Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Прожити без дітей, правильно?
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4
Twinkle
Цитата(zav @ 3.06.2009 11:56) *
Ще більша помилка, ніж попередня: діти куди більше свідчать про егоїзм, ніж про його відсутність.

То ще залежить від кількості тих дітей.

Як на мене, жити без дітей - нудно. Спочатку все прекрасно, ти молодий, в тебе все є і т.д., але з часом, коли молодість відходить, людина починає розуміти, що в її житті бракує чогось СПРАВЖНЬОГО. Ото і є діти.

Однак кожен вирішує сам для себе.
zav
Цитата(Twinkle @ 12.08.2009 19:10) *
То ще залежить від кількості тих дітей.

Ога. Егоїзм зроста пропорційно їхній кількості.
Twinkle
Цитата(zav @ 12.08.2009 19:37) *
Ога. Егоїзм зроста пропорційно їхній кількості.

А я б сказала навпаки - що ця залежність обернено пропорційна.
CAM
Цитата(Блискавиця @ 11.08.2009 15:58) *
ґґґ......цікаве таке споживацьке ставлення до дітей)

Ну, природа, звичайно зробила так, що діти це радість і щастя для батьків в першу чергу, але суспільство накладає свої умовності. І в них, особливо у старші часи, чи навіть зараз у східних народів є дуже велика пошана до старших, і дбання за батьків є одним з почесних обовязків дітей. Це є НОРМАЛЬНА зміна генерацій в ЦИВІЛІЗОВАНОМУ суспільстві. (Хоча ні, в Америці тепер модно здавати старих батьків в так звані дєтдоми - дома пристарілих, де вони насамоті чекають смерті, бо діти не хочуть ними голову морочити).
Для цього також призначене і відповідне виховання молодого покоління - в шані до батьків і в почутті вдячності за те що народили, виростили, виховали, вичили, вивели в світ...
Тут не споживацтво, а закони природи, суспільства і Божі!

В четвертій заповіді Божій сказано: «Шануй батька свого й матір свою, щоб було тобі добре і щоб довго прожив ти на землі».
zav
Цитата(CAM @ 13.08.2009 06:41) *
Для цього також призначене і відповідне виховання молодого покоління - в шані до батьків і в почутті вдячності за те що народили, виростили, виховали, вичили, вивели в світ...

Ви без згоди дитини, стоврили їй купу проблем по виживанню в цьому жорстокому світі, та ще й удячності за таку підставу вимагаєте? А вам не той-во-во?..
n@nka
Шлюб без дітей? А для кого ж тоді жити? Для себе коханого? Цікаво...
zav
Цитата(n@nka @ 10.11.2009 09:38) *
Шлюб без дітей? А для кого ж тоді жити? Для себе коханого? Цікаво...

А що, маєте з цим проблему? Не можете жити для себе коханої? Хочете когось третього помучити, та чоловік не даєтсья, чи як?
///
гм... сама обстакановка питання вже немвє змісту... правильно по яким правилам?
дурня, одним словом, ІМХО...
ШАХІСТ
Питається,от якби батьки твої думали так само,навіщо діти,ти б з'явився б на світ-дзуськи! Діти це щастя,я обожнюю маленьких дітей,няньчити їх,хоч які вони і не капризні,але не до такої степені щоб розпестити їх,я навіть не уявляю як можна жити без дітей,є діти-життя триває,немає дітей-життя або немає або стоїть-це муки... Я вже задумуюся про своє майбутнє,але ще трошки раненько!!! ДІТИ-КВІТИ ЖИТТЯ...
zav
Цитата(ШАХІСТ @ 10.11.2009 10:59) *
Питається,от якби батьки твої думали так само,навіщо діти,ти б з'явився б на світ-дзуськи! Діти це щастя,я обожнюю маленьких дітей,няньчити їх,хоч які вони і не капризні,але не до такої степені щоб розпестити їх,я навіть не уявляю як можна жити без дітей,є діти-життя триває,немає дітей-життя або немає або стоїть-це муки... Я вже задумуюся про своє майбутнє,але ще трошки раненько!!! ДІТИ-КВІТИ ЖИТТЯ...

