Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Діти на повідках
Теревені - Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2
Ласочка:)
Як ставитеся до такого нововведеня? Водили б свою дитину на повідку?

Нажміть для перегляду прикріпленого файлу

yushchenko
Цитата(Ласочка:) @ 11.04.2009 01:24) *
Як ставитеся до такого нововведеня? Водили б свою дитину на повідку?

Маячня. Ще б на ланцюг біля хати прив*язували, щоб гавкали на перехожих.

Дитині треба давати максимум свободи, щоб сама вчилась оминати небезпеку, чи бути близько біля батьків в натовпі.
IA32
Цитата(yushchenko @ 11.04.2009 02:51) *
Маячня. Ще б на ланцюг біля хати прив*язували, щоб гавкали на перехожих.

Це попахує неонацизмом, чи не так, пане. laugh.gif
Цитата
Дитині треба давати максимум свободи, щоб сама вчилась оминати небезпеку, чи бути близько біля батьків в натовпі.

brovy.gif
Вибачте за флуд, панове, пан президент зрозуміє, про що я.
yushchenko
Цитата(IA32 @ 11.04.2009 02:20) *
Ні. Це просто знущання з дітей, пане.
Nana
Цитата(IA32 @ 11.04.2009 03:20) *

А не здається вам, що це просто якимсь жартом попахує? Колись дивилася приховану камеру, там прикол був саме у том, що жінка водила свого чоловіка на повідку і просила перехожих, щоб вони його потримали, бо їй до магазину тре побігти ggggg.gif
То звідки ті фоти? smile.gif
Nеmesis
Бгг, бачила кілька разів у реалі, сміялася laugh.gif
Але ніколи не кажи "ніколи", діти різні бувають wink.gif. Сподіваюсь, що не буде потреби (якщо взагалі діти будуть).
І я абсолютно не прихильник, а противник ідеї, що дитині треба давати максимум свободи. Звісно, межі дозволеного повинні поширюватися разом з віком, але максимум свободи - ні, в принципі ніколи.
Цитата(Nana @ 11.04.2009 12:35) *
А не здається вам, що це просто якимсь жартом попахує? Колись дивилася приховану камеру, там прикол був саме у том, що жінка водила свого чоловіка на повідку і просила перехожих, щоб вони його потримали, бо їй до магазину тре побігти ggggg.gif
То звідки ті фоти? smile.gif

Фотографії є ще. багато. з різними дітьмиsmile.gif Насправді, так, є таке. Діти маленькі, за руку постійно тягати важко, бігають швидко, в місті небезпечно. Бачимо навіть цілу серію рюкзачків-мавпочок з повідками.
bendera.UA
доволі зручна штука)))) особливо коли малі тільки ходити починають - аби підтримати і підстрахувати - а то я все за капюшона смикав......... ну і коли підросте, а дитина гіперактивна (як мій малий) - тобто шило в сраці спокійно стояти не дає, а ви в толпі чи біля дороги з ентенсивним рухом автотранспорту........ ех шкода, що свого часу в мене такої штукенції не було))))) скільки б нервових клітин в мене було б збереено і гуль в малого уникнено))))
Sensssorika
шо буде з самооцінкою тих дітей,коли вони підростуть? ппц
Nеmesis
Цитата(Sensssorika @ 11.04.2009 13:31) *
шо буде з самооцінкою тих дітей,коли вони підростуть? ппц

Думаю, що ніщо. Не хочеться вірити, що на цих фотках самі чемні та спокійні діти... Імовірно задовбали батьків. А діти з таким темпераментом не мають проблем з самооцінкою.
Крихітка
Їм би ще намордники почепити 1 ватою обмотати,щоб не забились.Дитина вчиться на помилках і від такого може взагалі її розуміння світу змінитись.Брєд кароче.Хай вже краще буде пара-тройка лишніх синяків ніж комплекси в майбутньому
Iron Man
Такі діти будуть боятися зробити лишній крок коли будуть одні.
zav
Мені подобається, як категорично проти поводків висловилися ті, хто дітей не має, і, почасти, навіть не планує в найближчому майбутньому.
Тому питання: якщо цей дебелий повідок замінити на легеньку нитку - використовуватимете чи теж категорично проти?
yushchenko
Цитата(bendera.UA @ 11.04.2009 12:47) *
. ех шкода, що свого часу в мене такої штукенції не було))))) скільки б нервових клітин в мене було б збереено і гуль в малого уникнено))))
Чомусь я з Вами незгідний, пане.
А що Вам заважало зробити таку штукенцію?
Технічно це досить просто - купляєте повідок для собак, причепляєте до якоїсь жилетки, і все. Ще можна дитину дома прив*язувати, щоб не сувала носа , куди не треба. Кляпа в рота, щоб не плакала чи кайдани, щоб не падала бігаючи туди-сюди.

