Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Домогосподарки
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
zav
Мені здається, що бажання бути домогосподаркою - це, крім ліні щодо працевлаштування, ще й спосіб уникнути відповідальності. Бо ж за що відповідає домогосподарка? Аби хату не спалити та й усе.
p.s. Мова про господарювання у власній домівці, а не за наймом.
p.p.s. Ще треба тему про кількість одружених знову створити, ги.
sooz
не можу повністю з тобою погодитись... якщо жінки сидить дома і хазяйнує в 2 кімнатній квартиріне маючи дітей, а всі її обовязки це сходити до перукаря і манікюрші то це дійсно лінь..а якщо у жінки 3 малих дітей, гектар городу і 2 поверхова хата яку тре прибирати то це навіть дуже нелегка праця
zav
Цитата(sooz @ 21.10.2008 09:55) *
не можу повністю з тобою погодитись... якщо жінки сидить дома і хазяйнує в 2 кімнатній квартиріне маючи дітей, а всі її обовязки це сходити до перукаря і манікюрші то це дійсно лінь..а якщо у жінки 3 малих дітей, гектар городу і 2 поверхова хата яку тре прибирати то це навіть дуже нелегка праця

Так! Не треба спекуляцій!!!
Ніякого городу! Я про домашнє господарство, а не про присадибні ділянки й мініколгосп!
http://slovnyk.net/?swrd=%E4%EE%EC%EE%E3%E...%E4%E0%F0%EA%E0
bamik
Цитата(zav @ 21.10.2008 10:25) *
Так! Не треба спекуляцій!!!
Ніякого городу! Я про домашнє господарство, а не про присадибні ділянки й мініколгосп!
http://slovnyk.net/?swrd=%E4%EE%EC%EE%E3%E...%E4%E0%F0%EA%E0

Ну йа вам скажу, що в селах домогосподарки без діла не cидять wink.gif
Там в любому випадку біля хати є господарство, за яким потрібно доглядати й шмат землі

Інша річ, пані з нарощеними нігтями та дорогими манікюрами ги!
ZipСоване Дівчисько
Мені дуже жаль тих жінок які обрали для себе роботу домогосподарки!!!Чоловікам мабуть цього не зрозуміти...
Я не кажу про жінок у яких чоловіки добре заробляють...
zav
Цитата(Солодка Сіль @ 21.10.2008 10:46) *
Мені дуже жаль тих жінок які обрали для себе роботу домогосподарки!!!Чоловікам мабуть цього не зрозуміти...

Що не зрозуміти, то правда. Ви би писали би доступніше...
Sensssorika
Цитата(bamik @ 21.10.2008 10:41) *
Інша річ, пані з нарощеними нігтями та дорогими манікюрами ги!

В мене довгі нігті. Частіше свої власні,але інколи нарощую. Але це ніяк не заважає виконувати хатню роботу. Той,кому довгі нігті заважають- просто ліниться. Заважати такі нігті можуть тільки коли по клавіатурі клацаєш)))

