Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Українцям - дружин за потребою!
Теревені - Форум > Загальний > Дім та сім’я
Юст
Відомо, що у мусульманському світі мужчина, який спроможний фінансово та фізично може законно мати до 4-х дружин. В Україні це законодавчо не передбачено. Думаю, що даремно. Дехто потребує кількох жінок і виникають небезпечні альянси, а декому з мужиків і одної жінки забагато. Чи не пора лібералізувати шлюбне законодавство?
bendera.UA
Цитата(Weber @ 28.09.2008 13:06) *
Відомо, що у мусульманському світі мужчина, який спроможний фінансово та фізично може законно мати до 4-х дружин. В Україні це законодавчо не передбачено. Думаю, що даремно. Дехто потребує кількох жінок і виникають небезпечні альянси, а декому з мужиків і одної жінки забагато. Чи не пора лібералізувати шлюбне законодавство?

А ви джігіт пане Weber gryzin.gif
Ну то швидже не лібералізувати а мусульмувати................... чи як там правильно сказати...............
Але крім законодавчої заборони є ще традиційні, моральні, релегійні та етнічні табу.
Крім того в наш час і в нашій країні не лише чоловіки спроможні фінансово та фізично утримувати родину ...........і не одну подекуди........................
Тому виходячи з принципів гендерної рівності треба ставити питання про право не лише чоловіуів, але й жінок утримувати стільки чоловіків, скільки вони можуть собі дозволити - а то вже прямий шлях до полігамії...........
Блискавиця
Тільки якщо жінкам теж дозволять мати до 4-х чоловіків)...так зважаючи на те, що жінки після 30 років входять у пік сексуальності - їм треба молодого чоловіка.
А то знаєте, старого чоловіка шкода виганяти, а нового шкода відпускати wink.gif
Олеська
Якщо взяти до уваги, що на десять жінок в наш час припадає лише вісім чоловіків, та й те, що жінки в нашій країні самодорстатні і в часто заробляють більше чоловіка, то якраз жінці треба мати кілька чоловіків.
bendera.UA
Цитата(Олеська @ 28.09.2008 13:23) *
Якщо взяти до уваги, що на десять жінок в наш час припадає лише вісім чоловіків, та й те, що жінки в нашій країні самодорстатні і в часто заробляють більше чоловіка, то якраз жінці треба мати кілька чоловіків.

"Патаму шо на 10 дєвчонАк - по статістікє 5 нє хАтят"
Юст
Цитата(Блискавиця @ 28.09.2008 11:16) *
Тільки якщо жінкам теж дозволять мати до 4-х чоловіків)...так зважаючи на те, що жінки після 30 років входять у пік сексуальності - їм треба молодого чоловіка.
А то знаєте, старого чоловіка шкода виганяти, а нового шкода відпускати wink.gif

Ну то старий буде город копати, а молодий на законних засадах, наприклад, вікна фарбувати та деякі інші функції... rolleyes.gif
Sensssorika
свого часу дуже тісно спілкувалася з мусульманами....тепер будь-яке нагадування про них викликає відразу...і огиду...
Щодо багатожонства..я не думаю що це потрібно. Пояснюю: більшість чоловіків зараз взагалі одружуватися не хоче. А ті що вже ожружені- їм набагато зручніше мати коханку,аніж ще одну дружину. Факт....
Блискавиця
nevdacha.gif
Цитата(bendera.UA @ 28.09.2008 12:30) *
"Патаму шо на 10 дєвчонок - по статістікє 5 нє хАтят"

Ото неправда ваша))...хотять всі, та не всіх вміють задовільнити wink.gif

Цитата(Рена @ 28.09.2008 12:58) *
свого часу дуже тісно спілкувалася з мусульманами....тепер будь-яке нагадування про них викликає відразу...і огиду...
Щодо багатожонства..я не думаю що це потрібно. Пояснюю: більшість чоловіків зараз взагалі одружуватися не хоче. А ті що вже ожружені- їм набагато зручніше мати коханку,аніж ще одну дружину. Факт....

