ChupaChups
18.10.2008 14:40

Хто б знав шо наша лайка така прекрасна...
Буду вчити в день по матюку...
П.С. Можна вживати "Дідько" замість "блять"?
Цитата(Смачно @ 18.10.2008 16:40)

Хто б знав шо наша лайка така прекрасна...
Буду вчити в день по матюку...
П.С. Можна вживати "Дідько" замість "блять"?
Дітько? Та срака-банька! О то
блядь то тиць-пердиць порускі здрасті.
КУРВА - наше всьо!
Курва, шлях би вас фтрафив, тобі торба, шо за тяга кидати, намахати MP3
Максим Стюфляєв
18.10.2008 18:26
Для всіх любителів зовсім не української лайки на літеру "б" нагадую, що ця тема теж модерується і на неї поширюється дія пункту 2.2.2 Правил форуму. Поки усне попередження.
Вав, рульна тема. Всі матюкаються, а модератор лише усне попередження ставить. гггг))))
інтоп:
А от шось я не догнав. Не одно як лаятись. Чи той хто лається українською - більший патріот?
от гарно звучить слово срака, або лайно, воно якось і мило, і взагалі непоано
красиво матюкатися українською то мистецтво
бо українською матюки досить цікаві та оригінальні
загадаю пару
шось типу курди фрак!, шляк трафив!, йосип драний!
Цитата(pamva @ 21.10.2008 15:31)

красиво матюкатися українською то мистецтво
шось типу курди фрак!, шляк трафив!, йосип драний!

йопсєль - бопсєл, бляха-муха, Юзю француватий, курди бальон... так зразу всіх і не пригадаєш
Француваті коні
Француватий віз
Француватий фірман,
що до войска віз.
А з лайок, котрих тут не читав (може не завважив - вибачайте):
"Люблю тебе... Як кольку в боці і сіль в оці".
Як варіант початку "Знаєш, я тебе так сильно люблю..."
Б**ть - гайта, гукля, димтянка, диптянка, діплянка, дримба, курва, лярва, мандрьоха, охаба, паплюга, перелюбниця, плюгавка, повія, потіпака, потіпаха, ростіпаха, рострибуха, роструха, хльорка, шлюндра, шльондра, кокотка, фрейда, шлюха.
Жiнки пестливо називали чоловiчий дiтородний орган "квiтуча оздоба любого мого", "краще зiлля з наддовкiлля", а ще - яринець, бомко, бандура, вабик, варган, малий бог, свистiлка, соромок, хабальчик, цюцюрка, частун, чарiвна вертiла, червона люлька.
Жiночi статевi органи звалися бандурка, блягузниця, вiстя, врата життя, дзюндзя, живиця, золота коморка, кiтка, навка, намистина, поцька, онка, ринка.
Дописи про олбанську перемістив до відповідної теми.Цитата(Zavada @ 30.12.2009 22:37)

Жiнки пестливо називали чоловiчий дiтородний орган "квiтуча оздоба любого мого", "краще зiлля з наддовкiлля", а ще - яринець, бомко, бандура, вабик, варган, малий бог, свистiлка, соромок, хабальчик, цюцюрка, частун, чарiвна вертiла, червона люлька.
Доводилось чути також: бубурка та прутень.
Цитата(Zavada @ 30.12.2009 22:37)

Жiночi статевi органи звалися бандурка, блягузниця, вiстя, врата життя, дзюндзя, живиця, золота коморка, кiтка, навка, намистина, поцька, онка, ринка.
Теж до списку: яскиня та розкішниця.
Українка 2012
25.02.2010 17:27
а моя бабця завжди каже "а холєра би його взяла", доречі класна лайка, від багатоьх її чула