Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Подружня зрада: знати чи ні?
Теревені - Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2
reyneke
Якщо так станеться, ви б вважали за краще знати про зраду, чи хай цей факт буде ретельно від вас приховано?
Sensssorika
Ретельно прихований. на фіга мені ті стреси. краще бути щасливою ідіоткою)
Фабрегас
я б волів знати і від того би вже відштовхувався але напевно було би все закінчено...
але думаю в мене так ніколи не станеться
karoOka
я б воліла знати правду, якою б вона не була
Sensssorika
організуйте клуб мазохістів wink.gif

чи змінитьс щось від того,що взнаєте,якшо ви цю людину КОХАЄТЕ? часто певна обізнаність- зайва))
-=VJ=-
Цитата(reyneke @ 9.06.2009 14:33) *
Якщо так станеться, ви б вважали за краще знати про зраду, чи хай цей факт буде ретельно від вас приховано?

Звісно знати.

Цитата(Sensssorika @ 9.06.2009 16:12) *
чи змінитьс щось від того,що взнаєте,якшо ви цю людину КОХАЄТЕ? часто певна обізнаність- зайва))

По-перше - кохання така річ, якою можна керувати.
По-друге - у випадку зради мова йде не про кохання, а про довіру.
Хай це дуже грубе порівняння, але якщо Ваш годинник зламається і почне брехати про час - Ви навряд чи будете його носити, навіть якщо дуже любите і це подарунок мами на закінчення школи.
Стосунки з іншою людиною - багатогранні. І в спільному житті дуже часто коханням доводиться жертвувати заради інших, більш прагматичних сторін. Тим паче, що покохати можна ще раз, а от кожен день ходити з відчуттям, що тобі можуть всадити ножа в спину - оце точно мазохізм. Бо все таємне рано чи пізно спливає нагору - хочете Ви його помічати, чи ні.
Sensssorika
Цитата(-=VJ=- @ 9.06.2009 16:20) *
По-перше - кохання така річ, якою можна керувати.
По-друге - у випадку зради мова йде не про кохання, а про довіру.
Хай це дуже грубе порівняння, але якщо Ваш годинник зламається і почне брехати про час - Ви навряд чи будете його носити, навіть якщо дуже любите і це подарунок мами на закінчення школи.
Стосунки з іншою людиною - багатогранні. І в спільному житті дуже часто коханням доводиться жертвувати заради інших, більш прагматичних сторін. Тим паче, що покохати можна ще раз, а от кожен день ходити з відчуттям, що тобі можуть всадити ножа в спину - оце точно мазохізм. Бо все таємне рано чи пізно спливає нагору - хочете Ви його помічати, чи ні.

Я така штука як підозра. Часто навіть безпідставна. так от якшо ваш годинник почне тікати не так як вам здається він мав би тікати- ви його викинете?

-Любий, ти мені зраджуєш?
-Ні,кохана! Як ти могла таке подумати!
-Так півсела говорить шо ти до доярки Валі чіплявся!
-Тюуу... та кого ти слухаєш, то вони нас з тобою посварити хочуть,сама ж Валька й патякає.

Чи варто довіряти тому,що хтось каже про твою кохану людину? Чи став би ти зізнаватися дружині,якби зрадив? розгядаємо суто умовно)
ВакуОлька
Є люди, які кажуть "очі не бачать - серце не болить". Я б хотіла знати... Якщо кохана половинка зрадила, значить є на це причина.. І не без того, що ця причина в мені чи моїй поведінці...
А вже коли знаєш, тоді вже приймаєш рішення...

Цитата(Sensssorika @ 9.06.2009 16:27) *
Чи варто довіряти тому,що хтось каже про твою кохану людину? Чи став би ти зізнаватися дружині,якби зрадив? розгядаємо суто умовно)

А ми хіба говоримо зараз про підозру чи про плітки?
Sensssorika
Цитата(ВакуОлька @ 9.06.2009 16:34) *
А ми хіба говоримо зараз про підозру чи про плітки?

