Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Присутність чоловіка при пологах
Теревені - Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Саляма
Присутність чоловіка при пологах: початок єднання чи зайвий стрес?
Трям
Як на мене, жінці морально легше від цього))) Я тільки "ЗА")))
Lady Erato
i ja ZA!!
meni zavzhdy bulo spokijniwe, koly Ivanyk po likaryax bigav!)
i ja z nym... ce zblyzhuje, i, jak na mene, 4olovik todi bilwe povazhaje i rozumije zhinku, cinuje jiji...
xo4a ce vse zalezhyt' vid pary i psyxologi4noji pidgotovky...

Sergiy_K
Цитата(Мій_Травень @ 14.07.2008 01:29) *
Як на мене, жінці морально легше від цього)))

татишо, а чоловікові?
Трям
Цитата(Sergiy_K @ 14.07.2008 01:00) *
татишо, а чоловікові?

а ти шо? рожать зібрався? на курси походиш і всьо))) Чи в тебе психіка слабенька? ggggg.gif Щось не віриться)))
Sergiy_K
Цитата(Мій_Травень @ 14.07.2008 02:07) *
а ти шо? рожать зібрався? на курси походиш і всьо))) Чи в тебе психіка слабенька? ggggg.gif Щось не віриться)))

ну як ти був присутній при народженні всіх своїх п"ятьох дітей, то тобі видніше laugh.gif
Lady Erato
ja xo4u 5 ditok!
i xo4u 4olovika pry pologax...
Ластiвочка
оскільки я працюю в відповідному закладі то хотіла б не бачити ваших чоловіків там взагалі, хіба що під вікнами з передачею
-=VJ=-
Цитата(Ластiвочка @ 14.07.2008 10:10) *
оскільки я працюю в відповідному закладі то хотіла б не бачити ваших чоловіків там взагалі, хіба що під вікнами з передачею

Чому? Так заважають?
У мене знайома народжувала раз так, раз з чоловіком - страшенно дякувала за другий раз, бо казала, що набагато легше було з підтримкою близької людини.
Звісно, мова не йде про випадки, коли йдуть ускладнення і будь-яка присутність зайвих людей заважає, чи коли чоловік настільки слабкий духом, що втрачає свідомість.

Хоча особисто я сам ще не знаю, чи у мене вистачило б духу smile.gif Хоча сподіваюсь, що причина лише в незнанні - я ніколи не стикався з пологами
Castiel
Я проти. Це вже занадто. Не варто переймати від америкосів шкідливі звички. Всі особи Ж статі відразу подумали про себе і сказали да, це було б непогано. Ну не думаю шо варто травмувати психіку чоловіка.
-=VJ=-
Цитата(БоБриК @ 14.07.2008 10:20) *
Я проти. Це вже занадто. Не варто переймати від америкосів шкідливі звички.
Ну не думаю шо варто травмувати психіку чоловіка.

Які у нас ніжні чоловіки пішли...Пити, курити, матюкатися і товкти одне одному пики у них психіка не травмується...
Castiel
Так-так, у мене навіть футболка є з надписом "Не, пю, не курю, не матюкаюся". А на рахунок пики товкти, то якщо вам, пане VJ при бійці дадуть по голові добре пару раз, то у вас не то шо психіка, а й дах може поїхати))
Максим Стюфляєв
Цитата(Ластiвочка @ 14.07.2008 10:10) *
Пташечко та чого ти так. Якби чоловіки були присутні при пологах, то і жінці було б легше народжувати, і чоловік дитину любив би силльніше, і шлюб був би міцнішим. Я до такої практики ставлюся дуже позитивно.
Castiel
Цитата(Максим Стюфляєв @ 14.07.2008 10:45) *
Пташечко та чого ти так. Якби чоловіки були присутні при пологах, то і жінці було б легше народжувати, і чоловік дитину любив би силльніше, і шлюб був би міцнішим. Я до такої практики ставлюся дуже позитивно.

А ти спочатку спробуй) Цікаво шо ти після того заговориш)) От мій 1 знайомий був присутній, потім з того горя в запой пішов, кошмари снилися вночі.
Sergiy_K
Цитата(БоБриК @ 14.07.2008 10:50) *
А ти спочатку спробуй) Цікаво шо ти після того заговориш)) От мій 1 знайомий був присутній, потім з того горя в запой пішов, кошмари снилися вночі.