Так отож! То нехай одружуються))...треба ввести в законодавство обов*язкове одруження на коханці, якщо така раптом з*являється. Тоді чоловіки сто разів подумають, перш ніж її завести))
bendera.UA
Цитата(Блискавиця @ 28.09.2008 14:52) *
nevdacha.gif
Ото неправда ваша))...хотять всі, та не всіх вміють задовільнити wink.gif

То фсьо відмазки і теорія! На практиці - не спробуєш не дізнаєшся................. то чьо не пробують??? gryzin.gif
Цитата
Так отож! То нехай одружуються))...треба ввести в законодавство обов*язкове одруження на коханці, якщо така раптом з*являється. Тоді чоловіки сто разів подумають, перш ніж її завести))

Відповідно до нового сімейного кодексу вони і так хоч офіційно законом й не визнані, але фактично (і практично) майже прирівнені в правах і обов*язках - варто лише в судовому порядку довести сумісне проживання і ведення сумісного господарства протягом 3х років................................ що ще потрібно?
Блискавиця
Цитата(Weber @ 28.09.2008 12:31) *
Ну то старий буде город копати, а молодий на законних засадах, наприклад, вікна фарбувати та деякі інші функції... rolleyes.gif

Ну...а я про шо?)
Sensssorika
Цитата(Блискавиця @ 28.09.2008 13:54) *

Як по мені то нехай в мого чоловіка краще коханка буде,аніж ще одна дружина) А якщо уявити себе на місці тієї коханки..то мені щось теж заміж виходити не хочеться)
-=VJ=-
Цитата(Weber @ 28.09.2008 12:06) *
Чи не пора лібералізувати шлюбне законодавство?

Як на мене - давно час. Де-факто у нас вже давно існує полігамія - мало який чоловік, якщо він хоч трохи добився чогось в житті, має настільки сильні моральні переконання, щоб не мати коханку. Кількість анекдотів "повертається дружина з курорту" або "повертається чоловік з відрядження" чудово демонструє поширеність цього явища. Більше того - кількість жінок, які поринають в стосунки з одруженими просто неймовірна. Зрозуміло, що вони сподіваються його завоювати і мати власну сім"ю, але такі дрібниці досить швидко згладжуються з часом.
Тому особисто б я дозволив полігамію. Хто хоче жити "шведською родиною" - хай живе на здоров"я. Держава взагалі має втручатись лише туди, де комусь наноситься шкода, а її спроби регулювати стосунки людей - рудименти тих часів, коли вищі органи впливали на все, включно з першою шлюбною ніччю.

Цитата(Блискавиця @ 28.09.2008 12:16) *

Якщо вона зможе їх утримувати - не бачу жодних проблем.

Цитата(bendera.UA @ 28.09.2008 13:54) *
Відповідно до нового сімейного кодексу вони і так хоч офіційно законом й не визнані, але фактично (і практично) майже прирівнені в правах і обов*язках - варто лише в судовому порядку довести сумісне проживання і ведення сумісного господарства протягом 3х років

Це вийде лише якщо чоловік був неодруженим. Інакше, в принципі, довести ведення сумісного господарства та сумісне проживання з коханкою і не вийде. А якщо хтось і зможе, то виникає юридична колізія, оскільки в нашій країні багатошлюбність заборонена законом.
Sensssorika
Цитата(-=VJ=- @ 28.09.2008 14:42) *
Як на мене - давно час. Де-факто у нас вже давно існує полігамія - мало який чоловік, якщо він хоч трохи добився чогось в житті, має настільки сильні моральні переконання, щоб не мати коханку. Більше того - кількість жінок, які поринають в стосунки з одруженими просто неймовірна. Зрозуміло, що вони сподіваються його завоювати і мати власну сім"ю, але такі дрібниці досить швидко згладжуються з часом.
Тому особисто б я дозволив полігамію. Хто хоче жити "шведською родиною" - хай живе на здоров"я.

