Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Присутність чоловіка при пологах
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
-=VJ=-
Цитата(Sensssorika @ 25.05.2009 11:09) *
Мені не 30 років, але шо-та я думаю шо я побільше тебе бачила.

Я не любитель мірятися довжиною органів. Тим паче не збираюся цього робити з людиною, у якої навіть мірятися нема чим. Кому захочеться визначити, хто з нас більше бачив - хай це робить з наших дописів, а вихвалятися чимось подібним - це вже дитинство, тим паче, що головне не кількість побаченого, а зроблені висновки.
Sergiy_K
Цитата(Sensssorika @ 25.05.2009 11:15) *
Поп-корну йому ше туди.

з вишенькою
Цитата(Sensssorika @ 25.05.2009 11:15) *
о! а ше деякі це все на камеру знімають,на пам"ять,щоб птім передивлятися! ужс angry1.gif

а чо ,я б дивився, на сніданок
-=VJ=-
Цитата(Manfred @ 25.05.2009 11:53) *
лікарям треба тільки одне, щоб це все якнайшвидше скінчилося, а задля цього вони ладні вколоти породіллі все що вони вважатимуть необхідним

Так, вище я десь цитував вже випадок, коли лікарю, якому заплатили добрячі гроші за спокійні пологи, треба було закінчувати зміну, і він, щоб не передавати "зароблене" іншому, "пришвидшив" процес так, що батькі і досі не раді.
Зимова Дівчина
Цитата(yushchenko @ 24.05.2009 18:22) *
А ви "Красива половина людства". Особливо красиво бачити найеротичнішу частину жіночого тіла в таких екстремальних умовах. Ага.
Потім й петрушка не поможе.

а хто сказав, що присутність при пологах дозволяється чоловіку лише за умови споглядання безпосередньо місця з якого народжується дитина?
а просто поряд з дружиною постояти дивлячись їй в очі ніяк?
Nomad
Цитата(Зимова Дівчина @ 26.05.2009 17:01) *
а хто сказав, що присутність при пологах дозволяється чоловіку лише за умови споглядання безпосередньо місця з якого народжується дитина?
а просто поряд з дружиною постояти дивлячись їй в очі ніяк?

Ви шо, це ж не цікаво, нас же мужиків мучить питання одвічне - "Як воно звідти вилазить?"
ГГ
carry
Цитата(Nomad @ 26.05.2009 16:03) *
Ви шо, це ж не цікаво, нас же мужиків мучить питання одвічне - "Як воно звідти вилазить?"
ГГ

та жінок то питання ше більше мучить...

а я думала ви сміливіші...)))
Зимова Дівчина
Цитата(Nomad @ 26.05.2009 17:03) *
ГГ

якби дійсно мучило не писав би цього
Цитата(Nomad @ 24.05.2009 23:16) *
Ні за які бабки, нє-нє-нє.

; )
Nomad
Цитата(Carrion @ 26.05.2009 17:06) *
та жінок то питання ше більше мучить...

а я думала ви сміливіші...)))

Ми сміливі, але не на тверезу голову таке дивитися, Чужий відпочиває

Цитата(Зимова Дівчина @ 26.05.2009 17:48) *
якби дійсно мучило не писав би цього

; )

НУ воно якби мене не то шо мучить, а якби деколи нагадує про те шо я його ше не вирішив, тобто не переконався як воно насправді є.
гелена
я "за" і чоловік "за"
був коло мене, хоча то не було заплановано
після того обоє переконалися що так і має бути

1. для моральної підтримки і для фізичної, типу масаж зробити, руку подати
2. пильнувати дії лікарів, в разі чого вправити їм мізки на місце, не давати ображати жінку своїми дурними жартиками тощо
ну коротше, має бути хтось близький на пологах: або чоловік, або хтось з родичів чи з друзів обов’язково smile.gif