це він наочно переконався звідки люди беруцця biggrin.gif
-=VJ=-
Цитата(БоБриК @ 14.07.2008 10:50) *
От мій 1 знайомий був присутній, потім з того горя в запой пішов, кошмари снилися вночі.

Він що, взяв і просто так туди поперся?
Взагалі-то перед спільними пологами потрібно прослухати навчальний курс, в тому числі з детальними відеозаписами, тому до пологів чоловіки мають приходити підготовленими.
Ну, зате тепер я думаю, він теж вважає вислів "краще раз народити, аніж все життя голитися" великою дурницею.
Дарця_Борхес
Повністю згодна з -=VJ=-!

Я "за" те щоб чоловік був присутній при пологах. В мене подруга народила недавно і її чоловік там був. І нічого. Вижив) Щасливий тепер такий!!!

Проте якщо чоловік не хоче з певних причин - тягнути силою бідного в пологовий будинок не треба.
Castiel
Цитата(Дарця_Борхес @ 14.07.2008 11:28) *
І нічого. Вижив)

Йому просто повезло. Таке буває рідко))
Topper
Хочу дуже сильно! Правда зі своїми емоціями, з переживаннями ненаю як справлюсь але то буде для мене крок до регулювання своїх емоцій... Надіюсь жінці буде легше родити!
Мурзілка
Це ж чудово якщо чоловік хоче підтримати свою кохану в таку хвилюючу мить. Я була б дуже вдячна своєму чоловікові, якби він захотів бути присутнім під час народження нашого дитятка. Та я також згодна з Дарцею Борхес, якщо чоловік не хоче цього то його не треба силоміць тягнути.
Sergiy_K
Цитата(Дарця_Борхес @ 14.07.2008 11:28) *
Проте якщо чоловік не хоче з певних причин - тягнути силою бідного в пологовий будинок не треба.

робоцип!!! ggggg.gif
Хмурий Князь Вітольд
Ну, хіба якщо чоловік був присутній при зачатті, то нехай буде присутній і при пологах. А сусідові там в будь-якому разі не місце.
Ластiвочка
Даруйте, не дуже можу писати після пішого походу довжиною у 60 км, але спробую пояснити свою точку зору:
Категорично проти присутності чоловіків, тому що:
1). встояти на ногах (в прямому розумінні) можуть одиниці. Зазвичай гепаються без свідомості, і медперсоналу крім породілі, немовляти, потрібно ще надавати якусь допомогу чоловіковіsmile.gif (добре коли він хирляк троха, а як здорова арматура?).
2) добре, коли пологи проходять нормально і без ускладнень (а ускладнення тепер майже в кожної), коли купа розрирів і інші "тонкощі" - видовище не для слабкодухих - коли суцільне криваве місиво - це також впливає на психіку і залишається в пам"яті надовго. Потім, при статевому акті ця картина випливатиме перед очима чоловіка ще дуже довго...Він нічого не говоритиме дружині, але.....
3) при пологах жінка преребуває в стані афекту і говорить чи робить такі речі, за які потім буває дуже соромно.
Тому, дорогі дівчата, в мене до вас таке прохання: вам дуже хочеться, щоб кохана людинка була поруч, щоб потримав за руку чи пожалів, але якщо ви направду його кохаєте, то не примушуйте пройти через випробування. Ви в цьому випадку набагато сильніші і нехай ваш коханий бачить у вас сильну і люблячу жінку. Нехай радіє разом з вами, тим більше, що після пологів його до вас пустять...ви будете можливо змучені, бліді, виснажені, але щасливі, а ще...ще сильні...І навіть коли він вам цього не скаже, він оцінить ваше рішення, повірте, і можете йому жалітись на біль, на медиків і ти ди скільки захоче, можете вимагати будь-яку захцянку, можете прибрехнути трошки (він же там всеодно не був), але він настільки вас кохає, що повірить кожному словуwink.gif. І наостанок: медицина не стоїть на місці і є засоби обезболення пологів. А чоловіків не хочу бачити в пологовому залі, НІЗАЩО!!!!
x-man
Цитата(Ластiвочка @ 14.07.2008 12:50) *
Даруйте, не дуже можу писати після пішого походу довжиною у 60 км, але спробую пояснити свою точку зору:
Категорично проти присутності чоловіків, тому що:
1). встояти на ногах (в прямому розумінні) можуть одиниці. Зазвичай гепаються без свідомості, і медперсоналу крім породілі, немовляти, потрібно ще надавати якусь допомогу чоловіковіsmile.gif (добре коли він хирляк троха, а як здорова арматура?).
2) добре, коли пологи проходять нормально і без ускладнень (а ускладнення тепер майже в кожної), коли купа розрирів і інші "тонкощі" - видовище не для слабкодухих - коли суцільне криваве місиво - це також впливає на психіку і залишається в пам"яті надовго. Потім, при статевому акті ця картина випливатиме перед очима чоловіка ще дуже довго...Він нічого не говоритиме дружині, але.....
3) при пологах жінка преребуває в стані афекту і говорить чи робить такі речі, за які потім буває дуже соромно.
Тому, дорогі дівчата, в мене до вас таке прохання: вам дуже хочеться, щоб кохана людинка була поруч, щоб потримав за руку чи пожалів, але якщо ви направду його кохаєте, то не примушуйте пройти через випробування. Ви в цьому випадку набагато сильніші і нехай ваш коханий бачить у вас сильну і люблячу жінку. Нехай радіє разом з вами, тим більше, що після пологів його до вас пустять...ви будете можливо змучені, бліді, виснажені, але щасливі, а ще...ще сильні...І навіть коли він вам цього не скаже, він оцінить ваше рішення, повірте, і можете йому жалітись на біль, на медиків і ти ди скільки захоче, можете вимагати будь-яку захцянку, можете прибрехнути трошки (він же там всеодно не був), але він настільки вас кохає, що повірить кожному словуwink.gif. І наостанок: медицина не стоїть на місці і є засоби обезболення пологів. А чоловіків не хочу бачити в пологовому залі, НІЗАЩО!!!!

