Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Братики і сестрички=)
Теревені - Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2
Крихітка
А ви одна дитина в сім"ї? Якщо ні-то хто у вас ще є?Що можете про них(нього,неї) розказати?

Чула,що всі одинаки хочуть мати братика або сестричку а ті що вже їх мають - хотіли б бути єдиною дитиною в сім"ї) Але то неправда,в мене є сестричка (старша),яку я просто обожнюю,вона мені друг,порадник і просто найрідніша людина happytwo.gif )

ПеС:може така тема і є..=)
Атеїст
Цитата(Крихітка на 1000000 гривень @ 28.09.2008 02:32) *
Чула,що всі одинаки хочуть мати братика або сестричку а ті що вже їх мають - хотіли б бути єдиною дитиною в сім"ї) Але то неправда...

Ну так, коли я був єдиним, мені було якось усе по шарабану - не скажу, щоб когось іще хотів. А зараз страшенно радий, що в мене є сестра, тільки шкодую, що з'явилась вона запізно (в нас різниця майже 13 років) - фактично ми з сестрою постійно були розрізнені. І в різних умовах виховувалися. Але попри то мама каже, що Віта їй дедалі дужче мене нагадує. Манери, звички, смаки схожі з'являються... Це без жодного впливу з мого боку!
Блискавиця
Атеїсте, то гени!))...ти тут ні до чого)

У своїх батьків я одна єдина)...але маю зведених сестер і брата. Одна із сестер має такі ж захоплення, як і я, бо татко в нас спільний wink.gif
FeMINIsto4ka
ггг, а я дуже хотіла братика... а отримала сестричку і ше одну таку саму сестричку happytwo.gif
вони між собою дуже різні, але шо з одною, шо з іншою маємо багато чого спільного smile.gif
ше дуже прикольно, шо в нас однакові розміри одягу... тому маєм МЕГАвеликий гардероб rolleyes.gif
Трям
А я один у сім"ї!!!
kEDa
Цитата(Мій_Травень @ 28.09.2008 11:44) *
А я один у сім"ї!!!

і я одна в сім*ї! tongue.gif Хоча деколи хочеться братика, але тільки не сестру)
Sensssorika
В мене взагалі сім'я велика...але щодо ближчих родичів,то в мене молодший брат є(17 років). Характер в нього нестерпний...ще гірший ніж у мене. Тому у нас з ним здебільшого ділові сосунки.Зараз,наприклад,роблю йому контрольну з англійської(він заочник),бо йому самому ліньки. Як не я,то хто ж?...)))Взагалі-то люблю брата,але ніколи йому в цьому не зізнаюся. А так кожен день з ним воюю. Останній раз сперечалася з ним на тему інтелектуальності репу))Як там кажуть: "був би я єдиною дитиною у сімї- всі солодощі були б мені"- то в нас з ним абсолютно різні смаки. Та й для нього нічого не жалко)))
-=VJ=-
А ви одна дитина в сім"ї? Якщо ні-то хто у вас ще є?Що можете про них(нього,неї) розказати?

Я - одна.
У дружини було двоє сестер - старша та молодша. Коли слухаю її розповіді, як вони билися за іграшки, та як старшим не вистачало уваги батьків після народження молодшої - розумію, що братів та сестер дитині треба робити лише тоді, коли ти стовідсотково впевнений, що ти зможеш однаково усім приділяти увагу - тоді вони будуть справді щасливі. Інакше нічого доброго з цього не вийде.
Lady Erato
Я - найстарша, наймудріша і найскромніша)))
Олександра - на два роки молодша, повна протилежність мені у всьому, не любимся
Арсен - на три роки молодший, і не зважаючи на це, таке враження, що він навпаки старший, дуже розумний, акуратний і гаррррний
Ореста - на 10 років молодша, обожнюєм одна одну, дуже талановита і надзвичайно розумна, і плюс має досить сильний характер
Катаріна-Грейс - на 14 років молодша, дівчинка-янголятко
Amili
Бути наймолодшим не дуже то й добре, як на мене.
Зведений брат старший на 19 років, рідна сестра на 13 років, то мені прийшлося з 14-ти років бавити племінників((((((((
Крихітка
Цитата(-=VJ=- @ 28.09.2008 13:45) *
Я - одна.
У дружини було двоє сестер - старша та молодша. Коли слухаю її розповіді, як вони билися за іграшки, та як старшим не вистачало уваги батьків після народження молодшої - розумію, що братів та сестер дитині треба робити лише тоді, коли ти стовідсотково впевнений, що ти зможеш однаково усім приділяти увагу - тоді вони будуть справді щасливі. Інакше нічого доброго з цього не вийде.

