Йа_ЯбЛуЧкО_XD
14.07.2008 22:06
Була вже тема, що коли батьки заставали вас. А були випадки, коли ви заставали їх? Давайте ділитись
Мурзілка
14.07.2008 22:09
Ні, такого не траплялось. Мабуть шифруються...
Ні!Ні!Ні!Конфеденційність понад усе.
Дарця_Борхес
14.07.2008 22:50
Так, було таке) Ну я якось розуміла шо треба кудись линять))
Народ, ну не флудьте!.
ВидаленоПо темі: я ні разу в житті не бачила, щоб мої батьки взагалі спали на одному ліжку

Мама навіть тата по імені ніколи не кликала.
Та я проти і не була. Так що нічого ясно що застукати не було)))
Красунечка
19.07.2008 10:34
застукувати - не застукувала... шифруються путьово)) від них нам вчитись і вчитись))))
Гуцул © 2007
19.07.2008 10:38
Ггг,та ні-незаставав)
А я теж не бачив аби на одному ліжку спали
Цитата(Йа_ЯбЛуЧкО_XD @ 14.07.2008 23:06)

Була вже тема, що коли батьки заставали вас. А були випадки, коли ви заставали їх? Давайте ділитись

Було... Це мій найперший спогад, який я пам'ятаю - мені десь рік чи півтора було.
Тому якщо не хочте, аби діти все бачили - переселяйте їх одразу до іншої кімнати
Особисто я вважаю що це ненормально, коли ваші батьки не подавали ознак статевого життя, ІМХО звичайно.. я от регулярно чув звуки з сусідньої кімнати).. але маю зазначити що хоч дитина зазвичай і розуміє що воно таке(ну, цивілізована дитина), все таки особисто мені воно чогось звучало і асоціювалось з насиллям.. навіть не так, просто чомусь викликало негативні емоції, сам не знаю чому. Щось з Фрейдом мабуть повязане, гг
Nameless One
20.07.2008 01:22
Цитата(-=VJ=- @ 20.07.2008 00:09)

Було... Це мій найперший спогад, який я пам'ятаю - мені десь рік чи півтора було.
Так рано себе пам'ятаєш?
Цитата
навіть не так, просто чомусь викликало негативні емоції, сам не знаю чому. Щось з Фрейдом мабуть повязане, гг
Пов'язано ага) Наприклад з його вченням про дитячу сексуальність, про любов дитини до матері і про дитячі ревнощі до батька

Он-топ: З дитинства я щось не пам'ятаю таких незначних деталей нашого сімейного життя. Може заставав а може і ні. Я скоріш за все не придав тому жодного значення. Зате в підлітковому віці пару разів чув звуки з сусідньої кімнати які лунали від моєї матері і її коханця(рідкісного причому придурка). Мдаа..веселі були часи))
Пурядні батьки кохаються тоді, коли дітей немає в присутності
milochka
20.07.2008 09:08
коли я ходила в 2 клас ліжко було в одній кімнаті разом з батьками , от я не спала а лише удавала , а батьки подумали що я вже заснула : от і началось ! але в той час я дуже засміялась а тато згорав від сорому )))
Цитата(Nameless One @ 20.07.2008 02:22)

Так рано себе пам'ятаєш?
Це чи не єдиний спогад з тих часів - от так чомусь врізалось в пам"ять, сам не знаю чому. Усі інші спогади здебільшого вже з дорослішого віку років три-чотири і далі.
Lady Erato
1.08.2008 18:01
Ni, i tiwusya cym.. pravda ja z batkamy vpryncypi nikoly ne zhyla...
A zagalom tema vesela..
Zdyvuvalo, jak i 4omu dejaki bat'ky razom na lizhku ne splyat' i po imeni ne zvertajutsya? os' ce bje po mojij psyxici...
ce zh tak garno, koly bat'ky lublyatsia...
Цитата(Reltih floda @ 1.08.2008 18:53)