ПРОТИ ПРОТИ і ще раз ПРОТИ. Яка жінка захоче бути другою? навіть ті ж коханки,як ти зазначив,хочуть стати ПЕРШИМИ і сподіваються що ще й єдиними. Якби мені чоловік сказав що збирається взяти ще один шлюб,другу жінку- я б з ним розвелася. Коханки- коханками. Але ж треба й совість хоч трошки мати...Хто хоче жити шведською родиною- нехай живе. Що не заборонено- то дозволено.Але не треба це узаконювати..
bendera.UA
Цитата(-=VJ=- @ 28.09.2008 15:42) *
Це вийде лише якщо чоловік був неодруженим. Інакше, в принципі, довести ведення сумісного господарства та сумісне проживання з коханкою і не вийде.

За судовою практикою (а такі прецеденти вже є) - суду достатньо свідчення 3х незацікавлених свідків (скажімо сусідів) для підтвердження сумісного ведення господарства протягом тривалого часу. Вистачить того, що хтось, колись, якось, але регулярно бачив як він/вона заходить з буханкою хліба, або купували сумісно мебель (для приклада)......
Цитата
А якщо хтось і зможе, то виникає юридична колізія, оскільки в нашій країні багатошлюбність заборонена законом.

Колізії якраз і не винекне - бо шлюб за ч.1 ст 21 Сімейного кодексу то:
"Шлюбом є сімейний союз жінки та чоловіка, зареєстрований у державному органі реєстрації актів цивільного стану."
І хоча ч. 2 тієї ж статті говорить, що:
"Проживання однією сім'єю жінки та чоловіка без шлюбу не є підставою для виникнення у них прав та обов'язків подружжя"
на практиці (особливо в разі народження детини або спадкового випадку) суд переважно визнає виникнення цивільно-правових ознак подружжя, навіть в раз відсутності державної реєстрації...............
-=VJ=-
Цитата(Рена @ 28.09.2008 15:11) *
Яка жінка захоче бути другою?

Не судіть усіх по собі - я знаю людей, які цілком спокійно задовольняються статусом "другої". Наприклад одній з таких знайомих одружений коханець сплачує оренду вельми непоганої квартири, нещодавно подарував машину і влаштував менеджером магазину крутого взуття, натомість від неї потрібна лише сексуальна розвага, а весь інший час вона спокійно витрачає на себе.
В наші часи усі ці зв"язки настільки сплуталися а кордони розмились, що нема сенсу в це лізти державі - хай люди самі розбираються.

Цитата(Рена @ 28.09.2008 15:11) *
Якби мені чоловік сказав що збирається взяти ще один шлюб,другу жінку- я б з ним розвелася.

Вам потрібно звикнути до того, що в цьому світі є інші люди. В ньому є свінгери, які дружать сім'ями, обмінюючись партнерами. В ньому є бісексуали, любителі групового сексу, і навіть ті, хто любить гратися в "ревнивого чоловіка" чи дружину.

Цитата(bendera.UA @ 28.09.2008 15:11) *
на практиці суд переважно визнає виникнення цивільно-правових ознак подружжя