Моя мати не працює. Так,вона домогосподарка. Але сказати,що вона нероба,чи лінива....ніколи. В мене тато досить заробляє,щоб його кохана жінка не мусила працювати))
Олеська
О, ні... То точно не для мене. Навіть коли офіційно не матиму роботи, - все одно знайду на свою голову приключки, аби не сидіти вдома.
То все залежить від характеру. Комусь подобається, то чому б і ні?)
Dynkan 113
Думаю то вже від характеру залежить + виховання, маю знайому яка тіки і мріє колєгу на собі вженити, сидіти дома, і йому обіди готувати, (так було у її мами, бабусі ну і вона так хоче)
bulbashka_aero
Не знаю, що там з відповідальністю... але я це НИ-на-ви-джу!!!
Живчик
як на мене це ще складніше за звичайну роботу. Сидіти вдома, постійно займатися одним і тим же! трішки пробував на собі що таке бути домогосподаркою - це каторга
Єжік_UA
бути домогосподаркою, не так то й погано як здається... наприклад мені це подобається, бо я люблю прибирати, щоб в кімнаті було чисто, люблю готувати їсти, то моє найулюбленіше діло)) та правда за навчанням зараз нема ні охоти ні часу... мабуть бути домогосподарками важко тим хто лінується те усе робити)))
reyneke
Живчик, типу на роботі не одним і тим же займаєшся...
lorelei
Так, бути тільки домогосподаркою це важко, але ще важче працювати на роботі, і при тому не забувати прибирати вдома і варити їсти і т.д., чим більшість жінок в Україні і займаються. Тому нема чого їм жалітись, вони самі вибрали собі таку "важку" роботу, встигаючи при цьому і серіали подивитись, і по телефоні полялякати і по магазинах походити wink.gif
bamik
Цитата(lorelei @ 21.10.2008 15:23) *
Так, бути тільки домогосподаркою це важко, але ще важче працювати на роботі, і при тому не забувати прибирати вдома і варити їсти і т.д., чим більшість жінок в Україні і займаються.

Не тра про гірку долю розповідати! Маєте і пральні машинки, кухонні комбайни, мікрохвильові печі і інше корисне приладдя!!
zav
Цитата(bamik @ 21.10.2008 15:31) *
Не тра про гірку долю розповідати! Маєте і пральні машинки, кухонні комбайни, мікрохвильові печі і інше корисне приладдя!!

Пан так завзято розповідає, пан уже пробував? Гиии...
p.s. На роботі теж багато корисного приладдя. Допомагає?
bamik
Цитата(zav @ 21.10.2008 16:08) *
Пан так завзято розповідає, пан уже пробував? Гиии...

Пан 8 років жив самостійно wink.gif

Цитата(zav @ 21.10.2008 16:08) *
p.s. На роботі теж багато корисного приладдя. Допомагає?

Авжеж
Альба
Я б хотіла побути домогосподаркою), але не довго. В той період, мабуть, коли мені набридне і працювати, і навчатись, і щось ще робити вдома (все це намагаючись поєднати). Але довго не хочу сидіти вдома. Насидимося ще з дітьми.
ВакуОлька
Цитата(Солодка Сіль @ 21.10.2008 10:46) *

Ну не знаю.. скільки б не заробляв мій чоловік, хай навіть мільйони-мільярди.. Дома б ніколи не сиділа. чесно кажучи, не впевнена, що зможу більше року всидіти колись в декреті... без роботи не можу...
Блискавиця
Хатню роботу не люблю.
Але якщо немає можливості найняти хатню робітницю, то немає вибору - все одно і чоловік і жінка займаються домашнім господарством))......навіть якщо працюють, ....тож робота - не порятунок від домашньої праці. Хіба що ви мільйонер wink.gif

Інше важливе питання - це сучасний ринок праці. У багатьох сферах зараз за роботу платять такі копійки, що можна сміливо сидіти вдома і підробляти час від часу, або ж "допомагати" в кар*єрі успішнішій своїй половинці wink.gif

Загалом же праця вдома така ж важка, як будь-яка інша робота. Бо ви з роботи пішли - і начхати, що там за вашої відсутності.
А за домашній затишок відповідальність є постійною і безперервною. Варто лиш раз погано спланувати день - і вже не буде вчасно ні вечері, ні прибраного ліжка, ні випраної сорочки. Тобто затишок і звичний ритм життя буде порушено. А він же є основою психологічного здоров*я більшості людей.
zav
З огляду на наслідки голосування можна зробити висновок про те, що переважна більшість теревенівських дівчаток лінюхі, й бажають працювати в конторі, дописуючи цілий день у форумі, аніжд сидіти вдома, виховуючи дітей. Ги!
bulbashka_aero
Невже щоб це дізнатися, голосування було потрібне?)
Сварус
Я сам собі домогосподар. Правда іноді таки лінь готувати їжу, то купую в супермаркеті якийсь плов/голубці або йду в кафе-столову smile.gif

