Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Присутність чоловіка при пологах
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
zav
Цитата(Ластiвочка @ 14.07.2008 20:24) *
Є речі, надто інтимні, щоб розповідати на загал, є люди з тактом, тому пане ЗАВ, йдіть на пологи і нам розкажете власні відчуття wink.gif В кожного вони різні...

Ви хотіли налякати, але у вас не вийшло.
Наступного разу перед залякуванням потурбуйтеся про наявність того досвіду, на котрому самі ж наголошуєте.
Цитата(Йа_ЯбЛуЧкО_XD @ 14.07.2008 22:57) *
Ну незнаю.. Якби я була чоловіком, я б не пішла дивитись на пологи. Хіба шоб мені закрили очі, бо я не годна на то дивитись, мені просто бриидко!
( я знаю, шо мені ше народжувати. Я знаю. Але я того бриджусь.)Одним словом, насолоджуйтесь щасливими митями життя БЕЗ дитини. Я ж знаю, бо у самої 11-місячна сестра є)

Вам 14 років, і я не здивований, що ця тема вам далека.
Цитата(Темний ангел @ 15.07.2008 09:28) *
бо невідомо, яка реакція буде, навіть у найкращих чоловіків

Чому ж невідомо? Усе добре відомо: в найкращих чоловіків буде найкраща реякція. Аюлі?
Цитата(Ластiвочка @ 15.07.2008 09:35) *
відмодерувала я.

Пані не відмодерувала, а вчергове уникнула питання - питання пана x-man щодо змісту теми.
Ластiвочка
-=VJ=- Хороша розповідь і реальна.

пане ЗАВ останнє усне попередження за флейм. Маєте що сказати - у приват
-=VJ=-
Цитата(Ластiвочка @ 15.07.2008 10:21) *
-=VJ=- Хороша розповідь і реальна.

То значить не все так погано, і таки деяким варто бути присутнім? smile.gif
Дарця_Борхес
Я от подивилась нещодавно відео пологів.....Так, не дивно, що деякі не витримують і втрачають свідомість. Та мене, на місці чоловіка, то не спинило б.
Темний ангел
Цитата(zav @ 15.07.2008 10:18) *
Чому ж невідомо? Усе добре відомо: в найкращих чоловіків буде найкраща реякція. Аюлі?

Для деяких чоловіків це може стати шоком. Це сильні, дуже сильні емоції і реакція може бути непередбачуваною. Я знаю декілька прикладів, коли чоловіки були добрими, люблячими батьками, допомагали жінкам у всіх питаннях виховання дитини, але ніколи в житті вони не зробили би лише одного - не поміняли підгузники, бо це їм огидно. Вони купали дітей, вдягали, носили на руках, але цієї речі не могли робити. Я все хочу звести до того, що такі речі можуть не сприйматися на підсвідомому рівні і не можна на основі чогось одного робити висновки. У темі про аборт дуже емоційну реакцію викликав відеоролик і деякі дописувачі почали критикувати аборт у будь - яких випадках, тобто шокова реакція може бути сильнішою, ніж батьківські почутитя і т. д.
zav
Цитата(Темний ангел @ 15.07.2008 11:41) *
Я знаю декілька прикладів, коли чоловіки були добрими, люблячими батьками, допомагали жінкам у всіх питаннях виховання дитини, але ніколи в житті вони не зробили би лише одного - не поміняли підгузники, бо це їм огидно. Вони купали дітей, вдягали, носили на руках, але цієї речі не могли робити.

Якісь нездорові люди, вибачте на слові. Я не розумію різниці між "носити дитину, котра може всертися, на руцях" і "змінити памперс дитині, котра всерлася".
Саляма
Оскільки виникли суперечки щодо періоду чи то терміну присутності чоловіка, уточнюю, що назва теми звучить: "Присутність чоловіка при пологах", звідки:
Цитата
Поло́ги — фізіологічний процес, який завершує вагітність; вихід з тіла матері зрілого плоду й посліду (плаценти та зародкових оболонок).
П. відбуваються за 3 періоди:

підготовчий,
період народження плоду
період виділення посліду.