Мене заставали коли я дрочив, бо я ніколи цього не приховував. Наприклад сидить мама серіли дивиться а я у цей часоб диван труся
ne dumaju, w4o cym 1. varto xvalytys'
2. w4o ce po temi
aAa(against all authority)
1.08.2008 18:02
а я кілька разів довго не міг заснути(до того ж так вийшло,що я спав тоді з батьками в одній кімнаті) і не просто застав їх на гарячому,а був спостерігачем,чи точніше слухачем(хоч звісно вдавав, що сплю) усього того процесу
CurLyheadeD
1.08.2008 18:42
ніколи не заставала, але деколи було чути звуки в ніч які доносилися з сусідньої кімнати і ще ніколи не забуду, коли батьки після закінчення ходили їсти на кухню вночі, а я вранці казала, що вони мене розбудила, на що почула відповідь від мами, що "тато прокинувся і йому гарячих канапочок захотілося", от цього я ніколи не забуду...
Цитата(CurLyheadeD @ 1.08.2008 19:42)

ніколи не заставала, але деколи було чути звуки в ніч які доносилися з сусідньої кімнати і ще ніколи не забуду, коли батьки після закінчення ходили їсти на кухню вночі, а я вранці казала, що вони мене розбудила, на що почула відповідь від мами, що "тато прокинувся і йому гарячих канапочок захотілося", от цього я ніколи не забуду...

"гарячі канапки" то круто
я якось своїх не заставав, і не жалію
ггг)))
я часто поночах чую дивні звуки))це навіть трохи смішно уявляти як твої ж бітьки роблять ЦЕ))))
а раз коли була ше набагато менша..проснулась і бачу мама сидить на татові))
мама побачила шо я вже стала і втикаю на них типу каже "ЮЮЮЮЮля..ти вже стала??!!"
оце мене найбільше бісило))(не дали навіть подивитись нормально)))))
Ластiвочка
10.09.2008 18:27
Чогось не хотілось би, щоб дитина, яку я виховую, вкладаю душу, яка є часточкою мене...щоб вона колись на якомусь форумі обговорювала такі інтимні й особисті речі...дуже не хотіла б...
Цитата(Ластiвочка @ 10.09.2008 19:27)

Чогось не хотілось би, щоб дитина, яку я виховую, вкладаю душу, яка є часточкою мене...щоб вона колись на якомусь форумі обговорювала такі інтимні й особисті речі...дуже не хотіла б...

а я би не хотіла шоб мої діти заставали мене на гарячому!))))
Ластiвочка
10.09.2008 20:18
відмодерувала
Я шокована,цією темою.Звичайно, батьки повинні думати про свою поведінку,лишній раз не травмувати
дітей,але в якій формі це описують, так звані "очевидці"....Різні є сім"Ї і атмосфера в них,також,різна модель
поведінки,так що якісь узагальнення страшно навіть робити.
Завжди поважала своїх батьків і буду поважати,а їхні прогалини в вихованні та в поведінці,вже зараз
аналізуючи,не вважаю страшними.
Не заставала, але чула вночі характерні звуки

, бо спала в сусідній кімнаті. Якось коли ще була мала, і не розуміла, що це вони роблять, зранку їх спитала, що це вони так шуміли вночі і не давали мені спати... Тепер розумію що.
kitty_bon
2.10.2008 12:56
Навіщо це обговорювати? Всі ми люди і якщо ви є то батьки робили це мінімум 1, а якщо є браття-сестри то і не раз) я не бачила ніколи, або просто не пам'ятаю) а якби й бачила то не сказала б! бо совість не дозволила б))
Цитата(kitty-bon @ 2.10.2008 13:56)

Навіщо це обговорювати? Всі ми люди і якщо ви є то батьки робили це мінімум 1, а якщо є браття-сестри то і не раз) я не бачила ніколи, або просто не пам'ятаю) а якби й бачила то не сказала б! бо совість не дозволила б))
Правильно! Ми розуміємо, що батьки робили і роблять "ЦЕ", це їхня особиста справа і мені, напрклад, було б дуже соромно писати про такі речі, "застукувала" б я їх чи ні. Одне діло обговорювати те, в яких позах любимо займатися сексом ми, а до батьків потрібно мати повагу, вони нас виростили, виховали, вклали свою надію.
Цитата(Nana @ 5.10.2008 11:54)

