Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Хочу мати дітей
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3
Любимка
в якому віці краще всього народжувати?
Angel Seraphim
Цитата(Любимка @ 24.06.2009 18:15) *

В тому, в якому ти будеш готова. Як по фізіологічному, так і по психологічному і матеріальному станах.
kompman
Цитата(Любимка @ 24.06.2009 19:15) *

22-23 роки, а зрештою це Вам вирішувати, самі відчуєте коли
Amili

судячи з попередніх створених Вами тем про анальний секс та протизаплідні засоби, Вам ще зарано.

Треба думати не про хочу, а чи зможу:
- забезпечити нормальне виховання;
- чи готова до дітей психологічно;
- чи достатньо є грошей у сім"ї;
- чи нормальні відносини з чоловіком;
- чи підготувала свій організм до того, щоб завагітніти
Kvito4ka
Як на мене, вік ролі не грає, можна народити в 40 і бути щасливим! Головне бути психічно готовим, мати бажання та умови для утримання дитини
Teo
3 18 і до 45 - імхо найкращий час...
Kassandra
краще все-таки до 45 років, бо оргазім старіє і репродуктивна система теж. відомо вагато випадків коли в старших жінок діти були...ммм... не дуже розумні. Та й коли тобі 60 а твоїй дитині 20 якось зле..
-=VJ=-

З якої точки зору - психологічної, матеріальної, фізіологічної?
Любимка
Цитата(-=VJ=- @ 24.06.2009 21:23) *
З якої точки зору - психологічної, матеріальної, фізіологічної?

З точки зору фізіологічної)

Цитата(Teo @ 24.06.2009 20:09) *
3 18 і до 45 - імхо найкращий час...

а мені здається, що це треба робити до 25-30 років)

Цитата(Amili @ 24.06.2009 19:39) *
судячи з попередніх створених Вами тем про анальний секс та протизаплідні засоби, Вам ще зарано.

це просто теми, які мене загалом зараз найбільше турбують)))) prapor3.gif
Angel Seraphim
Можна поцівкавитися панно скільки вам років?
Ласочка:)
Цитата(Kassandra @ 24.06.2009 21:06) *
Та й коли тобі 60 а твоїй дитині 20 якось зле..

це ж чому? Оо dry.gif
-=VJ=-
Цитата(Любимка @ 24.06.2009 22:29) *
З точки зору фізіологічної)

З 18 років вже можна.

Цитата(Любимка @ 24.06.2009 22:29) *
а мені здається, що це треба робити до 25-30 років)

Рекомендується. Але всі розуміють, що це малореально.
jakobz
Цитата(Kassandra @ 24.06.2009 21:06) *
Та й коли тобі 60 а твоїй дитині 20 якось зле..

имм, Касю, то моєму татові погано?

Цитата(-=VJ=- @ 24.06.2009 23:36) *

ага, презики зара надто міцні
zav
Цитата(-=VJ=- @ 24.06.2009 23:36) *

Щось статистика не свідчить про таке розуміння...
-=VJ=-
Цитата(zav @ 25.06.2009 00:46) *
Щось статистика не свідчить про таке розуміння...

Наводьте
zav
Цитата(-=VJ=- @ 25.06.2009 07:10) *
Наводьте

Наразі от:
"Найчастіше першу дитину народжували у віці 20-24 років (60,3%), у 25-29 років – 19,6% жінок, у віці 15-19 років – 14,4%."© http://chernigivstat.gov.ua/pres_inf/pres_2009/pres_3004.htm
"За його даними, більше половини жінок першу дитину народжували у віці 20-24 років, 25-29 років — кожна сьома, 30 років і старше — 6% жінок."© http://kirovograd.proua.com/news/2009/04/09/142726.html
"Жінки дітородного віку області у 2005 році народили 22451 немовля, з яких 10899 дівчаток (48,5%). Середній вік матері у 2005 році складав 25,4 роки, а тих, що народили першу дитину – 23,5 роки."© http://io.ua/s24937
Але ще шукатиму - десь траплялися відомості загалом по Україні.
-=VJ=-
Цитата(zav @ 25.06.2009 10:27) *
Але ще шукатиму - десь траплялися відомості загалом по Україні.