Малося на увазі приклад,якшо тобі наприклад одна подруга і ..ну там сусідка каже що чоловік тобі зраджує. Чи побіжиш ти до чоловіка питатись чи правда це? чи почнеш за ним слідкувати щоб знати ПРАВДУ?
Повітруля
Як на мене, то краще вже знати. Принаймні тому, що у зраді найчастіше винні двоє,- і той хто зрадив, і той кого зрадили. А коли володієш інформацією можна спробувати зрозуміти причину і тоді вже діяти. Ситуації бувають різні, а зраду можна пробачити, важко, неприємно, але можливо.
ВакуОлька
Цитата(Sensssorika @ 9.06.2009 16:39) *
Малося на увазі приклад,якшо тобі наприклад одна подруга і ..ну там сусідка каже що чоловік тобі зраджує. Чи побіжиш ти до чоловіка питатись чи правда це? чи почнеш за ним слідкувати щоб знати ПРАВДУ?

Диму без вогню не буває.. Не дурний це сказав... так, я запитаю... Бо хочу знати ситуацію, а не хочу думати, що мене сприймають як наївну дурепу..
Богуслав
звичайно тре знати, а головне знати з ким вона тойво, шоб не вбивати всіх її знайомих.
Halka
Зрада - то не добре. Якщо хтось когось зраджує, значить когось стосунки не влаштовують, і краще зразу про це сказати, ніж дурити себе що мені і тут добре і там не зле....
zav
Знання краще за підозри, хоча пофіґізьмъ теж має право на життя.
Dana
Цитата(Фабрегас @ 9.06.2009 14:58) *
але думаю в мене так ніколи не станеться

Всі ми сподіваємось на краще , часто ідеалізуєм, і хоча цю істину чули тисячі разів, але "ніколи не кажи ніколи", та й взагалі життя дуже неоднозначна штука, відчуття і почуття людини неможливо тримати під повним контролем, ми живемо і змінюємось, іноді зміни відбуваються з нами і ми нічого не можемо з цим зробити, щось помирає, щось народжується і те про що ти мріяв вчора, може стати байдужим або немилим тобі завтра або сьогодні.
Sensssorika
та! Я терпіти не можу солодке. ну не люблю. таке вже воно гидотне на смак..фууу. Інша річ- м"ясо..ммм..смакота. Але іноді я можу з"їсти цукерку. Чи дві. Або навіть шматочок торта. дууже рідко,та все ж буває.Але м"ясо в цьому не винне.Я завжди любитиму м"ясо.

якшо людина зраджує- на це не обов"язково мають бути причини.

Цитата(ВакуОлька @ 9.06.2009 16:53) *
Бо хочу знати ситуацію, а не хочу думати, що мене сприймають як наївну дурепу..

дурість яка. ну скаже тобі чоловік що це все наклеп. ти одразу повіриш,і перестанеш перейматися? Чи не повіриш? а на фіга тоді питатися,якшо сумніви будуть? і якшо вже чоловікові не довіряєш так шо для тебе має значення думка інших СТОРОННІХ людей...хм.
Гетьман
Знати, опісля 3 місяці відсутності сексу, згодом дружина робить повний аналіз крові, якщо венера - розлучення, інакше байдуже.
zav
Цитата(Sensssorika @ 9.06.2009 18:46) *
якшо людина зраджує- на це не обов"язково мають бути причини.

Цікаво, що ще людина робить безпричинно, гигиги.
bamik
Задушив би smile.gif
FeMINIsto4ka
щасливий той, хто не має докорів сумління ...

