Sergiy_K
25.03.2009 20:03
Коли сім*я вже має неабиякий стаж, то виникає питання : як найкраще вбивати час т.зв. сімейного дозвілля і якими видами неактивності та віртуального спорту найкраще і найзручніше займатися всією сім*єю.
Як варіант, чоловік сидить утупившись у футбол по телику, а дружина бігає до холодильника по пиво. Або чоловік шпілить на компі в фіфу, а дружина в цей час протирає тряпочкою монітор, або багатоборство - дружина водночас лялякає по телефону, кормить молоком з пляшечки малу дитину, варить суп і читає теревені, а чоловік курить на балконі.
А ваша сім*я така ж спортивна та пасивна?
Брав участь у незабутній пасивній грі: "Застав маму вимкнути гівняний концерт по Інтеру/сміхоти (ака Петросян чи інша гидота)". 7 років стажу. Зараз закинув це діло у зв'язку із відсутністю тренажера
Sergiy_K
25.03.2009 20:44
Цитата(Гетьман @ 25.03.2009 20:37)

Брав участь у незабутній пасивній грі: "Застав маму вимкнути гівняний концерт по Інтеру/сміхоти (ака Петросян чи інша гидота)". 7 років стажу. Зараз закинув це діло у зв'язку із відсутністю тренажера
це силовий вид спорту "відбери пульт" чи більш інтелектуальна гра?
Цитата(Sergiy_K @ 25.03.2009 20:44)

це силовий вид спорту "відбери пульт" чи більш інтелектуальна гра?
Деколи силове багатоборство, бо коли відбирався пульт, то доводилося грати у сумо і виштовхувати протестуючу особу з-перед екрану телевізора чи компа.
Деколи більш інтелектуальна гра, коли влаштовувалися інші спокуси, а також гарна гра на удачу, з надією на дзвінок подружок по телефону.
yushchenko
25.03.2009 20:53
Цитата(Sergiy_K @ 25.03.2009 21:03)

А ваша сім*я така ж спортивна та пасивна?
Ну, по-перше. Сім*я - це союз двох людей, чоловіка та жінки. Дуже часто інтереси , хобі чоловіка та жінки не співпадають, є спільні моменти, коли час проводимо разом. А є й такі жінчині інтереси, які не цікаві мені. І навпаки є мої хобі, до яких моя жінка рівнодушна. Тобто, ну не подобається моїй жінці копирсатись в моторі автомобіля, а мені не подобається читати в інтернеті рецепти приготування салатів чи тортів тощо.
веснянка
25.03.2009 21:04
Найліпший пасивний вид спорту - можливий тоді, коли дитина спить:то лежання на дивані і перегляд кінофільму по новті.Таке буває тілько на вихідних, коли нема алярмової роботи, а надвір вийти не дає погана погода або дитячі кашлі-шмарклі.Телевізор, на щастя, не об"єкт боротьби - його майже ніхто не включає, хіба малий на мультфільм о пів на другу дня.Щодо згаданої вище моделі "чоловік дивиться футбол, а жінка носить пиво" - жахливий затоптаний стереотип, який таки самі сім"Ї і поширюють.Не займаємося таким видом пасивного,... блін, відпочинку,... навіть тяжко усвідомити, шо то відпочинок.Шодо "жінка варить їсти і паралельно читає теревені" - правда, поєдную, бо нікуди дітись, а цікаво все.Чоловік не курить...Ше один пасивний відпочинок - коли друзі приходять в гості.Садимо п"яті точки на диван ...і отак цей спорт продовжується доти, доки всі не розійдуться.Слава Богу, інших пасивних "відпочинків" не практикуємо.)))
З метою запобігання істерики та відхилень в центральній нервовій системі мого організму, забрав комп і перебрався в іншу кімнату. Дружина дивиться Кадєти і Ранєтки, а патом іщо Щасливі разом.
Моє серце такого не витримує
Цитата(Sergiy_K @ 25.03.2009 20:03)

Коли сім*я вже має неабиякий стаж, то виникає питання : як найкраще вбивати час т.зв. сімейного дозвілля
Бувають же у людей такі дурні питання (це я не про автора теми, а взагалі). У мене от інша проблема - де взяти на це дозвілля побільше часу, бо все заплановане регулярно не встигаємо.
P.S. Телебачення не дивимось, футбол ненавидимо
Цитата(bamik @ 25.03.2009 21:05)

З метою запобігання істерики та відхилень в центральній нервовій системі мого організму, забрав комп і перебрався в іншу кімнату. Дружина дивиться Кадєти і Ранєтки, а патом іщо Щасливі разом.
Моє серце такого не витримує

вона хоч повнолітня в тебе? оО ))
Sergiy_K
26.03.2009 01:05
Цитата(Саляма @ 26.03.2009 00:26)

вона хоч повнолітня в тебе? оО ))
я б неповнолітнім заборонив таку упячку дивитись
в педагогічних цілях
Пасивне пердіння на дивані належить до цих видів спорту?
Sergiy_K
26.03.2009 01:15
Цитата(Nomad @ 26.03.2009 01:07)

Пасивне пердіння на дивані належить до цих видів спорту?
втіхаря? ну да
скількох вже травонув?
Цитата(Sergiy_K @ 26.03.2009 01:15)

втіхаря? ну да
скількох вже травонув?
Та сусідку поверхом вище тіки- зворотна тяга просто аццька
Sergiy_K
26.03.2009 01:36
Цитата(Nomad @ 26.03.2009 01:19)

Та сусідку поверхом вище тіки- зворотна тяга просто аццька
схоже у вас спільність інтересів, вона заміжня?
реальна проблема пасивного спектру - соціальні мережі
діліться методами боротьби із залежнітю....
bendera.UA
13.04.2009 07:56
Цитата(bamik @ 25.03.2009 22:05)

З метою запобігання істерики та відхилень в центральній нервовій системі мого організму, забрав комп .............
Я лише заборонив реєструватись на теревенях))))
По темі - то все приблизно як в першому пості - валяюсь задравши ноги в той час як бідна дружина паше акі Попелюшка в казці....
періодично влаштовуються турніри з доміно, лотто або монополії разом з малими....
Малюсінька
13.04.2009 08:14
А мені здається, що варто все-таки проводити відпочинок, навіть пасивний, разом. Найкраще повалятися разом на диванчику дивлячись гарний фільм. Хатнє господарство? Малеча? Прибирання? Готування їжі? Та ніхто не просить йому допомагати, але хоча б посидіти біля дружини на кухні, розповісти що трапилося в нього за день, обговорити деякі питання. А навіть якщо і допомогти? Не впаде корона з голови якщо пропилесосить килим в кімнаті і помиє посуд. А я тим часом буду щось інше по господарству робити. Але я знаю, що це не реальні випадки
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.