Дуже культурно і розумно з вашого боку, пане VJ, придиратися до мого кожного речення.
Цитата
В 16 - ні. Але, що раніше, то краще - так і є. Якщо не стають на заваді якісь непереборні фактори, то треба з цим впоратися раніше.
Непотрібні фактори присутні майже завжди. А ось чим краще-тим ліпше, не згідна, так як кожна людина розвивається індивідуально, як і в фізичному, так і в моральному плані. Хтось готовий стати матір*ю і в 20 років, відчуваючи, що це її обов*язок в цьому світі. У когось такі інстинкти появляються пізніше, на 5, 10, 15 років, неважливо. ТОму таку фразу не потрібно приписувати кожному.
Цитата
Цікаве ставлення. Вітаю, маєте всі шанси підійти до пенсії самотньою кар'єристкою з купою грошей, які нікому не потрібні.
Діти в Африці як голодали, так і голодають. Сирітьських притулків не зменшилось. З кожнем роком люди все більше хворіють. Тому, пане, гроші потрібні всюди, особливо зараз.
Цитата
Це ви в пологовому будинку такі дані отримали?
Ні, це я сказала згідно ситуацій, які траплялися з моїми знайомими, що народжували в 30 і більше.
Цитата
З такою заниженою самооцінкою про кар'єру краще взагалі не мріяти.
Ну звичайно, просто мені здавалося, що в такий вік люди з заниженою самооцінкою, тільки випускаються з університетів.
Цитата
Точно. До тридцяти паритися, робити кар'єру, щоб на її злеті піти в декретну відпустку на рік-два, після чого все починати спочатку, на що часу вже не залишається. У Вас, пані, геніальні плани.
Це де ж такі сроки дають на декрет, Ви мені скажіть. Завжди думала, що максимум то 6 місяців, потім вже якось і няню найти можна. І починати спочатку не потрібно буде. А за мої плани Ви не переживайте, я якось сама розберуся.
Цитата
Ви взагалі хоч одну людину, яка це любить, в світі бачили?
Скажу чесно, бачила. І не одну, і не дві. Тому поважаю таких людей, в кого є стільки терпіння крутитись біля плити, чи погодинно витирати пилюку.