Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Чи одружені Ви?
Теревені - Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3
зелений чай
цікавить статистика! happytwo.gif
zav
Цитата(зелений чай @ 14.02.2009 19:22) *

Пройшло два роки... здається, як подібну тему, створену мною, видалили.
Сподіваюсь, цього разу тема житиме.
Twinkle
Ще ні - не беруть unsure.gif
-=VJ=-
Цитата(зелений чай @ 14.02.2009 19:22) *

В цьому році виповниться десять років сім'ї biggrin.gif
Romun
Не одружений. Але скоро буде чотири роки як живу у цивільному шлюбі і від часу заручин.
jakobz
да
Xobb
я?
Богун
Так, одружений
dark
Нєа
bendera.UA
Цитата(Romun @ 15.02.2009 11:50) *
Не одружений. Але скоро буде чотири роки як живу у цивільному шлюбі і від часу заручин.

тут головне не штрємпєль в пачпАртє, а ваше ставлення до цього питання........
Кава з козявками...
нє, навіщо?
zav
Цитата(bendera.UA @ 15.02.2009 14:33) *
тут головне не штрємпєль в пачпАртє, а ваше ставлення до цього питання........

Панавтор теми питав про статистику, як це не низько.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
не заміжня. зможу вийти заміж за 3 роки.
Sensssorika
Чому нема варіанту "Ні, і не збираюся" ?.....
milochka
ні , і в найближчі 5 років не збираюсь
ВакуОлька
Замужемsmile.gif.. Уже четвертий рочокsmile.gif
Донечка
Шість років була у цивільному шлюбі, і вже майже півроку як в офіційному. Знаєте, мені подобається happytwo.gif
carry
неа..не кличуть ше..але б вже навіть якесь дєцко хотіла....
Крихітка
Та нє поки що)
Малюсінька
Ще ні, але збираюся найближчим часом!
Panikovskiy
Вже на одинадцятий рік повернуло. І цікава дата одруження вийшла 11 числа 11 місяця о 15 годин 15 хвилин, 1998 року.
Яскрава
Ні й не хочеться в найближчі 10 років це точно.
веснянка
Цитата(Яскрава @ 1.03.2009 03:48) *

.ТАК. 4 РОКИ
knedlyk
Ні
Nana
От цікаве голосування, а якщо хтось розлучений і збирається скоро одружуватися, то куди галочку ставити? smile.gif Жартую.
Я ще не одружена.... Сподіваюся що скоро вискочу. Хтозна..
MaryAnn
ох, ні ще....і поки не збираюся заміж, але хто зна, як воно буде)
Авантюрист
Цитата(Яскрава @ 1.03.2009 03:48) *

Потім пізно буде вже. Дітей тре народжувати чим раніше тим краще... happytwo.gif
Крихітка
Ні.Але до 22 думаю одружитись. Не хочу "сидіти в дівках" до 25. Ну до того ще дожити треба-поживем,побачим.
Miguel
НІ!!! ні-ні-ні-ні-ні!!!! НЄА!!!!
Яскрава
Цитата(Авантюрист @ 1.03.2009 21:13) *
Потім пізно буде вже. Дітей тре народжувати чим раніше тим краще... happytwo.gif

Ну то давайте народжувати в 16, чим раніше тим краще happy1.gif Ні демографічній кризі. Типу після 30 років не беруть ні заміж, ні дітей народжують?
Брєд і ше раз брєд.

"Засидітися в дівках" не думала, що такий вислів ще підходить для нашого століття.
saturnia in black
не одружена ів ще певно довго не буду
по перше замала ще по дреге хто мене таку паскуду возьме?0) happy1.gif
от з чим з чим а з одруженням в України проблєм нема)
Крихітка
Цитата(Яскрава @ 1.03.2009 20:55) *
Ну то давайте народжувати в 16, чим раніше тим краще happy1.gif Ні демографічній кризі. Типу після 30 років не беруть ні заміж, ні дітей народжують?
Брєд і ше раз брєд.

"Засидітися в дівках" не думала, що такий вислів ще підходить для нашого століття.