А ми з Лізунею ніколи не відчували особливої уваги...Тільки одна про одну піклувались.Батьки то звичайно матеріальне забезпечення і все таке але вони між нами любов не розділяли,ми самі одна одну любили..і подосі любимо) Батьки сварять-ми одна одну захищаємо.Батьки сваряться між собою-ми сидимо у нас в кімнаті пригорнувшись одна до одної і сестра мене втішає,каже що все в нас буде добре...різниця-8 років,тобто їй зараз 23...Але почуваю себе з нею на рівних)
ВакуОлька
Маю молодшу на 2 роки сестру Христину. В дитинстві страшно бились.. До першої крові... Я вперта завжди, а вона підлиза.. Через те не любились. Постіно одна одній всякі гадості робили..Правда й дотепер батьки між нами роблять різницю... До тепер її сім"я - ангели з крильми, а ми з чоловіком - чортики з ріжками....
Правда, десь на моєму першому курсі в універі сварки і бійки спинились.. Ми не дружили особливо й не дружимо. Просто отакі собі стосунки... на цю тему можу багато розказувати... Але не хочу.. Болить воно мені...

Маю радість - то подружка Оленка, яка є найкращою і найближчою коліжанкою-сестрою... отак іноді буває, що з бдою йду не до рідної сестри, а до духовної...
Halka
В мене старший брат на 2 роки. Обоє овни - обоє впертюхи. Якщо назріває якийсь конфлікт по мирному розійтись не можем, треба покричати обов'язково. Але в обіду він мене не дає, і то дуже добре.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Атеїст, y mene takoj sestra molodsha mayje na 13 lit) Mama moya strashenno rada, sho ne narodula ranishe - teper maye dopomogy))
Ya nikolu ne hotila matu brata chu sestry, navit kolu mayje vse juttya byla odna( Ale vse-rivno dyje rada, sho mayu male chydo, bo inakshe b ne znala, sho take mala dutuna i yak za neyu duvutus( a tse dyje prugotutsya potim)).
Атеїст
Цитата(Блискавиця @ 28.09.2008 11:14) *
Атеїсте, то гени!))...ти тут ні до чого)

Охоче вірю, але дууууже хотілося б дізнатися, який це славний предок заклав у наші гени любов до симфо-пауер-металу! happy1.gif
Цитата(Блискавиця @ 28.09.2008 11:14) *
У своїх батьків я одна єдина)...але маю зведених сестер і брата. Одна із сестер має такі ж захоплення, як і я, бо татко в нас спільний wink.gif

Гм. Якщо лише одна, то це може бути і просто збіг. А які саме захоплення?
Цитата(Йа_ЯбЛуЧкО_XD @ 28.09.2008 19:49) *
dyje rada, sho mayu male chydo, bo inakshe b ne znala, sho take mala dutuna i yak za neyu duvutus( a tse dyje prugotutsya potim)).

То не затягуй із власними дітьми, бо досвід забудеться wink2.gif шкода ж його втрачати.
Олеська
У мене є два брати і одна сестра. Люблю велику родину.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Цитата(Атеїст @ 30.09.2008 05:10) *
То не затягуй із власними дітьми, бо досвід забудеться wink2.gif шкода ж його втрачати.