Тому це не лише "м"ясо", а і підготовчий процес, що цілком включає в себе і описане вище тримання за руку у період, коли відходять води і відбуваються перші скорочення матки.
reyneke
Цитата(Темний ангел @ 15.07.2008 11:41) *
вони не зробили би лише одного - не поміняли підгузники, бо це їм огидно.

Ги. Можна подумати, жінка тіки й мріє, аби підгузники міняти... А якщо обом огидно, то що не мінятимемо?
Чи не кормитимемо, бо діти після кормління зригують, а це теж огидно. А ще в них слюні весь час течуть... Сенс в такому разі заводити дитину?
bendera.UA
Цитата(reyneke @ 15.07.2008 12:29) *
Ги. Можна подумати, жінка тіки й мріє, аби підгузники міняти... А якщо обом огидно, то що не мінятимемо?
Чи не кормитимемо, бо діти після кормління зригують, а це теж огидно. А ще в них слюні весь час течуть... Сенс в такому разі заводити дитину?

Ну ні фіга сє blink.gif аж мову відняло....................

Як це в чому сенс - то ж ДІТИ........то твоє сонце, твоя радість, твій біль, твоя кров і плоть, твої страхи і перестороги, недоспані ночі й недоплакані сльози, посмішка болю і натиск радості, твій сором, твоя гордість, твій сенс життя - ТО Є ТИ..........................
Саляма
Цитата(bendera.UA @ 15.07.2008 12:41) *
Ну ні фіга сє blink.gif аж мові відняло....................

Як це в чому сенс - то ж ДІТИ........то твоє сонце, твоя радість, твій біль, твоя кров і плоть, твої страхи і перестороги, недоспані ночі й недоплакані сльози, посмішка болю і натиск радості, твій сором, твоя гордість, твій сенс життя - ТО Є ТИ..........................

ну-ну..тс... думаю, її слова були сарказмом
bendera.UA
Цитата(_saljama_ @ 15.07.2008 12:43) *
ну-ну..тс... думаю, її слова були сарказмом

Тоді вибачаюсь - не допер якось..........................
Маю двох............... і з здивуванням дізнався що то огидно

А з приводу теми то пригадав такий реальний випадок з життя:
Одному залізячнику таки довелось приймати пологи прямо під час руху потягу. При тому всьому, що більшість провідницької бригади були жінки - вони категорично відмовились брати участь в тому процесі............. тож довелося начальнику потягу (мужчина в самому розквіті сил близько 35 років) брати відповідальність на себе й приймати пологи прямо в купе плацкарту (переводити баришню в інший вагон вже ніхто не наважився)................... І нічого - впорався.

Самому пологи приймати не доводилось (якось нагоди не було) але думаю в критичній ситуації (коли іншого виходу просто не буде) хош-не-хош а мусиш............... не спасував би принаймі.

Крім того мабуть треба розділяти такі ситуації:
1 - робота (як ні як а більшість генікологів саме чоловіки і вони в будь якому випадку на пологах присутні);
2 - коли то пологи не твоєї дитини і рожає стороння жінка (зовсім інше напевно моральне навантаження);
3 - і коли народжує твоя кохана твоє дитя (от тут напевно мандраж по повній).......................................

Кожен з цих варіантів різні емоції супроводжуватимуть............
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Цитата(zav @ 15.07.2008 10:18) *
Вам 14 років, і я не здивований, що ця тема вам далека.

так, але ознайомлена, що таке вагітність.( поки не практично, лиш теоретично))І як на мене, то чоловік повинен сам обирати.
Castiel
Підводимо підсумок. Отже думки розділилися. Факт 1. Хочеш - будь присутній, не хочеш - не будь. Але в будь якому випадку чоловік повинен вирішувати сам, хоче він цього чи ні.
Саляма
додала голосування
-=VJ=-
Цитата(Йа_ЯбЛуЧкО_XD @ 14.07.2008 22:57) *
мені просто бриидко! я знаю, шо мені ше народжувати. Я знаю. Але я того бриджусь.

Мені це нагадало мою троюрідну сестру - вона, коли була маленька, страшно бридилась поцілунків. А нещодавно вийшла заміж.
Думайте ggggg.gif
zav
Цитата(БоБриК @ 15.07.2008 14:39) *
Підводимо підсумок. Отже думки розділилися. Факт 1. Хочеш - будь присутній, не хочеш - не будь. Але в будь якому випадку чоловік повинен вирішувати сам, хоче він цього чи ні.