Правильно! Ми розуміємо, що батьки робили і роблять "ЦЕ", це їхня особиста справа і мені, напрклад, було б дуже соромно писати про такі речі, "застукувала" б я їх чи ні. Одне діло обговорювати те, в яких позах любимо займатися сексом ми, а до батьків потрібно мати повагу, вони нас виростили, виховали, вклали свою надію.
ну и..хто їм винуватий шо вони такі необережні і допускають своїх дітей до такого=)
Особисто мене ніхто не виховав так, що не можна нікому розказувати про своїх батьків, та і нічого в тому поганого нема! Навпаки можна посміятись)) Але надіюсь шо мої батьки ніколи не зайдуть на цей форум і не почитають мої відповіді))))бо я помру від сорому..вони ж не знають що я це знаю)))
хм..хоча....
ні , і я б не хотів , якось так
Sergiy_K
28.11.2008 21:36
Цитата(Margo @ 19.07.2008 09:34)

я ні разу в житті не бачила, щоб мої батьки взагалі спали на одному ліжку

Мама навіть тата по імені ніколи не кликала.
Та я проти і не була. Так що нічого ясно що застукати не було)))
гага, тему треба розвинути в напрямку адюльтеру))
Амфітамінка
26.10.2009 20:26
Хе,тема в тєму) Тиждень тому читала укрбаш....і почитала ну дууууже ржачний прикол...ржу...йду,думаю,мамі розкажу в іншу кімнату...заходжу нестукаючи(при тому ше лахаю з того прочитаного)...а там...мама з татом...кх...того)))))) Ну я ше більше заржала...і вийшла! Я б на їх місці тапком в мене кинула,шо кайф наламала.
А ше в дитинстві колись,коли ще жили в однокімнатній квартирі...мені все казали:" Сонечко,повертайся до стіни і спи...."...а самі на сусідньому ліжку такеееееее чудили.....така травма для дитячої психіки! Не робіть так,батьки!
Ластiвочка
26.10.2009 21:36
Цитата(Амфітамінка @ 26.10.2009 20:26)

Хе,тема в тєму) Тиждень тому читала укрбаш....і почитала ну дууууже ржачний прикол...ржу...йду,думаю,мамі розкажу в іншу кімнату...заходжу нестукаючи(при тому ше лахаю з того прочитаного)...а там...мама з татом...кх...того)))))) Ну я ше більше заржала...і вийшла! Я б на їх місці тапком в мене кинула,шо кайф наламала.
А ше в дитинстві колись,коли ще жили в однокімнатній квартирі...мені все казали:" Сонечко,повертайся до стіни і спи...."...а самі на сусідньому ліжку такеееееее чудили.....така травма для дитячої психіки! Не робіть так,батьки!

а слабо це батькам сказати?
Амфітамінка
26.10.2009 21:40
Цитата(Ластiвочка @ 26.10.2009 22:36)

а слабо це батькам сказати?
Ти про що? Про моральну "дитячу травму".....та смисл? Тепер то вже?
Ластiвочка
26.10.2009 21:42
в загалі я про це:
Цитата
Не робіть так,батьки!
і про бла-бла-бла....(аби щось свистанути)
Цитата(Амфітамінка @ 26.10.2009 20:26)

Круті в тебе батьки! Мабуть коли вони тим займалися їм було не до тебе і вони якби тебе не замічали)))
Амфітамінка
26.10.2009 22:22
Цитата(Castiel @ 26.10.2009 23:07)

Круті в тебе батьки! Мабуть коли вони тим займалися їм було не до тебе і вони якби тебе не замічали)))
Батьки як батьки нічо особливого!))))) Тіко,я на них чогось підозріло не схожа в різних аспектах...ги-ги)))))
Цитата(Амфітамінка @ 26.10.2009 22:22)

Батьки як батьки нічо особливого!))))) Тіко,я на них чогось підозріло не схожа в різних аспектах...ги-ги)))))
та ладно, не прибідняйся, нічого особливого всі таким займаюця
ну тема у вас....Я раз в житті заслухав своїх батьків...Коли малий був...Потім спитав що то вони робили, а мама мені відповіла - мене тато скуботав...Я питаю - як пів ночі???!!!!)))))))))))
Коротше тема трохи дурна....Берем як дурні і пише про своїх батьків...........Цеж батьки, а вони теж люди...........
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.