Після 30 народити важче через фізичні причини,але в 16 теж не вихід. В принципі в кожного своя "межа" і "золота середина"-і щодо дітей і щодо шлюбу.
Підходить,як бачиш. Не те що б я боюсь що всякі сусіди шептатись будуть-на це мені начхати.Просто хочу до 22 мати надійний фундамент,опору - сім"ю і роботу,так я почуватиму себе спокійніше.
Яскрава
Крихітко, з одного боку ти права, в кожного свої погляди, і з цим спорити я не буду.
Просто опора, яка мені потрібн, в мене троха інша. Спочатку потрібно построїти стабільний матеріальний фундамент, зробити карьєру. А чоловік і діти то вже наживне.
Багато жінок народжують після 30, і у більшості випадків все проходить нормально. А проблеми можуть виникнути і в 22-23 роки. Все залежить від організму, а він як ми знаєм, в кожного індивідуальний.
Крихітка
Цитата(Яскрава @ 1.03.2009 21:41) *
Крихітко, з одного боку ти права, в кожного свої погляди, і з цим спорити я не буду.
Просто опора, яка мені потрібн, в мене троха інша. Спочатку потрібно построїти стабільний матеріальний фундамент, зробити карьєру. А чоловік і діти то вже наживне.
Багато жінок народжують після 30, і у більшості випадків все проходить нормально. А проблеми можуть виникнути і в 22-23 роки. Все залежить від організму, а він як ми знаєм, в кожного індивідуальний.

Я і про кар"єру сказала-подивись сама.Для мене найнадійнішою опорою були б обидві сторони життя,точніше благополуччя в них.І кар"єра і сім"я,і щоб все гармонійно поєднувалось.

А "наживати" кар"єрний фундамент і матеріальне я хочу вже разом з половинкою.І не назвала б свою дитину "наживною".
Яскрава
Стаьілтну карьєру в 22 роки не досягнеш. Тут потрібен час, приблизно до 30 найважливіші кроки будуть зроблені.
По друге я просто напросто не представляю, як можна жити з однією людиною день в день. Заміжжя то зовсім не для мене, мабуть це одна з головних причин. Можливо я просто боюсь тої відповідальності, яку мені прийдеться нести не тільки перед половинкою, а й перед Богом. По друге я знаю, що буду жахливою жінкою. Я не люблю готовити й робити хатню роботу. Тому мені краще бути самій unsure.gif
А діти то вже зовсім інша тема, про яку я навіть думати не хочу. Материнські почуття в мені ще не проснулись.
-=VJ=-
Цитата(Яскрава @ 1.03.2009 21:55) *
Ну то давайте народжувати в 16, чим раніше тим краще happy1.gif

В 16 - ні. Але, що раніше, то краще - так і є. Якщо не стають на заваді якісь непереборні фактори, то треба з цим впоратися раніше.

Цитата(Яскрава @ 1.03.2009 22:41) *

Цікаве ставлення. Вітаю, маєте всі шанси підійти до пенсії самотньою кар'єристкою з купою грошей, які нікому не потрібні.

Багато жінок народжують після 30, і у більшості випадків все проходить нормально.

Це ви в пологовому будинку такі дані отримали?

Все залежить від організму, а він як ми знаєм, в кожного індивідуальний.

А ще розумні люди знають, що в Україні здорових організмів просто нема.

Цитата(Яскрава @ 1.03.2009 22:55) *
Стаьілтну карьєру в 22 роки не досягнеш.

З такою заниженою самооцінкою про кар'єру краще взагалі не мріяти.

Тут потрібен час, приблизно до 30 найважливіші кроки будуть зроблені.

Точно. До тридцяти паритися, робити кар'єру, щоб на її злеті піти в декретну відпустку на рік-два, після чого все починати спочатку, на що часу вже не залишається. У Вас, пані, геніальні плани. ggggg.gif

По друге я просто напросто не представляю, як можна жити з однією людиною день в день.

Я Вам по секрету скажу - моя дружина зізнавалась, що колись так само думала. biggrin.gif Всі так думають, поки не стануть дорослими...

Заміжжя то зовсім не для мене, мабуть це одна з головних причин.
Я не люблю готовити й робити хатню роботу. Тому мені краще бути самій unsure.gif

Ви взагалі хоч одну людину, яка це любить, в світі бачили?
Panikovskiy
Цитата(-=VJ=- @ 2.03.2009 10:42) *
В 16 - ні. Але, що раніше, то краще - так і є. Якщо не стають на заваді якісь непереборні фактори, то треба з цим впоратися раніше.