тому - очі не бачать... серце не болить - це коли докорів сумління таки нема (всякі покидьки/ситуації бувають) smile.gif

та коли сумління дістає, себто людина нещаслива і звісно розуміє, шо таким чином не може зробити когось щасливим, то варто зізнатись... і тут два варіанти: альбо люди боряться за своє кохання та змогу зробити один одного щасливим, альбо провалюються в глибоку яму... бо не зуміли збудувати файного фундаменту своїх стосунків smile.gif
-=VJ=-
Цитата(Sensssorika @ 9.06.2009 16:39) *
Малося на увазі приклад,якшо тобі наприклад одна подруга і

А я думав, що автор топіку - reyneke. І саме reyneke знає, що малось на увазі. Якщо щось інше - хай виправляє. А поки що було чітке питання і чітка відповідь. А якщо жінок потягнуло на плітки - то треба робити новий топік "Підозри на подружню зраду".
Sensssorika
Цитата(zav @ 9.06.2009 20:18) *

Якби я хотіла зрадити,то зробила б це виключно через власне МИТТЄВЕ бажання,а не тому шо хтось там шось там десь не так чи навпаки так.
†Fallen Angel†
Цитата(Sensssorika @ 9.06.2009 22:32) *
Якби я хотіла зрадити,то зробила б це виключно через власне МИТТЄВЕ бажання,а не тому шо хтось там шось там десь не так чи навпаки так.

Якщо ти когось кохаєш то такого МИТТЄВОГО бажання не буде, інакше це вже не кохання.
Фабрегас
Цитата(Dana @ 9.06.2009 18:33) *
Всі ми сподіваємось на краще , часто ідеалізуєм, і хоча цю істину чули тисячі разів, але "ніколи не кажи ніколи", та й взагалі життя дуже неоднозначна штука, відчуття і почуття людини неможливо тримати під повним контролем, ми живемо і змінюємось, іноді зміни відбуваються з нами і ми нічого не можемо з цим зробити, щось помирає, щось народжується і те про що ти мріяв вчора, може стати байдужим або немилим тобі завтра або сьогодні.

Ну просто я вже трохи знаю свою половинку і думаю що в мене на 99.9999999999999999999999% так не станеться)
reyneke
Цитата(†Fallen Angel† @ 9.06.2009 22:40) *
Якщо ти когось кохаєш то такого МИТТЄВОГО бажання не буде, інакше це вже не кохання.

А чому, власне, в темі, чи не через людину звучить слово "кохання"?

Про миттєвість теж хочеться зауважити... Цілком успішно можна приховувати існування коханки(нця) протягом досить довгого часу, скажімо, рік і далі.
†Fallen Angel†
Цитата(reyneke @ 9.06.2009 22:06) *

Про миттєвість теж хочеться зауважити... Цілком успішно можна приховувати існування коханки(нця) протягом досить довгого часу, скажімо, рік і далі.

Перевірено мною: будь-яка таємниця рано чи пізно випливає, і зрада не виключення
Рибка
Перш, ніж зрадити, людина повинна добре подумати: можливо не треба ризикувати коханою людиною або сім*єю.Вже, коли тааке салося- надаю перевагу гіркій правді,ніж солодкій брехні.
zav
Цитата(Sensssorika @ 9.06.2009 22:32) *

Що ж то за бажання, якщо ніхто й ніде, ще й ніяк? Дитячі хвантазії?..

А якщо вона нікого не кохає? Хіба творець теми зазначав умовою кохання?
ВакуОлька
Цитата(Sensssorika @ 9.06.2009 18:46) *
ну скаже тобі чоловік що це все наклеп. ти одразу повіриш,і перестанеш перейматися? Чи не повіриш? а на фіга тоді питатися,якшо сумніви будуть? і якшо вже чоловікові не довіряєш так шо для тебе має значення думка інших СТОРОННІХ людей...хм.

Сенсоріко, повірити чи не повірити його відповіді буде вирішуватися тоді, коли він би мені відповів... Розмова ж не по телефону відбувалась би... І навіть дуже добрий актор не зуміє себе опанувати миттєво, коли запитання таке прозвучить... Щодо думки сторонніх людей.... Якщо хтось там мені сказав, що бачив десь там, наприклад, в кафе мого чоловіка з кимсь... І пробує підірвати мою довіру до нього... Та людина піде туди. куди я її пошлю, але чоловіка я запитаю.. При чому, прямим текстом... Якщо щось схоже сама побачу. повір, не повстидаюсь підійти і привітатись... Але це все гіпотетично.. Не хотіла б бути в такій ситуації..