Мені смішно, коли люди поєднують поняття "егоїзм - погано", "жити треба заради дітей" і "діти - це таке щастя". Як вам удається не помічати протиріччя між тим, що діти у вас виключно заради вашого особистого щастя, і тим, що особито ваше щастя це недобре, ібо егоїзм?
ШАХІСТ
Цитата(zav @ 10.11.2009 11:42) *
Мені смішно, коли люди поєднують поняття "егоїзм - погано", "жити треба заради дітей" і "діти - це таке щастя". Як вам удається не помічати протиріччя між тим, що діти у вас виключно заради вашого особистого щастя, і тим, що особито ваше щастя це недобре, ібо егоїзм?

Я зрозумів тебе,я віддаю перевагу не вживати голосних слів,на кшталт егоїзм,і я не сказав що егоїзм це зло,це негативна риса характеру! Егоїзм-це самолюбство,я люблю себе,а якщо я хочу дітей значить я буду їх любити,а не думати про себе,хоча вони і для мого задоволення! А ти різницю бачиш? Любити себе,аби мені було добре і любити дітей,аби їм було краще, для себе,вигода тут ні до чого,для мене є різниця! Я обираю друге!
zav
Цитата(ШАХІСТ @ 10.11.2009 11:58) *
Я зрозумів тебе,я віддаю перевагу не вживати голосних слів,на кшталт егоїзм,і я не сказав що егоїзм це зло,це негативна риса характеру! Егоїзм-це самолюбство,я люблю себе,а якщо я хочу дітей значить я буду їх любити,а не думати про себе,хоча вони і для мого задоволення! А ти різницю бачиш? Любити себе,аби мені було добре і любити дітей,аби їм було краще, для себе,вигода тут ні до чого,для мене є різниця! Я обираю друге!

Б'юся в істериці.
Ви без дітей - нещасний, і ще смієте заявляти, що то все заради дітей? То діти заради вашого щастя, бо ви без них не можете.
p.s. Бачу, що ви брешете самому собі, співчуваю.
p.p.s. Моя дитина не заради мого щастя, натомість моє щастя заради моєї дитини. ©
ШАХІСТ
Цитата(zav @ 10.11.2009 12:18) *
Б'юся в істериці.
Ви без дітей - нещасний, і ще смієте заявляти, що то все заради дітей? То діти заради вашого щастя, бо ви без них не можете.
p.s. Бачу, що ви брешете самому собі, співчуваю.
p.p.s. Моя дитина не заради мого щастя, натомість моє щастя заради моєї дитини. ©

Обережно,невдарся головою об стіну,бо будеш неправильним,і не треба до мене на ви,ти мене не знаєш,я тебе,не треба вмикати солідарність і вічливість! Ти намагаєшся сказати що діти до сраки,не буду казати що я думаю! Я відповів,для чого діти,я не називаю це егоїзмом,це сильно серйозно для мене,а як треба,зробити дітей спихнути батькам чи родичам,чи може в дитячий будинок? Якщо ти думаєш по інакшому,думай,не нав'язуй мені! Для тебе егоїзм це добре,ну от і радій! Допер я,я лишню кому поставив,і ти не правильно зрозумів!

Я зрозумів тебе,я віддаю перевагу не вживати голосних слів,на кшталт егоїзм,і я не сказав що егоїзм це зло,це негативна риса характеру! Егоїзм-це самолюбство,я люблю себе,а якщо я хочу дітей значить я буду їх любити,а не думати про себе,хоча вони і для мого задоволення! А ти різницю бачиш? Любити себе,аби мені було добре і любити дітей,аби їм було краще, для себе- ОСЬ ЩО вигода тут ні до чого,для мене є різниця! Я обираю друге!
Факт є фактом,але я називаю речі своїми іменами!
n@nka
Цитата(zav @ 10.11.2009 10:11) *
А що, маєте з цим проблему? Не можете жити для себе коханої? Хочете когось третього помучити, та чоловік не даєтсья, чи як?