gg) Ni, pislya narodjennya sesrtu meni ditok perehtilos na rokiv z 5)
малеча
У мене брат(старший). Звичайно замісь нього хотілося б мати сестру, щоб було цікаво з нею гратися і одягом мінятися. Але в мене на чудо брат спокійний, то я в сімї розбишака і гуляка. Він мене зустрічає коли я пізно йду додому, підвозить в університет... Як би я була однією дитиною в сімї, мені б не було так цікаво. І я як найменша дитина в роджині - то балована така і завжди всю вину на нього, бо він старший rolleyes.gif
milochka
У мене є сестричка (менша) , різницю у нас з нею 10,5 років . Іноді буває надоїдає так шо не радий шо вона є , а якщо глянути іншу сторону монети то вона є хорошим розрадником , всіх завжди розсмішить по причині і без неї , дуже енергійна і весела дівчинка http://vkontakte.ru/photos.php?act=album&id=38520160 , її фото
MaryAnn
так, так, маю старшого братика (на 3 роки випередив rolleyes.gif )! хороший, допоможе, підтримає, коли треба...... biggrin.gif
lorelei
Маю молодшого брата (на 6 років). В нас тільки мама спільна, але я ніколи не акцентувала на цьому увагу, для мене він просто рідний брат. Ми дуже схожі і зовні і характером. Бували в нас звичайно і сварки і бійки, але це все несерйозно biggrin.gif і ніяких образ потім не залищається... Ми допомагаємо один одному завжди і у всьому, і повеселитись з ним можна. Я рада, що в мене є брат.
...
А от у мене 2 молодші брати, так вони якісь скажені. Може виростуть, порозумнішають... А так все життя хотів, щоб у мене була сестра.
Блискавиця
Цитата(Атеїст @ 30.09.2008 05:10) *
Охоче вірю, але дууууже хотілося б дізнатися, який це славний предок заклав у наші гени любов до симфо-пауер-металу! happy1.gif

Гм. Якщо лише одна, то це може бути і просто збіг. А які саме захоплення?

Верхова їзда, малювання, ще деякі особливості характеру, але то вже приватне wink.gif Цікаво, що на хлопця (сина мого батька) це не передалося))...хоча саме наш прадід (дід батька) володів кінним заводом.
Темний ангел

Чула,що всі одинаки хочуть мати братика або сестричку а ті що вже їх мають - хотіли б бути єдиною дитиною в сім"ї) Але то неправда,в мене є сестричка (старша),яку я просто обожнюю,вона мені друг,порадник і просто найрідніша людина happytwo.gif )

ПеС:може така тема і є..=)

