Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Чи розривали ви стосунки з батьками?
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2
Крихітка
Не розривала, не так по любві як по залежності від них. Іноді хочеться плюнути і поїхати додому,хай тільки лишать в спокої. Можна звичайно сказати "даа,всі ви такі малалєткі невдячні". Я вдячна тільки за те що мене годують і вдягають і взагалі забезпечують,але хіба за це я маю платити тим що вони з мене іздєваються? Просто так,по кайфу щоб хтось понервувався,а не скаже ж нічого,бо залежить.
Зимова Дівчина
Цитата(Sensssorika @ 16.02.2009 19:20) *
Я практикую йогу. Це відповідь на твоє питання- це відповіль на питання,що для мене головніше.

нєа не відповідь. практикування йоги абсолютно не залежить від квартирних умов. чи воно вимагає підвищеного комфорту?)))))
Буквально вчора йшла з магазину і чую у свою адресу : "Какіє ножкі!!! дєвушка, вихадітє за мєня замуж!". По-твоєму це серйозна людина? І в основному такі і попадаються. Ну на фіга мені їхній егоїзм задовольняти?
Лише на слова....хлопці мого віку - тупіше покоління- здатні лише на слова.

я ж написала, якщо хлопець здатен лише на слова і жодних вчинків, це не хлопець.
А ті хлопці,які мені подобаються загалом років на 10 старші. А якшо людина у такому віці мало чого добилася...то чи варто з нею бути?

а що означає мало чого добилася? не має двоповерхового будинку і гаража з трьома машинами?
Блискавиця
Цитата(Блискавиця @ 16.02.2009 14:12) *
А я б, до прикладу, з ранку до вечора слухала б пісню "яка я класна" ura.gif Щоправда бажано з реальними доказами))
Цитата(zav)
Агов, тема про стосунки з батьками, а не з третіми особами.

Коли батьки дитині не співають такої "пісні" в дитинстві, то потім виростають невпевнені в собі люди із комплексами wink.gif
Woman
Цитата(Блискавиця @ 21.02.2009 22:41) *
Коли батьки дитині не співають такої "пісні" в дитинстві, то потім виростають невпевнені в собі люди із комплексами wink.gif

Але коли перегинають палку, "виходить" егоїст, якому все дозволено! Все повинно бути в міру!
bulbashka_aero
Цитата(Малюсінька @ 25.02.2009 12:35) *
Але коли перегинають палку, "виходить" егоїст, якому все дозволено! Все повинно бути в міру!

Та хай вже ліпше егоїст. Він хоч себе любить, на відміну від "закомплексованого". Бо побутує думка, що той, хто не любить себе, - не любить нікого...
Woman
Ще раз повторюся: "Все повинно бути в міру!"
Блискавиця
Угу, і ця міра у кожного своя)
Шалена Капелюшниця
в червні 2006 року я пішла з дому.
коли стосунки в сім*ї відбуваються по схемі: "я доросла - ти мала, я мати - ти дитина, я права - ти ні, тому сиди і роби те, що тобі кажуть", ніякого конструктивного спілкування і тим більш взаємовідносин бути не може, тим більше, коли в той же відбувається безпосереднє втручання в моє особисте життя і намагання його змінити чи знищити, які, на жаль, увінчались успіхом.
тому я, мабуть, не прихильник любові до батьків по причині "вони дали мені життя", якщо це один-єдиний аргумент, яким вони пояснюють свою поведінку
fregat
Я цього взагалі не розумію,але то таке.У кожного свое життя і свої проблеми.У моєї подруги така проблема між її сестрою і татом - 5 років не розмовляють(вчора жалілася мені цілий вечір).Обидва зляться один на обного,ображені.І дуже навіть хотіли б помиритися,але через гордість ніхто не заговорить першим.Хоча дорослі люди ж...А найбільше від цього всього дістається моїй подрузі,яка опинилась між двома вогнями.Невже щось може бути настільки серйозно,що не можливо було пробачити.А потім може бути пізно і все життя себе карати за свою гординю.....Не розумію.
Панночка
На Сході кажуть: "Батьків треба цінувати більше за дітей, адже вони єдині, а дітей може бути багато". Тому у них дуже уважно і з повагою ставляться до батьків, у нас же батьки роблять все заради дітей, тому що вони - майбутнє. Я навіть і не знаю, якої я точки зору
-=VJ=-
Цитата(fregat @ 17.05.2009 20:09) *
Невже щось може бути настільки серйозно,що не можливо було пробачити.

Може.
Але оскільки подруга досі жаліється - значить у неї нема таких підстав і це просто дурощі.
fregat
Можливо я недостатньо зрозуміло висловився.Але моя моя подруга опинилася між татом та сестрою,які не розмовляють.А подруга спілкується з обова і їй відцього дуже важко.....І обидва кажуть їй що вони не проти помиритися,але якщо інший вибачиться.А сварка там ніби серйозна.... dry.gif
-=VJ=-
Цитата(fregat @ 17.05.2009 20:43) *
І обидва кажуть їй що вони не проти помиритися,але якщо інший вибачиться.