Цілком згідний, сам ніколи не захочу на таке дивитись........
Castiel
А ти не дивися, хай тобі у вуха затички запхають, а очі завяжуть)) Будеш дівчину тіко за руку тримати для моральної підтримки
x-man
слухай моя мама працю в пологовому будинку і мені вистачає деколи самих криків які іздаются з вікон як з.....катувальні, волосся дибом стає, ну його....

тай ваще мені ше рано думати про пологи .... smile.gif

П,С, тим ГЕРОЯМ шо мені в репу ставлять це я панімаю ви тут такі смілі і відважні але побачите як штанці обмокнуть на місці .........

Цитата
Ольга Гридчина, психолог Центра дитячої творчості міста Саратова:
- Головне правило: ухвалюючи рішення щодо присутності при пологах чоловіка, жінка повинна в першу чергу керуватися його бажаннями. Вирішувати за чоловіка, примушувати його до цьому не можна. Забудьте про розповіді приятельок і вуж тим більше про статті фанатичних шанувальників "пологів разом". Кожна родина - сугубо індивідуальна ситуація. Простите за банальність, але те, що добре для інших, зовсім не обов'язково підійде й вам.
zav
Цитата(x-man @ 14.07.2008 13:56) *
слухай моя мама працю в пологовому будинку і мені вистачає деколи самих криків які іздаются з вікон як з.....катувальні, волосся дибом стає, ну його....

тай ваще мені ше рано думати про пологи .... smile.gif

П,С, тим ГЕРОЯМ шо мені в репу ставлять це я панімаю ви тут такі смілі і відважні але побачите як штанці обмокнуть на місці .........

