
Everlast
Цитата(-=VJ=- @ 7.08.2008 14:40) *
1.Та вже зрозуміло, що коли у дівчини пологи почнуться раптово і до лікарні не вийде потрапити, то ти втічеш подалі, закриєш очі і вуха і будеш там тихенько сидіти і нервово смоктати свої смердючі цигарки, поки все не закінчиться - можна далі думку вже й не розвивати. Це називається дуже просто - слабак, це, до речі, дуже характерна риса усіх наркоманів, бо будь-яка наркоманія, включаючи тютюнову - в першу чергу результат власної моральної слабкості. Заради підтримки своєї слабкості можна вигадати все, що завгодно, навіть виправдання про "ти нічим не можеш допомогти", тоді як вище викладено реальний досвід жінки, яка чітко сказала, яку вона велику допомогу отримала від чоловіка. Але то чоловік, не слабак.

2.Ти ще й робиш вигляд, що читати не вмієш. Цитата з прибріхуванням була вказана відразу над моїми словами про нього.
Все, розмову закінчено - досить офтопу.

Коли люди не бачить різниці між рапто, та "опціонально" то й клініка не допоможе, а ще смішніше коли людина незнаючи нічого про іншу робить якісь висновки.Тобі дуже хочеться, я бачу, тут показати що ти "справжній чоловік", але робиш ти то якось криво, коли закінчуються аргументи - починаються образи)
Але я ж казав, не треба так нервувати - це для здоровья шкідливо.
2.При наймі я за те що ти сказав "прибрехнею" можу відповісти відпоівідними документами та фактами, а ти як я й раніше сказав не відповідаєш за свої слова.

Цитата(-=VJ=- @ 7.08.2008 17:05) *
І їх предки колись різали горлянки ворогам і самі приймали пологи на своїх хуторах. Тьху, читати гидко...

При тому майже усі курили, пили...а пологи приймали лише у критичних ситуаціях, про які тут мови навіть і не йшлося, хоча ти вже зробив висновки за всіх у цій ситуації..Театр одного актора happy1.gif
Розмову закінчив, насолоджуйся власною крутісттю.
ВакуОлька
Проти... Вважаю, що має бути збережений та таємниця, яка була ще з діда-прадіда таємницею народження... запитайте своїх дідусів і бабусь, чи допускались колись чоловіки бути в хаті, коли жінка народжувала? Ні! Бо це є ТАЇНСТВО.... І не треба бути чоловікові пр тому...

Хтось там з жінок каже, що хоче, щоб чоловік був при пологах, щоб бачив, як вона мучиться.. Чи щоб підтримав, в тяжку хвилину... Непотрібно це все.... Природа подбала про те, щоб це дійство переживала саме жіноча половина людства... Отак!
Lady Erato
i pry cij garya4ij supere4ci usi zabuly pro zhinku, v jakoji pology)

Wanovni 4oloviky (i zhinky).. jaka riznycia? ot ja xo 4olovika pry pologax, i ja znaju, w4o des' takyj je, w4o ne bojitsya i tezh sxo4e; a je taki w4o ne xo, i dlya nyx tezh je 4oloviky, jaki ne xo, bojatsya 4y w4e w4os'...
Castiel
Цитата(Vakuolka @ 7.08.2008 19:24) *
Проти... Вважаю, що має бути збережений та таємниця, яка була ще з діда-прадіда таємницею народження... запитайте своїх дідусів і бабусь, чи допускались колись чоловіки бути в хаті, коли жінка народжувала? Ні! Бо це є ТАЇНСТВО.... І не треба бути чоловікові пр тому...

Хтось там з жінок каже, що хоче, щоб чоловік був при пологах, щоб бачив, як вона мучиться.. Чи щоб підтримав, в тяжку хвилину... Непотрібно це все.... Природа подбала про те, щоб це дійство переживала саме жіноча половина людства... Отак!

Ну але ж понти треба поганяти) Потім буде чим з друзяками похвалитися, або на форумі, типу ви всі слабаки))
Нечупара

так то так, я зазвичай підтримую подібні настрої, але в моїх стосунках на перше місце я намагаюсь весь час пхати щось типу пака ми єдіни ми нє побєдіми. ну власне у мене ще огого скільки часу все обдумати)
ВакуОлька
[quote name='БоБриК' date='7.08.2008 19:45' post='317662']
Ну але ж понти треба поганяти) Потім буде чим з друзяками похвалитися, або на форумі, типу ви всі слабаки))
[/quo
Дурня, ці понти.... Як на мене, якщо чоловік все ж вирішить піти з дружиною на пологи, то він це піде і зробить... І нікому про це не скаже... І не буде розказувати, як це було романтично і як він підтримував свою дружину..