Власне на гулях та синцях дитина вчиться обережніше себе поводити в цьому небезпечному Світі.
Sensssorika
Цитата(Nеmesis @ 11.04.2009 14:38) *
Думаю, що ніщо. Не хочеться вірити, що на цих фотках самі чемні та спокійні діти... Імовірно задовбали батьків. А діти з таким темпераментом не мають проблем з самооцінкою.

То ти просто дітей не любиш і не хочеш. Я завжди була дууууже спокійна,але так як жила в приватному будинку,то вибігти на вулицю і побігти кудись далі не було для мене проблемою. Отак мама до молодшого брата відвернеться- а мене вже нема. шукай вітра в полі. То шо мене- прив"язувати треба було?))
Діти на те й діти,щоб бути шибайголовами. Он сусідкам одноліткам навіть через дорогу не дозволяли переходити. закомплексованими повиростали.
yushchenko
Цитата(zav @ 11.04.2009 14:11) *
Мені подобається, як категорично проти поводків висловилися ті, хто дітей не має,
Особливо я не маю, дочка є, жінка на 5-ому місяці вагітності.
Sensssorika
Цитата(zav @ 11.04.2009 15:11) *
Тому питання: якщо цей дебелий повідок замінити на легеньку нитку - використовуватимете чи теж категорично проти?

Ні. повідок і нитку можна в ліжку з чоловіком використовувати,а не на дітях свою педагогічну "нєсостоятєльность" демонструвати.
Згадала як в 3 роки стояла за мамою в черзі, не впізнала її в новій куртці і пішла собі сама додому. Добре пам"ятаю обличчя мами коли вона прибігла додому і побачила менена лавочці під будинком. Нікому б такого стресу не побажала. Це один бік.

А інший. Коли мені було 5 років на дитячому майданчику побачила дитину в ходунках(чи як воно там називається)не повідок, а дві такі штуки причеплені до спини. дитину тримали за них щоб вона вчилася ходити і не падала. пам"ятаю, що була в шоці. Спитала у мами навіщо воно, а коли вона розповіла то відповіла "Мамо, але це ж так принизливо!"
yushchenko
Цитата(Ласочка:) @ 11.04.2009 14:44) *
Згадала як в 3 роки стояла за мамою в черзі, не впізнала її в новій куртці і пішла собі сама додому. Добре пам"ятаю обличчя мами коли вона прибігла додому і побачила менена лавочці під будинком. Нікому б такого стресу не побажала. Це один бік."
Напевно такі історії переживав кожний. Я також в свій час в Москві, в ГУМі загубився. Цей шок допоміг мені в майбутньому бути більш обережнішим.
milochka
Дурдом веселка , капец , світ деградує
Halka
Ви хотіла песика? Навіщо - заведіть собі дитину!!!!
Брєд повний.
IA32
Цитата(yushchenko @ 11.04.2009 04:52) *
Ні. Це просто знущання з дітей, пане.

То все Тягнибок придумав. laugh.gif
(Не ображайтеся, це я написав, щоб один користувач в якого є психологи, кількість яких постійно збільшується laugh.gif - поставив вам ще один плюс. І йому приємно , і вам)
А я ображусь. тем для флуду купа. Прошу туди
IA32
Цитата(Ласочка:) @ 11.04.2009 19:28) *
А я ображусь. тем для флуду купа. Прошу туди

Та я хотів написати по темі (дописати), та зв*язок всрався, вибачте. Тож вибачейте.
По темі: думаю - то ніхарашо, бо відгонить ідіотизмом. Хоча задля безпеки дітей (особливо неслух*яних і рухливих) на вулиці, може бути запобіжником. Та на вигляд все ж дикувате.
Вареник
враження двояке... з одного боку - то ж не собаки, щоб так прив"язувати, але з іншого - я коли з сестрою малою гуляв, коли вона мала була, брав полотенце (або шарф), обв"язував під руками і так ходили, бо за дві руки незручно поперед себе дитину таскати...
bendera.UA
Цитата(yushchenko @ 11.04.2009 15:13) *
Чомусь я з Вами незгідний, пане.
А що Вам заважало зробити таку штукенцію?
Технічно це досить просто - купляєте повідок для собак, причепляєте до якоїсь жилетки, і все. Ще можна дитину дома прив*язувати, щоб не сувала носа , куди не треба. Кляпа в рота, щоб не плакала чи кайдани, щоб не падала бігаючи туди-сюди.