Шукайте, шукайте.
Тільки не забувайте, що навіть жовтень 2008 - це ще не криза, тоді ще можна було вхопити квартиру в кредит, а діти, які народжувалися в цей час взагалі планувалися на початку року, коли все цьому сприяло. Про дані 2005-го навіть говорити не буду, вони взагалі поза будь-якою критикою.
Тому коли знайдете за останні півроку - будемо дивитись.
zav
Цитата(-=VJ=- @ 25.06.2009 10:37) *
Шукайте, шукайте.
Тільки не забувайте, що навіть жовтень 2008 - це ще не криза, тоді ще можна було вхопити квартиру в кредит, а діти, які народжувалися в цей час взагалі планувалися на початку року, коли все цьому сприяло. Про дані 2005-го навіть говорити не буду, вони взагалі поза будь-якою критикою.

О, вже почалися з'їзди...
Ось - дивіться:
коефіцієнт нарорджуваності на 1000 населення
січень-грудень 2008 - 11,0 © http://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operati...u/pp1208_u.html
січень-квітень 2009 - 11,0 © http://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operati...u/pp0409_u.html
Народжуваність, нажаль, не зросла, проте й не скоротилася. Хочете довести, що вона не скоротилася за рахунок народження дітей жінками віком більше 30 років?
Фабрегас
Щось думаю що до 35 років бажано би...
Sensssorika
Цитата(Amili @ 24.06.2009 19:39) *

Треба думати не про хочу, а чи зможу:
- забезпечити нормальне виховання;
- чи готова до дітей психологічно;
- чи достатньо є грошей у сім"ї;
- чи нормальні відносини з чоловіком;
- чи підготувала свій організм до того, щоб завагітніти

точно. сьогодні півгодини ржала с іншої чудачки,яка питалася а чи не ВАРТО(гг) їй вийти заміж happy1.gif
в кінці кінців шо то шо то- дуже важливі кроки в житті людини,а більшість їх чомусь як гру сприймають. несорйозно . фе.

Цитата(Фабрегас @ 25.06.2009 12:22) *
Щось думаю що до 35 років бажано би...

воно то бажано.але було б ще від кого. з такими чоловіками як зараз переважають..ну на фік. dry.gif
zav
Цитата(Sensssorika @ 25.06.2009 13:54) *
воно то бажано.але було б ще від кого. з такими чоловіками як зараз переважають..ну на фік. dry.gif

То вам дитину чи чоловіка? Ви визначтеся.
Sensssorika
Цитата(zav @ 25.06.2009 14:15) *
То вам дитину чи чоловіка? Ви визначтеся.

яке слово з мого посту тобі невідоме?
Любимка
Цитата(†Fallen Angel† @ 24.06.2009 22:41) *
Можна поцівкавитися панно скільки вам років?

мені 21... нещадавно виповнилося)))
Ласочка:)
Блін. Була нормальна тема. знову ви зі своєю статистикою
Любимка
Цитата(-=VJ=- @ 25.06.2009 10:37) *
Шукайте, шукайте.

це не перша криза, яку переживає наша країна... криза тут ні до чого (зовсім не до народження дітей). на мою думку, коли людина захоче, тоді в неї й буде дитина, це не пов'язано з кризою... і не кажіть мені про те, що "як це ні до чого? а гроші де брати?". наші батьки пережили СТІЛЬКИ криз і жодного разу не відмовились від того, щоб виховувати нас, як би важко не було...

Цитата(Sensssorika @ 25.06.2009 13:54) *
точно. сьогодні півгодини ржала с іншої чудачки,яка питалася а чи не ВАРТО(гг) їй вийти заміж happy1.gif
в кінці кінців шо то шо то- дуже важливі кроки в житті людини,а більшість їх чомусь як гру сприймають. несорйозно . фе.

