Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Вагітні. Соромитесь чи гордитесь?
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3
веснянка
Цитата(Гетьман @ 24.05.2009 14:12) *
Неправильно зрозуміли. Цей момент обговорюватиметься до вагітності просто

Вдруге скажу, що невживання алкоголю/непаління/хороша генетика дружини/хороші умови проживання дають 99,9% відсутності проблем під час вагітності.

Ви вже склали опитувальний лист для потенційних матерів ваших нащадків?wink.gif
ВакуОлька
Цитата(веснянка @ 24.05.2009 13:18) *

ага і список аналізів, і карту проживання від народження..
Фабрегас
Цитата(веснянка @ 24.05.2009 14:18) *

першим пунктом буде стояти "даєш чи не даєш після того як завагітніла?"
Гетьман
Цитата(ВакуОлька @ 24.05.2009 14:16) *
Що обговорюватиметься буде чи не буде секс під час вагітності? І якщо скаже, що не буде, то піде геть?
Зніміть рожеві окуляри...

Так, піду! І ножа в спину встромлю, таґ
Цитата(веснянка @ 24.05.2009 14:18) *

Анкета на 1576 питань-відповідей, склав програму, вкінці видає бали. Виберу ту, яка набере найбільше

Останні відповіді не сприймайте, бо іронія (бо ну нах)
З. І. Шановні панни, навіщо ви з хлопчиком базікаєте? Він ж дурний і нічорта в житті не шарить wink.gif
Фабрегас
Цитата(Гетьман @ 24.05.2009 14:27) *

Так мона і без іронії))) Серйозна тема)) rolleyes.gif
ВакуОлька
З. І. Шановні панни, навіщо ви з хлопчиком базікаєте? Він ж дурний і нічорта в житті не шарить wink.gif

Дурним ніхто вас не назвав.... Самокритичність і провокація - наше все...
веснянка
Так, піду! І ножа в спину встромлю, таґ

Анкета на 1576 питань-відповідей, склав програму, вкінці видає бали. Виберу ту, яка набере найбільше

Та чогож не шарить - дуже навіть шарить.Проте розум не дає певності, що все в житті вийде заплановано,дружина даватиме...і по вухах також,прагматизм тут "нєумєстєн".То знаєте, правильно таки сподіватися на поблажливість жони шодо ваших категоричних я-захцянок під час вагітності, але де певність, що ви відчуєте радість батьківства,коли чекатимете місяць -півтори коли буде можна?
Гетьман
Цитата(ВакуОлька @ 24.05.2009 14:16) *
Зніміть рожеві окуляри...

Проводив чітке дослідження-спостереження за родичами (скажімо так, за народженням троюрідних братів-сестер), де по обставинах народження, звичках та стану здоров'я батьків, проблемах, власне під час вагітності (бо мама така тринділка - все розкаже, у кого які новини/проблеми, тож майже нічого не упустив, плюз сам на власні очі бачив), тому наразі підстав для розхитування впевненості у написаному собою не маю.
Цитата(ВакуОлька @ 24.05.2009 14:31) *
Дурним ніхто вас не назвав.... Самокритичність і провокація - наше все...

Домовились, я лінивий (самокритика) та мізантроп (провокація) - з цього і виходитимемо
Цитата(веснянка @ 24.05.2009 14:33) *
Та чогож не шарить - дуже навіть шарить.Проте розум не дає певності, що все в житті вийде заплановано,дружина даватиме...і по вухах також,прагматизм тут "нєумєстєн".То знаєте, правильно таки сподіватися на поблажливість жони шодо ваших категоричних я-захцянок під час вагітності, але де певність, що ви відчуєте радість батьківства,коли чекатимете місяць -півтори коли буде можна?