Якось так звучить паскудно. Щось на кшталт, скоріше сядеш, скоріше вийдеш. Головне, незабивати собі цим голову. Все станеться само собою, та й відчується що "дозріли" і до одруження, і до дітей.
Lady Erato
В дечому згідна з яскравою - стосовно стереотипів. 25 років - це далеко не діагноз "старої діви".
Стосовно мене - я ще не заміжня і в цьому питання ще не визначилась. Тобто, хоча мені вже аж 20, я вважаю себе замолодою для одруження. Можливо, це через власне відсутність якоїсь стабільності, як фінансової так і душевної (через проблеми, повязані далеко не з особистим життям), а можливо через виховання - в мені заклали досить багато західного способу мислення, хоча 30-35 не вважаю страшно, але не зовсім прийнятно. Хоча з іншої сторони, в мене організм такий, що потребує якнайшвидшого народження діток. Знову ж таки, з іншої сторони, я вважаю, що на все у кожного свій час. Не потрібно спеціально це відтягувати, але й не потрібно за цим гнатися.
Наразі я хочу вирішити всі справи, які не стосуються одруження, для того, щоб захистити себе і майбутню сімю, в першу чергу від інших людей, власне з чим і повязана моя внутрішня нестабільність. Одружуватись я хочу вже тоді, коли буду спокійна і не боятимусь, що в шлюбі завагітнію, бо нема матеріальних можливостей на дитинку.
Ще одна сторона моїх думок, це те, що мені добре живеться неодруженій, я з дитинства самостійна і не залежу від чиєїсь допомоги. Але коли привязуюсь до людини, розслабляюсь, і тоді стаю (відчуваючи поряд чоловіка) якоюсь беззахисною (ну це трошки перебільшено, тим не менше, не зовсім мене влаштовує). Хоча з ншої сторони, я консерватор у тому, що все таки, потрібно одружитись, щоб як мінімум дітки народились в законі. Я прихильниця цивільних шлюбів лише для того, щоб взнати і спробувати, як з людиною жити, але не на все життя.
Хоча, що є незаперечним так це те, що шлюб НЕ МАЄ НІЧОГО ПОМІНЯТИ у стосунках (в кожному разі в гіршу сторону)
Міра Вогню
Нііі)Та як можна!!!Мені ше 18 нема!!! 8.gif
Яскрава
Дуже культурно і розумно з вашого боку, пане VJ, придиратися до мого кожного речення. wink.gif

Цитата

Непотрібні фактори присутні майже завжди. А ось чим краще-тим ліпше, не згідна, так як кожна людина розвивається індивідуально, як і в фізичному, так і в моральному плані. Хтось готовий стати матір*ю і в 20 років, відчуваючи, що це її обов*язок в цьому світі. У когось такі інстинкти появляються пізніше, на 5, 10, 15 років, неважливо. ТОму таку фразу не потрібно приписувати кожному.

Цитата
Цікаве ставлення. Вітаю, маєте всі шанси підійти до пенсії самотньою кар'єристкою з купою грошей, які нікому не потрібні.

Діти в Африці як голодали, так і голодають. Сирітьських притулків не зменшилось. З кожнем роком люди все більше хворіють. Тому, пане, гроші потрібні всюди, особливо зараз.

Цитата
Це ви в пологовому будинку такі дані отримали?

Ні, це я сказала згідно ситуацій, які траплялися з моїми знайомими, що народжували в 30 і більше.

Цитата
З такою заниженою самооцінкою про кар'єру краще взагалі не мріяти.

Ну звичайно, просто мені здавалося, що в такий вік люди з заниженою самооцінкою, тільки випускаються з університетів.

Цитата
Точно. До тридцяти паритися, робити кар'єру, щоб на її злеті піти в декретну відпустку на рік-два, після чого все починати спочатку, на що часу вже не залишається. У Вас, пані, геніальні плани.

Це де ж такі сроки дають на декрет, Ви мені скажіть. Завжди думала, що максимум то 6 місяців, потім вже якось і няню найти можна. І починати спочатку не потрібно буде. А за мої плани Ви не переживайте, я якось сама розберуся.

Цитата
Ви взагалі хоч одну людину, яка це любить, в світі бачили?

Скажу чесно, бачила. І не одну, і не дві. Тому поважаю таких людей, в кого є стільки терпіння крутитись біля плити, чи погодинно витирати пилюку.
Крихітка
Цитата(Яскрава @ 3.03.2009 00:20) *
Непотрібні фактори присутні майже завжди. А ось чим краще-тим ліпше, не згідна, так як кожна людина розвивається індивідуально, як і в фізичному, так і в моральному плані. Хтось готовий стати матір*ю і в 20 років, відчуваючи, що це її обов*язок в цьому світі. У когось такі інстинкти появляються пізніше, на 5, 10, 15 років, неважливо. ТОму таку фразу не потрібно приписувати кожному.

Точно,я колись в 8 років прийшла до мами і заявила що хочу дитинку))) Мама мене тоді ще й висварила( Але інстинкти вже відтоді ожили))
-=VJ=-
Цитата(Яскрава @ 3.03.2009 01:20) *
Ні, це я сказала згідно ситуацій, які траплялися з моїми знайомими, що народжували в 30 і більше.

У мене така тільки одна є. Вона вже встигла з того часу побувати під ножем хірурга з онкологічних причин.

Ну звичайно, просто мені здавалося, що в такий вік люди з заниженою самооцінкою, тільки випускаються з університетів.

