Цитата(Katod @ 30.06.2009 22:32)

керуюча обмотка живиться напругою 12 в, а клеми якими керує релє розраховані на 220 в
ні. клеми розраховані на 5А, а ізоляція на 220В.
Цитата(FT232BM @ 30.06.2009 22:45)

Я знаю як реле працює))

Я про інше, Князь визначив його потужнісить зараннє, вказавши струм і напругу, а потім сказав, що потрібне малопотужне реле.
потужність реле - це та потужність яку споживає керуюча обмотка - з 12В. а 220В 5А реле пропускає, щоб цю потужність споживав інший пристрій. Також можливо навіть краще використати геркон. Але просто в моїй глуші такого не знайти. Їхати до великого міста на радіоринок за цими дрібницями - дороге зодоволення
Цитата(Katod @ 30.06.2009 22:32)

тут мається наувазі внутрішній опір підсилювача телефону і входу колонок
так я ж і просив пояснити, як це розрахувати.
1) як виміряти ці опори - зауважу вони комплексні - активні і реактивні. якщо колонки можна розібрать і подивитись марку конденсаторів, то з мобілкою цей фокус не пройде.
2) Маєш внутрішній опір аудіо виходу = Х, і внутрішній опір аудіо входу = Y. Яка повинна бути схема суміщення?
3) інший спосіб - тупо виміряти опір стандартних наушників до телефона, і виявити наприклад 32 Ом. Знаючи потрібну нагрузку, і вхідний опір підсилювача, розрахуй схему суміщення.
Цитата(-=Українець=- @ 30.06.2009 22:45)

Sony ericsson w300i, так у рюкзаку, вбудований, є перехідник! Просто коли підключаєш колонки до компа, то із 220в трансформатор у колонках робить 12в, тому і потрібен підсилювач!
таскай з собою в рюкзаку акамулятор і матимеш щастя. а ще цікавіше - їздити на мотоциклі і прямо звідти взяти живлення.
Але щоб щось подібне робить - перед цим тобі треба багато прочитати, в книжках є відповіді на ті твої питання, яких ти ще не встиг поставити.