На бачу проблеми у присутності на пологах: таке враження, що всі люди жахають крові неабияк. Для мене цілком звична справа. Особливо маючи доволі знайомих лікарів, не бачу принципової різниці в рисах їхніх характерів і мого.
p.s. Ну, що рано, то рано.
p.p.s. Я радий, що пан кажуть про мене в множині - це вельми тішить. Ги!
Ластiвочка
в нас, як завжди, всі теоретично - мудрі - вище нема куди. Хотілось би почути хоч одного практика, людина, яка пройшла через це, а так...то всьо ваші фантазії(без образ). Не завжди те, що хочеться - можетьсяwink.gif

відмодерувала. особиста переписка - в приват
zav
Цитата(Ластiвочка @ 14.07.2008 14:23) *
в нас, як завжди, всі теоретично - мудрі - вище нема куди. Хотілось би почути хоч одного практика, людина, яка пройшла через це, а так...то всьо ваші фантазії(без образ). Не завжди те, що хочеться - можетьсяwink.gif

Пройшла через що? Що в тому, через що треба пройти, такого особливого? Напевно панна проходила, що так завзято заперечує - так поділіться досвідом практика!
p.s.
Цитата(Ластiвочка @ 14.07.2008 14:23) *
відмодерувала. особиста переписка - в приват
Це не "відмодерувала"©, це "уникнула відповіді".
reyneke
Та мені й повторити не лінь...

Цитата(reyneke @ 14.07.2008 14:43) *
Пані Ластівочко,
А чому лікарі забувають про свої прямі обов"язки? Невже часто так гепаються, що щось собі серйозно розбивають?

інше, хай буде по вашому, повертати не буду.
Лука
Читаючи дописи відразу видно юних романтиків і зрілих реалістів.
Тож скажу,ПОГОДЖУЮСЬ з Ластівочкою на всі 200% тож їй за це не один +
Все це істина правда,я думаю жоден чоловік не захоче побачити як його кохана відриває
батерею опалення(і звідки береться та сила),або погрожує весь чоловічий рід каструвати.
То тільки в кіно все так гарно.Дійсно підготовка психолога та інших спеціалістів перед цим
дійством не завадить.Особисто я -проти.
bamik
Мій брат був присутній на пологах. Гейби гуд, все пройшло без ускладнень і т.п.

А я ніколи. Не затянуть і не впросять бути присутнім yes.gif
reyneke
Цитата(Лука @ 14.07.2008 15:13) *
Читаючи дописи відразу видно юних романтиків і зрілих реалістів.
Тож скажу,ПОГОДЖУЮСЬ з Ластівочкою на всі 200% тож їй за це не один +
Все це істина правда,я думаю жоден чоловік не захоче побачити як його кохана відриває
батерею опалення(і звідки береться та сила),або погрожує весь чоловічий рід каструвати.
То тільки в кіно все так гарно.Дійсно підготовка психолога та інших спеціалістів перед цим
дійством не завадить.Особисто я -проти.

А для вас зрілий реаліст, це хто?
zav
Цитата(Лука @ 14.07.2008 15:13) *

Невже, справді так неймовірно? Вас це здивувало? Маєте травму?..
Ластiвочка
Шановне панство, просила б не відхилятись від теми.
Пане ЗАВе, пояснюю, що в попередньому пості мала на увазі: що хотіла б побачити чи почути думки і враження людини (чоловіка) який ВЖЕ БУВ присутній при пологах. Колись мій товариш Іванстефф розповідав про свої враження, але знайти цей допис зараз просто нереально. Там було описано всю процедуру починаючи від в"їзду на території закладу. Просто хотілось би почути розповідь очевидця а не мрії-фантазії-бажання. Тепер наступний ваш закид - ви неуважно читаєте дописи. Панна пологи бачить щодня і по надцять раз за чергування wink.gif
reyneke - Лікарі "не забувають" про свої обов"язки і надають медичну допомогу жінці і дитині, а здоровому дядьку як правило допомагає санітаркаsmile.gif
З приводу вашого питання: де, ким і навіщо то це мої реальні дані і я не маю наміру виставляти його на загал.
А на рах суперечок бути чи ні чоловікові при пологах, то це справа сім"ї: хочуть - най йдуть, є мудрість в молодої жінки - не йде чоловік...Тема створена бля обговорення чи тре присутність чи ні, я свою думку висловила - не треsmile.gif
Nameless One
От що дивно. Жінки кажуть що не треба чоловікам бути присутніми при пологах, а чоловіки це заперечують і кажуть що то для них як 2 пальці. Хлопаки, ну що за дешеві понти? От особисто я не знаю чи пішов би на таке. З одного боку цікавий досвід - з іншого це ж не просто пологи чиїсь дивитись, це дивитись на пологи коханої. Ну але це все теоретично. А на практиці - я не збираюсь заводити дітей. А якщо таке нещастя зі мною станеться то в гробу я бачив ті пологи і ту дитину.
zav
Цитата(Ластiвочка @ 14.07.2008 15:26) *
Пане ЗАВе, пояснюю, що в попередньому пості мала на увазі: що хотіла б побачити чи почути думки і враження людини (чоловіка) який ВЖЕ БУВ присутній при пологах. Колись мій товариш Іванстефф розповідав про свої враження, але знайти цей допис зараз просто нереально. Там було описано всю процедуру починаючи від в"їзду на території закладу. Просто хотілось би почути розповідь очевидця а не мрії-фантазії-бажання.