Себе кохану я дуже люблю. А ще люблю своїх трьох дітей і чоловіка. Не гризіться, проблем я взагалі не маю і нікого ніколи не мучу (я людина не конфліктна). А чоловік мене дуже любить. Мені здається, що такої сімейної ідилії в мене без дітей не було б. Але це лише моя особиста думка. Можливо для когось є щастям змарнувати своє життя лише для себе.
zav
Цитата(n@nka @ 10.11.2009 19:45) *
Можливо для когось є щастям змарнувати своє життя лише для себе.

Натомість для декого щастям, напевно, є змарнувати життя власних дітей заради особистого щастя, угу.
ШАХІСТ
Цитата(zav @ 10.11.2009 20:22) *
Натомість для декого щастям, напевно, є змарнувати життя власних дітей заради особистого щастя, угу.

хотів з початку з Вами посперечатися,але подумав, що не варто,щойно дивився програму,де мати вбила свою дитину,щоб отримати квартиру! Відповідаю за себе,я дітей любитиму більше ніж себе,і люблю зараз,поки своїх немає,а те що я їх любитиму для себе,це не егоїзм...для мене
zav
Цитата(ШАХІСТ @ 10.11.2009 22:19) *
хотів з початку з Вами посперечатися,але подумав, що не варто

Навіть не намагайтеся, ги!
щойно дивився програму,де мати вбила свою дитину,щоб отримати квартиру!

Тіко вона там квариру не собі хотіла, а двом решті дітей, що тулилися в селі з бабцею, угу.
Відповідаю за себе,я дітей любитиму більше ніж себе,і люблю зараз,поки своїх немає,а те що я їх любитиму для себе,це не егоїзм...для мене

Наче я даремно писав, що бреше ви найперше собі.
ШАХІСТ
Цитата(zav @ 10.11.2009 23:02) *
Навіть не намагайтеся, ги!

Тіко вона там квариру не собі хотіла, а двом решті дітей, що тулилися в селі з бабцею, угу.

Наче я даремно писав, що бреше ви найперше собі.

так ви її оправдали,закрили тему,немає сенсу її розвивати! Я не правий,але всеодно я думатиму по своєму...
n@nka
Цитата(zav @ 10.11.2009 20:22) *

Ну, це як сказати. Життя моїх дітей ніяк не назвеш змарнованим. Я завжди їх розумію і підтримую, мають вони все, що хочуть і притому не розбещені. У вас занадто скептичні погляди. Будете мати своїх дітей, будете думати інакше, повірте.
zav
Цитата(n@nka @ 11.11.2009 07:58) *
Ну, це як сказати. Життя моїх дітей ніяк не назвеш змарнованим. Я завжди їх розумію і підтримую, мають вони все, що хочуть і притому не розбещені. У вас занадто скептичні погляди. Будете мати своїх дітей, будете думати інакше, повірте.

Я думаю саме так, тому що вже маю дитину.
n@nka
Цитата(zav @ 11.11.2009 11:29) *
Я думаю саме так, тому що вже маю дитину.

Вибачте, але прочитавши ваші повідомлення, я подумала, що ви тих дітей в очі не бачили. У вас що, не склалися стосунки зі своєю дитиною. ЧИ ВОНА ВАС ПРОСТО НЕРВУЄ? Повірте, я маю троє - всі чемні, відмінники, розумники, спортсмени, навчаються в гімназії з посиленим вивченням іноземних мов - можу щось порадити.
zav
Цитата(n@nka @ 11.11.2009 19:46) *
Вибачте, але прочитавши ваші повідомлення, я подумала, що ви тих дітей в очі не бачили. У вас що, не склалися стосунки зі своєю дитиною. ЧИ ВОНА ВАС ПРОСТО НЕРВУЄ? Повірте, я маю троє - всі чемні, відмінники, розумники, спортсмени, навчаються в гімназії з посиленим вивченням іноземних мов - можу щось порадити.

Дайте спершу раду самим собі, потім лише намагайтеся радити іншим.
Мене ніхто не дратує так, як батьки, що народжують дітей аби почуватися щасливими.
p.s. А до чого тут гімназія?
n@nka
Цитата(zav @ 11.11.2009 20:18) *
Дайте спершу раду самим собі, потім лише намагайтеся радити іншим.
Мене ніхто не дратує так, як батьки, що народжують дітей аби почуватися щасливими.
p.s. А до чого тут гімназія?