Якийсь підсумок кволенький...
Пропоную прийняти мою редакцію!
"Незважаючи на неодноразові вигуки "досвід кермує", останній спромігся надати лише пан VJ у вигляді цитати знайомої. Як наслідок цей єдиний досвід приймається за основу."©zav
Castiel
А досвід мого знайомого і досвід Ластівки? Якщо брати до уваги то усі досвіди!!!
zav
Цитата(БоБриК @ 15.07.2008 15:04) *
А досвід мого знайомого і досвід Ластівки? Якщо брати до уваги то усі досвіди!!!

Прошу розповісти, якщо це можливо, докладніше про те, що саме викликало нервовий розлад вашого знайомого? Який факт пологів?
Ластівочка вважає свій досвід недоречним у цій темі, зважаючи, що мова про чоловіків.
Castiel
Цитата(zav @ 15.07.2008 15:47) *
Прошу розповісти, якщо це можливо, докладніше про те, що саме викликало нервовий розлад вашого знайомого? Який факт пологів?

Що саме? Нема мені що робити як його розпитувати))) Нащо мені викликати в нього негативні спогади і емоції. Який факт? Та прямий)
Темний ангел
Цитата(zav @ 15.07.2008 11:54) *
Якісь нездорові люди, вибачте на слові. Я не розумію різниці між "носити дитину, котра може всертися, на руцях" і "змінити памперс дитині, котра всерлася".

Дитину то в основному не голу на руках носять, а в памперсі, тому різниця є і відчутна - ви того, що в памперсі не бачите і не відчуваєте rolleyes.gif
Блискавиця
Як не банально, але не всі люди здатні бути батьками, як жінки, так і чоловіки;
...звідси й виникає у багатьох "відчуття огиди" як до народження, так і до подальшого догляду за дітьми, це цілком нормально - люди переважно ставляться з відразою до будь-яких речовин, що "виходять з їх організму"))...наприклад, соплі, сеча, блювотиння, кров, відкриті тканини рани тощо;

тому я вважаю, що народжувати дітей мають далеко не всі подружні пари, не кажучи про самотніх жінок.
Сварус
Є інша сторона питання - капуста. За сумісні пологи (на яких присутні члени сімї) потрібно платити додаткові кошти пологовому будинку. Тому й відбувається популяризація таких пологів smile.gif + чоловікові і справді "незручно" психологічно, мяко кажучи. І це залишає свій слід...
З.І. Це не моя думка, це думка знайомого, що брав участь при пологах своєї жінки. А я ще маленький smile.gif
zav
Цитата(БоБриК @ 15.07.2008 15:58) *
Що саме? Нема мені що робити як його розпитувати))) Нащо мені викликати в нього негативні спогади і емоції. Який факт? Та прямий)

Суд вимагає пояснень! БУГОГА!
Цитата(Темний ангел @ 15.07.2008 16:11) *
Дитину то в основному не голу на руках носять, а в памперсі, тому різниця є і відчутна - ви того, що в памперсі не бачите і не відчуваєте rolleyes.gif

Це ви з власного досвіду чи за чутками? Бо можу з вланого довіду ствердити протилежне - дитину багато носять не вдягнену.

Цитата(Сварус @ 15.07.2008 17:11) *
Є інша сторона питання - капуста. За сумісні пологи (на яких присутні члени сімї) потрібно платити додаткові кошти пологовому будинку.

$200 - київська ціна.
Цитата(Сварус @ 15.07.2008 17:11) *
Тому й відбувається популяризація таких пологів smile.gif + чоловікові і справді "незручно" психологічно, мяко кажучи. І це залишає свій слід...

