Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Море 2009
Теревені — Форум > Загальний > Подорожі, події
CurLyheadeD
Підкажіть будь ласка куди можна поїхати на Чорне море у серпні, так щоб було дешево і сердито))) Їдемо на море, а не на умови...
monarh
Цитата(CurLyheadeD @ 28.06.2009 20:11) *
Підкажіть будь ласка куди можна поїхати на Чорне море у серпні, так щоб було дешево і сердито))) Їдемо на море, а не на умови...

Херсонська, Одеська області, Західне узбережжя Криму - там відносно дешево. На скільки розраховуєте?
CurLyheadeD
Цитата
Херсонська, Одеська області, Західне узбережжя Криму - там відносно дешево. На скільки розраховуєте?

до 2000 грн на 15 днів)
Ластiвочка
Цитата(CurLyheadeD @ 28.06.2009 20:11) *

Недалеко від Лазурного селище Красне. Проживання від 20 грн за добу з людини. море близько, пляж для дітей - мілко дуже, грязі, ніяких розваг, ринок з овочами, продуктові і господарські магазини. Розваги поряд у Лазурному.
FeMINIsto4ka
Я би радила ТІЛЬКИ Крим... море чистіше, багато цікавих досить екзотичних місцин... не засумуєш rolleyes.gif
CurLyheadeD
Цитата
Я би радила ТІЛЬКИ Крим... море чистіше, багато цікавих досить екзотичних місцин... не засумуєш

от я так само хочу в Крим, може знаєте якісь варіанти проживання?))))
FeMINIsto4ka
Цитата(CurLyheadeD @ 29.06.2009 10:02) *
от я так само хочу в Крим, може знаєте якісь варіанти проживання?))))

еммм, ну я взагаліто все з палатками відпочиваю smile.gif цього року хочемо в Коктебель... там так нічо здається rolleyes.gif
Білий Дракон
Дешево і сердито — це у наметі будь-де.
FT232BM
Берегова смуга Коктебелю дуже ве забудована, не подобається, бєєє. Забагато цивілізації та інфраструктури.
chipie
Цитата(FT232BM @ 30.06.2009 08:26) *
Берегова смуга Коктебелю дуже ве забудована, не подобається, бєєє. Забагато цивілізації та інфраструктури.

саме Коктебель так. але між Коктебелем і Судаком є багато чудових незалюднених місць, та сама Лисья бухта, Курортне (ми туди їдемо), Сонячна долина, Орджонікідзе (це вже ближче до Феодосії). я у захваті від тих місць. happy1.gif
jakobz
Маю знайомого, возить в Попівку(це там де Казантип) на свою дачу. Коштувало 1500грн на 10днів(проживання+харчування). Під час самого фесту звичайно дорожче. Якшо цікавить, кажи, спитаю чи можна шось зробити
Богуслав
хочу на днях в Коблево поїхати, ніколи там не був. хто шо скаже про цю місцину?
Marcos
Цитата(Богуслав @ 1.07.2009 10:55) *

був там дуууже давно ще за часів СРСР. медуз там багато)
Neorlandina

мати щойно звідти повернулася, наче все нормально.
каже, навіть краще ніж минулого року було - повідкривали різні харчувальні заклади, тепер є вибір куди піти.
Фабрегас
був 2 роки тому в Курортному. Нормально там... цього року теж хочу кудись..в серпні
Neorlandina
А я знаю, а я знаю де в Криму чисте море і мало народу! А котрий народ є - той дуже хороший та культурний в основному.
Але вам не скажу. Бо то секрет.
Як захочете - то самі знайдете.

Взагалі пропоную взяти намет, спальники, мінімум речей необхідних та погуляти Кримом - день на одному місці, переночували і далі. Південний беріг для цього чудово підходить. Там все близенько. Два рази впав - і вже зовсім інша місцина.
Sensssorika

заїзджай в гості. Мені до Коблева з будь-якої сторони(Миколаїв-Одеса) годину їхати smile.gif
крім того шо дорого нічо сказати не можу. Мені особисто то все приїлося. Але не дорожче за Крим ))

пс. а якшо раптом познайомишся з моїм татом і сподобаєшся йому,то він тебе там безкоштовно поселить, з ол-інклузів - в нього пів-Коблева - друзі laugh.gif
Богуслав
Цитата(Sensssorika @ 1.07.2009 16:56) *
заїзджай в гості. Мені до Коблева з будь-якої сторони(Миколаїв-Одеса) годину їхати smile.gif
крім того шо дорого нічо сказати не можу. Мені особисто то все приїлося. Але не дорожче за Крим ))

пс. а якшо раптом познайомишся з моїм татом і сподобаєшся йому,то він тебе там безкоштовно поселить, з ол-інклузів - в нього пів-Коблева - друзі laugh.gif