Ластiвочка
В темуsmile.gif
Нині випадок був. Їхали з районного центру народжувати до нас в Центр...на таксі...жінка народила дівчинку прямо в таксі. Присутні при пологах і перші "лікарі" - чоловік і таксист. Найбільше постраждав таксист, чоловік взагалі в шоковому стані, обоє брудні, таксист теж шокований, курив,руки трясуться і все питав: шо тепер я з тою машиною маю робити? жінка сиділа з дитинкою на грудях на задньому сидінні вимучена і їй пофіг:0 Отаке от трапляється. Добре, що все обійшлось добреsmile.gif Але психологічну травму що таксист, що чоловік - отримали добрячу. Питають у жінки: чого ж ви так довго зволікали? - та в мене ще купа роботи не зробленої smile.gif
Огiрок
Цитата(гелена @ 14.06.2009 14:49) *
я "за" і чоловік "за"

Авжеж... робили разом, то і нормально пожинати разом.

Цитата(Ластiвочка @ 25.07.2009 15:06) *
В темуsmile.gif
Нині випадок був. Їхали з районного центру народжувати до нас в Центр...на таксі...жінка народила дівчинку прямо в таксі. Присутні при пологах і перші "лікарі" - чоловік і таксист. Найбільше постраждав таксист, чоловік взагалі в шоковому стані, обоє брудні, таксист теж шокований, курив,руки трясуться і все питав: шо тепер я з тою машиною маю робити? жінка сиділа з дитинкою на грудях на задньому сидінні вимучена і їй пофіг:0 Отаке от трапляється. Добре, що все обійшлось добреsmile.gif Але психологічну травму що таксист, що чоловік - отримали добрячу. Питають у жінки: чого ж ви так довго зволікали? - та в мене ще купа роботи не зробленої smile.gif

Таксіста жалко.
Тепер його ще хрещеним батьком треба причепити, щоб вже зовсім... ggggg.gif
Halka
Моя знайома народила дівчинку 2 тижні тому, чоловік був присутній при пологах. Обоє говорять що нічого особливого не відчули, ні вона підтримки, ні він переживання... І кому воно треба?
чорно-біла
Цитата(Halka @ 25.07.2009 21:55) *
Моя знайома народила дівчинку 2 тижні тому, чоловік був присутній при пологах. Обоє говорять що нічого особливого не відчули, ні вона підтримки, ні він переживання... І кому воно треба?

Так, твоя знайома зі своїм чоловіком прям самий головний показник
мої знайомі теж недавно народили. і якби чоловік не був присутнім, халатне відношення лікарів відобразилось би дуже погано на народженні дитини (не буду вдаватись до подробиць)Але він був, і не тільки в якості моральної підтримки, а ще й слідкував за кожним рухом тих йолупів, бо переживав, як за жінку так і за дитину. Тож комусь воно треба wink.gif
Halka
Цитата(чорно-біла @ 25.07.2009 23:53) *
Так, твоя знайома зі своїм чоловіком прям самий головний показник
мої знайомі теж недавно народили. і якби чоловік не був присутнім, халатне відношення лікарів відобразилось би дуже погано на народженні дитини (не буду вдаватись до подробиць)Але він був, і не тільки в якості моральної підтримки, а ще й слідкував за кожним рухом тих йолупів, бо переживав, як за жінку так і за дитину. Тож комусь воно треба wink.gif

А оті лікарі - йолопи, то якраз показник? Не всі лікарі хочуть тобі нашкодити, та напевно ніхто не хоче, просто деколи в них нема вибору. А чоловік який стоїть збоку, і нічого не петрає в тому що ті лікарі роблять, нічим і не допоможе.
чорно-біла
Цитата(Halka @ 25.07.2009 23:00) *
А оті лікарі - йолопи, то якраз показник? Не всі лікарі хочуть тобі нашкодити, та напевно ніхто не хоче, просто деколи в них нема вибору. А чоловік який стоїть збоку, і нічого не петрає в тому що ті лікарі роблять, нічим і не допоможе.