Шукати треба вміти. Читав я той запис, читав. /Продовження там./
Тепер наступний ваш закид - ви неуважно читаєте дописи. Панна пологи бачить щодня і по надцять раз за чергування wink.gif

Так ви розповідайте-розповідайте! А то лише лякаєте...
є мудрість в молодої жінки - не йде чоловік...

Обґрунтуєте мудрість?
p.s. А ще у вас у дописі матюк. Але я вам пробачаю. Ги.

Цитата(________ @ 14.07.2008 15:38) *
З одного боку цікавий досвід - з іншого це ж не просто пологи чиїсь дивитись, це дивитись на пологи коханої. Ну але це все теоретично. А на практиці - я не збираюсь заводити дітей. А якщо таке нещастя зі мною станеться то в гробу я бачив ті пологи і ту дитину.

Я так зрозумів, що вашій коханій стане легше, якщо пан не дивитиметься?
p.s. І кохану! Кохану теж у гробъ! Аюлі?!
Nameless One
zav в мну не є коханої) А якби була то у гроб нє. Її за що?)) А на пологи не піду. З принципу)
reyneke
Тема створена бля обговорення чи тре присутність чи ні, я свою думку висловила - не треsmile.gif

В вас (на форумі) теми якось тіки для висловлення думки. А дискусії - це шось з розряду фантастики...

Ще в мене склалося враження, що більшість думає, що присутність чоловіка на пологах, то постояти і позаглядати дружині, вибачаюся, в піську. Типу, мені цікаво - піду. А мені не цікаво. Не піду.

А я вважаю, що чоловік на пологах, то досить корисна річ.

На нього можна повісити заповнення паперів при приїзді у лікарню; робитиме масажі, для полегшення болю; нагадуватиме про дихання; тупо розволікатиме/відволікатиме, не буде враження, наче всі лікарі кудись зникли, лишили саму; він також зможе покликати лікаря, домовитися в разі чого з ним; кажуть, ставлення медперсоналу на порядок кращає, за присутності здравомислячої людини зі сторони породіллі.

Якщо не приємно саме "м"ясо", то той період, судячи з розповідей народивших подруг, продовжується максимум з пів години. Можна в той час посидіти за ширмочкою/взагалі не йти у родзал, або, принаймні, не стояти з ТОЇ сторони. І пуповину різати також не обов"язково.
То від чого втрачати свідомість?

Цитата(Ластiвочка @ 14.07.2008 12:50) *
І наостанок: медицина не стоїть на місці і є засоби обезболення пологів.

То ви мабуть про епідуральну анастезію кажете. При якій можливо занести інфекцію, або взагалі лишитися у інвалідному візку.
Але то буде набагато менше горе, ніж втрата чоловіком бажання займатися сексом з дружиною.
Тим паче, народжують все одно без анастезії. cool1.gif
bendera.UA
Цитата(Ластiвочка @ 14.07.2008 14:26) *
...Тема створена бля ...............................

Єт точно - тема ще та))))))))))))))))))))))

Якщо і чоловік і дружина цього хтять - то чому б і ні...............
Лука
Цитата(reyneke @ 14.07.2008 15:24) *
А для вас зрілий реаліст, це хто?