Хоча тема не про те бачу) ну тоді нье, не хочу працювати домогосподарем, краще працювати в конторі, дописуючи цілий день на форум)
Amili
А мені зараз доводиться поєднувати домогосподарство в селі з роботою і навчанням...ще й кожний день їздити в Тернопіль на роботу автобусами, ще діточок не вистачає з чоловіком до повного щастя dry.gif
якщо треба, то можна все встигати
Sergiy_K
Цитата(Amili @ 14.12.2008 11:29) *
якщо треба, то можна все встигати

і як ти проголосувала?
-=VJ=-
Цитата(zav @ 12.12.2008 12:51) *
З огляду на наслідки голосування можна зробити висновок про те, що переважна більшість теревенівських дівчаток лінюхі, й бажають працювати в конторі, дописуючи цілий день у форумі, аніжд сидіти вдома, виховуючи дітей. Ги!

Можна подумати тільки дівчат.
zav
Цитата(-=VJ=- @ 15.12.2008 09:26) *
Можна подумати тільки дівчат.

Тема й опитування стосувала виключно жіночої статі.
Щодо чоловічої статі, по-перше, можна лише припускати, по-друге, аргументів проти домогосподарювання чоловіків більше.
Блискавиця
Чого це пан Зав вирішив, що тема стосувалася лише жіночої статі?? Хіба в опитуванні і в назві теми не зазначено й чоловічу стать? wink.gif
Крім того це особиста проблема пана Зава, якщо він вважає що в чоловіків більше аргументів проти домогосподарства.

Цитата(zav @ 12.12.2008 12:51) *

За цей наїзд, пане Заве, ви ще відповісте перед своєю коханою дружиною 8.gif
zav
Цитата(Блискавиця @ 16.12.2008 12:51) *
Чого це пан Зав вирішив, що тема стосувалася лише жіночої статі?? Хіба в опитуванні і в назві теми не зазначено й чоловічу стать? wink.gif
Крім того це особиста проблема пана Зава, якщо він вважає що в чоловіків більше аргументів проти домогосподарства.

Дякую за виправлення!
Це я дійсно троха помиливсьо, гиги.
Увело в оману, що особи чоловічої статі дописували мало /хоча може багато голосували/.
Що ж до аргуентів, то думка була така: оскільки жінка перед та після народження дитини все-одно сидить удома, то цілком може троха поратися. Хоча це не виключає і не заперечує діяльності на цій ниві чоловіка.
Цитата(Блискавиця @ 16.12.2008 12:51) *
За цей наїзд, пане Заве, ви ще відповісте перед своєю коханою дружиною 8.gif

А юлі мені відповідати? Ані моя кохана дужина не ледарка, ані я. Ги.
p.s. Треба було інакше створювати опитування. Але нехай вже.
Отже висновком є: самі ледарі у форумі!
Зимова Дівчина
Цитата(zav @ 16.12.2008 13:28) *
Отже висновком є: самі ледарі у форумі!

і чого це?
в цьому питанні підтримую Блискавицю. так як жити в сараї ніхто не бажає, то прибирати і прати вдома доведеться. то чому не займатись цим обом? виділити для цього один вихідний день на тиждень.
їсти. можна звичайно і вечеряти по ресторанчикам, але як на мене зручніше, корисніше і смачніше вдома. до того ж готувати також чудово можна разом.
дитина. ну певний період перед народженням, потім трошки після, жінка звичайно може посидіти вдома і побути виключно домогосподаркою-мамою. але десь з 8 місяців дитинки можна починати працювати. наскільки дозволяють можливості вдома чи поза домом. інкше жінка здуріє. хіба що вона ніколи не працювала і не дуже рветься. тут залежить від людини.
я згідна висидіти вдома до року. при тому що матиму якесь заняття вдома окрім дитинки і хатньої роботи. далі вириватимусь несамовито)))
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.