з мене можна не ржати... і моє ставлення до вагітності не можна дізнатися тільки з того, які теми мене цікавлять. якщо я питаю про АНАЛЬНИЙ СЕКС то це говорить тільки про те, що мені ця тема цікава.. якщо я питаю про протизаплідні таблетки, то це стосується мого хлопця, який намагається зробити так, щоб я їх вживала. а про дану тему можу сказати тільки одне: я збираю думки...
zav
Цитата(Sensssorika @ 25.06.2009 14:18) *
яке слово з мого посту тобі невідоме?

Не бачу істотних ускладнень вагітності від чоловіка, котрий задовольнить панну як біологічний батько її дитини.
Sensssorika
Цитата(zav @ 25.06.2009 14:28) *
Не бачу істотних ускладнень вагітності від чоловіка, котрий задовольнить панну як біологічний батько її дитини.

такого ще знайти треба. де знайти такого шоб не пи,не курив і взагалі здоровим був,та ще й не дауном і без можливих спадкових хвороб? а то трохи стрьомно народжувати. "нє то сина,нє то дочь" гг

Цитата(Любимка @ 25.06.2009 14:27) *
про дану тему можу сказати тільки одне: я збираю думки...

я тільки по одному цьому висновок зробила. а інші твої теми і не читала.
Фабрегас
якщо я питаю про протизаплідні таблетки, то це стосується мого хлопця, який намагається зробити так, щоб я їх вживала.

не слухай його... це шкодить здоровю, потім можуть бути проблеми коли захочете дитину
zav
Цитата(Sensssorika @ 25.06.2009 14:34) *
такого ще знайти треба. де знайти такого шоб не пи,не курив і взагалі здоровим був,та ще й не дауном і без можливих спадкових хвороб? а то трохи стрьомно народжувати. "нє то сина,нє то дочь" гг

Питання зрозумів. Віповідаю: а панна не п'є, й не курить, чіпси не їсть тощо?
p.s. Але підбадьорю! Моя дружина знайшла. Здається, дружина пана VJ теж.
Sensssorika
Цитата(zav @ 25.06.2009 14:49) *
Питання зрозумів. Віповідаю: а панна не п'є, й не курить, чіпси не їсть тощо?
p.s. Але підбадьорю! Моя дружина знайшла. Здається, дружина пана VJ теж.

панна ще й спортом займається.
ВакуОлька
Цитата(Фабрегас @ 25.06.2009 14:41) *
не слухай його... це шкодить здоровю, потім можуть бути проблеми коли захочете дитину

Фабергасе, здається тобі якось в якійсь темі писала, що це далеко не так (я про шкоду від протизаплідних). Сучасні оральні контрацептиви є навіть помічними, при умові консультації з лікарем при їх виборі а не орієнтуванням на поради друзів.... Але то інша тема... Погугли в неті щодо цього, знайдеш багато цікавого..
Файна цьотка
А ще існує думка, що чим старіші батьки, тим більше позитивних генів передається дитині, народженій в таких батьків. І така дитина має всі шанси стати генієм.
Фабрегас
Цитата(Sensssorika @ 25.06.2009 14:34) *

Я )))
а взагалі таких можна знайти якщо знати де шукати)) не в дворі де насіння гризуть на лавочці...

Цитата(ВакуОлька @ 25.06.2009 14:52) *
Сучасні оральні контрацептиви є навіть помічними, при умові консультації з лікарем при їх виборі

помічними в чому??
-=VJ=-
Цитата(Фабрегас @ 25.06.2009 17:03) *
помічними в чому??

В регуляції гормонального фону.

це не перша криза, яку переживає наша країна... криза тут ні до чого (зовсім не до народження дітей).

раджу ознайомитись зі статистикою народжуваності в дев"яностих. Відчуваю, що відкриєте для себе багато нового.
Kassandra
Цитата(Ласочка:) @ 24.06.2009 22:43) *
це ж чому? Оо dry.gif

Цитата(jakobz @ 25.06.2009 00:18) *
имм, Касю, то моєму татові погано?