Цитата(bamik @ 9.06.2009 20:32) *
Задушив би і пішов до в’язниці! Як неяк клятку давала перед вівтарем!

Анекдот колись такий був:
-Що зробиш, коли застанеш жінку з коханцем?
-Вб"ю..
- Кого? Коханця?
-Ні, жінку, замахаюсь коханців вбивати...
Dana
Цитата(zav @ 9.06.2009 19:18) *

Сміється. Сміх без причини , признак дурачини.
karoOka
Цитата(Sensssorika @ 9.06.2009 16:12) *
організуйте клуб мазохістів wink.gif

краще бути мазохісткою, ніж ідіоткою. це моя особиста позиція.

для мене зміниться. чи зміняться почуття, сказати важко, а от стосунки точно (принаймні довіра до цієї людини у мене зникне).
Олеська
Цитата(ВакуОлька @ 9.06.2009 16:34) *
Є люди, які кажуть "очі не бачать - серце не болить". Я б хотіла знати... Якщо кохана половинка зрадила, значить є на це причина.. І не без того, що ця причина в мені чи моїй поведінці...
А вже коли знаєш, тоді вже приймаєш рішення...

Теж так вважаю: якщо твоя половинка тобі зраджує, значить на те є причини. І причини здебільшого в тобі-самому. Не треба звинувачувати когось. Розберись в собі. Може твоя жінка (чоловік) шукає на стороні того, чого не даєш їй(йому) ти?
Але, як не крути, то все особисте. Я би по-любому поставила би на таких стосунках крапку.

Цитата(zav @ 9.06.2009 18:05) *
Знання краще за підозри, хоча пофіґізьмъ теж має право на життя.

Оце правильно! Але то велике уміння...)))
Sensssorika

Де про це було сказано? ти багато любив в тому числі і фізично щоб таке стверджувати? та навіть я зважаю на свій малолітній до 25 річний вік і якшо шось кажу то здебільшого опираючись на той емпіризм який вже є.

Цитата(reyneke @ 9.06.2009 23:06) *

Більше. Якщо в стосунках існує довіра, нехай навіть однобока,то інший партнер ніколи не думатиме що кохана людина зраджуватиме. Якшо ж допускатиме такі думки- нема довіри.

Цитата(zav @ 10.06.2009 00:10) *
Що ж то за бажання, якщо ніхто й ніде, ще й ніяк? Дитячі хвантазії?..

Секс на одни вечір/годину/раз? Чув про таке? Якшо практикувати не пробував,то хоч поцікався шо таке буває.

Цитата(ВакуОлька @ 10.06.2009 10:19) *
І навіть дуже добрий актор не зуміє себе опанувати миттєво, коли запитання таке прозвучить...

а якшо він НЕ дурний,то має бути МЕГА обережним,щоб в тебе таких питань не виникало + так як " і на старуху биваєт праруха" має бути готовим до таких питань.
Слобожанка
Бажання "знати чи не знати" залежить від того, чи будеш ти в подальшому щось робити чи робити вигляд ніби все гаразд.
Особистий приклад: ну відчувала я - щось не так стало у відносинах с моїм "бывшим в употреблении". Але відверту розмову з приводу його "я заплутався..." провела тільки тоді, коли прийняла рішення , що його плутанини мені набридла, як бруд у домі, провела "генеральне прибирання".
Але нас не зв'язували діти, квартира, матеріальні проблеми та інше. Та чи була я такою категоричною у іншому випадку - не знаю. Може і зайняла б позицію страусу - голові у піску, не хочу бачити і не бачу.
Людям притаманно робити те, чого і у думках не було та розмірковувати про те, чого ніколи не буде зроблено

Sensssorika
Цитата(karoOka @ 10.06.2009 14:20) *
краще бути мазохісткою, ніж ідіоткою. це моя особиста позиція.

