Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Рідний дім. Де він?
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2
Twinkle
Місце, куди я йду, коли хочеться побути на самоті, подалі від решти світу, де я почуваю себе захищеною. Місце, про яке можна сказати: мій дім - моя фортеця, як кажуть англійці.

Місце, де ввечері світиться світло, коли я повертаюся додому, і мені відчиняють двері, бо з нетерпінням чекають мого приходу. Ото і є дім.
ШАХІСТ
Я думаю, що рідний дім, це той дім в якому жив весь твій рід, твоє покоління,прадіди!!! Але зараз це місце називають те місце де ти народився і живеш від самого народження! Я народився у селі Новотроїцьке що на Донеччині,ну і вважаю його рідним,і мій батько в ньому народився, а дід по батькові зі Львівської області!!! Про це можна розповідати і розповідати!!!
веснянка
Рідний дім там, де ще й досі знаходять в коморі твої старі іграшки..
ШАХІСТ
Цитата(веснянка @ 25.08.2009 14:11) *
Рідний дім там, де ще й досі знаходять в коморі твої старі іграшки..

А якщо та комора каталася по білому світові???
FT232BM
Там де поселюсь)))
-=Українець=-
Рідний дім це Україна!
Natali93
це те місце, куди тобі хочеться повертатись, де тобі комфортно(інстинктивно відчувається)
n@nka
Цитата(Олеська @ 24.12.2008 23:05) *
Для мене рідний дім там, де мої батьки.

Мамо, Ваші діти, як птиці
Вдалеч забриніли крильми.
Мамо, в рідні стіни світлиці
Скоро знов повернемось ми...

Для мене також. Хоч давно живу далеко від них, але серцем завжди з мамою і татом.
///
Відсутній... Як клас...
Мой адрес нє дом і нє уліца - мой адрєс Совєцкій Союз!
Kvito4ka
Коли буваю в далеких місцях десь по Україні, завжди хочеться додому, в Київ!! Я як домашня кішка...
Neorlandina
Десь в Києві.
Бажано на правому березі.
Тітонька ÈMMY
"Домівкою" називаю свою квартиру, але насправді я ще не знайшла свій "рідний дім". За якими критеріями його визначу - не знаю. Мабуть він буде там, де серце. А зараз воно поки що належить лише мені і, відповідно, тиняється по Україні разом зі мною sad.gif.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.