Як доречно зауважив пан VJ, усе залишає свій слід - цигарки, питне, наркотики, повії і "брудна російська лайка"© так само, як і пологи. Чомусь відмовляються лише від останнього.
Ласочка:)
Мммм... хоча мені про дітей думати ще рано, але щодо пологів. я добре знаю, що коли себе погано почуваю, то страждають всі, хто намагаються підійти - втішити- допомогти. Тому, коли відчуваю, що хвора, або мені щось болить, то краще закриюся у кімнаті і не попадатимусь нікому на очі. Тому краще щоб ніхто з близьких при моїх пологах не був присутній... ІМХОsmile.gif

Крім того, я б мабуть переймалася за чоловіка, а пологи то такий процес, коли треба тіко за себе думати.
Красунечка
Ніколи! повторюю ніколи! не допущу присутність чоловіка при народженні моєї дитини! не хочу шоб хтось мені над вухом шось говорив, типу: "спокійно, спокійно..." ну не хочу я такої допомоги. і не хочу шоб чоловік дивився на все. я проти. категорично. і ніхто мене не переконає. нічиї скупі докази, що чоловік допомагає... angry2.gif

-=VJ=-
Цитата(Красунечка @ 15.07.2008 20:42) *
Ніколи! повторюю ніколи! не допущу присутність чоловіка при народженні моєї дитини! не хочу шоб хтось мені над вухом шось говорив, типу: "спокійно, спокійно..." ну не хочу я такої допомоги. і не хочу шоб чоловік дивився на все. я проти. категорично. і ніхто мене не переконає. нічиї скупі докази, що чоловік допомагає... angry2.gif

Не здається, що в 15 років ранувато говорити "ніколи" щодо таких речей?
Ластiвочка
Цитата(-=VJ=- @ 15.07.2008 20:57) *
Не здається, що в 15 років ранувато говорити "ніколи" щодо таких речей?

Чому це рано? Форум вільний і кожен вправі висловлювати свою думку, скільки б років йому не було...
Сказала ні, значить ні, а як воно буде потім - побачимо ;)
одні за присутність, інші проти...а суперечки? переконати опонента? тоді в чому?і головне навіщо? Я висловила лише свою думку: я не хочу бачити поряд чоловіка(в палаті потім - так) і я не хотіла б(якби мене хто питав smile.gif) бачити чийихось чоловіків коли я на роботі. от і всеsmile.gif
-=VJ=-
Цитата(Ластiвочка @ 15.07.2008 21:09) *
Чому це рано? Форум вільний і кожен вправі висловлювати свою думку, скільки б років йому не було...
Сказала ні, значить ні, а як воно буде потім - побачимо wink.gif

Я ж не кажу "не говори". Я мав на увазі, чи не здається автору думку, що їй самій для себе ще зарано висовувати настільки упевнені переконання в чомусь, що їй світить щонайменше років за десять... smile.gif
Наприклад, я в 14 років був упевнений, що ніколи не одружусь. Ніколи-ніколи. Категорично. biggrin.gif
Topper
Цитата(Мурзілка @ 14.07.2008 11:49) *
Це ж чудово якщо чоловік хоче підтримати свою кохану в таку хвилюючу мить. Я була б дуже вдячна своєму чоловікові, якби він захотів бути присутнім під час народження нашого дитятка. Та я також згодна з Дарцею Борхес, якщо чоловік не хоче цього то його не треба силоміць тягнути.

А хто каже силоміць? Деколи чоловіку треба намікнути, типу лагідно спитати чи не хотів би він бути при родах спільної з дружиною дитини?(як приємно вимовляти це слово wub.gif ) Просто бувають "пробуксовкі" деколи в чоловіків, і шоб зняти їх з того стану, тре лише спитати/намікнути/довести словесно до суті smile.gif Завжди цінуються такі жінки які вміють зняти з пробуксовкі чоловіка smile.gif
Блискавиця
Тепер щодо мого особистого ставлення))...Я б хотіла, щоб мій чоловік був присутнім при пологах. Це мені створило б комфортніші умови і захистило б від бездушних тіток-акушерок, для яких мої пологи - то "щоденна робота" smile.gif
Нажаль людина втрачає здатність до співчуття, відбувається "емоційне вигоряння" у багатьох професіях, які стосуються роботи з людьми.
Тож мені було б приємніше народжувати в атмосфері співчуття і любові, замість атмосфери діловитої байдужої маніпуляції.