Дяка за критику, ґґ. А питання не у впевненості, а у високій імовірності. До прикладу, кажуть, що паління дає високу імовірність захворювання дитини - це не означає, що всі курці народжують інвалідів та всі некурці народжують "суперлюдей", це означає, що у перших частота проблем більша. І т. д. Мінімізувавши ризики за власним бажанням та обговоривши все відкрито з врахованими побажаннями обох сторін, думаю, всі будуть задоволені.
А щодо радості батьківства - думаю, почавши бути батьком із задоволеними потребами до цього, буде значно більше радості, аніж із незадоволеними.
веснянка
Цитата(Гетьман @ 24.05.2009 14:43) *
Проводив чітке дослідження-спостереження за родичами (скажімо так, за народженням троюрідних братів-сестер), де по обставинах народження, звичках та стану здоров'я батьків, проблемах, власне під час вагітності (бо мама така тринділка - все розкаже, у кого які новини/проблеми, тож майже нічого не упустив, плюз сам на власні очі бачив), тому наразі підстав для розхитування впевненості у написаному собою не маю.

Домовились, я лінивий (самокритика) та мізантроп (провокація) - з цього і виходитимемо

Дяка за критику, ґґ. А питання не у впевненості, а у високій імовірності. До прикладу, кажуть, що паління дає високу імовірність захворювання дитини - це не означає, що всі курці народжують інвалідів та всі некурці народжують "суперлюдей", це означає, що у перших частота проблем більша. І т. д. Мінімізувавши ризики за власним бажанням та обговоривши все відкрито з врахованими побажаннями обох сторін, думаю, всі будуть задоволені.
А щодо радості батьківства - думаю, почавши бути батьком із задоволеними потребами до цього, буде значно більше радості, аніж із незадоволеними.

Сподіваюся, ви знайдете здорову, генетично добре скомплектовану дівчину без шкідливих звичок,яка розділить вашу впевненість у завтрашньому дніwink.gif і у власному собі.
=MAVKA=
Вчора потрапила на зустріч випускників нашого потоку в універі. Святкували 3 роки закінчення. Одна однокурсниця мала пречудовий вигляд, була з животиком. От є щось в тому станові таке, що відрізняє від інших. Її очі світилися, в універі вона була сірою непомітною мишкою, вчора це була надзвичайно симпатична жінка, мала такий шарм, він нї відходили флюїди. В усіх розмовах вона вживала "ми", і це надавало їй задоринки в розповідях.
Вчора прийшла додому під таким позитивним враженням від тієї вагітної дівчинки, що самій захоілося такого ж стану))))
Sergiy_K
Цитата(Гетьман @ 24.05.2009 14:12) *
Вдруге скажу, що невживання алкоголю/непаління/хороша генетика дружини/хороші умови проживання дають 99,9% відсутності проблем під час вагітності.

а скільки % на що припадає?
Гетьман
Цитата(Sergiy_K @ 24.05.2009 22:01) *
а скільки % на що припадає?

Пан, думаю, знає, що якщо маємо незалежність та повний простір подій (а він тут складається з настання події через те-то, те-то і ненастання її) і спричиняють цю подію з імовірністю p1,...,pn, то імовірність ненастання події рівна 1-(1-p1)*(1-p2)*...*(1-pn). За умови відсутності кожної з них. Відповідно, маємо, що (1-p1)*(1-p2)*(1-p3)*(1-p4)=0,001. Звідси можемо зробити висновок, що існує i таке, що pi>1-sqrt(sqrt(0,001))~~82,2%. Але це було б за умови протікання вагітності у всіх випадках без нагляду лікарів (хоча, це по суті, є проблемою). Зважаючи на посилений нагляд за вищезгаданими категоріями, робимо висновок, що висновок можемо робити лише щодо вживаючих алкоголь/курящих/і т.д., а для оцінки іншого у нас немає достатніх засобів, втім оцінка була списана з повітря мною, якщо пан ще цього не зрозумів, гиги
Nomad
Вагітні такі прикольні, як панди.

Позитифні, гг

Вареник
ем... а чому в темі про те чи соромитеся ви бути вагітними так мало дописів жінок, ше менше дописів жінок, котрі були вагітними, а всі інші дописи мужигів?
Nomad
Цитата(Вареник @ 24.05.2009 22:38) *
ем... а чому в темі про те чи соромитеся ви бути вагітними так мало дописів жінок, ше менше дописів жінок, котрі були вагітними, а всі інші дописи мужигів?

Фрейд тихо обнімається і плаче разом із Юнгом

carry
Цитата(Nomad @ 24.05.2009 21:36) *
Вагітні такі прикольні, як панди.

