Цитата(Weber @ 28.09.2008 12:06)

Відомо, що у мусульманському світі мужчина, який спроможний фінансово та фізично може законно мати до 4-х дружин. В Україні це законодавчо не передбачено. Думаю, що даремно. Дехто потребує кількох жінок і виникають небезпечні альянси, а декому з мужиків і одної жінки забагато. Чи не пора лібералізувати шлюбне законодавство?
Тож мусульманський світ,ми ж зовсім інша справа.Чому вище говорять,що в дружини має боліти голова а не
навпаки.В нашому суспільстві дуже мало справжніх чоловіків,вони хоча б собі раду дали не те що гарему
жінок.Інколи вони переховуються від своїх колишніх дружин і дітей,бо жмуться сплачувати утримання. Перш ніж щось міняти в законодавстві слід вивчити і дослідити наше сучасне суспільство,чи буде
готове воно до таких змін.Основна маса моїх знайомих, процентів 50 чоловіків, сидить, в прямому смислі цього
слова, на шиї в жінок,жаліються на життя,робота їм не підходить,а дружини як ті воли тягнуть лямку - в них
діти і ЧОЛОВІК(нести важко і викинуть жалко).
Не хочу образити СПРАВЖНІХ ЧОЛОВІКІВ,їх вище сказані слова не стосуються.Якщо їм вистачає фінансів і
здоров"я мати кілька дружин - будь ласка,якщо це приносить щастя всим сторонам.Але особисто я не хотіла б
належати до такої сімейки,нехай я навіть буду виконувати обов"язки трьох дружин.Ну яка жінка захоче
ділити свого чоловіка з іншою свідомо,думаю так само і чоловік.Не готові ми до цього.