Я десь читала про хімічну речовину,яка є відсутня в підлітковому віці,так звані людські гальма.
От для мене і є зрілий реаліст - це людина в якої вже розвинулись гальма.
Не буду казати,що я вже така мудра і розумна,і з гальмами,але деякий досвід маю і в цьому
питанні теж.
Шановний ZAV,відповідаю - ймовірно,не здивувало,травм не маю.
Ластiвочка
Народ, я перепрошую, але в мене в попередньому дописі банальна очепятка не бля, а Для
zav
Цитата(Лука @ 14.07.2008 18:20) *
Я десь читала про хімічну речовину,яка є відсутня в підлітковому віці,так звані людські гальма.

Посилання наведете?
Цитата(Лука @ 14.07.2008 18:20) *
Не буду казати,що я вже така мудра і розумна,і з гальмами,але деякий досвід маю і в цьому
питанні теж.

Півтеми лякають якимось мрячним досвідом, але ніхто той досвід чомусь не розповідає. Дивно, знаєте...
Ластiвочка
Цитата(zav @ 14.07.2008 19:54) *
Посилання наведете?

Півтеми лякають якимось мрячним досвідом, але ніхто той досвід чомусь не розповідає. Дивно, знаєте...

Є речі, надто інтимні, щоб розповідати на загал, є люди з тактом, тому пане ЗАВ, йдіть на пологи і нам розкажете власні відчуття wink.gif В кожного вони різні...
-=VJ=-
Цитата(zav @ 14.07.2008 19:54) *

Моя дуже гарна знайома нещодавно народила партнерськими пологами - я у неї зараз все розпитую про цю тему. Вона на іншому форумі описувала, що це таке, то можу скопіювати.

детальніше про партнерство. Практикують майже всі пологові, крім, здається, ПАГа. Ми народжували у другому, там це коштувало 500гр за окремий родзал. Від тата вимагали флюорографію, баквисів на стаф і RW. Ну, і одежу на сам процес - ми купили хірургічний набір, але він не знадобився - тато був просто у чистій змінній одежі. Я сама запаслась червоною (!!!) футболкою ледь не до колін з гардеробу чоловіка)))) - набагато краще за ночнушку. Скажу чесно одразу - я пройшла повз кілька дзеркал у пологовому, і у санвузлах були, але у жодне не глянула...от тільки щойно збагнула... Ну, по барабану мені, шо поробиш... Волосся розпустила, єдине, ледь не зубами тримала, але не збирала - кажуть нічого не зав*язувати і все відкрити - гарна прикмета. Спокійні обидва були, як удави. По-перше, вже чекати стомились))), по-друге, чоловік своє віднервував тижнем раніше, у п*ятницю, 13-го))))) Кількома днями раніше я прочитала йому історію про турботливого чоловіка))), який жінку у пологах заспокоював приблизно так :"это не больно - как комарик укусит - и все...", після чого дружина пообіцяла вишвирнути його з 3-го поверху, якщо він не заткнеться. Ну, поки були сили на гумор, ми того комара згадували...поки він не перетворився на бегемота, судячи з відчуттів і я вже іншої заспівала...Поки перейми були, чоловік просто опікувався - подавав, витирав, тримав, піднімав....зуби заговорював)))), коли особливо дошкуляв біль - чіплялась йому за руку... Слухали разом серце маленької на ЕКГ - контролюють постійно. Чесно кажучи, все, що робив чоловік, описувати навіть ніяково, але мені на думку не спадало чогось там соромитись... Після того, як відійшли води, як я вже писала, стало важче, і я вже і висіла на ньому, і стрибала, а найліпше, виявилось, лежачи мордою на столі, стояти на одній нозі ластівкою. Другу ногу тримав чоловік - коли лікар це побачила - ледь не впала)))) Каже, багато бачила, але так ще ніхто не стояв)))) Щодвіхвилини я бурмотіла якусь мантру, потім заспокоювала чоловіка - не важливо, що я кажу, хоч гімн СРСР бубню - так треба! І печива просила...А він не давав...))))Я й сама знала, що не варто, але так хотілось їсти.... Десь о 21.45 лікарка сказала, що та бісова шийка не хоче відкриватись - а що таке перейми під окситоцином, я вже знаю.... Щодо подробиць далі - вразливим краще пропустити. ЇЇ відкривали вручну. Отоді я загорлала вперше, досі мовчала, крехтіла і стогнала. Від епідуральної анестезії я відмовилась, але в той момент просила що небудь, куди небудь і швидше. Лікар сказала - поки знайдуть анестезіолога, поки вколе, поки подіє - я тричі народжу))) Так і сталось - можу пишатись, обійшлись без хімії. Особливо мене втішає, що перейми самі йшли, бо перші пологи розпочались з відсутності родової діяльності, і як наслідок - окситоцину.... Під час власне пологів чоловік обнімав мене за шию, бо руками я трималась за ручки. Народили за три потуги. Головне, спасибі акушерці - все ціле залишилось. Та всім їм спасибі... Вже не знаю, чи поталанило, чи справді татова присутність так впливає на персонал, але ну такі уважні всі, такі чуйні... Першого разу - шо санітарка, що акушерка геть інакше ставились до породіль(троє нас було), а під час пологів не встанеш і не вийдеш, єслі шо... Заручник тих людей, для яких твоє чудо - буденна праця..... Єдине, де мені є на що скаржитись - катетер... Ну піпєц, як поставила...досі рука ниє... Чоловік потім сказав, що ніколи не бачив, щоб всі судинки так на обличчі видно було...але теж, ттт, навіть очні не постраждали. Чоловікові віддали Єву, він сидів поруч, і відповідав кожного разу, як я приходила до тями - все добре. Бо я знову і знову питала. Взагалі, він сказав, що нічого страшного чи неприємного у процесі немає