Власне на гулях та синцях дитина вчиться обережніше себе поводити в цьому небезпечному Світі.

Ідея не запатентована була))))
А для дома. то я ве ось таким краще б користувався
zav
Цитата(yushchenko @ 11.04.2009 15:15) *
Особливо я не маю, дочка є, жінка на 5-ому місяці вагітності.

Так у тому й річ, що ви один і bendera.UA один. 1:1
Крім того, ви проти, але не так вже й рішуче, тому моє зауваження вас обходить, загалом. Хоча, я пам'ятаю, пан свідчив, що почасти треба дитині наказати так /надавши прискорення, принагідно/, щоби вона хутко виконала, і, мені здається, тут повідок може стати в нагоді, ги.
bendera.UA
Загалом - вожжики (для навчання дитини ходьбі) то штука дуже корисна і ніяк на психологію дитини вплинути не може)))) ще й спину батькам береже - не треба по 2-4 години в день рачкувати за дитиною. І коштує не дорого. ще 1 + )))

Ну а з приводу тримати 3-5-х річну да довгому повідку - то напевно дійсно перебор)))) такого не практикував. а вже й пізно)))
bendera.UA

От саме про такі штуки я казала, що принизливо. У дитини має формуватися принцип - Я сам. А як тут йому сформуватися, коли тебе смикають постійно і ставлять як батькам зручно?
Lady Erato
Мені здається, що це дуже навіть корисно, але зовсім на маленький період - якраз тоді, коли дитя вже доволі впевнено стоїть на ніжках і навіть бігає трішки і до всього його тягне. Поки дитинка не усвідомлює значення "поводка" - для батьків спокійніше, дитя під контролем, та й саме може рухатись на певній відстані від батьків. Звісно, від батьків дуже залежить, як вони ним користуватимуться. Якщо батьки мудрі - то вони не перетворять дитину у песика.
bendera.UA
Цитата(Ласочка:) @ 12.04.2009 14:50) *
bendera.UA
От саме про такі штуки я казала, що принизливо. У дитини має формуватися принцип - Я сам. А як тут йому сформуватися, коли тебе смикають постійно і ставлять як батькам зручно?

Ну тоді дуже б хтів побачити як ви будете спокійно сидіти на лавці коли ваше маля буде в болоті порпатись вчачись на власних шишках ходити))) чи під вечір спину натирати яка за день колом стане))) все пізнається на власному досвіді - і це також)
Крихітка
Цитата(zav @ 11.04.2009 14:11) *
Мені подобається, як категорично проти поводків висловилися ті, хто дітей не має, і, почасти, навіть не планує в найближчому майбутньому.

Звідки це ви,пане заве,взяли таку інформацію,може навіть якраз планую.Стереотипність........ех

Теж категорично проти) Хай навіть павутинка-все одно це не правильне поводження з дітьми. Проти ходуль не виступатиму,їх використовувала би (ну я про дитину свою майбутню,я хожу прекрасно) але не надто довго,і лише щоб помогти їй навчитись ходити,а не як страховку.Страховкою повинні батьки виступати.
електромайонез
категорчно проти - діти не тварини, щоб їх на повідку вигулювати. Це принизливо. Дивитись як пес тягне свого господаря і хрипить від того, що його свободу обмежили шматом линви - то одна річ, а спостерігати за тим, як дитина натягує повідок - то повне лайно. Батьки мають допомагати дитині робити перші кроки, виховувати її як особистість, а не полегшувати своє життя саджаючи дітей на повідок, бо їх так бачте легше контролювати!
Блискавиця
Мені здається, що повідок потрібний буває батькам саме для того, щоб не приділяти всю увагу дитині. Подивіться на фотки - батьки на дитину не дивляться.
Зазвичай, коли батьки гуляють з дитиною, то це вимагає постійної уваги за нею.
Teo
Цитата
Подивіться на фотки - батьки на дитину не дивляться.