Позитифні, гг

ага не скажіть..вони бєшені і істеричні ... правда то мило дуже)))...
zav
Цитата(Вареник @ 24.05.2009 22:38) *

Цитата(Nomad @ 24.05.2009 22:39) *
Фрейд тихо обнімається і плаче разом із Юнгом

Це, мабуть, тому, що тфарец теми завів мову про приваблисіть...
Nomad
Цитата(Carrion @ 24.05.2009 22:47) *
ага не скажіть..вони бєшені і істеричні ... правда то мило дуже)))...

Комбінезони в них моднячі)))

carry
Цитата(Nomad @ 24.05.2009 21:53) *

нє..комбінезони оті джинсові ніколи б собі не купила..для вагітних стілько файних речей....
моя сестра вічно ревіла "по-поводу" і "бєз"....ааа..то було жостко...
Nomad
Цитата(Carrion @ 24.05.2009 22:56) *
нє..комбінезони оті джинсові ніколи б собі не купила..для вагітних стілько файних речей....

Сексу мало- того і ревуть

carry
Цитата(Nomad @ 24.05.2009 22:00) *
Сексу мало- того і ревуть

погоджусь..сексу мало-і поправляєшся..шо страшніше?
Вареник
Цитата(Carrion @ 24.05.2009 23:01) *
погоджусь..сексу мало-і поправляєшся..шо страшніше?

для кого?
веснянка
Цитата(Вареник @ 24.05.2009 23:02) *
для кого?

для дитини -однозначно
Sergiy_K
Цитата(Гетьман @ 24.05.2009 22:13) *
Пан, думаю, знає, що якщо маємо незалежність та повний простір подій (а він тут складається з настання події через те-то, те-то і ненастання її) і спричиняють цю подію з імовірністю p1,...,pn, то імовірність ненастання події рівна 1-(1-p1)*(1-p2)*...*(1-pn). За умови відсутності кожної з них. Відповідно, маємо, що (1-p1)*(1-p2)*(1-p3)*(1-p4)=0,001. Звідси можемо зробити висновок, що існує i таке, що pi>1-sqrt(sqrt(0,001))~~82,2%. Але це було б за умови протікання вагітності у всіх випадках без нагляду лікарів (хоча, це по суті, є проблемою). Зважаючи на посилений нагляд за вищезгаданими категоріями, робимо висновок, що висновок можемо робити лише щодо вживаючих алкоголь/курящих/і т.д., а для оцінки іншого у нас немає достатніх засобів, втім оцінка була списана з повітря мною, якщо пан ще цього не зрозумів, гиги

що ж ти так, я вже був написав на зошиті КУРС ВАГІТНИСТИКИ, і почав конспектувати sad.gif
Nomad
Цитата(веснянка @ 24.05.2009 23:08) *
для дитини -однозначно

півроку без секасу(а деякі і всі 9 місяців) - і люба кліторальна істота почне гризти стєкловату

веснянка
Цитата(Nomad @ 24.05.2009 23:10) *
півроку без секасу(а деякі і всі 9 місяців) - і люба кліторальна істота почне гризти стєкловату

тут чутно крик не кліторальної істоти, а навпаки - істоти з міхаличем
Вареник
Цитата(Nomad @ 24.05.2009 23:10) *

главноє шоб вна потім не відгризла міхалича
Nomad
Цитата(веснянка @ 24.05.2009 23:16) *
тут чутно крик не кліторальної істоти, а навпаки - істоти з міхаличем

Судячи з емоційної реакції істоти яка вже родила іншу істоту діло може і не в секасі конкретно для цієї істоти, але шось там таке є.

Чи не так?

Цитата(Вареник @ 24.05.2009 23:16) *
главноє шоб вна потім не відгризла міхалича

Ха, до речі імовірність орального кексу під час вагітності зростає.

Пруфлінка нема, але це я вам точно кажу!!111

Дарця_Борхес
Цитата(Фабрегас @ 23.05.2009 12:01) *
Чікаво почути думку жінок і чловіків, про що ви думаєте коли диветесь на вагітну?