До речі, згадався один кумедний випадок, коли коліжанка йшовши на вже другі пологи вирішила народжувати разом з чоловіком, для підтримки, мовляв.. Чоловік погодився.... Коли почались перейми, він прискочив до неї.. почав їй щось розказувати. говорити, словом, намагався, заговорити її, щоб полегшити переживання (дурненький, фільмів гамериканських надивився), він її вчерговий раз обняв, а в неї в той момент якраз знов перейми - і вона йому: "Не чіпай мене!" і як зацідить в вухо!!!! Ото було.. певне, внукам розказувати будуть... Що крім самої жінки і дохторів, там нікого не тре... тільки от знервують жінку smile.gif

Єдиний варіант присутності чоловіка, і те, за дверима до певного моменту - це підчас кесаревого розтину. Мама під наркозом, а дитину кладуть таткові на живіт.. Навіть заставляють побритись. Вважається, що так легше переноситься дитиною новонародженою стрес... Отак!
Sagittarius
Цитата(Nechupara @ 7.08.2008 20:07) *
... ну власне у мене ще огого скільки часу все обдумати)

"не кажи гоп, поки не перескочиш!" (ц)
п.с. ))))
reyneke

Про традиції почитайте це
http://www.sadovoy-center.ru/txts/articles...ail.php?ID=1408

А ось висновок статті, може хтось не дочитає:
"Таким образом, мы с полной определенностью можем констатировать, что присутствие и помощь мужа в родах не являются данью моде, а лишь возращение к традициям, безусловно, направленным на улучшение состояния женщины и течения родов. Важным видится четко очерченный круг «обязанностей» мужчины в родах, за исполнением которых следит акушерка. Врачи, принимающие подобные роды отмечают, что присутствие и помощь мужа действительно хорошо отражается на течении процесса и самочувствии роженицы. Конечно, для этого прежде всего необходима определенная подготовка."
reyneke
Цитата(Everlast @ 7.08.2008 11:32) *
1.Почуття самотності то звичайно дуже тяжко...я от дуже бувало також самотньо себе почував і боляче було - то що кожен раз звати когось з близьких?Є речі, які людина повинна вирішувати сама.

Згодна, але не тобі вирішувати, які саме речі людина повинна вирішувати сама, а які не сама.

2.Що тобі на це відповісти?Якщо ти хочеш щоб твій чоловік був присутнім на пологах тільки з причини щоб йому більше не хотілося - тоді вперед.

Чоловік-слабак не повинен розповсюджувати свої гени далі. Природа про все потурбувалася.

3.Ні не працюю, так склалося незважаючи на моє бажання.Бажання засунути собі до рота лампочку в мене викликають здивування)))

Я провела анологію, але тобі те виявилося недоступним.
Крім того, якщо ти опинився на пологах випадково, що тебе спонукало стояти і дивитися цілих 10 хвилин, а не йти у своїх справах?
І я так і не почула, що ти там побачив такого, що тебе трохи не зробило імапотентом?

4.Ти досконало знаеш всю процедуру та маєш медичний фах, щоб знати чи все правильно та точно роблять лікарі?Гарантії я свої коханій зможу забезпечити - знайомствами,грошима, впливом.

А ти знаєш процедуру пологів хочаб приблизно, що розповідаєш, що є серйозним, а що ні?
Все інше поки пусті балачки.
ВакуОлька
Цитата(reyneke @ 8.08.2008 10:07) *
Про традиції почитайте це
http://www.sadovoy-center.ru/txts/articles...ail.php?ID=1408

А ось висновок статті, може хтось не дочитає:
"Таким образом, мы с полной определенностью можем констатировать, что присутствие и помощь мужа в родах не являются данью моде, а лишь возращение к традициям, безусловно, направленным на улучшение состояния женщины и течения родов. Важным видится четко очерченный круг «обязанностей» мужчины в родах, за исполнением которых следит акушерка. Врачи, принимающие подобные роды отмечают, что присутствие и помощь мужа действительно хорошо отражается на течении процесса и самочувствии роженицы. Конечно, для этого прежде всего необходима определенная подготовка."

Щось я не побачила жодного згадування про Україну
Everlast
Цитата(Vakuolka @ 8.08.2008 12:31) *
Щось я не побачила жодного згадування про Україну

Там того й нема.У нас завжди були бабки-повитухи..і чоловіків завжди выдправляли "гуляти".Навіть в худ. творах таке десь проскакує... prapor3.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.