Інша справа, що я вважаю пологи взагалі застарілим явищем.
В той час, як наукою жінкам було заборонено займатися до 18 століття (чи до 19, точно не згадаю зараз), про винайдення інших способів безболісного продовження роду ніхто не замислювався (ібо навіщо воно чоловікам...еге ж?)).
Тож медицина від коновальських засобів прогресувала до високотехнічних електронних, але пологи відбуваються і досі так, як тисячоліття тому.
(між іншим так само, як не винайдено захисту від зґвалтування, хоча впоратися із потенцією нападника досить просто сучасними медичними засобами)

Я вважаю, що в майбутньому будуть винайдені штучні "інкубатори" (або інші прогресивні способи народження), аби звільнити жінку від цих тілесних страждань і знущань над організмом wink.gif
Sergiy_K
Цитата(-=VJ=- @ 15.07.2008 10:01) *
вказав реальний досвід - мати більш ніж задоволена, батько теж на сьомому небі від щастя і дитину з рук не випускає.

яке відношення має реальний досвід одних до досвіду інших? blink.gif
Сварус
Цитата(zav @ 15.07.2008 17:23) *
Як доречно зауважив пан VJ, усе залишає свій слід - цигарки, питне, наркотики, повії і "брудна російська лайка"© так само, як і пологи. Чомусь відмовляються лише від останнього.

Дійсно, доречно пан зауважив, от тільки забув додати "більшість відмовляються лише від останнього" gryzin.gif
DarkSun
Цитата(Блискавиця @ 16.07.2008 18:07) *
Я вважаю, що в майбутньому будуть винайдені штучні "інкубатори" (або інші прогресивні способи народження), аби звільнити жінку від цих тілесних страждань і знущань над організмом wink.gif

Я чоловічої статі, може я шось не розумію, та я думаю шо навіть якшо такі технології і будуть, то краще все одно дитину виношувати і народжувати стандартним способом. Все ж таки під час вагітності і пологів напевно відбуваються якісь енергетичні процеси між матір'ю і дитиною.

По сабжу - все залежить від жінки і чоловіка. Я не горю бажанням побувати на пологах своєю майбутньої жінки, та якшо вона того захоче, то може й буду.
-=VJ=-
Цитата(Sergiy_K @ 16.07.2008 18:58) *
яке відношення має реальний досвід одних до досвіду інших? blink.gif

Де цей досвід? Волію порівняти...

Цитата(Блискавиця @ 16.07.2008 18:07) *
Тож медицина від коновальських засобів прогресувала до високотехнічних електронних, але пологи відбуваються і досі так, як тисячоліття тому.
(між іншим так само, як не винайдено захисту від зґвалтування, хоча впоратися із потенцією нападника досить просто сучасними медичними засобами)

Пологи відбуваються абсолютно інакше.
Захист від згвалтування я навіть собі уявити не можу. Це як - розпилювати над містом засіб, який знижує потенцію? Так гвалтують і в квартирах з під"їздами.
А от щодо інкубаторів - тоді людство, як на мене, зникне взагалі. Залишаться одні біороботи.
Sergiy_K
Цитата(-=VJ=- @ 16.07.2008 21:15) *
Де цей досвід? Волію порівняти...

та як же такий досвід можна порівняти? він дуже особистий unsure.gif , ну хіба оповідками про враження від пологових будинків поділитися biggrin.gif
Ластiвочка
Цитата(Sergiy_K @ 16.07.2008 22:31) *
та як же такий досвід можна порівняти? він дуже особистий unsure.gif , ну хіба оповідками про враження від пологових будинків поділитися biggrin.gif

Оце вродили на 5 сторінокsmile.gif. Сергій добре каже: в кожного свій досвід чи практика? wink.gif. Хтось пройшов через це, хтось категорично проти (чомусь таким симпатизую тихенько), хоча розповідь ВіДжея теж сподобалась. Така присутність прийнятна. Думки Блискавиці - не знаю...чомусь не хочу інкубаторного народження. Хочу все сама. smile.gif (вірніше ми разом з коханим)
Блискавиця
Цитата(Ластiвочка @ 17.07.2008 09:31) *
Думки Блискавиці - не знаю...чомусь не хочу інкубаторного народження. Хочу все сама. smile.gif (вірніше ми разом з коханим)

ґґґ...панно Ластівко, якби ж то у вас чи у мене був вибір))...інкубаторів поки що ніхто й не пропонує
Цитата(DarkSun @ 16.07.2008 20:20) *
Все ж таки під час вагітності і пологів напевно відбуваються якісь енергетичні процеси між матір'ю і дитиною.

