Цитата(Малюсінька @ 7.04.2009 10:25)

Покажіть мені дівчину, яка скаже: "Я не буду спати з тобою, поки в мене в паспорті не буде штампу!".
То я правильно розумію, що для Вас факт втрати цноти не настільки важливий, як факт спільного проживання?

повірте, ні одна не буде берегти свою цноту до весілля.
Не повірю, бо знаю протилежні випадки. Так, це рідкість, але щодо "ні одна" - не треба так узагальнювати.

я думаю, це навіть неозброєним оком видно по її поведінці.
То як, якщо не секрет?

отримати мужчину "який вже був в використанні"? Це не цинізм так думати, шановний?
Анітрохи. Чоловіка "б-у", якщо він щось підчепив, запросто можна вилікувати, та й імовірність підчепити у нього менша, бо це не в ньому все залишається після сексу, це він залишає, образно кажучи. Відповідно ймовірність, що жінка щось підчепить від чоловіка, згідно повідомлень медиків в три рази вища, аніж у чоловіка від жінки. Тому навіть з чисто медичної точки зору "жінки б-у" небезпечніші за чоловіків.

Ви хочете сказати, що ваша теперішня жінка би не захотіла б одружитися з Вами. Вона була згодна тільки на цивільний шлюб?
Вона була згодна на все, щоб бути зі мною, так само як і я, в якому статусі це буде відбуватись - їй було все одно. І заради цього вона пішла з дому, аби прожити до весілля п"ять років в цивільному шлюбі, і бути зі мною, як в католицькій обітниці, "в горі і в радості" - без жодних умов і вимог. За що я їй, відповідно, буду вдячний до кінця життя і сподіваюсь, що наші спільні десять років намагався зробити для неї все, що міг.
Багато чоловіків та жінок, які отак вискочили заміж-одружилися "з батьківського дому" можуть сказати про себе те саме?
Цитата(Ластiвочка @ 7.04.2009 10:34)

Ну шлюб це свого роду одні умови, зобовязання і обовязки
З точки зору держави - так.
З точки зору двох людей - це просто реєстрація стосунків для держави.
А от коли в стосунках з'являються умови одне одному - тоді стосунки починають стрімко котитися до свого кінця. Бо жодна людина, яка б вона не була гарна чи погана, терпіти не може примусу.