Я один в сім'ї і братика чи сестричку ніколи мати не хотів yes.gif Мені і так не зле було tongue.gif
Sensssorika
Так чогось згадала раптом.... В мене троюрідні брати є. Останній раз бачила їх...коли мені було років 5.А вона наагато старші,їм тоді років 20 було. Єдиний та останній раз... Вони живуть в Запоріжжі, і якось так сталося що сім'ї не спілкуються між собою. Тому і звязок перервався. А так хотілось би з ними зустрітися...Досі памятаю як вони мені з братиком купували кіндерсюрпризи. Кожного дня. І гуляти зі мною ходили...А ще,памятю,як ми з малим братом умудрилися поламати відео-магнітофон. Чи як та штука називалася..??..Зараз її DVD замінило. Так мати почала було нас з малим сварити,а хлопці за нас заступилися: "Тьотю Таня, не кричіть,вони ж малі, дурні, ми зараз все полагодимо". Так мило було... cry.gif
макарена
У мене є брат, молодший за мене на 6,5 років. Нцу, ми звичайно, часто сперечаємося, чубимося, інколи сваримося (як же без цього), але ж класно мати братика, який завжди тебе підтрмає))). Я тільки шкодую, що в мене немає старшого братика і сестрички.
St1Ng3R
В мене є молодший брат, якому 6 років.На мене схожий тільки характером зовнішністю ні. Любимо деколи один-одоного подратувати але потім проходить...Радий, що він у мене є.Тільки трошки погано що потрібно його кожний ранок водити до школи smile.gif
RyVOL
хм... з чого, вірніше з кого це б почати! rolleyes.gif
ок - по старшинству:
старша на 10 років сестра - похожа на мене в дечому характером, є спільні риси лиця - в дитинстві мене не обіжала laugh.gif
старший на 9 років брат - ну зовсім не похожий на мене ні за характером ні за зовнішністю - в дитинстві сперечалися, отримував від нього прочухана!
відповім зразу - нікого з менших не обіжав, майже! biggrin.gif
менший на 2 роки брат - не похожий на мене, можна сказати дуже шустрий за характером, я людина більш спокійна!
менший на 4 роки брат - також не похожий на мене, але за характером щось між моїм та меншого сустрішого!
менша на 10 років сестра - хм... виходить що чомусь так вийшло що в сімї я похожий більше на сестер, любима сестричка!
менший на 12 років брат - такий же шустрий, а головне причіпа інколи, буває підхарює всіх і всюди!! biggrin.gif
все!!! - ось така сімейка smile.gif
Міра Вогню
в мну є братsmile.gif
програміст,слухає рок,а від кого ше вчитись,старший... rolleyes.gif
FT232BM
В мене я молодший брат porsche, ше та зараза!
Красунечка
в мене є молодша сестра, якій 5 рочків... дуже її люблю, бо на її 5 рочків вона така прікалістка=)
Саляма
завжди хотіла брата старшого. років на 10-15 старшого
Angelina
В мене два брати. Один старший на два роки, а другий молодший на рік. Я їх дуже люблю. З ними я можу поговорити про все на світі!!! Добре, коли ти знаєш, що тебе можуть захистити. smile.gif
carry
Маю 2 сестрички ))))...одна старша на 2 рочка, а друга молодша на 8 )))))....З старшою....все дитинство грлись, а коли подорослішали, то за патла тягались))))))...А з молодшою в насідилія, вона мене слухає)))))), і не тільки слухає, а й дослухається - як одітись, яку музику слухати, як правильно зробити домашнє завдання..і т.д...
Проте, стараюсь виховувати в ній особистість ))))
Kris
А я одненька(((Признаюся, коли була підлітком дуже хотіла братика або сестричку. Просто дістала батьків. Але вони в мене молоді, народили мене коли обом по 21-ому було, то потім їм вже не хотілося проходити через усі ті пелюшки і безсонні ночі. Тепер, я вже покинула усі мрії про братика. Ну куди, 20 років різниці це вже занадто. Але деколи так буває самотньо і розумієш, що на світі зовсім одна. Навіть страшно стає. Тому всім у кого є братики- сестрички заздрю. Можливо, у дитинстві ви й не могли знайти спільну мову, зате у дорослому віці завжди буде поряд людина, на яку можна дійсно покластися.
Еней
Чесно кажучи класно мати таких знайд. В мене дві сестрички. Одна 15р. Класні внас з нею спогади, хоч і не завжди ладнали. І ще 3-річний пончик на Ім'я Анастасія. Яке воно смішне і вредне!!! Люблю їх за будь-яких обставин.
Twinkle
Сама-саменька в сім'ї... Найбільшою мрією завжди було мати братика або сестричку, але так склалося, що це неможливо. На превеликий жаль.
Вареник
Цитата(малеча @ 30.09.2008 13:49) *
І я як найменша дитина в роджині - то балована така і завжди всю вину на нього, бо він старший rolleyes.gif

знайома ситуація dry.gif
Шkідниk
маю молодшого брата, доброго втому мало, дуже мало... а особливо нервує коли він сидить і атикає шо я кому пишу, і взагалі хоче багато знати.
Sensssorika
Зі своїм молодшим братом нещодавно грала в ...не памятаю як там правильно танчики називаються. Весело так....в дитинство впадати. Малими ми з ним більше спілкувались. більше спільного було. А зараз....навіть бачимося рідко)
Повітруля
А у мене сестричка є на 8 років молодша,вредна така, але я її люблю rolleyes.gif хоча класу до третього я дуже хотіла мати старшого брата
Крихітка
Цитата(Повітруля @ 20.02.2009 00:49) *
А у мене сестричка є на 8 років молодша,вредна така, але я її люблю rolleyes.gif хоча класу до третього я дуже хотіла мати старшого брата