Це якщо їх послали до університету "аби дитинка догуляла після школи", як у нас посилають 95% студентів. Інші 5% працюють. Зокрема я працював ще до університету, два курси стаціонару поєднував з роботою, потім перевівся на заочне, аби перейти на повний день і зрештою закинув той університет взагалі, маючи до 22 достатньо непогану кар'єру і зарплатню.
А хто хоче погуляти в дитинство весь цей час - то на здоров"я. От тільки, як я вже казав, про кар"єру йому краще не мріяти - на реальній роботі таких з"їдають з тельбухами, і сидять вони на нижніх ланках кар"єрних сходів до пенсії.

Це де ж такі сроки дають на декрет, Ви мені скажіть.

Ви вперше чуєте про відпустку по догляду за дитиною до трьох років? Вивчайте закони, пані, це дуже корисно з усіх точок зору.

Завжди думала, що максимум то 6 місяців, потім вже якось і няню найти можна.

Коли ця проблема перед Вами постане, повірте мені на слово - Ви все зрозумієте. І про нянь теж.

І починати спочатку не потрібно буде.

В більш благополучні часи більшість фірм намагались позбутися вагітних під будь-яким приводом, оскільки платити декретні дуже вже дорого для компанії - у мене таких знайомих залишилось без роботи щонайменше троє. В кризові ж.
Навіть не буду продовжувати - здогадайтесь самі.

Скажу чесно, бачила.

Саме таких, які не "виконують, бо треба", а "люблять"? Покажете якось при нагоді цей артефакт.
веснянка
Цитата(-=VJ=- @ 3.03.2009 10:23) *
У мене така тільки одна є. Вона вже встигла з того часу побувати під ножем хірурга з онкологічних причин.

Це якщо їх послали до університету "аби дитинка догуляла після школи", як у нас посилають 95% студентів. Інші 5% працюють. Зокрема я працював ще до університету, два курси стаціонару поєднував з роботою, потім перевівся на заочне, аби перейти на повний день і зрештою закинув той університет взагалі, маючи до 22 достатньо непогану кар'єру і зарплатню.
А хто хоче погуляти в дитинство весь цей час - то на здоров"я. От тільки, як я вже казав, про кар"єру йому краще не мріяти - на реальній роботі таких з"їдають з тельбухами, і сидять вони на нижніх ланках кар"єрних сходів до пенсії.

Ви вперше чуєте про відпустку по догляду за дитиною до трьох років? Вивчайте закони, пані, це дуже корисно з усіх точок зору.

Коли ця проблема перед Вами постане, повірте мені на слово - Ви все зрозумієте. І про нянь теж.

В більш благополучні часи більшість фірм намагались позбутися вагітних під будь-яким приводом, оскільки платити декретні дуже вже дорого для компанії - у мене таких знайомих залишилось без роботи щонайменше троє. В кризові ж.
Навіть не буду продовжувати - здогадайтесь самі.

Саме таких, які не "виконують, бо треба", а "люблять"? Покажете якось при нагоді цей артефакт.

Панове, про що це ви?Тема "Чи ви одружені?" А ви моралізаторством займаєтеся і підлаштовуванням фактів під себе. Даруйте собі.Щоб не було не до теми, то справа одруження - річ глибоко індивідуальна.Моя викладачка заміж у 40 років вийшла.І щаслива в шлюбі, ібо класик сказав :коханню всякий вік підвладний))))Шануймося.
-=VJ=-
Цитата(веснянка @ 3.03.2009 10:48) *
Панове, про що це ви?Тема "Чи ви одружені?"

І що? маємо тут дублювати відповіді опитування, пишучи лише "так" чи "ні"?
zav
Цитата(-=VJ=- @ 3.03.2009 11:00) *
І що? маємо тут дублювати відповіді опитування, пишучи лише "так" чи "ні"?

Це безумовно було би нудно.
Castiel
Цитата(Яскрава @ 1.03.2009 21:55) *

Ти шо в селі бабці не маєш?
Малюсінька
Цитата(БоБриК @ 3.03.2009 15:39) *
Ти шо в селі бабці не маєш?

Однозначно! Бабуся в селі за відсутності хлопця в 16-18-річної дівчини вважає вже її старою дівкою. А якщо до 20 вона ще й незаміжньою лишиться... це вже кінець всьому на світі. Трагедія віку!
Castiel
Круто! Згадалася пісенька:
- Мамо, мамо люблю Гриця, Гриць на конику вертицця
В гриця шапка до лиця, люблю Гриця молодцця
От так от колись людям міски промивали на селах)
D1m{@}
Цитата(зелений чай @ 14.02.2009 20:22) *

Я 86 року народження, мені зараз 22. Я ще не одружений... важко знайти свою полонику.
fregat
мені здається, що коли це твоє, то відчуваєш
і великого переломного моменту з одруження не виходить
бо все і так ясно smile.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.