Обмін енергіями - відбувається дистанційно, для цього достатньо духовного контакту;) А от від того, що дитина буквально "їсть" внутрішні ресурси матері, в жінок під час вагітності випадає волосся, гіршає стан шкіри і зубів, загострюються хронічні та інфекційні хвороби, послаблюється загальний стан та імунітет тощо. Крім того використовується і фізіологічний резерв організму, тобто процеси старіння після народження відбуваються швидше.
Цитата(-=VJ=- @ 16.07.2008 21:15) *
Пологи відбуваються абсолютно інакше.
Захист від згвалтування я навіть собі уявити не можу. Це як - розпилювати над містом засіб, який знижує потенцію? Так гвалтують і в квартирах з під"їздами.
А от щодо інкубаторів - тоді людство, як на мене, зникне взагалі. Залишаться одні біороботи.

Дехто з хлопців не любить, коли жінки базікають про футбол. От якби ви, пане Віджею, пояснили чим саме пологи "відбуваються абсолютно інакше"....
Захист від зґвалтування - то не масовий засіб, а індивідуальний...чи ви припускаєте, що в кожному місті всі чоловіки - то є тотально ґвалтівники?))

Тепер про інкубатори (ну чисто мої фантазії ;)...це стосується і присутності чоловіка при пологах, тож не сприйміть за офтоп)
Для гармонійного розвитку людині потрібна атмосфера любові та розуміння, якщо це здатні дати батьки, то не має значення - чи є вони рідними по крові.
Вчені вже давно вміють вирощувати клітини, тому інкубатор цілком можна створити із клітин матері, вона до нього може навідуватися скільки завгодно і читати своєму ембріону казки та співати пісень ;)...причому робити це разом з батьком, або по черзі.
Темний ангел
Ну, інкубатор, то хіба для курчат добре rolleyes.gif Я знаю про випадки, коли лікарі радили жінці народити дитину, щоб позбутися певних проблем із здоров'ям, не знаю що за проблеми, але факти такі були. Щодо того, що під час вагітності погіршується стан здоровя жінки, то це трапляється тому, що жінка не хоче міняти свого стилю життя, а далі продовжує жити, як лише для свого організму, а дитина, відповідно, забирає частину поживних речовин на себе. Якщо жінка здорова і добре, а головне якісно харчується під час вагітності, то ніяких проблем бути не повинно. Проблеми виникають, коли жінка перетворюється в машину для народження дітей, бо вважає, що котрацепція - це гріх, от тоді і виснажуються резерви організму. А щодо навідувань до ембріону, то я проти, хіба для науковців це видовище було б цікавим rolleyes.gif
Блискавиця
Угу, є такі "мудрі лікарі", які радять завдати організму ще більшої травми, аби позбутися меншої проблеми)). Це на зразок - якщо у вас болить пальчик - відріжте руку і проблеми з пальцем відпадуть самі собою))

Хоч-не хоч, а дитина забирає ресурси матері, це не може бути позитивним для організму.

А щодо інкубатору. Я ще трохи пофантазувала. Приміром, можна було б його мати і в себе вдома, але щоб його отримати, батьки повинні були б проходити тест "на батьківство" і отримувати "ліцензію на народження дитини", тобто пройти підготовку батьківства і мати схильності до виховання дітей, тоді скалічених людей було б менше))
-=VJ=-
Цитата(Блискавиця @ 17.07.2008 11:09) *
А от від того, що дитина буквально "їсть" внутрішні ресурси матері, в жінок під час вагітності випадає волосся, гіршає стан шкіри і зубів, загострюються хронічні та інфекційні хвороби, послаблюється загальний стан та імунітет тощо.

Слідкувати за собою потрібно нормально - то й не буде нічого випадати.

Дехто з хлопців не любить, коли жінки базікають про футбол.

Я не люблю, коли про нього базікають взагалі - все одно хто.

От якби ви, пане Віджею, пояснили чим саме пологи "відбуваються абсолютно інакше"....

Доступних кваліфікованих лікарів, ліки, стерильні палати, сучасні інструменти та обладнання ми, звісно, рахувати не будемо - справді, подумаєш, практично все те саме, що і тисячу років тому. І помирають породіллі та діти теж так само - через одного.

Захист від зґвалтування - то не масовий засіб, а індивідуальний...чи ви припускаєте, що в кожному місті всі чоловіки - то є тотально ґвалтівники?))