Я народжувала дітей не для того, аби почуватися щасливою. Я щаслива тому, що вони в мене є. Шановний, а ви що зовсім нещасний, коли так нападаєте на інших і не вірите в сімейне щастя. Уявляєте - є люди, які щасливі, маючи дітей, не тому що..., а не зважаючи на... У нас з вами виходить якась суперечка. Ви не переконаєте мене, я не переконаю вас. Якщо людина так агресивно настроєна, певно, в неї було не дуже щасливе дитинство.
zav
Цитата(n@nka @ 12.11.2009 07:25) *
Я народжувала дітей не для того, аби почуватися щасливою.

О, це ви дуже в тему висловилися.
А чому ви народжували дійте, скажіть будь ласка?
Я щаслива тому, що вони в мене є.

А якби не було у вас дітей, то були би нещасна?
Шановний, а ви що зовсім нещасний, коли так нападаєте на інших і не вірите в сімейне щастя.

Гдє я такоє напісаль? Ткніть мені перед очі, прошу дуже.
Уявляєте - є люди, які щасливі, маючи дітей, не тому що..., а не зважаючи на...

І не зважаючи на що ж, дозвольте поцікавитися?..
У нас з вами виходить якась суперечка.

Не суперечка, а непорозуміння з вашого боку. Але я це швидко виправлю, не хвилюйтеся, ги.
Ви не переконаєте мене, я не переконаю вас. Якщо людина так агресивно настроєна, певно, в неї було не дуже щасливе дитинство.

Ви вже вдруге помиляєтеся в оцінці моєї особистості, що какбє свідчить.
bendera.UA
Цитата
Прожити без дітей, правильно?

то особистий вибір кожного...... а тому і відповідь на ньго суто суб"єктивна.
Злодюжка
Якщо житимите без дітей то мусульмани-араби захоплять світ без жодного пострілу.
Без дітей не живуть, а вимирають.
----
"Прожити без дітей, правильно!!!"

Так!
Шановні земляни!

Винищимо людство, як помилку природи, взявши цей лозунг на озброєння.
n@nka
Цитата(bendera.UA @ 12.11.2009 12:46) *
то особистий вибір кожного...... а тому і відповідь на ньго суто суб"єктивна.

У нас з вами прецікавий діалог. Якщо я помиляюся в оцінці вашої вельмишановної особистості, спростуйте мою думку. В чому ж, цікаво, я помиляюся щодо вас і як ви збираєтесь виправити мою оцінку. Це стає дедалі все цікавіше. Але мені здається ми так захопилися, що відійшли далеко від теми. Може поспілкуємося в іншій темі?
zav
Цитата(n@nka @ 12.11.2009 19:07) *
У нас з вами прецікавий діалог. Якщо я помиляюся в оцінці вашої вельмишановної особистості, спростуйте мою думку. В чому ж, цікаво, я помиляюся щодо вас і як ви збираєтесь виправити мою оцінку. Це стає дедалі все цікавіше. Але мені здається ми так захопилися, що відійшли далеко від теми. Може поспілкуємося в іншій темі?

Так ви на питання відповісте, чи як?
Які причини переконали вас народжувати дітей? Чи бути ви щасливі до народження дітей? І не зважаючи на що щасливі деякі люди, які мають дітей? Мені цікаво!
p.s. А про решту ми авжеж оговоримо, якщо ви спроможетеся почитати якусь іншу тему, бо досі робити висновки лише з цієї.
n@nka
Цитата(zav @ 12.11.2009 19:21) *
Так ви на питання відповісте, чи як?
Які причини переконали вас народжувати дітей? Чи бути ви щасливі до народження дітей? І не зважаючи на що щасливі деякі люди, які мають дітей? Мені цікаво!
p.s. А про решту ми авжеж оговоримо, якщо ви спроможетеся почитати якусь іншу тему, бо досі робити висновки лише з цієї.

