Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Тухне монітор під час гри
Теревені — Форум > Комп'ютери > Hardware
Damar
Так... почалось все з того , що в мене розплавився кулер на відеокарті відніс в ремонт замінили кулер, поставили блок живлення на 400 В сказали що там мамка не підгружається чи щось таке... smile.gif) тепер коли захожу в гру в мене через хвилини 2-3 манітор тухне на 2-3 секунди і потім знов нормально все на 1-2 хвилини дрова кричать про ерор.

Допоможіть ((( вже 3 місяці живу з цією штукою( nevdacha.gif
deepfish
то тільки проявляється в іграшках? у офісних задачах як себе поводить, при перегляді фільмів?
напиши модельку відео картки (бажано геть точно) материнки.
драйвера старі видали постав нові.
якщо є така можливість, спробуй рукою радіатор відеокартки чи вона не гаряча.
Damar
Цитата(No_name @ 14.04.2009 17:11) *
то тільки проявляється в іграшках? у офісних задачах як себе поводить, при перегляді фільмів?
напиши модельку відео картки (бажано геть точно) материнки.
драйвера старі видали постав нові.
якщо є така можливість, спробуй рукою радіатор відеокартки чи вона не гаряча.

так тільки в іграх але ось в Diablo 2, CS воно ніфіга не вибиває а в WoW,Lineage II. NFS MW вибиває мені чогось здається що то при переході в 3д режив якась фігня робиться

драйвера міняв не раз (

вродь то тут всі коніфіги подивітся(
deepfish
Швидше за все у тебе була пергріта відеокартка і при навантажені то дається в знаки, якщо є можливітьс спробуй іншу поставити.
А ту можна спробувати прожарити паяльним феном.
Кава з козявками...
Встроми додатковий кулер на внутрішню сторону корпуса.
Olex_M
Yak je mozhlyvist' vstanony progu Riva Tuner i poprobuj kuller na 70% oborotiv vstanovyty (Mona i bil'she)... Garchaty bude ads'ko ale vono neobhidno bo bez nyogo nijak...

Цитата
Die langsamsten Modelle der Radeon X1xxx-Serie, welche im 4. Quartal des Jahres 2005 veröffentlicht wurden, sind die Radeon X1300-Karten. Bei diesen Modellen wird ganz klar an allen Möglichen Ecken gespart, um ein möglichst kostengünstiges Produkt anbieten zu können. Daher bieten sich Radeon X1300-Modelle für die Anwender an, die hauptsächlich mit Ihrem System arbeiten und nur gelegentlich das eine oder andere 3D-Spiel genießen. Hierbei spielt auch die Qualität keine große Rolle und auch geringere Auflösungen stören den Anwender nicht.

ATI Radeon X1300 Logo

Leistungsmäßig liegen die Radeon X1300-Modelle unterhalb einer Radeon X700, so dass man keine besondere Leistung von diesen Modellen erwarten kann. Wer also in aktuellen 3D-Spielen eine hohe Auflösung und Qualität einstellen möchte, der sollte bei einer Radeon X1600 (Mainstream) oder sogar Radeon X1800 (High-End) zugreifen.

Nimzi kazhut' sho videokarta galima i duzhe povil'na, i sho igry mona graty ale iz mikroskopichnym vyrishennyam, i poganoyu jakistyu... Zgidnyj iz No Name minyaj jiji, bo z zym ty hiba-sho v kozyky graty budesh ta v Wordi prazhyuvaty...
Lactarius
міняй кулер.
Katod
Цитата(Olex_M @ 21.04.2009 12:43) *
Yak je mozhlyvist' vstanony progu Riva Tuner i poprobuj kuller na 70% oborotiv vstanovyty (Mona i bil'she)... Garchaty bude ads'ko ale vono neobhidno bo bez nyogo nijak...

Nimzi kazhut' sho videokarta galima i duzhe povil'na, i sho igry mona graty ale iz mikroskopichnym vyrishennyam, i poganoyu jakistyu... Zgidnyj iz No Name minyaj jiji, bo z zym ty hiba-sho v kozyky graty budesh ta v Wordi prazhyuvaty...

от і неправда в мене була х550, і я на ній воював, тільки джібзи з монітора летіли

а в відяхи напевне висохла термопаста, пилюка набилася в радіатор, і всі інші неприємності

атор теми - постав прожку, спідфан, і промоніторь температуру на відясі, якщо вона показує страшні штуки. десь в районі 70 градусів, а може навіть і 60. то однозначно міняй охолодження

я б радив, якщо є дома лишні радіатори, до 4 пеньків, чи хочаб до 3, то охолодження можна зробити самому

якщо цікавить як, то питай
Crazy Bobik
Цитата(Damar @ 14.04.2009 16:12) *
Так... почалось все з того , що в мене розплавився кулер на відеокарті відніс в ремонт замінили кулер, поставили блок живлення на 400 В сказали що там мамка не підгружається чи щось таке... smile.gif) тепер коли захожу в гру в мене через хвилини 2-3 манітор тухне на 2-3 секунди і потім знов нормально все на 1-2 хвилини дрова кричать про ерор.

Допоможіть ((( вже 3 місяці живу з цією штукою( nevdacha.gif

Також була така шняга,але якось все само обійшлось,навіть незнаю як)
СВІ†ЛОНОСНИЙ
Якщо монітор протух, значить пора його протерти ганчіркою.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.