Перше: ти прикладом про свою знайому взяла і узагальнила, що вона нікому не треба та присутність. Звідти я сказала про показники.
Друге: я теж навела конкретний приклад, тому не варто було говорити щось за цей випадок, про те чи петрає чи не петрає і чим керувались лікарі і чи був в них вибір чи не було і блаблабла. Допоміг - і це факт. Ти впевнена, що маєш якісь аргументи, щоб цей випадок оспорити?
Третє: я сказала, що комусь та треба, значить є люди, яким не треба, а яким треба. Є тут щось для тебе незрозуміле?
Ластiвочка
Ще випадок з практики. Мої колеги-лікарі народжували. Він зі мною працює, вона - в дитячій реанімації. Коли її кесарили, то його не пустили на операцію...навмисне не пустили, але знімали на відео для історії smile.gif...На нього годі було дивитись так переживав бідака, хоч сам бачив всяке і не раз...А тут нерви здали. Ми казали, що тре було на відео знімати не операцію, а йогоsmile.gif Народилась дівчинка, здорова і гарнюня. Але от я собі що думаю, що таки чоловіки схожі один на другогоsmile.gif Хоч сам лікар, хоч водій - переживають вони добряче і я в черговий раз переконуюсь, що свого таки на роди не пущуsmile.gif
-=VJ=-
Цитата(Ластiвочка @ 26.07.2009 11:46) *
я в черговий раз переконуюсь, що свого таки на роди не пущуsmile.gif

Цікаво - чоловіка ще нема, але його думки вже ніхто і не збирається питати, єге ж?
Ластiвочка
Цитата(-=VJ=- @ 26.07.2009 12:27) *
Цікаво - чоловіка ще нема, але його думки вже ніхто і не збирається питати, єге ж?

як то нема? вроді є, правда на рибалку поїхав, але то не до теми. Тому запрошую у приват smile.gif
чому не буду питати? буду, але роблю завжди все по-своєму smile.gif
-=VJ=-
Цитата(Ластiвочка @ 26.07.2009 16:06) *
як то нема? вроді є, правда на рибалку поїхав, але то не до теми. Тому запрошую у приват smile.gif

А, вибачайте вже, помилився - чомусь думав, що пані ще занадто молода для сімейного життя. Буває...

Цитата(Ластiвочка @ 26.07.2009 16:06) *
чому не буду питати? буду, але роблю завжди все по-своєму smile.gif

Чужа сім'я - темна ніч.
Але особисто б я такого довго не терпів.
Огiрок
Цитата(-=VJ=- @ 26.07.2009 16:51) *
Чужа сім'я - темна ніч.
Але особисто б я такого довго не терпів.

Ну крім пологів, у жінок є і інші таємниці, які вони можуть не забажати показувати своєму чоловіку і це нормально. Це дійсно особисте питання.
zav
Цитата(Огiрок @ 26.07.2009 17:05) *
Ну крім пологів, у жінок є і інші таємниці, які вони можуть не забажати показувати своєму чоловіку і це нормально. Це дійсно особисте питання.

Незважаючи на думку мого начальника "про необхідну наявність у жінки певної втаємничесноті"©, мені, чомусь, щоразу більше ввижається у будь-якій утаємниченості комплекс меншовартості.
Огiрок
Цитата(zav @ 26.07.2009 17:18) *
Незважаючи на думку мого начальника "про необхідну наявність у жінки певної втаємничесноті"©, мені, чомусь, щоразу більше ввижається у будь-якій утаємниченості комплекс меншовартості.

Гадаю, що в усякому разі хвилюватися та щось терпіти особливо не потрібно.

Азазелло просил не беспокоиться, уверял, что видел не только голых женщин, но и женщин с начисто содранной кожей. ggggg.gif
zav
Цитата(-=VJ=- @ 26.07.2009 12:27) *

Ну, наявність в особи певних життєвих принципів не заборонена і не є якимось мрячним відхиленням.
-=VJ=-
Цитата(Огiрок @ 26.07.2009 17:05) *
Ну крім пологів, у жінок є і інші таємниці, які вони можуть не забажати показувати своєму чоловіку і це нормально.

Це які, не розумію?

Втім, я взагалі не розумію, які можуть бути таємниці у двох людей, які свідомо склали подружжя під одним дахом. Тому, мабуть, це риторичне питання...
Бася
Цілком поділляю думку -=VJ=-. Другі пологи були з чоловіком. Можу сказати, що 50% праці - його. Безмежна вдячна йому за підтримку.