Значить нічого серйозного - звичайні дурощі. Максимум - хтось ляпнув щось не подумавши.
Коли я писав про підстави, то мав на увазі силу незворотньої дії, коли ніякі вибачення не допоможуть.
fregat
Можливо дурощі.Тоді тим більш чому не помиритися?Вже 5 років....Це дуже багато для дурощів,на мою думку dry.gif
-=VJ=-
Цитата(fregat @ 17.05.2009 21:01) *
Можливо дурощі.Тоді тим більш чому не помиритися?

Не знаю - це у них спитати треба.
Огiрок
Хм... Тема дивлюсь дуже актуальна.
А я гадав, що це тільки у мене така дурня коїться.

Вже більше 15 років живу окремо від батьків, а місяця два тому отримав таке гониво від бітьків на мою дружину, що навіть все і не напишеш. Дружина теж ображена і розціює все як покльоп, і це так і є. Але я заради батьків розцінюю, як дурне непорозуміння. Пояснення батькам з мого боку, та спроби владнати проблеми привели к тому, що я був повинен вибирати кого я більш люблю.

Не менше, не більше, як малі діти...А я, як мала дитина, раз їм потрібно вибір, то обрав дружину, бо я їй більше довіряю і знаю за що.

Зараз не знаю що робити, і це мене іноді шкребе, як згадую. Спілкування з батьками на нулі. Здається вже все зробив заради миру, що більше вже і робити нічого.
То хочеться махнути на все це, типа, та хай вам грець і забути, то починає шкребти. Як це так, треба ж батьків поважати, так я і поважаю, але вибирати між батьками та дружиною це дурня повна.
-=VJ=-
Цитата(Огiрок @ 21.05.2009 21:06) *
А я, як мала дитина, раз їм потрібно вибір, то обрав дружину, бо я їй більше довіряю і знаю за що.

Вітаю з правильним вибором gryzin.gif smile.gif

Цитата(Огiрок @ 21.05.2009 21:06) *
Зараз не знаю що робити, і це мене іноді шкребе, як згадую. То хочеться махнути на все це, типа, та хай вам грець і забути, то починає шкребти. Як це так, треба ж батьків поважати

Це все дурниці, навіяні вихованням. Доведеться зібратися з силами і викинути їх на смітник - набагато простіше жити, коли усвідомлюєш для себе, що батьки - такі ж люди, як і всі, і відповідно можуть або заслуговувати на повагу, або ні - а не апріорі, як святі, безгрішні об"єкти поклоніння.
Огiрок
Цитата(-=VJ=- @ 23.05.2009 21:40) *
Це все дурниці, навіяні вихованням. Доведеться зібратися з силами і викинути їх на смітник - набагато простіше жити, коли усвідомлюєш для себе, що батьки - такі ж люди, як і всі, і відповідно можуть або заслуговувати на повагу, або ні - а не апріорі, як святі, безгрішні об"єкти поклоніння.

В том-то і справа, що як раз повагу батьки давно вже мають. Навіть не апріорі, а є за що. І якщо вони "захворіли" то що тут поробиш. Це боляче...
Тітонька ÈMMY
ДАЛЕКО не все залежить від дітей. Навіть не половина. Маю на увазі у їх стосунках з батьками.
До мене "мама" (хм... ) ставилась як не просто до чужої людини, а навіть ненависної. Коли в мене, навіть ще у малому віці, з'являлися пориви налагодити відповідні стосунки - закінчувалося або нічим, або ставало ще гірше. Тож я лише з полегшенням зітхнула, коли перестала остаточно з нею спілкуватися.
Іноді, згадка про свої стосунки у дитинстві з тою жінкою, повертає мене у нормальний стан, коли нерви здають через малюка. Не маю бажання, щоби він відчув хоча би соту частину того, що відчувала я по відношенню до "мами".
zav
До теми: http://uka-didych.livejournal.com/274690.html
-=VJ=-
Цитата(zav @ 20.05.2010 10:35) *

Ага. Колись, пригадую, я десь сам таке точнісінько писав. Хоч і жодним чином не психолог.
Самотня
завжди мріяла заробити грошей і від"їхати від батьків подалі... нарешті мрія збулася yes.gif aaa.gif
Скажена ягідка
Особисто в мене досить скаладні з батьком стосунки. Коли була на першому курсі навіть з дому пішла...на 1 день rolleyes.gif
Sensssorika
Цитата(Скажена ягідка @ 7.06.2010 14:18) *
Особисто в мене досить скаладні з батьком стосунки. Коли була на першому курсі навіть з дому пішла...на 1 день rolleyes.gif

а він помітив? happytwo.gif
Скажена ягідка
Цитата(Sensssorika @ 8.06.2010 09:47) *
а він помітив? happytwo.gif

Дотепноsmile.gif
Та помітив,бо втекла з сльозами з хати,на другий день під благання мами повернулася. Проте,батькові помстилася. angry1.gif
А зараз він якщо щось не по його,постійно каже:"Можеш забиратися!!!" Не дуже здорова атмосфера в сім"ї,згодна. Але маємо те,що маємо...(с)
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.