В дитинстві я була дуже щаслива. Дітей я народила тому, що завжди хотіла мати велику родину, адже і я і мій чоловік - одинаки. Своїх дітей я обожнюю не зважаючи на всі труднощі - адже ніхто не стверджував, що виховувати дітей легко - це вам не городину вирощувати.
zav
Цитата(n@nka @ 15.11.2009 08:33) *
В дитинстві я була дуже щаслива. Дітей я народила тому, що завжди хотіла мати велику родину, адже і я і мій чоловік - одинаки.

Я не про дитинство питав, а про час після одруження й до народження дитини - ви були щасливі у шлюбі без дитини чи ні? І яку ролю відіграла в цьому дитина?
Sergiy_K
Цитата(ШАХІСТ @ 10.11.2009 23:25) *
так ви її оправдали,закрили тему,немає сенсу її розвивати! Я не правий,але всеодно я думатиму по своєму...

починай вже зараз, краще пізно ніж ніколи

Цитата(Злодюжка @ 12.11.2009 14:20) *
Якщо житимите без дітей то мусульмани-араби захоплять світ без жодного пострілу.

краще ми мусульман робитимемо бездітними, з пострілами, бугага
За межею
Якщо людина собі може дозволити таке дороге задоволення як дитина то чом би не покращити демографічну ситуацію. . .без дітей простіше але деякі шукають проблем на свою голову, а дитинка це забезпечить сповна. . .особливо небажана. . . .
zav
Цитата(За межею @ 13.12.2009 01:50) *
деякі шукають проблем на свою голову, а дитинка це забезпечить сповна

Розповсюджена хиба.
За межею
Цитата(zav @ 13.12.2009 02:02) *
Розповсюджена хиба.

якщо ти селянин і працюєш на власному городі, може і так, . . Але не якщо ти студент, орендуєш помешкання і любиш подорожувати, і ще реєстрації не маєш, а батькам сплавити дитину не вийде. . . .
ШАХІСТ
Народити дітей-наш обов'язок перед нашими батьками і для людства,адже нас також народили...
zav
Цитата(За межею @ 13.12.2009 02:40) *
якщо ти селянин і працюєш на власному городі, може і так, . . Але не якщо ти студент, орендуєш помешкання і любиш подорожувати, і ще реєстрації не маєш, а батькам сплавити дитину не вийде. . . .

Так я ж і кажу - дитина проблем не створює, проблеми створюють її батьки.

Цитата(ШАХІСТ @ 13.12.2009 09:51) *
Народити дітей-наш обов'язок перед нашими батьками і для людства,адже нас також народили...

Ваш обов'язок - померти! Адже ваші предки померли.
Вареник
Цитата(ШАХІСТ @ 13.12.2009 09:51) *

якщо народжувати ідіотів, то краще не виконувати цей обов"язок
Бажана
сім'я без дітей -це не сім'я. Та оскільки поява діток це певно що найважливіша відповідальність в нашому житті, звісно хочеться щоб їх народження було спланованим і бажаним для майбутніх батьків.
zav
Медіярував.
ШАХІСТу +10% за порушення п. 2.2., Варенику сувора догана без занесення.
bulbashka_aero
Цитата(ШАХІСТ @ 13.12.2009 10:51) *

а ми просили нас народжувати?
Manfred
Цитата(bulbashka_aero @ 14.12.2009 10:10) *
а ми просили нас народжувати?

Щодо цього є різні опінії rolleyes.gif

По темі: як на мене, діти дають пережити і відчути те, чого без них ніколи б не пережив і не відчув, мені шкода себе колишнього, що ще не знав і не відчував цього цілого світу. Порівняти ж протилежне можна хіба з дальтонізмом, от наче нормальні люди, але частини спектра не бачать і не розуміють, що означають ті слова, що описують відтінки тих барв. Хоча, звісно я за самовизначення людини, кожен може обирати свій життєвий шлях і має право на помилку.
Фантазія
Не бажають мати дітей лише повні егоїсти, які думають лише про свою сраку(вибачте на слові)
Sergiy_K
Американським жінкам-військовим, котрі завагітніли в Іраку, загрожує трибунал

Закрити їх на Гуантанамо, клятих зрадниць, терористських підстилок!
Фрагмент
Не розумію людей які свідомо прирікають себе на вимирання. Хто їм відключив інстинкт самозбереження?
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.