Єдине, на чому хочу наголосити - до цього рішення мають прийти обоє.
Ніяке тут переконання чи вмовляння не допоможуть. І якщо одне не хоче, то шальки мають схилитись на його бік - не важливо дружина то чи чоловік.
Лілу
Ой, тут мабуть від самого чоловіка залежить його присутність при пологах. Є ж такі слабаки які навіть вигляду крові не переносять - той хай краще за дверима чекають.
Особисто я б напевно хотіла, щоб мій коханий підтримував мене під час пологів, але якщо він цього не захоче - за руку не потягну.
Miguel
Цитата(Лілу @ 16.08.2009 21:23) *
Ой, тут мабуть від самого чоловіка залежить його присутність при пологах. Є ж такі слабаки які навіть вигляду крові не переносять - той хай краще за дверима чекають.
Особисто я б напевно хотіла, щоб мій коханий підтримував мене під час пологів, але якщо він цього не захоче - за руку не потягну.

А хто в цей момент підтримуватиме чоловіка??? ggggg.gif
Halka
Цитата(Miguel @ 16.08.2009 22:35) *

Бригада лікарів з заспокійливим....
Miguel
Цитата(Halka @ 16.08.2009 22:49) *
Бригада лікарів з заспокійливим....

Лікарі + "Заспокійливе" = овочі ggggg.gif
Halka
Цитата(Miguel @ 16.08.2009 21:51) *
Лікарі + "Заспокійливе" = овочі ggggg.gif

Ви напевно, точно на пологи не підете?
Miguel
Цитата(Halka @ 16.08.2009 22:53) *
Ви напевно, точно на пологи не підете?

я полечу... на автопілоті))))
Halka
Цитата(Miguel @ 16.08.2009 21:55) *
я полечу... на автопілоті))))

На пологи, чи подалі від роддому?
Miguel
Цитата(Halka @ 16.08.2009 22:58) *
На пологи, чи подалі від роддому?

на пологи, звичайно.
Halka
Цитата(Miguel @ 16.08.2009 23:05) *
на пологи, звичайно.

Ой, шкода мені породіллю, якщо ви на автопілоті в палату....
Miguel
Цитата(Halka @ 16.08.2009 23:09) *
Ой, шкода мені породіллю, якщо ви на автопілоті в палату....

а чо шкода? я ж не дохтір...
Halka
Цитата(Miguel @ 16.08.2009 22:13) *
а чо шкода? я ж не дохтір...

Ну та вона родить, її тяжко, а туту ше й сюрприз - п'яний чоловік. А якщо п'яний і буйний, то може і дохтіра вигнати, шоб руки до його жінки не пхав, і самому приймати роди....
Лілу
Цитата(Miguel @ 16.08.2009 21:35) *

Чоловіки на те і є сильною статтю, щоб вони підтримували нас, а не навпаки.
Miguel
Цитата(Лілу @ 16.08.2009 23:30) *
Чоловіки на те і є сильною статтю, щоб вони підтримували нас, а не навпаки.

Чоловіки - сильна стать, от і нема чого заваджати слабкій статі виконувати її призначення... от коли ми машини ремонтуємо, то не звемо вас допомагати, бо знаємо що з того ніц не буде))))
-=VJ=-
Цитата(Miguel @ 17.08.2009 10:18) *
Чоловіки - сильна стать, от і нема чого заваджати слабкій статі виконувати її призначення... от коли ми машини ремонтуємо, то не звемо вас допомагати, бо знаємо що з того ніц не буде))))

На дідька тоді пану взагалі дружина? Він, як повноцінний представник сильної статі з такими переконаннями має бути цілком самодостатнім.
Miguel
Цитата(-=VJ=- @ 17.08.2009 10:39) *
На дідька тоді пану взагалі дружина? Він, як повноцінний представник сильної статі з такими переконаннями має бути цілком самодостатнім.