Чесно кажучи, мені стає недобре.....Я відразу розумію, що її скоро народжувати, а оскільки я страх як боюсь самого процесу пологів, мені стає ше гірше. Звісно, вагітні жінки дуже красиві, та в пологовому будинку, коли я в черзі до лікаря, намагаюсь дивитись в підлогу))
carry
Цитата(Nomad @ 24.05.2009 22:19) *
Судячи з емоційної реакції істоти яка вже родила іншу істоту діло може і не в секасі конкретно для цієї істоти, але шось там таке є.

Ха, до речі імовірність орального кексу під час вагітності зростає.

блін..зате не в жіночу користь..хоча...то всьо залежить від протікання вагітності..якшо все гуд, то можна і до 9 місяця майже..
reyneke
Цитата(Carrion @ 24.05.2009 23:23) *
блін..зате не в жіночу користь..хоча...то всьо залежить від протікання вагітності..якшо все гуд, то можна і до 9 місяця майже..

так на 9му, як раз, не тільки можна, а й нужно. Назначається деякими лікарями як спосіб стимулювання пологів. cool1.gif
Nomad
Цитата(reyneke @ 24.05.2009 23:37) *
так на 9му, як раз, не тільки можна, а й нужно. Назначається деякими лікарями як спосіб стимулювання пологів. cool1.gif

А то нічо шо мужикові то не сподобаєцця шо його Міхалича використовують "як спосіб стимулювання пологів"?

Паличкою б собі там потикали і всьо.

carry
можна шампанського бахнути..так тоже стимулють
веснянка
Цитата(Nomad @ 24.05.2009 23:40) *
А то нічо шо мужикові то не сподобаєцця шо його Міхалича використовують "як спосіб стимулювання пологів"?

А ти як в носі колупаєшся, то використовуєш викрутку?wink.gif
Nomad
Цитата(веснянка @ 24.05.2009 23:44) *
А ти як в носі колупаєшся, то використовуєш викрутку? wink.gif

Ні я не заставляю інших доставати звідки козявки
веснянка
Цитата(Nomad @ 24.05.2009 23:45) *
Ні я не заставляю інших доставати звідки козявки

Це якшо думати, шо ти в носі колупаєшся не заради того шоб дихати,а заради власного задоволення тим процесом
Nomad
Цитата(веснянка @ 24.05.2009 23:46) *
Це якшо думати, шо ти в носі колупаєшся не заради того шоб дихати,а заради власного задоволення тим процесом

Думайте як хочете, і тикайте краще паличкою, гг

reyneke
Цитата(Nomad @ 24.05.2009 23:40) *

Та хто його питатиме? laugh.gif

Цитата(Nomad @ 24.05.2009 23:49) *
Думайте як хочете, і тикайте краще паличкою, гг

Діло в тому, що стимуляція відбувається не через механічне втручання, а через склад сперми. pardon.gif
Nomad
Цитата(reyneke @ 25.05.2009 00:02) *
Діло в тому, що стимуляція відбувається не через механічне втручання, а через склад сперми. pardon.gif

мльо, це тіпа ше і стріляти прийдецця? отут я і в шоці, йомайо

Фабрегас
Цитата(reyneke @ 24.05.2009 23:37) *

Це типу як... от стимуюють вони вночі на ліжку пологи, і тут бах... пологи)) зразу дзвінок в швидку і везуть в лікарню? ))
ВакуОлька
Цитата(Nomad @ 24.05.2009 21:53) *

Ой.. То вже не модно комбінезони.... зараз гарний одяг і цікавий є для вагітних... Згадалось, як в універі на філфаці почалась "епідемія вагітності" десь на третьому курсі... І купа жінок ходили в тих комбінезонах.. Як Карлсони... Ото було..

Цитата(Carrion @ 24.05.2009 21:56) *

Моя сестра теж давала нам жизні.. То їй вишень серед зими найди.. То полуниць вона хоче, то ше якоїсь біди... То кефір їй не такий.... І головне, найдеш їй те, що хоче. а вона надгризе і каже: Все.. більш не хочу...

