Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Де ви живете у квартирі чи маєте власну хату?Чи маєте намір переїжджати?
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2
St1Ng3R
Де хто із форумчан живе?

Я особисто недавно переїхав з 2-ох у 3-ох кімнатну квартиру. happy1.gif
bitter_end
Живу у 4-кімнатній квартирі. Ну, формально, вона трикімнатна, але одна велика кімната поділена перегородкою.
lamourattack
вдома живу blink.gif
хочу жити сам і планую на квартиру переїхати
то дуж скажена мрія rolleyes.gif
Sensssorika
На другому поверсі я живу. На першому поверсі- мій брат. А батьки у будинку поряд.Будинки приватні.
=MAVKA=
Арендую однокімнатну квартиру разом з іншою дівчинкою в Дніпропетровську.Взагалі то вона двокімнатна, але ода кімната зачинена на ключ і там зібрано увесь непотреб хазяїв. Раз на 2-3 тижні приїздю до батьків на вікенди в рідний Верхньодніпровськ. У них приватний будинок з 3-ма жилими кімнатами, кухнею, ванною і гостинною.
bitter_end
Маю мрію - жити в приватному будинку, щоб сусіди зверху, знизу, збоку не діставали..
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Приватний будинок.
...
В Києві - в гуртожитку, вдома - в трикімнатній квартирі.
Margo
Зиву в своїй квартирі. З мамою. Але мама рідко приїжджає.
smile.gif
От цікаво, а нашо ж ця тема то? До кого можна сватів засилати тіпа? smile.gif
Amili
в приватному будинку smile.gif
Крихітка
Квартира на 2 поверсі на 5 кімнат,моя маленька і затишненька)) але скоро переберуся в іншу більш простору кімнату
Юст
У Львові маю особняк - реконструйований та розбудований батьківський дім. А у Польщі, нєстети, винамаю у своїй учельні двокімнатну квартиру за 302 злотих (десь 100 долярів)...
-=VJ=-
Цитата(St1Ng3R @ 1.11.2008 15:16) *
Де хто із форумчан живе?

Знімаю однокімнатну квартиру.

Сімнадцятий поверх.
Мрію про власний будинок
Богуслав
двокімнатний пентхауз класу "хрущовка", зато з прибудованим балконом, що збільшує житлову площу вдвічі biggrin.gif
~new~
зараз пречудово живу з мамою в двокімнатній квартирі. моя кімната - приклад творчого безладу: гітари, штатив, камера, стінка забита графіті, розмальовані батарея та двері, купафото на стінах, купа малюнків на стінах..)
мама злиться.
збираюсь найближчім часом знімати квартиру разом з подругою. тоді квартирі ваще піпєц буде)
а, взагалі, мрію про приватний буночок. невеликий такий і гарнюній)
Sensssorika
оце подумала...Хочу жити у власному будинку,але у Петербурзі.І щоб Петербург був частиною України.
:-)
9 поверх, 2 кімнати. Моя кімната без балкону, тому плювати на всіх з висоти доводиться безпосередньо з вікна. biggrin.gif Зате вона ізольована від сусідів іншими приміщеннями, що створює дискомфорт від "NON-STOP DISCOTECK" лише сусідам знизу. cool1.gif Зовсім скоро житиму на 11-ти квадратах і на 1 поверсі nevdacha.gif , зате сам.

Планую мати приватний будинок із великим фруктовим садом та флюгером.
А також: сонячними колекторами, тепловими насосами, артезіанською свердловиною і т.п. автономними системами.
Nomad
Гуртожиток, 18 квадратів, 4 рила, купа компів і трусняки на вірьовці- отак і живу, принанні поки що.
А далі буде бунгало десь в теплих краях rolleyes.gif
Сварус
Цитата(Weber @ 1.11.2008 22:59) *
А у Польщі, нєстети, винамаю у своїй учельні двокімнатну квартиру за 302 злотих (десь 100 долярів)...