Потенційно - так. Чи Ви зібрались їх тестувати на предмет нахилів до згвалтування? За якою методою?

Вчені вже давно вміють вирощувати клітини, тому інкубатор цілком можна створити із клітин матері, вона до нього може навідуватися скільки завгодно і читати своєму ембріону казки та співати пісень wink.gif...причому робити це разом з батьком, або по черзі.

Жоден інкубатор ніколи в світі не замінить для створення дитини матері.
bendera.UA
ґґґ...панно Ластівко, якби ж то у вас чи у мене був вибір))...інкубаторів поки що ніхто й не пропонує

Як це не пропонують - ще й як розповсюджено зараз, після винайдення штучного запліднення. Тільки то називається "сурогатні матері"..............зазвичай то пропонують парам в яких в когось з батьків проблеми з заплідненням, або жінкам які за медичними показниками неспроможні виносити плід самостійно (тоді береться матеріал обох батьків - сперму та яйцеклітину). Задоволення звичайно не з дешевих (крім самої процедури штучного запліднення ще й значний гонорар "сурогатній матері" заплатити доведеться), але наскільки я чув то стає доволі популярною процедурою за кордоном і в навіть в Росії........в Україні також - але ми переважно стаємо постачальниками "сурогатних матерей". Ось приклад обьяв які без проблем можна знайти в мережі - "Стану суррогатной матерью для Вашего ребенка. Возраст 38 лет, имею двух здоровых дочек. Лена. Харьков, Украина ...".
І до речі - більшість батьків (і жінок і чоловіків) БАЖАЮТЬ і ставлять за вимогу бути присутніми при родах......... напевно таким чином вони залучаються до цього процесу
Amili
Ну не знаю...народжувати жінці на мою думку потрібно...це ж дано природою. Інкубатори ...а ви б хотіли народитися в інкубаторі? Я - ні. Тоді в жінки і материнський інстинкт може не прокинутися і тоді не буде ні материнської любові, ні тепла, ні ласки.
Хотіла, щоб чоловік був поряд, поряд думками і в сусідній кімнаті smile.gif чи принаймі в приміщенні лікарні, щоб міг хоч трішки контролювати дії лікарів і мед.персоналу, бо після розповідей знайомих народжувати страшно... Але ні в якому разі не в тому самому приміщенні де я буду народжувати...
Ласочка:)
Цитата(Блискавиця @ 17.07.2008 11:26) *
Хоч-не хоч, а дитина забирає ресурси матері, це не може бути позитивним для організму.

Моя мама, розповідає, що коли була вагітна мною, то була дуже щасливою. І не настільки тому, що у неї нарешті мала народитися дитина, а просто стан такий був - щасливий. І таке розповідає не тільки вона.

Чула таку сумну історію про жінку, що була вагітна під час чорнобильської аварії. Жінка не постраждала, бо дитина взяла всю радіацію на себе. Тому про те що тіко забирає ресурси, то спірне питання... крім того жінки самі винні, що такі слабенькі. Коли жінка здорова і фізично витривала, то вона не буде страждати від вагітності і ресурсів її вистачить на двохsmile.gif чи на трьохsmile.gif

народ, тема - чоловіки і пологи, так що не з"їзжаємо з теми wink.gif
Margo
От і сюди забродила. Так подумала собі - та ніколи, не хочу я бачити батька дитини під час пологів. Чому? Не знаю, все таки під час пологів сильна біль і т. д. (не знаю, не родила) і тоді буде не до батька дитини. Та і потім чи є факт, що йому це все буде легко дивитись, ну звісно, є такі, правда мало, а ще після того дуже змінується погляд на такі речі, і не завжди в кращу сторону. Чоловікам не завжди потрібно бачити другу сторону картини.
Ромашечка
У мене мама працює у пологовому будинку. То стільки історій є смішних з цими майбутніми татками у пологовому залі. Багато хто непритомніє тільки так. yes.gif Навіть лікарі вже звикли до цього. smile.gif А ще коли чоловік каже дружині щось на зразок: "Я вийду перекурю, зараз повернуся", а вона чіпляється у нього мертвою хваткою так, що і кроку йому не зробити, то він сіро-селений мусить уже залишатися на місці.
А ще... Моя подруга нещодавно народила, і її чоловік був присутнім на пологах. Він ще кілька днів після того ходив наче у трансі, з такими от очима blink.gif shok.gif , а коли його запитували, що трапилося, відповідав: "Я ТАКЕ бачив!"...
А взагалі - пологи ж тривають кілька годин. То нехай більшу частину часу чоловік буде поруч, підтримуватиме, розважатиме. Але у найвідповідальніший момент нехай почекає у палаті. smile.gif
-=VJ=-
Цитата(Margo @ 17.07.2008 19:36) *
Не знаю, все таки під час пологів сильна біль і т. д