їдем машинами компанією, місце вже замовлене, але всейно дякую. мо якось за інших обставин з татом познайомлюсь brovy.gif
Христинка_мандаринка
ну якщо дешево то можна у с. Більшовик...відпочиваю там вже 3 рік..але їхати туди врата палатками....бо життя у будинку там буде жахливим....умови там жах ....а палатками супер...і не дорого)))
vdv86
Хто відпочивав в Затоці чи Кароліно-Бугаз? Які Ваші враження? Чи реально там відпочити десь за 55-65 грн в добу без харчування?
P.S. Того року був в Криму дуже сподобалось цього року "криза" angry1.gif, грошей на Крим не стає от вирішив поїхати в Затоку. Заодно хочу відвідати Одесу та Білгород-Дністровьку фортецю.... короче вбити одним пострілом трьох зайців і Одеса, і море і фортеця rolleyes.gif
Фабрегас
Був... Два роки тому, але на базі
Тих баз там одна на одній...
за гроші не знаю точно... не памятаю) тому нічим не поможу... море вроді нормальне)) просто тоді перший раз був на морі, тому порівняти нема з чим... от...
----
Цитата(vdv86 @ 8.07.2009 22:30) *
Хто відпочивав в Затоці чи Кароліно-Бугаз? Які Ваші враження? Чи реально там відпочити десь за 55-65 грн в добу без харчування?
P.S. Того року був в Криму дуже сподобалось цього року "криза" angry1.gif, грошей на Крим не стає от вирішив поїхати в Затоку. Заодно хочу відвідати Одесу та Білгород-Дністровьку фортецю.... короче вбити одним пострілом трьох зайців і Одеса, і море і фортеця rolleyes.gif
Кілька разів відпочивав в Затоці, правда давно, тому ціни не знаю. Враження найпозитивніші - тихеньке селище, затишне, пляж досить чистенький, як за українськими мірками, також запам'ятався культ вина у цьому селищі, там його продавали прямо з бочки чуть не каністрами. Була непогана велика дискотека під відкритим небом. З затоцького порту пливають "ракети" прямо в Білгород-Дністровський, прямим маршрутом.
FT232BM
Затока — класне місце, сподобалось, відносно тихо(по крайній мірі в тому місці, де я відпочивав, але в місті як завжди дискотеки, усілякі лохотрони і т.д.). Кілька раз там був. Природа гарна, особливо коса(чи хз як то назвати) між лиманом та морем))
Був в Білгород-Деістровській фортеці, хоча мабуть більше сподобався процес подорожі на катері туди, такі краєвиди... Про гроші не знаю, це було не недавно. Можу кілька фоток викласти, якщо знайду.
Ластiвочка
теми об"єднала, оскільки нема потреби по кожному курорту створювати нову
Олеська
А ми мабуть цього року поїдемо в Одесу. Не люблю я море в Одесі, та й сама Одеса мене не захоплює (хіба що може я не вкурила те все smile.gif ), але є можливість туди. Хоча мабуть таки ліпше осінню в Єгипет.)
-=VJ=-
Цитата(Олеська @ 9.07.2009 09:43) *
А ми мабуть цього року поїдемо в Одесу.

НМСД, краще вже з наметом під Одесу, як ми. Заразом і фортецю можна глянути в БД, і відпочити дешево та приємно.
CurLyheadeD
Цитата
Хто відпочивав в Затоці чи Кароліно-Бугаз? Чи реально там відпочити десь за 55-65 грн в добу без харчування?

ми знайшли проживання за 50 грн в добу у Севастополі на Радіогорці, як на мене там краще ніж в Одесі)))
Панночка
знову в Чорногорію, хто був, той зрозуміє
Castiel
}{тів їхати в крим, але то шас невигідно. Дешефше зганяти в ту саму чорногорію чи туреччину і за твоєю дупою будуть бігати як за королівською за твоїх кровних 300-400 у.о.
Armando
Єпаторія, за 250 грн в день в пансіонаті з трьохразовим харчуванням "Солнечний" фото того що можна побачити на відстані 2 години машиною та пляж в блозі.
olyka95
Рекомендую Крим, а саме - Феодосію. Можна відпочити на будь-який смак і гаманець: пляжі феодосії
bamik
Хтось був у селищі Міжводне, Західний Крим? Цікавить місцина, пансіонат ніби гуд.
:-)
Цитата(olyka95 @ 29.01.2010 20:06) *
Рекомендую Крим, а саме - Феодосію. Можна відпочити на будь-який смак і гаманець: пляжі феодосії

Miguel там саме загорає. unsure.gif

Зібралися з колєгами в гирлі Дунаю побувати, заодно й на море подивитися, себе мінімально сонцю показати. Хтось знає, яким громадським транспортом туди дешево добратися?
Xotab
Пропоную відпочити в мальовничому місті Бердянську. Окремі номера 200 м від моря. Оплата 30 грн/доба з чоловііка, можливе проведення екскурсій. тел. 0509914214. Прекрасний відпочинок гарантуємо.

вакуОлька: +10 за спам
Ластiвочка
Цитата(Xotab @ 24.05.2010 16:24) *
Пропоную відпочити в мальовничому місті Бердянську. Окремі номера 200 м від моря. Оплата 30 грн/доба з чоловііка, можливе проведення екскурсій. тел. 0509914214. Прекрасний відпочинок гарантуємо.

щось підозріло дешево. харчування як?
Безбожник
Цитата(Ластiвочка @ 24.05.2010 22:46) *
щось підозріло дешево. харчування як?

Чого б ото я сумнівався ? Харчування офігенне. Входить у ті 30 гривень за сутки проживання.
Ластiвочка
Цитата(Безбожник @ 25.05.2010 01:18) *
Чого б ото я сумнівався ? Харчування офігенне. Входить у ті 30 гривень за сутки проживання.

підозріло дешеве проживання! а харчування питала як? чи самим готувати, чи якась їдальня там є за окрему плату чи як? хоча марно задавати питання, бо автор бот - прорекламив купу однакових постів і зник...тому роблю висновок - галімо там
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.