Цитата(-=VJ=- @ 25.06.2009 10:37)

Шукайте, шукайте.
Тільки не забувайте, що навіть жовтень 2008 - це ще не криза, тоді ще можна було вхопити квартиру в кредит, а діти, які народжувалися в цей час взагалі планувалися на початку року, коли все цьому сприяло. Про дані 2005-го навіть говорити не буду, вони взагалі поза будь-якою критикою.
Тому коли знайдете за останні півроку - будемо дивитись.
це не перша криза, яку переживає наша країна... криза тут ні до чого (зовсім не до народження дітей). на мою думку, коли людина захоче, тоді в неї й буде дитина, це не пов'язано з кризою... і не кажіть мені про те, що "як це ні до чого? а гроші де брати?". наші батьки пережили СТІЛЬКИ криз і жодного разу не відмовились від того, щоб виховувати нас, як би важко не було...
Цитата(Sensssorika @ 25.06.2009 13:54)

точно. сьогодні півгодини ржала с іншої чудачки,яка питалася а чи не ВАРТО(гг) їй вийти заміж
в кінці кінців шо то шо то- дуже важливі кроки в житті людини,а більшість їх чомусь як гру сприймають. несорйозно . фе.
з мене можна не ржати... і моє ставлення до вагітності не можна дізнатися тільки з того, які теми мене цікавлять. якщо я питаю про АНАЛЬНИЙ СЕКС то це говорить тільки про те, що мені ця тема цікава.. якщо я питаю про протизаплідні таблетки, то це стосується мого хлопця, який намагається зробити так, щоб я їх вживала. а про дану тему можу сказати тільки одне: я збираю думки...