Це Ви по блату так знімаєте чи там загалом житло таке дешеве?

Цитата(-=VJ=- @ 1.11.2008 23:40) *
Мрію про власний будинок

Біля лісу і подалі від міста? rolleyes.gif

Знімаю 1-кімн. квартиру, живу-поживаю сам. Без братів менших і рослин, гг. Єдина живність, що мешкає разом зі мною - це гноми на кухні та ванній кімнаті. Поверх і під*їзд знаю інтуітивно, то ж сказати не в змозі smile.gif
Купава
А я живу в гуртожитку... в кімнаті повно різного безтолкового приладдя, ще дві людини, яких бачу 24 години на добу, книжки, конспекти, шпори, форма, погони, шпалери, всілякі мапи...
Олеська
Живу в своїй 2-кімнатній квартирі на краю міста. Все б чудово, але ніяк не візьмусь за кап-ремонт (впадло, мабуть). Про власний будинок не мрію, бо знаю, яка це морока на власну ж... Хіба дуже хочу (мрію) зробити кімнату на даху (я на другому - останньому поверсі) і вихід з квартири туди. Але сусіди, гади, не дадуть. Тому з весни, мабуть, будуватиму кімнату над гаражем. Ось так.
Nеmesis
Цитата(Киря @ 4.11.2008 13:33) *
Це Ви по блату так знімаєте чи там загалом житло таке дешеве?

Ги, у Кракові само місце в кімнаті коштує від 400 злотих до 600 злотих (140 - 220 доларів)... У Варшаві ще дорожче.

Краків: гуртожиток, перший поверх.
Рідне містечко: чотирикімнатна квартира, перший поверх.
CCCP
Живу у 2 кімнатній квартирі! Переїхав би, але нема можливості...

cool.gif
lorelei
У Львові живу поки що в студентському гуртожитку, через 2 місяці планую знімати квартиру
Батьки живуть в приватному будинку
kEDa
Живу з цілим зооооопарком))))):мама, тато,баба,кіт,собака,комарі.....)))Але в найближчому майбутньому хочу жити з своїм хлопцем в окремій квартирі в тихому райончику))
FeMINIsto4ka
живу з мамою і татом а двома сестрами у квартирі smile.gif
в майбутньому хочу мати квартиру у Львові і хатинку недалеко за містом rolleyes.gif
Sergiy_K
маю такий намір)

Цитата(Рена @ 4.11.2008 12:30) *
оце подумала...Хочу жити у власному будинку,але у Петербурзі.І щоб Петербург був частиною України.
ґґ, на форумі з"явились українські імперіалісти, слава prapor3.gif
Квіточка@
В приватному будинку! Мабуть в квартирі жити не змогла б, бо звикла до власного будинку, хоча він і не такий великий як хотілось би. cool2.gif
малеча
Живу у двох кімнатній квартирі (15 хв. ходи від центру міста)... під боком парк, тому якось не тяне на переїз, хоча хочеться розширити житлову площу.
Castiel
Тема просто супер, можна жінку вибирати, чи чоловіка в кого хата більша. Або на квартиру брати, до речі
ggggg.gif живу в 3х кімнатній квартирі. Візьму 2х симпатичних форумчанок на квартиру. Ціна - договірна. Звертатися в особку))
Олеська
Цитата(БоБриК @ 28.11.2008 17:15) *
Тема просто супер, можна жінку вибирати, чи чоловіка в кого хата більша. Або на квартиру брати, до речі
ggggg.gif живу в 3х кімнатній квартирі. Візьму 2х симпатичних форумчанок на квартиру. Ціна - договірна. Звертатися в особку))

Ого... Якщо надумаю до Львова переїжджати, - візьмеш на квартиру?)
Castiel
Цитата(Олеська @ 29.11.2008 00:52) *
Ого... Якщо надумаю до Львова переїжджати, - візьмеш на квартиру?)