Ось так, пані та панове, виглядає "реальний досвід".
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Ну незнаю.. Якби я була чоловіком, я б не пішла дивитись на пологи. Хіба шоб мені закрили очі, бо я не годна на то дивитись, мені просто бриидко!
( я знаю, шо мені ше народжувати. Я знаю. Але я того бриджусь.)Одним словом, насолоджуйтесь щасливими митями життя БЕЗ дитини. Я ж знаю, бо у самої 11-місячна сестра є)
Темний ангел
Цитата(Максим Стюфляєв @ 14.07.2008 10:45) *

Не згоден. Все залежить від бажання чоловіка. Я не хотів би бути присутнім при пологах. Матері притаманний материнський інстинкт і вона сприйме свою дитину у будь - якому вигляді, а чоловікові це не притаманно. Може виникнути відчуття огиди і не тому, що це такий поганий чоловік і батько, а тому, що у кожної людини в її підсвідомості є такі закапелки, куди краще не зазирати, бо невідомо, яка реакція буде, навіть у найкращих чоловіків. У жінки ця програма закладена генетично і вона прекрасно усвідомлює, що таке пологи, а чоловікові можуть і не допомогти всілякі курси. Було багато випадків коли чоловіки непритомніли під час пологів і лише заважали лікарям.
Ластiвочка
відмодерувала я.
-=VJ=-
Цитата(Темний ангел @ 15.07.2008 09:28) *
Матері притаманний материнський інстинкт і вона сприйме свою дитину у будь - якому вигляді, а чоловікові це не притаманно.

І що ж тоді йому притаманно - тільки трахати?
Які цікаві чоловіки виходять...

Може виникнути відчуття огиди

Я не бачу сенсу теоретизувати. Я вказав реальний досвід - мати більш ніж задоволена, батько теж на сьомому небі від щастя і дитину з рук не випускає.
А обговорювати "можливе почуття огиди у батька" людям, у яких дітей взагалі нема, не бачу сенсу і сам цим займатись не буду. Це всеодно, що в дитсадку обговорювати статевий акт - смішно...
reyneke
Матері притаманний материнський інстинкт і вона сприйме свою дитину у будь - якому вигляді, а чоловікові це не притаманно.

Не завжди жінка сприймає свою дитину. Психологи кажуть, що більшість жінок, після нарождення починають відчувати до дитини _теплі_відчуття_, але велика кількість залишається байдужими, або навіть відчувать неприязнь.

Так що це всьо відмазки.

ЗІ: Пошукайте в інтернеті, знайдете багато цікавого стосовно нелюбові жінкою власної дитини.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.