dry.gif я не вредна!
я тоже тебе люблю))
diesel
а у мене сестра старша на 1,5 року. І хоча ми з нею сваримося постійно. Але все одно я її люблю і допомагаю їй у всьому happytwo.gif
†Fallen Angel†
А у мене нікого немає... кажуть що ті в кого нікого немає хочуть брата чи сестру... я до таких не відношуся, мені завжди було добре одному
малеча
У мене старший на 1,5 року брат... В дитинстві чубилися з ним аж все догори дриигом вдома було. На зло йому я завжди всю вину я спихала на нього.. виправдання одне - він старший rolleyes.gif Він по натурі дуже спокійна і домашня людина, в нього мало друзів, його одним з кращих друзів був компютер. Потім він почав працювати на серйозній фірмі. Почав працювати світ бачити іншими очима, жіночий колектив врешті решт... і став більш розкутішим, навіть вже дівчину має. Всеодно він якийсь спокійний завжди і врівноважений, якщо порівняти мене, то ми дві протилежності.
Завжди хотіла мати старшу сестру, щоб знею пліткувати, ділитися одягом, щоб вона мені зачіски робила... Але коли мама казала що "купить" unsure.gif мені меншу сестричку, я завжди думала що тоді мене мама не буде любити, і балувати... і тому плакала і казала що мама мене не любить)))
DON BASS
В мене старший брат на 14 років і сестра на 11.
Бачу їх не частіше як раз у рік, але насправді то класно, що вони є.
Ластiвочка
Така хороша тема, стільки в ній позитиву і любові smile.gif Багато нового дізналась про форумлян наших.
Я також маю сестричку, молодшу на 5 років. Мама завжди каже: так не буває! Зазвичай говорять, що діти зовнішньо схожі на одного з батьків, а характер мають другого. У нас все поділено порівну і чесно. Я - мамина дитина, сестра - татова. Я подібна на маму як зовнішністю, так і характером непосидючим і активним, звичками, мімікою, уподобаннями, голосом(це можуть підтвердити близькі друзі-теревеньчани), я домашня, люблю традиції, майже не користуюсь косметикою, ношу класичний одяг - одним словом точна копія. Сестра ж навпаки - характер твердий як у батька, ніколи не плаче(скоріше у неї хтось заплаче), ефектна...з тих, що кидаються в очі при зустрічі, волосся у неї каштанове і хвилясте, в мене - світле і пряме, без зачіски і макіяжу з хати не вийде, віддає перевагу спортивному або фіг зна якому одягу, займається кікбоксингом, може запросто відлупашити будь-кого....Я домашня, а вона блудила б світами))))я новий рік люблю дома святкувати а її все тягне в мандри))))Довго можна розповідати...Ота от ми різні, як біле і чорне. Але обоє любимо родину і домівку. То святе у нас!
веснянка
А у мене є сестра (старша на 3 роки) і брат (молодший на 4 роки).Всі різні-різні- сестра любить тишину і сім"ю, я люблю мандрівки, альтернативу і джаз, а брат вчиться в "лісотєсі"(його слова).Єдине, що нас об"єднує, - ми всі дуже схожі))))
saturnia in black
в мене є сестра яка на рік молодша від мене
паскуда вона звісно але я її люблю і живемо ми періодично мирно)
навтіь дуже
а ще в мене в липні народиться братик)) і він буде о май гад на 15 років молодший від мене)
це так класно( ну то що в мене буде брат а не то шо вні на стіки молодший))
Focobetya
Цитата(ryvol @ 21.10.2008 23:20) *
хм... з чого, вірніше з кого це б почати! rolleyes.gif
ок - по старшинству:
старша на 10 років сестра - похожа на мене в дечому характером, є спільні риси лиця - в дитинстві мене не обіжала laugh.gif
старший на 9 років брат - ну зовсім не похожий на мене ні за характером ні за зовнішністю - в дитинстві сперечалися, отримував від нього прочухана!
відповім зразу - нікого з менших не обіжав, майже! biggrin.gif
менший на 2 роки брат - не похожий на мене, можна сказати дуже шустрий за характером, я людина більш спокійна!
менший на 4 роки брат - також не похожий на мене, але за характером щось між моїм та меншого сустрішого!
менша на 10 років сестра - хм... виходить що чомусь так вийшло що в сімї я похожий більше на сестер, любима сестричка!
менший на 12 років брат - такий же шустрий, а головне причіпа інколи, буває підхарює всіх і всюди!! biggrin.gif
все!!! - ось така сімейка smile.gif

Нас багато і нас неподолати rolleyes.gif

zav: догана без занесення за порушення п. 2.5.2.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.