Цитата(ВакуОлька @ 24.05.2009 14:16)

Зніміть рожеві окуляри...
Проводив чітке дослідження-спостереження за родичами (скажімо так, за народженням троюрідних братів-сестер), де по обставинах народження, звичках та стану здоров'я батьків, проблемах, власне під час вагітності (бо мама така тринділка - все розкаже, у кого які новини/проблеми, тож майже нічого не упустив, плюз сам на власні очі бачив), тому наразі підстав для розхитування впевненості у написаному собою не маю.
Цитата(ВакуОлька @ 24.05.2009 14:31)

Дурним ніхто вас не назвав.... Самокритичність і провокація - наше все...
Домовились, я лінивий (самокритика) та мізантроп (провокація) - з цього і виходитимемо
Цитата(веснянка @ 24.05.2009 14:33)

Та чогож не шарить - дуже навіть шарить.Проте розум не дає певності, що все в житті вийде заплановано,дружина даватиме...і по вухах також,прагматизм тут "нєумєстєн".То знаєте, правильно таки сподіватися на поблажливість жони шодо ваших категоричних я-захцянок під час вагітності, але де певність, що ви відчуєте радість батьківства,коли чекатимете місяць -півтори коли буде можна?
Дяка за критику, ґґ. А питання не у впевненості, а у високій імовірності. До прикладу, кажуть, що паління дає високу імовірність захворювання дитини - це не означає, що всі курці народжують інвалідів та всі некурці народжують "суперлюдей", це означає, що у перших частота проблем більша. І т. д. Мінімізувавши ризики за власним бажанням та обговоривши все відкрито з врахованими побажаннями обох сторін, думаю, всі будуть задоволені.
А щодо радості батьківства - думаю, почавши бути батьком із задоволеними потребами до цього, буде значно більше радості, аніж із незадоволеними.