гм, оце так дивина

Крихітка
Цитата(Teo @ 25.04.2009 13:19) *
гм, оце так дивина

взагалі-то так,дивина. Проголосився бути батьком чи мамою то хоч виконуй обов"язок,а не хочеш то треба було кондоми юзати.
zav
Цитата(Крихітка @ 25.04.2009 14:31) *
взагалі-то так,дивина. Проголосився бути батьком чи мамою то хоч виконуй обов"язок,а не хочеш то треба було кондоми юзати.

Так і в чому обов'язок-то?
Блискавиця
Я теж вважаю, що для дитини ті вожжики - це принизливо)...я виросла без вожжиків і повідків, і дуже цьому рада smile.gif
Петлюра
Цитата(Ласочка:) @ 11.04.2009 02:24) *

Окрім купи недрукованих слів важко щось сказати.Взагалі цке від злоби і ліні батьків яким ніяк виховувати дітей
Гуцул © 2007
Цитата(Ласочка:) @ 11.04.2009 02:24) *

Я свою собаку так вигулюю happy1.gif
Шkідниk
згадав одну серію Єралашу, колди пес вигулював дитину але там на дитину був вдягнений ше й намордник...
а тепер по темі. те що дитина буде на повідку це затупить у батьків відчуття небезпеки оскільки батьки до того привикнуть і і будуть думати що все завжди буде в порядку бо привикли що дитина нікуди не відходитиме
the_one_and_the_only
В Північній Кореї давно вже існую така практика і не тільки до дітей, а й до усього суспільства. Я підтримую.
Sensssorika
Хто б з вас сам у той повідок впрягся? dry.gif
zav
Цитата(Sensssorika @ 9.05.2009 14:02) *
Хто б з вас сам у той повідок впрягся? dry.gif

Доросла людина авжеж уже запряжено, й не лише в такий повідок, тому питання беззмістовне.
Sensssorika
Цитата(zav @ 9.05.2009 14:49) *
Доросла людина авжеж уже запряжено, й не лише в такий повідок, тому питання беззмістовне.

Зовсім ні. Де ти бачив людину в майже намордниках по вулиці? и сам в дитинстві теж був би не проти таку красату носити,так? blink.gif
zav
Цитата(Sensssorika @ 9.05.2009 19:49) *
Зовсім ні. Де ти бачив людину в майже намордниках по вулиці? и сам в дитинстві теж був би не проти таку красату носити,так? blink.gif

Це називається "вихована людина": вона не кидається на інших, не лається тощо.
А щодо в дитинстві, то в 2-3 роки пофєґ, яку красу носити.
Цитата(zav @ 10.05.2009 01:02) *
А щодо в дитинстві, то в 2-3 роки пофєґ, яку красу носити.

Фройда почитай... хоча б. Психіка тоді формується, будь яка подія впливає на все подальше життя. а ти - пофігу... капєц
zav
Цитата(Ласочка:) @ 10.05.2009 01:10) *
Фройда почитай... хоча б. Психіка тоді формується, будь яка подія впливає на все подальше життя. а ти - пофігу... капєц

Фройда варто читати хіба того, котрий ридав. Іренки Карпи тобто.
Повідок сам по собі не є подією, подією є смикання за повідок батьками.
Цитата(zav @ 10.05.2009 01:16) *
Фройда варто читати хіба того, котрий ридав. Іренки Карпи тобто.

Ммм. Певне пан багато прочитав його робіт, що так впевнено радить...

Ок, забули про Фрейда(це нам не авторітєт, канєшна))))але те що психіка в дитячому віці найбільш вразлива це загальновідомий факт.

Цитата(zav @ 10.05.2009 01:16) *
Повідок сам по собі не є подією, подією є смикання за повідок батьками.

інша справа. а я вже думала, що ми на різних полюсахsmile.gif Мінус компенсую наступного тижня.
zav
Цитата(Ласочка:) @ 10.05.2009 01:30) *
Ок, забули про Фрейда(це нам не авторітєт, канєшна))))але те що психіка в дитячому віці найбільш вразлива це загальновідомий факт.

Не бачу, чим наявність повідка як такого може вразити дитину.
Он можу на себе начепити й дати дружині - усе-одно завжди з нею поряд іду.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.