Я про це і казав.
Суд визнає ознаки подружжя у відповідача з коханкою. Але у відповідача вже є і зареєстрована родина. Що тоді?
Nеmesis
В мене ліберальні погляди, але не аж так. Або ми люди, або тварини. Копуляція з ким-небудь та ще згідно з законом та затверджено традицією та суспільним дозволом це трохи занадто. Сподіваюсь, що не доживу таких часів.
Amili
Може в мене замало життєвого досвіду але я таке не підтримую. Чому? Навіть пояснити не можу...Мабуть тому, що мені потрібний ЛИШЕ ОДИН чоловік, з яким би я могла побудувати благополучну сім"ю, виховати морально і психологічно здорових дітей, вихованих в стародавніх українських традиціях. (звичайно осучаснених). Оскільки всі чоловіки за своїм "переконанням" полігамні, то мабуть мені все ж таки краще залишатися самій
Sensssorika
Цитата(-=VJ=- @ 28.09.2008 15:17) *
Не судіть усіх по собі - я знаю людей, які цілком спокійно задовольняються статусом "другої". Наприклад одній з таких знайомих одружений коханець сплачує оренду вельми непоганої квартири, нещодавно подарував машину і влаштував менеджером магазину крутого взуття, натомість від неї потрібна лише сексуальна розвага, а весь інший час вона спокійно витрачає на себе.

Вам потрібно звикнути до того, що в цьому світі є інші люди. В ньому є свінгери, які дружать сім'ями, обмінюючись партнерами. В ньому є бісексуали, любителі групового сексу, і навіть ті, хто любить гратися в "ревнивого чоловіка" чи дружину.

ну,по-перше, я хоч і малолітня(і я це визнаю), але! Я дуже часто зустрічалась з одруженими. Я навіть надаю перевагу таким чоловікам. Але я ніколи не вважала себе другою. СТОРОННЬОЮ. В мене досить мізків щоб розуміти,що цей чоловік мій тільки у постілі. більше від нього нічогог не потрібно. Хоча і неодноразово отримувала дорогі подарунки від одружених коханців. Іноді навіть брала. Щодо твоєї знайомої- не бачу нічого поганого. Навпаки- молодець дівчина.
Далі- гірше. Я бісексуалка. Мені подобається груповий секс. Свінгери- теж непогано. Аби тіільки шкоди здоровю не було)
Я не сподіваюся,що мій чоловік буде мені вірним,не буде зраджувати.Я зможу це прийняти. Але я не хочу щоб цю зраду він приносив в НАШ дім в якості господарки....
-=VJ=-
Цитата(Павлина @ 28.09.2008 15:23) *
Копуляція з ким-небудь та ще згідно з законом та затверджено традицією та суспільним дозволом це трохи занадто.

Ви б значення слів вивчили перед вживанням - копуляція у нас зараз абсолютно не заборонена ані законом, ані традицією чи суспільством ggggg.gif

Цитата(Рена @ 28.09.2008 15:32) *
Я не сподіваюся,що мій чоловік буде мені вірним,не буде зраджувати.Я зможу це прийняти. Але я не хочу щоб цю зраду він приносив в НАШ дім в якості господарки....

Як можна говорити про зраду, якщо Ви про неї знаєте? biggrin.gif
І чому йому можна вибачаюсь на слові, трахати її на стороні, але Ви не згодні, що увечері у вас буде боліти голова і яєшню для чоловіка приготує вона. а не Ви, та й магазинами буде з ким проглятись? biggrin.gif
Nеmesis
Ви би краще вивчили. І законом (у випадку повій), і традицією (тому є шлюб і тільки один з тільки однією особою на все життя), і суспільством (типу чутку про коханок/коханців, які вони погані, якщо вони знищили сім'ю).
-=VJ=-
Цитата(Павлина @ 28.09.2008 15:37) *
Ви би краще вивчили. І законом (у випадку повій)

ggggg.gif
Я так люблю, коли людина не лише не визнає своє неуцтво, а ще й агресивно його захищає smile.gif
Так от - копуляція позначає статевий акт.
В нашій країні він не заборонений ані з повіями - заборонене лише сутенерство.
Ані традицією - розлучення у нас уже дуже давно законне.
Ані суспільством - наявність коханки у більшості чоловіків вважається ознакою статусу, а наявності багатого коханця заздрить більшість подруг такої коханки.
Sensssorika
Цитата(-=VJ=- @ 28.09.2008 15:35) *
Як можна говорити про зраду, якщо Ви про неї знаєте? biggrin.gif
І чому йому можна вибачаюсь на слові, трахати її на стороні, але Ви не згодні, що увечері у вас буде боліти голова і яєшню для чоловіка приготує вона. а не Ви, та й магазинами буде з ким проглятись? biggrin.gif