я не мала на увазі що це аж так погано.
Просто от моєму батькові майже 60 тоді як мені 21. Відчувається дуже велика вікова і відповідно психологічна та ідеологічна прірва. Сваримося дуже часто((
Все-таки краще коли між батьками та дітьми різниця у віці 20-30 років, адже тоді батьки певною мірою мм..встигають за дітьми, тоді як ти вже пенсійного віку і думаєш лише якби то радикуліт приструнити, а твоє дітисько лише поступає у вуз?
Така моя думка, і вона звісно не претендує на істину.
Sensssorika
Цитата(Фабрегас @ 25.06.2009 17:03) *
Я )))
а взагалі таких можна знайти якщо знати де шукати)) не в дворі де насіння гризуть на лавочці...

ну та блін, це далеко не єдині вимоги були.
Фабрегас
Цитата(Sensssorika @ 25.06.2009 21:32) *

а ви вимогливі))))) а самі ви відповідаєте всім вимогам? )
Блискавиця
Цитата(Kassandra @ 25.06.2009 20:05) *
я не мала на увазі що це аж так погано.
Просто от моєму батькові майже 60 тоді як мені 21. Відчувається дуже велика вікова і відповідно психологічна та ідеологічна прірва. Сваримося дуже часто((
Все-таки краще коли між батьками та дітьми різниця у віці 20-30 років, адже тоді батьки певною мірою мм..встигають за дітьми, тоді як ти вже пенсійного віку і думаєш лише якби то радикуліт приструнити, а твоє дітисько лише поступає у вуз?
Така моя думка, і вона звісно не претендує на істину.

Від віку це мало залежить. Моя мама молодша за мого тата на 10 років, отже з нею в мене різниця на 10 років менша, ніж з татом. Але з мамою - та ж сама ідеологічна прірва, непорозуміння і сварки)). А з татом - ніяких проблем, розуміємо одне одного з півслова.
А коли я поступала у вуз, а мама моя була в розквіті сил, то її я взагалі рідко бачила. Була б вона пенсіонеркою, то хоч вдома сиділа б і слухала б мої проблеми. А так - то бабуся була в курсі моїх справ більше за маму.
Sensssorika
Цитата(Фабрегас @ 25.06.2009 21:51) *
а ви вимогливі))))) а самі ви відповідаєте всім вимогам? )

чиїм? своїм? своїм- майже всім laugh.gif
Фабрегас
Цитата(Sensssorika @ 25.06.2009 22:00) *
чиїм? своїм? своїм- майже всім laugh.gif

а свої які найважливіші вимоги до себе?
Хмурий Князь Вітольд
якось дівчата мені казали, що в родячих в 22 лікарі вже називають старими, чи як там, точно не памятаю.... вибачайте за грубість...

сам я вважаю, що краще аби батьки намагалися виховувати дітей, вчилися, але все таки виховували їх дідусі і бабусі. в них це краще виходить. І краще, щоб дідусі і бабусі були молодими. тож вважаю, що народжувати треба в 14-18 років. це прородньо. а далі можна подумати про протизаплідне... адже раніше то і думати то особливо нічим!
zav
Цитата(Sensssorika @ 25.06.2009 21:32) *

Можете ще до відповідного банку звернутися, бґґ.
reyneke
Цитата(Хмурий Князь Вітольд @ 25.06.2009 22:36) *
якось дівчата мені казали, що в родячих в 22 лікарі вже називають старими, чи як там, точно не памятаю.... вибачайте за грубість...

Ну, не в 22. А, скажімо, після 25. Хоча я не впевнена.) І якщо то перша дитина.
Kassandra
Цитата(Блискавиця @ 25.06.2009 21:56) *
Від віку це мало залежить. Моя мама молодша за мого тата на 10 років, отже з нею в мене різниця на 10 років менша, ніж з татом. Але з мамою - та ж сама ідеологічна прірва, непорозуміння і сварки)). А з татом - ніяких проблем, розуміємо одне одного з півслова.
А коли я поступала у вуз, а мама моя була в розквіті сил, то її я взагалі рідко бачила. Була б вона пенсіонеркою, то хоч вдома сиділа б і слухала б мої проблеми. А так - то бабуся була в курсі моїх справ більше за маму.