Як це нафіга? Ононізм - зло! Дружина неодмінно потрібна... rolleyes.gif
-=VJ=-
Цитата(Miguel @ 17.08.2009 11:11) *
Як це нафіга? Ононізм - зло! Дружина неодмінно потрібна... rolleyes.gif

Отже позбавлення від спермотоксикозу власноруч - зло, тут пану, виявляється, потрібна допомога жінки. А допомогти жінці позбутися наслідків панового сперпотоксикозу навзаєм - то знову таки зло. Цікаво...
В такому разі пан має достатньо заробляти, аби мати змогу зняти, коли потрібно, кілька висококласних повій, які швидко допоможуть пану. Навіщо за таких умов геморой з дружиною справжньому мачо?
Miguel
Цитата(-=VJ=- @ 17.08.2009 11:29) *
Отже позбавлення від спермотоксикозу власноруч - зло, тут пану, виявляється, потрібна допомога жінки. А допомогти жінці позбутися наслідків панового сперпотоксикозу навзаєм - то знову таки зло. Цікаво...

Скільки століть чоловіки не були присутні при пологах і всьо було нормально, жінки самі народжували, а тепер з того проблєму роблять...
Цитата(-=VJ=- @ 17.08.2009 11:29) *
В такому разі пан має достатньо заробляти, аби мати змогу зняти, коли потрібно, кілька висококласних повій, які швидко допоможуть пану. Навіщо за таких умов геморой з дружиною справжньому мачо?

Є таке поняття - моральні норми. Якщо я дозволяю собі "прогнати" у якихось темах на форумі, то це не означає що я порушуватиму свої життєві принципи в реальному житті.
zav
Цитата(Miguel @ 17.08.2009 11:38) *
Скільки століть чоловіки не були присутні при пологах і всьо було нормально, жінки самі народжували, а тепер з того проблєму роблять...

Скільки століть? І скільки століть жо того, як припинили бути присутніми? І чого ще скільки століть не було, а зараз є?.. Типу права голоса в жінок і такого іншого.
Teo
імхо чоловік при пологах тільки б заважав)
-=VJ=-
Цитата(Miguel @ 17.08.2009 11:38) *
Скільки століть чоловіки не були присутні при пологах і всьо було нормально

Скільки століть чоловіки займались онанізмом - і все було нормально, а тепер - зло?
Halka
Цитата(-=VJ=- @ 17.08.2009 12:02) *
Скільки століть чоловіки займались онанізмом - і все було нормально, а тепер - зло?

Та займайтеся, хто вам не дозволяє? А інші будуть з жінками....
Miguel
Цитата(Halka @ 17.08.2009 12:04) *

100% Я обираю - жінок!
-=VJ=-
Цитата(Halka @ 17.08.2009 12:04) *

Мова не про мене. Тому перехід на мою особистість, та ще й від людини, до якої я не звертався, виглядає дуже нерозумно.

Цитата(Miguel @ 17.08.2009 12:06) *
100% Я обираю - жінок!

Питання, чи жінки виберуть того, від кого підтримки чекати зась, оскільки вони знаходяться для такого суб"єкта трішки вище рівнем за гумову жінку зі штучною вагіною.

Точніше - вибрати можуть, хто не помиляється, але чи залишаться, коли зрозуміють все - це питання.
Halka
Цитата(-=VJ=- @ 17.08.2009 11:19) *
Мова не про мене. Тому перехід на мою особистість, та ще й від людини, до якої я не звертався, виглядає дуже нерозумно.

Ви справляєте враження людини яка ні в чому не розбирається, а до всього лізе, тому ви мені особисто не приємні, і довести вам вашу неправоту, нагоди я не пропущу.

Цитата(-=VJ=- @ 17.08.2009 11:19) *
Питання, чи жінки виберуть того, від кого підтримки чекати зась, оскільки вони знаходяться для такого суб"єкта трішки вище рівнем за гумову жінку зі штучною вагіною.
Точніше - вибрати можуть, хто не помиляється, але чи залишаться, коли зрозуміють все - це питання.

А навіщо чоловік на пологах? Щоб жінка бачила як він переживає, і сама буде передивати ще й за нього? Хай задверима чекає, так буде краще для нього і для неї - тим більше, що він туди й не рветься.
reyneke
Чьо ви сваритеся? Комусь не потрібна підтримака чоловіка при пологах, а комусь - навпаки. Хтось бажає бути з дружиною і трохи не першим взяти дитину на руки. А комусь достатньо бачити власне дитя через вікно пологового. Кожному своє.tongue.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.