Яка упереджена щодо мене думка...чому?)
Нормальний чоловік не буде хизуватися перед дружиною своїми походеньками на стороні? чи не так?
"Я сподіваюся..."- я мала на увазі,що якщо дізнаюся що він мені зраджує,то це не буде для мене ударом,не буде приводом для розлучення. Перепитаю: а яка жінка хоче щоб їй зраджували з іншою?)
Я прекрасно готую. Я сама їм дуже мало. Це через мою філософію життя,та типу "релігійні" переконання. Але обожнюю готувати для інших. Мені подобається прибирати вдома,тримати дім у чистоті й порядку.Я обожнюю дітей. Хіба я не заслуговую,ну хоч трішечки на повагу?.... А голова в мене не болітиме. В мене хворе серце. Але я з усіх сил намагаюся не помічати того болю.
Nеmesis
Цитата
розлучення у нас уже дуже давно законне.

Але ми не говоримо про розлучення, бо я проти нього нічого не маю і не осуджую людей, що розлучилися, тільки про можливість мати більше однієї жінки/одного чоловіка одночасно.

Цитата
Так от - копуляція позначає статевий акт.

А з чим пов'язане подружжя? Навіть подвійне?

Цитата
Ані суспільством - наявність коханки у більшості чоловіків вважається ознакою статусу, а наявності багатого коханця заздрить більшість подруг такої коханки.

Чи ви вмієте не плутати грошей з коханням?

Цитата
Я так люблю, коли людина не лише не визнає своє неуцтво, а ще й агресивно його захищає

І хто тут агресивний... У мене принаймні цинізму нема:
Цитата
В нашій країні він не заборонений ані з повіями - заборонене лише сутенерство.
bulbashka_aero

Я абсолютно за! Головне щоб і жінка мала стільки чоловіків, на скільки заслуговує / або може / або хоче.
І не забувайте, що дружина не прислуга) Ви хоча б через день згодні вечерю для усіх дружин готувати? wink2.gif
bendera.UA
Цитата(bulbashka_aero @ 28.09.2008 17:00) *
І не забувайте, що дружина не прислуга)

Не забуватиму)))))))))))))) Готовий регулярно допомагати при прибиранні і мужньо підіймати ноги коли пілососитимуть ggggg.gif

П.С. - жарт звичайно)))))))))))
Лука

Тож мусульманський світ,ми ж зовсім інша справа.Чому вище говорять,що в дружини має боліти голова а не
навпаки.В нашому суспільстві дуже мало справжніх чоловіків,вони хоча б собі раду дали не те що гарему
жінок.Інколи вони переховуються від своїх колишніх дружин і дітей,бо жмуться сплачувати утримання. Перш ніж щось міняти в законодавстві слід вивчити і дослідити наше сучасне суспільство,чи буде
готове воно до таких змін.Основна маса моїх знайомих, процентів 50 чоловіків, сидить, в прямому смислі цього
слова, на шиї в жінок,жаліються на життя,робота їм не підходить,а дружини як ті воли тягнуть лямку - в них
діти і ЧОЛОВІК(нести важко і викинуть жалко).
Не хочу образити СПРАВЖНІХ ЧОЛОВІКІВ,їх вище сказані слова не стосуються.Якщо їм вистачає фінансів і
здоров"я мати кілька дружин - будь ласка,якщо це приносить щастя всим сторонам.Але особисто я не хотіла б
належати до такої сімейки,нехай я навіть буду виконувати обов"язки трьох дружин.Ну яка жінка захоче
ділити свого чоловіка з іншою свідомо,думаю так само і чоловік.Не готові ми до цього.
Юст
Цитата(Amili @ 28.09.2008 14:26) *
Може в мене замало життєвого досвіду але я таке не підтримую. Чому? Навіть пояснити не можу...Мабуть тому, що мені потрібний ЛИШЕ ОДИН чоловік, з яким би я могла побудувати благополучну сім"ю, виховати морально і психологічно здорових дітей, вихованих в стародавніх українських традиціях. (звичайно осучаснених). Оскільки всі чоловіки за своїм "переконанням" полігамні, то мабуть мені все ж таки краще залишатися самій