для мене зміниться. чи зміняться почуття, сказати важко, а от стосунки точно (принаймні довіра до цієї людини у мене зникне).

Ти мазохістка. А я свого чоловіка люблю ДОВІРЯЮ йому . От і вся різниця.
І не дозволю якійсь дурні зірвати наші стосунки. Навіть якшо моя козана людина козлом буде.
zav
Цитата(Sensssorika @ 10.06.2009 15:33) *
Секс на одни вечір/годину/раз? Чув про таке? Якшо практикувати не пробував,то хоч поцікався шо таке буває.

От ви й поцікавтеся, звідки у вас виникають бажання сексу на один вечір/годину/раз - підозрюю, дізнаєтесь щось нове про себе, ги.
Sensssorika
Цитата(Слобожанка @ 10.06.2009 15:34) *
Але нас не зв'язували діти, квартира, матеріальні проблеми та інше. Та чи була я такою категоричною у іншому випадку - не знаю. Може і зайняла б позицію страусу - голові у піску, не хочу бачити і не бачу.
Людям притаманно робити те, чого і у думках не було та розмірковувати про те, чого ніколи не буде зроблено

А були б діти? Ти б розлучилася? І капєц сім"ї, бо ж чоловік кобель? Ну блін. ну хіба не краще НЕ ЗНАТИ просто, якшо він хоче бути з тобою? звісно , геть інша річ,коли тебе кидають через іншу. Тоді фігово dry.gif

Цитата(zav @ 10.06.2009 15:38) *
От ви й поцікавтеся, звідки у вас виникають бажання сексу на один вечір/годину/раз - підозрюю, дізнаєтесь щось нове про себе, ги.

Я такого щодо себе не стверджувала.Це по-перше. По-друге...ну як тобі сказати. Відстань у 2 тисячі км таки напрягає. Але я принципова ідіотка- тому і не ходжу "налєво". Чи направо. Вдома сиджу. dry.gif А по-третє, я дівчина,не факт,що я від сексу з першим ліпшим чоловіком отримаю задовлення. Тому нє распиляюсь ))
ВакуОлька
Цитата(Sensssorika @ 10.06.2009 14:33) *
а якшо він НЕ дурний,то має бути МЕГА обережним,щоб в тебе таких питань не виникало + так як " і на старуху биваєт праруха" має бути готовим до таких питань.

Яким би обережним(ою) не був(ла), момент неочікуваності покаже все...
Цитата(Sensssorika @ 10.06.2009 14:33) *

А нашо? Ще раз наголошу на тому, що якщо нема проблем в парі, то не буде хотітись одноразового сексу... В зраді партнера, переважно, винен зраджений партнер.. І треба дивитись "в корінь" проблеми...

Цитата(Sensssorika @ 10.06.2009 14:36) *
І не дозволю якійсь дурні зірвати наші стосунки. Навіть якшо моя козана людина козлом буде.

О так! Зрада - це дурня.... Якщо КОХАНИЙ КОЗЕЛ зрадив тебе і вважає ідіоткою, якій можна вішати лапшу на вуха про любов - це теж дурня.... Як то добре, коли рожеві окуляри припаяні до носа...
Sensssorika
Цитата(ВакуОлька @ 10.06.2009 15:45) *
Яким би обережним(ою) не був(ла), момент неочікуваності покаже все...

