Цитата(Everlast @ 6.08.2008 12:31)

Я категорчино проти своєї присутності при пологах коханої.Тому що для мене, як для чоловіка дуже важко бачити як коханій боляче, а ти нічим не можеш допомогти..
Відмазки то все. Про допомогу чоловіка при пологах писалося вище, читай тему. А ще, почитай розповіді про пологи, там жіночки дуже часто пишуть про відчуття самотності. Так шо тут не тільки больовий фактор, а й моральний.

Також медики кажуть, що після такого видовища досить пристойний відсоток чоловіків стають імпотентами, чи мають значно менший потяг до дружини.
Ну так це ж добре. Дружина більше не мучатиметься через тебе. Тим паче, що перші пологи можуть їй відбити бажання народжувати ще...

Угу, казки.Був присутній на пологах абсолютно незнайомої жінки...витримав 10 хвилин - в мене мабуть вразлива психіка.імпотентом не став, але декілька днів навіть думок про тє щоб торкатись дівчат не було.
А що ти там робив? Невже теж у пологовому працюєш?
А що ти там такого побачив, що тебе так вразило? Мабуть, якщо засунути собі у рота лампочку, а потім її намагалися витягти, теж можна стати імпотентом.

ти вважаешь це серьцозною справою?В чому тут серьйозність?
Дивись вище. В допомозі: відполікти/полегшити біль, в контролі за лікарями, щоб все, як ти кажеш, пройшло на вищому рівні. Те, що ти комусь гроші платиш, як би, не гарантія...

Серьйозні справи - це "вирішити" все з лікарями, що будуть приймати роди, фінансово забеспечити все необхідне на вищому рівні жінці - при пологах, та й загалом..та інші факти.
Ой сумніваюся, що ти з лікарями будеш вирішувати.... скоріш за все, вирішуватиме твоя кохана, бо вона до них на прийоми ходить, а ти, навіть якщо і ходитимеш з нею, то сидітимеш у коридорі. Фінансово забезпечувати то єдине, чим ти можеш допомогти. І то...