Ну чому так зразу про усіх... Ось я, наприклад, потенційний не полігам...
d^.^b
на єдну жінку повинен посягати чоловік
і на єдиного чоловіка повинна посягати жінка
інакше щастя їм незнати
-=VJ=-
Цитата(Павлина @ 28.09.2008 15:51) *
У мене принаймні цинізму нема:

Дякую за похвалу. ggggg.gif Як казав Пьєр Данінос "Цинік - людина, яка вголос говорить те, що ми думаємо"
bendera.UA
Цитата(-=VJ=- @ 29.09.2008 10:58) *
Дякую за похвалу. ggggg.gif Як казав Пьєр Данінос "Цинік - людина, яка вголос говорить те, що ми думаємо"

Побільше цинізму Кіса. Людям це подобається. Але й без вчинків кримінальних. Кодекс ми повинні шанувати.
© Ільф І.А., Петров Є.П. "12 Стільців"
Sotnik
Чомусь згадується тільки приємний бік справи...
Але "побічний" ефект не враховується.
Скільки дружин - стільки й тещ!
Хай їм чорт! З мене і одної забагато. angry1.gif
Юст
Цитата(Vepr @ 28.09.2008 19:52) *
на єдну жінку повинен посягати чоловік
і на єдиного чоловіка повинна посягати жінка
інакше щастя їм незнати

Повністю з оцим погоджуюся... Я ще себе уявляю одруженим на кількох особах одночасно, але не уявляю одним з кількох офіційних чоловіків якоїсь жінки.
bendera.UA
Цитата(Sotnik @ 29.09.2008 12:44) *

Тому з народним східним повіррям підбирати треба сліпо-глухо-німу сироту 
bulbashka_aero
Цитата(Sotnik @ 29.09.2008 11:44) *

ggggg.gif хоч хтось в правильному напрямку мислить
-=VJ=-
Цитата(Weber @ 29.09.2008 12:49) *
Я ще себе уявляю одруженим на кількох особах одночасножінки.

О, вже прогрес є.
А все інше - так не все одразу smile.gif
Sensssorika
Цитата(-=VJ=- @ 29.09.2008 15:54) *
А все інше - так не все одразу smile.gif

ну-ну. От приведе твоя жінка додому ще двох чоловіків жити.."штоб скучна нЄ била".... happy1.gif як ти тоді заспіваєш?))))
bendera.UA
Цитата(Рена @ 29.09.2008 16:34) *
happy1.gif як ти тоді заспіваєш?))))

"Єслі б я бил султан,
 Я б імєл трьох жон..........."
© "Кавказька полонянка"
Sensssorika
Цитата(bendera.UA @ 29.09.2008 16:38) *
"Єслі б я бил султан,
 Я б імєл трьох жон..........."
© "Кавказька полонянка"

"єслі б я бил султан..бил би галубим" - чому б ні? ggggg.gif happy1.gif
bendera.UA
gryzin.gif  Вах - нам тАкой сАлтан нє нужЄн дАаааааа...................
Sensssorika
"Ала-Ала"- сказав би султан)) а взагалі....чого б не дозволити одностатеві шлюби? адже попит є. Так само як і на багатожонство)) будьмо щирими dry.gif і справедливими))) rolleyes.gif
-=VJ=-
Цитата(Рена @ 29.09.2008 16:34) *
ну-ну. От приведе твоя жінка додому ще двох чоловіків жити.."штоб скучна нЄ била".... happy1.gif як ти тоді заспіваєш?))))