пробач, але мама повинна все життя слухати твої проблеми? Вона ж теж людина і їй теж хочеться мати свій час тоді,коли ти вже доросла і сама повинна розбиратися зі своїми проблемами.
Sensssorika
Цитата(zav @ 25.06.2009 22:41) *
Можете ще до відповідного банку звернутися, бґґ.

та мене й МІЙ чоловік влаштовує wink.gif принаймні зараз влаштовує . але дітей мені стопудово рано зараз мати.
Яскрава
Як на мене то дітей потрібно народжувати, тоді коли ви готові, як морально так і матеріально.
Для мене це приблизно десь біля 30 років. smile.gif
zav
Цитата(Sensssorika @ 26.06.2009 09:30) *
та мене й МІЙ чоловік влаштовує wink.gif принаймні зараз влаштовує . але дітей мені стопудово рано зараз мати.

О, виявляється, що про чоловіка - то відмазка була, а насправді ви просто зараз не хочете дітей.

Цитата(Яскрава @ 26.06.2009 09:42) *
Як на мене то дітей потрібно народжувати, тоді коли ви готові, як морально так і матеріально.
Для мене це приблизно десь біля 30 років. smile.gif

А вас не бентежить, що десь біля 30 років ви можете не бути готові фізично?
reyneke
Цитата(zav @ 26.06.2009 10:55) *
А вас не бентежить, що десь біля 30 років ви можете не бути готові фізично?

Ну, дехто і в 20-25 може не бути фізино готовим... залежить від людини.

А от мене бентежить питання, що робити, як відчуваєш, що не готовий морально зараз, у 25. І що у 30 (час летить швидко, ага) теж морально, скоріш за все, готовий не будеш. Може десь там, ближче до 35-40... Але дітей у перспективі хочеться... І навіть не одного, а, скажімо, трьох. Відкладати, чи народжувати? А якщо ще додати постійно капаючих на мізки батьків? А ще чоловіка, який, наче й хоче, але більше для того, щоб було....
Темний ангел
Цитата(reyneke @ 26.06.2009 13:52) *
Ну, дехто і в 20-25 може не бути фізино готовим... залежить від людини.

А от мене бентежить питання, що робити, як відчуваєш, що не готовий морально зараз, у 25. І що у 30 (час летить швидко, ага) теж морально, скоріш за все, готовий не будеш. Може десь там, ближче до 35-40... Але дітей у перспективі хочеться... І навіть не одного, а, скажімо, трьох. Відкладати, чи народжувати? А якщо ще додати постійно капаючих на мізки батьків? А ще чоловіка, який, наче й хоче, але більше для того, щоб було....

Потрібно мати хоча б матеріальну базу перед народженням дитини і приблизне уявлення про клопоти, які ляжуть на плечі. А питання психічної готовності не варто ідеалізувати. Хтось скаже "я готовий", а, зіткнувшись із певними проблемами злякається, а хтось і не готовий все витримає. Та більшість дітей виховуються і народжуються у пар, де все - одно хтось не готовий. Тут все не розкладеш по поличках і не сплануєш. Можна почати задавати собі безліч питань, які хіба що вганяють в депресію - починаючи від того, чи готовий (готова) я до недоспаних ночей і дитячих хвороб і закінчуючи питаннями чи готовий (готова) я до того, що моя дитина колись гіпотетично може загинути в автокатастрофі чи стати злочинцем. Життя все розставить на свої місця...
kitty_bon
найкраще народжувати від 20 до 27 це мені знайома казала з пологового. Не знаю яккому а в мене в макітрі біологічний годинни тікіє так голосно, що іноді крім нього нічого не чую)
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.