Цитата(ВакуОлька @ 20.02.2009 20:17)

А чому так зразу категорично. що в садках псується здоров"я дітей... Садків багато, так як і вихователів, є з чого вибрати. А куди діти дитину, коли батьки працюють цілий день? Віддавати "на виховання" вулиці чи "дворовим" друзям?
В мене племінник ходить в садочок і дуже задоволений. Багато друзів. спілкування. дійсно, привчання до якихсь соціальних норм. Харчування теж нормальне. не скажу, що там домашня кухня. але дитина не скаржиться. що щось не смачне.. Врешті. сестра коли віддава малого в садок, цікавилась у інших батьків, діти яких уже туди ходили що і як, який рівень виховання. що собою представляє вихователь.... Жодного разу за 3 роки скарг з боку сестри небуло...
Особисто я з дитсадка винесла тільки хороший і позитивний досвід. Моє виховання в садку поєдналось з вихованням батьків і бабусі... До речі, навіть кілька хороших друзів у мене є ще з тих часів

.. так що тільки позитив...
Віддавати дитину в садочок чи ні - то справді дилема для батьків, бо біля кожного плюса свій мінус.Але часто на рішення батьків "йдемо у садок" впливають не оті плюси чи мінуси, а потреба нагляду за дитиною, бо більше нема кому.Особисто я б у такій ситуації наймала би няню, бо садки нашого містечка - жахливі.Але містечко маленьке, знайти кваліфіковану няню і не напоротися на неврівноважене стерво - важко, а родичів близько нема.Тому мій вибір садочок як місце, де передусім буде нагляд за дитиною, а вже потім спілкування з дітьми.Думаю, належну адаптацію до суспільства я зможу дати синові, частіше беручи його зі собою в гості, на прогулянку тощо.