Їй і так не нудно smile.gif
Я за те, щоб люди мали вибір. А коли когось цей вибір не буде влаштовувати, то у інших людей ніхто не відбирає права зробити свій.
Олеська
До речі, цікаво: а які потреби в наших чоловіків?

Скажу свої спостереження: у віці 20-30 рр - погудіти і потр...тись; 30-40рр - робота і риболовля; 40-50рр - вчасно поїсти і довести, який ти мудрий; 50-60 рр - вчасно їсти і бути догляненим; 60-70 рр - сидіти вдома і мати опіку; ... далі здебільшого чоловіки не живуть, або потрібне те ж саме, що і в 60-70 рр.
Так от. Якщо брати до уваги ці потреби чоловіків, то дружини може вистачити однієї, але її "на переправі" замінювати на іншу.

Розкажу випадок. Приїхав до наших знайомих друг німець. Чоловік завів його в хату. Той робить комплімент щодо ремонту. Знайомий відповідає, що то все дружина постаралась. Далі німець робить компімент щодо виховання дітей (коли посідали вечеряти) та щодо смачнючої вечері. Знайомий знову відповідає, що то дружина. А німець схиляється до його вуха і шепоче: "И ты с такой лошадью живёшь?.."
-=VJ=-
Цитата(Олеська @ 30.09.2008 11:23) *
До речі, цікаво: а які потреби в наших чоловіків?
Скажу свої спостереження

Що ж за об'єкти підбираються для спостереження такі паскудні?
Олеська
Цитата(-=VJ=- @ 30.09.2008 11:49) *
Що ж за об'єкти підбираються для спостереження такі паскудні?

периферійні реалії...
milochka
Раз так пішло то потрібно не лише жінок за потребою а й чоловіків також ) от хоче чоловік собі мати гарем - нехай має , тільки не лише за своєю згодою а й дружининою , тобто не примусово ) і ще якщо дружина хоче мати мати гарем - нехай має , тільки ото вона ж сама не зможе у нас в Україні прокормити з нашими зарплатами і потребами , а нехай чоловіки працюють а друхина їм всім буде музою
Sergiy_K
Цитата(-=VJ=- @ 28.09.2008 13:42) *
Тому особисто б я дозволив полігамію. Хто хоче жити "шведською родиною" - хай живе на здоров"я. Держава взагалі має втручатись лише туди, де комусь наноситься шкода, а її спроби регулювати стосунки людей - рудименти тих часів, коли вищі органи впливали на все, включно з першою шлюбною ніччю.

від кількості може втратитись якість, тому і створили законну ліміт та уравніловку, по діфолту

Цитата(LoNeLy RoMaNtiC gIrl @ 30.09.2008 14:18) *
якщо дружина хоче мати мати гарем - нехай має , тільки ото вона ж сама не зможе у нас в Україні прокормити з нашими зарплатами і потребами , а нехай чоловіки працюють а друхина їм всім буде музою

гага, коли поголів"я в гаремі на другий десяток заповзе - фігова з неї буде муза, така заюзана якась)

Цитата(Sotnik @ 29.09.2008 11:44) *

ти не прошарив тему, треба гаремами схрещуватись: жінка має юрбу чоловіків і купу дочок, потім видати всіх їх заміж за одного чоловіка => одна теща і то, не ніудавлітворьонна старушка, а баба з гаремом, не матиме часу моск вкохати
-=VJ=-
Цитата(Sergiy_K @ 15.12.2008 06:02) *
гага, коли поголів"я в гаремі на другий десяток заповзе - фігова з неї буде муза, така заюзана якась)

Забуваєте основний принцип полігамічних шлюбів - мати стільки партнерів, скількох зможеш утримати, рівною мірою наділяючи кожного грошима та увагою.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.