Цитата(Фабрегас @ 25.05.2009 07:21) *
Це типу як... от стимуюють вони вночі на ліжку пологи, і тут бах... пологи)) зразу дзвінок в швидку і везуть в лікарню? ))

Моїй сестрі лікар всі три рази казав: Дитинка готова з"явитись... Вибирайте день і займайтесь сексом... А зранку до мене... так і було..smile.gif
Фабрегас
Цитата(ВакуОлька @ 25.05.2009 10:28) *
Моїй сестрі лікар всі три рази казав: Дитинка готова з"явитись... Вибирайте день і займайтесь сексом... А зранку до мене... так і було..smile.gif

Прикольно) буду знати на майбутнє)))
reyneke
Цитата(Фабрегас @ 25.05.2009 08:21) *

Та ну йоли-пали, пологи ж не за годину відбуваються.rolleyes.gif Коли відчутні перейми почнуться, то вже значить достимулювалися. biggrin.gif А там ще годин 5, як мінімум, пройде, поки народить.)

Dana
Зовнішній вигляд: Розтяжки можуть бути на грудях, бедрах , животі, ногах, збільшення грудей і втрата ними форми, суттєва прибавка у вазі, отікання, випадіння волосся і крихкість зубів, від токзискозу, що викликає нудоту і рвоту теж вигляд буде не сяючий. Не в кожної можуть проявлятись всі ці речі, але щось хочаб одне буде стовідсотково.
І взагалі міф про те, що вагітність омолоджує жінку досить поширений, але це далеко не так, насправді організм зношується. Отака ціна за нове життя. smile.gif
Фабрегас
Цитата(Dana @ 25.05.2009 15:22) *
Зовнішній вигляд: Розтяжки можуть бути на грудях, бедрах , животі, ногах, збільшення грудей і втрата ними форми, суттєва прибавка у вазі, отікання, випадіння волосся і крихкість зубів, від токзискозу, що викликає нудоту і рвоту теж вигляд буде не сяючий. Не в кожної можуть проявлятись всі ці речі, але щось хочаб одне буде стовідсотково.
І взагалі міф про те, що вагітність омолоджує жінку досить поширений, але це далеко не так, насправді організм зношується. Отака ціна за нове життя. smile.gif

І жінки наважуються на все це щоб виносити дитину)) браво! prapor3.gif
reyneke
Цитата(Dana @ 25.05.2009 15:22) *

Просто варто слідкувати за здоров"ям до вагітності, і правильно харчуватися під час неї, та годування груддю, і ніякого зношення організму не відбудеться. Бо це цілком природний процес.
Dana
Цитата(reyneke @ 25.05.2009 18:23) *
Просто варто слідкувати за здоров"ям до вагітності, і правильно харчуватися під час неї, та годування груддю, і ніякого зношення організму не відбудеться. Бо це цілком природний процес.

Ну від токсикозу ви цим не спасетесь, та й розтяжки, то генетична особливість шкіри. А якщо двійня чи трійня, уявіть, яке навантаження на організм жінки, на її хребет, на нирки , та на все, виносити таку вагу, і стільки рідини перекачати, стільки ресурсу виробити. Принаймні те, що не молодіють жінки то це точно smile.gif
zav
Цитата(Dana @ 25.05.2009 19:31) *
А якщо двійня чи трійня, уявіть, яке навантаження на організм жінки, на її хребет, на нирки , та на все, виносити таку вагу, і стільки рідини перекачати, стільки ресурсу виробити. Принаймні те, що не молодіють жінки то це точно smile.gif

Мав честь бачити дружину пана ivansteff'а до /на світлі/ та рік по пологах - виглядає пречудово!
----
Цитата(Dana @ 25.05.2009 14:22) *

А цікаво, якщо жінка до 30-и ніразу не буде вагітною, наскільки молодо вона виглядатиме? Вагітність в дітородному віці є необхідною для здоров'я самої ж жінки. І неправда, що не омолоджує, бо бачу це кожен день, репортаж так сказать, з місця подій. Ги-ги.
Dana
Цитата(zav @ 25.05.2009 18:41) *
Мав честь бачити дружину пана ivansteff'а до /на світлі/ та рік по пологах - виглядає пречудово!

Чудово, але мить на світлині нічого не каже, та й рік після пологів достатньо часу щоб відійти, . І досить делікатна і болісна тема як розтяжки на тілі у жінок, наврядчи б ви їх змоглиб побачити якби вони були, а якщо їх не має то тоді прекрасно.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.