Перевірено досвідом? Всьо. Страшно вас читати. Вийду заміж тільки за чоловіка з неабияким акторськи хистом. хай краще дурить менеі,ніж ножа в серце правдою встромляє.
ВакуОлька
Цитата(Sensssorika @ 10.06.2009 14:42) *
А були б діти? Ти б розлучилася? І капєц сім"ї, бо ж чоловік кобель? Ну блін. ну хіба не краще НЕ ЗНАТИ просто, якшо він хоче бути з тобою? звісно , геть інша річ,коли тебе кидають через іншу. Тоді фігово dry.gif

Хоч питання й не до мене, але відповім також.. Я б розлучилась.. навіть якби були діти... Бо не бажала б своїм дітям спостерігати за недомолвками вхаті, не бажала б їм "дьорганої" мами, не бажала б запитань від дітей "а де тато пішов"... Не бажал б жити в брехні...

А якщо тобі зрадили і неодноразово? То це не те саме, що пішов до другої? Це те ж саме розпорошення уваги, тобто не для сім"ї жити, а для всіх..
Sensssorika
А нашо? Ще раз наголошу на тому, що якщо нема проблем в парі, то не буде хотітись одноразового сексу... В зраді партнера, переважно, винен зраджений партнер.. І треба дивитись "в корінь" проблеми...

ще раз питаю: звідки такі висновки? Власний досвід? Нє ну я б не стала зраджувати через те шо в мого партнера/коханого якісь проблеми. хоча в залежності які проблеми. Може б я його просто кинуда б одразу.
Самобічєваніє нідочого. Може той хто зраджує придурок просто. що не буває такого? Ще й як буває. Перевірено мною. dry.gif
ВакуОлька
Цитата(Sensssorika @ 10.06.2009 14:49) *
Перевірено досвідом? Всьо. Страшно вас читати. Вийду заміж тільки за чоловіка з неабияким акторськи хистом. хай краще дурить менеі,ніж ножа в серце правдою встромляє.

Перевірено досвідом.. Тільки не у питанні зради... так-так, виходь заміж за баламута, який тобі все життя буде розказувати казки і так розслабиться, що в один прекрасний день, не дай Бог, звісно, ти це побачиш на свої очі.... так-так.. Виходь заміж за актора..
Sensssorika
О так! Зрада - це дурня.... Якщо КОХАНИЙ КОЗЕЛ зрадив тебе і вважає ідіоткою, якій можна вішати лапшу на вуха про любов - це теж дурня.... Як то добре, коли рожеві окуляри припаяні до носа...

окуляри мені нідочого. У мене абалдєнно гарний зір,просто я нікому про це не говорю - конспіруюся wink.gif

КЛьова ситуація: прийти і розказати коханій як ти їй зрадив,бо вона тобі суп не так посолила як тобі подобається. А ще фото і відео зради показати. Щоб наступного разу так не помилялася.
ВакуОлька
Цитата(Sensssorika @ 10.06.2009 15:55) *
окуляри мені нідочого. У мене абалдєнно гарний зір,просто я нікому про це не говорю - конспіруюся wink.gif

КЛьова ситуація: прийти і розказати коханій як ти їй зрадив,бо вона тобі суп не так посолила як тобі подобається. А ще фото і відео зради показати. Щоб наступного разу так не помилялася.

1. Йшлось про рожеві окуляри....
2. Гониш собі?
Sensssorika
Цитата(ВакуОлька @ 10.06.2009 15:53) *
Перевірено досвідом.. Тільки не у питанні зради... так-так, виходь заміж за баламута, який тобі все життя буде розказувати казки і так розслабиться, що в один прекрасний день, не дай Бог, звісно, ти це побачиш на свої очі.... так-так.. Виходь заміж за актора..

Фі. не у питання зради- малозначно. Я саме про зраду запитала.
СенКс . Я вийду заміж за того чоловіка з яким мені добре буде. А для цього ввін має піклуватися про мій емоційний стан,бо нервувати мені неможна- елементарно серце стане. Якшо мій чоловік не захоче мене вбити то не розказуватиме шо він мені зрадив,чи шо на вулиці машина збила сусідського кота,якого я підгодовувала.
веснянка
В зраді партнера, переважно, винен зраджений партнер.. І треба дивитись "в корінь" проблеми...

