Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Клавіатура A4 Tech KIPS-800 SLIM
Теревені — Форум > Комп'ютери > Hardware
phobos

Ось така USB клавіатура з телефоном. Хто має досвід користування? Хочу придбати, але чув що є проблеми з певними моделями материнських плат.
Кава з козявками...
жесть буде якщо здохне))
все юзбішне швидко дохне)
phobos
Користуюсь цією клавіатурою вже біля місяця, цілком задоволений.
При підключенні драйвера встановились автоматично, досить зручно набирати текст і звук під час розмови чіткий.
Pit
Цитата(phobos @ 13.02.2009 14:19) *
Користуюсь цією клавіатурою вже біля місяця, цілком задоволений.
При підключенні драйвера встановились автоматично, досить зручно набирати текст і звук під час розмови чіткий.

Скільки ти за неї виклав?
Телефон в клаві це понти...імхо. шо телефон як окремий девайс, шо в клаві для мене великої різниці нема...
phobos
Pit
близько 30 у.о. Щодо окремо телефону то в наших краях виявилось його дуже важко знайти, тай що не кажи я зручність у такому варіанті є.
Katod
цікавить такий нюанс, а чи не зручніше юз-ати щось таке, що в руках нетреба тримати. комп. це ж штука багатофункціональна, вона зможе забезпечити розмову в положенні в руках чашка з печивом, нори на столі, і розмовляй скільки хочеться, і слухай обома вухами, а спілкуйся ротом

просто, трубку треба тримати, а це накладно, так можна і зі звичайним телефоном якщо покласти його біля клави
phobos
Katod
Воно то можна і мікрофона звичайного підключити, а через колонки слухати. Але справа у тому що цей девайс я придбав на роботу, а там не дуже печиво поїсиш ))
Pit
phobos
А коли комп вимкнений, то телефон працює, чи там окремий кабель в електромережу?
phobos
Pit
це USB клавіатура, тому без включеного компа вона не працюватиме. Крім того то слухавка не для звичайного телефону а для розмов по Скайпу чи ГуглеТолку.
Katod
всетаки, мені здаєтсья що навушники з мікрофоном зручніші, нічого не треба тримати в руках
от наприклад, ти на роботі, я так розумію, адмін, або щось на те схоже, тобі дзвонятьЮ кажутьЮ не працює те і те, ти кажеш, кажіть айпішнік, і заходиш через нетоп, чи радмін на той компЮ і давай розбиратись, в таких випадках вільні руки дуже необхідні а тримати плечем слухавку не дуже прикольно

якщо хтось подумає, що я до продукції А4теч ставлюсь упереджено, то він правильно думаєsmile.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.