Конєчно! Буш посуду мити і прибирати : )
Олеська
Цитата(БоБриК @ 29.11.2008 11:41) *
Конєчно! Буш посуду мити і прибирати : )

Ок, якщо ти будеш готувати їсти. Ну, про все інше мовчу...)))
Sergiy_K
Цитата(Олеська @ 29.11.2008 20:45) *

це тіпа комерційна таємниця? biggrin.gif
Castiel
Цитата(Олеська @ 29.11.2008 20:45) *

...ну хіба вечерю тільки
Xobb
другий поверх часного дому. перше ядерне князівство в світі.
Legum
все життя живу у квартирі (3к.), але мрію про будинок за містом, тому в даний час "будуюсь"
Twinkle
Живу з мамою в 2-кімнатній квартирі, а мрію про двоповерхову rolleyes.gif
D1m{@}
Цитата(St1Ng3R @ 1.11.2008 14:16) *
Де хто із форумчан живе?

Я живу в 14 поверховому домі. В моїй сім"ї 3 кімнатна квартира.
Reltih floda
я жив у шикарній трьох кімнатній квартирі, потім переїхав у двух- кімнатну задрипану бомжарню до Києва, де кімнати менші ніж параша у моїй попередній.... а скоро буду жити у лісі, бо я неспроможний платити цей сраний кредит по таким тарифам!(((((
Шартеп
як я тебе розумію. я ненавиджу цюбетонну тюрму. я прагну жити на вулиці як бомж.
Woman
А я живу в квартирі, але збираюся переїджати... в іншу квартиру. Не представляю себе в іншому об'єкті житла. Я - дитина асфальту.
zav
Медіярував.
Kassandra
живу у власному будинку...будинок старенький,ще з 30х років..Але я його люблю.люблю сидіти влітку у спеку на теплому порозі та пити чай і читати книжку..Люблю посидіти в своєму саду..спокійно піти і нарвати собі яблук чи назбирати суниці..Це мій будинок,я у ньому прожила усе своє життя.Хочу щоб у ньому жили й мої діти, раділи життю в ньому так само як і я зараз радію. Ні на що його не проміняю..
D1m{@}
Цитата(St1Ng3R @ 1.11.2008 15:16) *
Де хто із форумчан живе?

В мене 14 поверховий дім, я живу на 9 поверсі. В моїй сім"ї 3 кімнатна квартира, 3 балкона. На фотографії показаний такий самий дім, як в мене.
Яскрава
А я живу в будинку.
Правда мені щавжди більше подобалися квартири, з ненормальними сусідами, ліфтами, вибитими лямпочками.
Ностальгія.
Саляма
хочу жити окремо, але ціни на нерухомість мене в ступор вводять
Neorlandina
Цитата(Саляма @ 4.04.2009 22:01) *
хочу жити окремо, але ціни на нерухомість мене в ступор вводять

тю, та це вже на половину нижчі ніж рік тому!
ціни вже майже ок.

До теми:
живу у двох квартирах. З батьками (своя) і з чоловіком (арендована).
Докладаємо всіх зусиль, щоби придбати власне житло.
Мрію про власний будинок десь на Нивках. Щоби ніхто не заважав, і ми нікому жити не заважали (музична сім.я, як тільки нас сусуди терплять?)
Саляма
Цитата(Neorlandina @ 4.04.2009 21:09) *
тю, та це вже на половину нижчі ніж рік тому!
ціни вже майже ок.

До теми:
живу у двох квартирах. З батьками (своя) і з чоловіком (арендована).
Докладаємо всіх зусиль, щоби придбати власне житло.
Мрію про власний будинок десь на Нивках. Щоби ніхто не заважав, і ми нікому жити не заважали (музична сім.я, як тільки нас сусуди терплять?)

все співвідносно прибутку
Sergiy_K
Цитата(Саляма @ 4.04.2009 22:13) *
все співвідносно прибутку

ага, прибутку армії дармоїдів, хоча ти мабуть мала на увазі свій дохід

Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.