Отут смію не погодитись - якшо є зрада, то є проблема двох людей(подружжя), ане одного з них, тим паче зрадженого...Логіка лякає ще й тим, що так зване самобичування(ой це я винна(-ий), що він на сторону пішов) - поширений комплекс неповноцінності людини..який переходить у звичку при обиранні сотні партнерів.Таке треба лікувати.А якшо в подружжі хтось когось б"є - тут теж винний той, кого луплять?...Нєєєє, панове, тут таки залежить від характеру самої людини - чи вскочить вона у гречку і чи мучитимуть її докори сумління, і як вона ставитиметься до такої ж справи своєї обраниці (-ця).Щодо знання-незнання факту подружньої зради - все залежить від самого подружжя, людини з ким зрадили, періоду у житті і від якості самих стосунків.Але винних завжди двоє - бо хтось шось недопрацював, а хтось нестерпів.От.
Sensssorika
Цитата(ВакуОлька @ 10.06.2009 15:59) *
1. Йшлось про рожеві окуляри....
2. Гониш собі?

Я всьо прекрасно розумію. Але сарказм мені більше підходить wink.gif
ні чому ж. Якшо я питаюся в чоловіка чи зраджував він мені ,а він відповість: "ні" то чи вірити мені? А раптом це правда? Думаю треба подати на нього в суд за приховування від дружини подружньо важливої інформації. Угу. те шо він НЕ зраджував ще довести треба. Так само і як те що він ЗРАДЖУВАВ, Я ж свічку не тимала. Якшо він каже шо не зраджував і я йому НЕ вірю,то чи варто вірити якшо він каже що таки зраджував? хто бачив? Факти у студію))
а взагалі злі язики творять дива. Якшо у пари існує довіра питання про зраду ніколи не постане. Як тільки воно з"явиться- у ваших сосунках вже є тріщина. Навіть якшо зради не було. Почалися підозри. А це не є гут.
ВакуОлька
Цитата(Sensssorika @ 10.06.2009 15:59) *
Якшо мій чоловік не захоче мене вбити то

не зрадить

Цитата(веснянка @ 10.06.2009 16:01) *
Отут смію не погодитись - якшо є зрада, то є проблема двох людей(подружжя), ане одного з них, тим паче зрадженого...Логіка лякає ще й тим, що так зване самобичування(ой це я винна(-ий), що він на сторону пішов) - поширений комплекс неповноцінності людини..який переходить у звичку при обиранні сотні партнерів.

Веснянко, не буду категорично заперечувати.. Врешті, ситуації бувають всякі... Буває, що проблема в комусь одному, а другий, щоб не зливати злість на сім"ї рветься на сторону. Буває, що проблема таки в парі...

А якшо в подружжі хтось когось б"є - тут теж винний той, кого луплять?...
Дивне порівняння

Щодо знання-незнання факту подружньої зради - все залежить від самого подружжя, людини з ким зрадили, періоду у житті і від якості самих стосунків.Але винних завжди двоє - бо хтось шось недопрацював, а хтось нестерпів.От.

"Безпрекословно" погодилась..
Sensssorika
Цитата(ВакуОлька @ 10.06.2009 16:10) *
не зрадить

ага. і не помре раніше за мене. Бо я ж теж страждати буду.
karoOka
Цитата(Sensssorika @ 10.06.2009 15:36) *
Ти мазохістка. А я свого чоловіка люблю ДОВІРЯЮ йому . От і вся різниця.

а що, я казала, що в мене була така ситуація, яку ви назвали дурнею? тому я наразі і не мазохістка, і не ідіотка. а дуже щаслива людина в плані особистого життя (і не тільки smile.gif)
давайте зараз не гратися в гру "а я свого хлопця кохаю більше" (бо ви вже почали порівнювати моє особисте життя зі своїм і шукати якусь різницю, взагалі мене не знаючи). я просто висловила своє ставлення до питання теми. і нікому його не нав*язую.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.