Не факт. Деякі не встигають навіть приготуватись, як дитина вже "вилітає". Особливо, наскільки я зрозумів зі спілкування з матусями, впливає фізична форма - чим вона краща, тим легше.

Цитата(Margo @ 17.07.2008 19:36) *
чи є факт, що йому це все буде легко дивитись, ну звісно, є такі, правда мало, а ще після того дуже змінується погляд на такі речі, і не завжди в кращу сторону. Чоловікам не завжди потрібно бачити другу сторону картини.

Здуріти можна, як чоловіків зараз оберігають... І щоб крівці вони не побачили, і не перенервувались зайвий раз... А потім дивуються, чому на світі нормальних чоловіків катма - одни інфантилізовані метросексуали.
Sergiy_K
Цитата(-=VJ=- @ 18.07.2008 11:37) *
Здуріти можна, як чоловіків зараз оберігають... І щоб крівці вони не побачили, і не перенервувались зайвий раз... А потім дивуються, чому на світі нормальних чоловіків катма - одни інфантилізовані метросексуали.

вопчєм нада організовувати екскурсії на пологи ще з дитсадківського віку. виростуть настаящімі мужиками biggrin.gif
Ромашечка
Цитата(-=VJ=- @ 18.07.2008 10:37) *
Деякі не встигають навіть приготуватись, як дитина вже "вилітає".

Ой, ну це ти вже загнув. Звучить прямо наче гарматний постріл. ))
reyneke
Ну і я ще напишу.smile.gif

Не факт. Деякі не встигають навіть приготуватись, як дитина вже "вилітає".

Але 3-5 години все ж встигає пройти. ;)

Цитата(-=VJ=- @ 17.07.2008 12:06) *
Доступних кваліфікованих лікарів, ліки, стерильні палати, сучасні інструменти та обладнання ми, звісно, рахувати не будемо - справді, подумаєш, практично все те саме, що і тисячу років тому. І помирають породіллі та діти теж так само - через одного.

Ну, я б сказала, що відрізняється тим, що відкачати можуть, якщо щось не так. А якщо усе гаразд, то воно йде само по собі, лікар лише заходить подивитися, чи все нормально. Загалом, як я знаю, під час нормальних пологів перевіряють серцебиття дитини (може ще щось, ото тими сучасними інструментами), перевіряють розкриття шийки матки (здається то робиться пальцями - сучасне обладнання, егеж...). Якщо родова діяльність слабка - стимулюють її медикаментами, і ще можуть надрізати зовнішнх органи, якщо дитина "не пролазитъ". А, ще є анастезія, але про неї я вже казала. Ну і кесарів розтин, як найбільший прогрес людства, в області пологів. От, по великому рахунку, і все.

Недавно народила знайома, хоча вона народжувала у Голандії. З чоловіком. Кому цікаво - можу вислати розповідь листом в лічку. Розписала все дуже "красочно".
До речі, в них дивно швидко виписують з пологового будинку. В 9 з копійками ранку народила - в 2 години дня вже була вдома... Ще кажуть, у Голандії велика смертність серед немовлят та породіль. Вона там дуже боялася народжувати. Отаке.
Темний ангел

Це не чоловіків оберігають, а радше жінок і майбутню дитину, щоб ставлення до неї не стало поганим через усе побачене. Жінкам дано природою народжувати, а нам це бачити не обов'язково. Століттями було так, що при пологах присутні лише породілі і люди, що ці пологи приймають. В жінках діють генетичні програми на рахунок таких речей, а в чоловіках - ні. І страх чи огида перед таким не є критерієсм оцінки мужності чоловіка, чи щось в тому роді.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.