Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Чи одружені Ви?
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3
Олеська
Мабуть комусь дивно, але ми досі одружені 8.gif
WTF?
Заручена. rolleyes.gif
псих о_О
Цитата(WTF? @ 23.01.2010 11:07) *
Заручена. rolleyes.gif

ВІТАЮ ! happy1.gif

п.с : не одружений...
Скажена ягідка
На щастя-ні biggrin.gif
Twinkle
Не заміжня, але то може будь-якої миті змінитися happy1.gif
Neorlandina
Цитата(Twinkle @ 7.06.2010 18:05) *
Не заміжня, але то може будь-якої миті змінитися happy1.gif

знаючи не по чутках скільки часу займає оформлення у РАГСі і все таке, сиииильно сумніваюся що це може статися "будь-якої миті")))
зазвичай це відбувається "ну нарешті вже всьо"
Twinkle
Цитата(Neorlandina @ 7.06.2010 21:15) *
знаючи не по чутках скільки часу займає оформлення у РАГСі і все таке, сиииильно сумніваюся що це може статися "будь-якої миті")))
зазвичай це відбувається "ну нарешті вже всьо"

Ну, це я радше про рішення... А реалізація таки може забаритися biggrin.gif
phobos
Виявляється я в цій темі вже проголосував, правда не пам’ятаю як smile.gif

Наразі обираю передостанній варіант.
-=VJ=-
Цитата(Neorlandina @ 7.06.2010 21:15) *
знаючи не по чутках скільки часу займає оформлення у РАГСі

15 хвилин - це якщо зі святковою процедурою. Якщо просто прийти в джинсах лише підписати папірці - то можна і в 5 вкластися.
zav
Цитата(-=VJ=- @ 8.06.2010 14:37) *
15 хвилин - це якщо зі святковою процедурою. Якщо просто прийти в джинсах лише підписати папірці - то можна і в 5 вкластися.

А заява на шлюб, а підготовка паперів?.. Нє, у 15 хвилин ніяк.
Фабрегас
Цитата(phobos @ 8.06.2010 13:39) *

тіпа "це було в лас вегасі і я був пяненький" ))))))
Neorlandina
Цитата(-=VJ=- @ 8.06.2010 14:37) *

ага, вже.
скільки там часу від подання заяви проходить? місяць.
ну там є виключення. кілька штук.
плюс ще квитанції оплатити.
а в "весільний сезон" можна чекати від подання заяви взагалі довго. от подруга 4 місяці чекатиме в цілому.
так шо не нада ляля про 5 хвилин реєстрації. до неї ще треба дійти.
zav
Цитата(phobos @ 8.06.2010 13:39) *

Наразі обираю передостанній варіант.

Як передостанній?!
А де "слайди"©?

Цитата(Neorlandina @ 8.06.2010 15:41) *
а в "весільний сезон" можна чекати від подання заяви взагалі довго. от подруга 4 місяці чекатиме в цілому.

Так треба було за рік до того подаватися, ги. Профтикали!
Neorlandina
Цитата(zav @ 8.06.2010 16:18) *
Як передостанній?!
А де "слайди"©?

+1, я от те не вірю.
пруфлінк або не було!

Цитата
Так треба було за рік до того подаватися, ги. Профтикали!

шо саме цікаве рік тому вони розійшлися))) ці вже мені люди...
phobos
Цитата(zav @ 8.06.2010 16:18) *
Як передостанній?!
А де "слайди"©?

Тоді ще цифрового фото не було smile.gif)
----
Цитата(yushchenko @ 29.11.2009 20:57) *
Так, більше 10-и років одружений, польот нормальний.

Ніц не змінилось, скушно. Може розвестись і почати зустрічатись з бувшою жінкою, для прікола?
Twinkle
Цитата(---- @ 8.06.2010 20:00) *
Ніц не змінилось, скушно. Може розвестись і почати зустрічатись з бувшою жінкою, для прікола?

А в тебе є бувша жінка??
----
Цитата(Twinkle @ 8.06.2010 19:01) *
А в тебе є бувша жінка??

Якщо розлучусь, то буде.
Twinkle
Цитата(---- @ 8.06.2010 20:03) *
Якщо розлучусь, то буде.

Тьфу, не врубалася з першого разу))
----
Цитата(Twinkle @ 8.06.2010 19:11) *
Тьфу, не врубалася з першого разу))

Та взагалі, одруження не показник. Знаю сім'ї, які просто живуть разом, прекрасно живуть, без отих штампів в паспортах. А деякі грають грандіозні весілля, всі їх блоагословляють, а за рік розходяться. Та ще й проблеми з розлученням, спільним майном і т.п.
Twinkle
Цитата(---- @ 8.06.2010 20:15) *
Та взагалі, одруження не показник. Знаю сім'ї, які просто живуть разом, прекрасно живуть, без отих штампів в паспортах. А деякі грають грандіозні весілля, всі їх блоагословляють, а за рік розходяться. Та ще й проблеми з розлученням, спільним майном і т.п.

То правда. Але.
----
Цитата(Twinkle @ 8.06.2010 19:38) *
То правда. Але.
"Але" рошифровую так: Одруження - деяка гарантія для жінки, щоб не лишитись ні з чим. Ніби психологічний бар'єр.
Twinkle
Цитата(---- @ 8.06.2010 20:44) *
"Але" рошифровую так: Одруження - деяка гарантія для жінки, щоб не лишитись ні з чим. Ніби психологічний бар'єр.

Ай. Так і знала, що ти тонкий психолог і моє "але" розшифруєш правильно) Думаю, є проблеми з вихованням. Дівчат виховують так, щоб вони пошвидше когось окільцювали, бажано багатого тощо. Крім того, самотня жінка зазвичай викликає жаль, в той час як самотнього чоловіка розглядають як "цікавого". Треба виховувати в собі характер: покладатися на себе, турбуватися про власну фінансову забезпеченість, не боятися отримувати максимальне задоволення від стосунків через різноманітні стереотипи. Оце шлях до зняття психологічного бар’єру, пов’язаного з напівсвідомим бажанням отримати гарантію.
Neorlandina
Цитата(---- @ 8.06.2010 20:15) *

ага
і спробуй пояснити це батькам)))
власне саме вони (читай батьки дівчини) найчастіше форсують події та змушують молодих порозписуватися якнайшвидше.
Фабрегас
Цитата(Neorlandina @ 9.06.2010 00:01) *
ага
і спробуй пояснити це батькам)))
власне саме вони (читай батьки дівчини) найчастіше форсують події та змушують молодих порозписуватися якнайшвидше.

найчастіше справді батки дівчини намагаються організувати весілля, бо не хочуть щоб випадково як дочка завагітніє, щоб її не покинули .. думаю через це
чорно-біла
Цитата(Neorlandina @ 8.06.2010 23:01) *

от блін, і чому моя мама не така? от мусила вона саме в тому відрізнятись якогось дідька.
Фабрегас
Цитата(чорно-біла @ 9.06.2010 02:21) *
от блін, і чому моя мама не така? от мусила вона саме в тому відрізнятись якогось дідька.

не змушує?
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.