Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Запах з холодильника
Теревені - Форум > Загальний > Дім та сім’я
Файна цьотка
Народ, допоможіть..

Поїхали ми на море на тиждень, пакували сумку-холодильник в останній момент, вночі перед виїздом, і, напевно, щось не додивились, чи що... Короче, лишили якесь м"ясо в морозилці...

Приїхали - а в хаті запах, як у кращих домах Парижа sad.gif Про хробаків я взагалі мовчу, раз втратила свідомість, далі чоловік збирав...

Чим тільки не пробувала мити - нічого не допомагає... Може, хтось знає якісь ще способи позбутися того запаху?
Kassandra
Вам туди треба впхати щось таке, що гарно вбирає запахи, можна лишити кілька(або кульок) розрізаних цибулин. Цибулю взагалі рекомендують класти разом з м`ясом, бо воно тоді довше тримається і не пахне.
Файна цьотка
Дякую! Лежить цибулина вже цілу ніч, вже маю 2 запахи smile.gif
Kassandra
Цитата(lvivjanochka @ 8.07.2009 12:11) *
Дякую! Лежить цибулина вже цілу ніч, вже маю 2 запахи smile.gif

biggrin.gif ну, а спеціалізовані вбирачі запахів не пробували? вони коштують до 10 гривень.
Файна цьотка
Маємо такий фільтрик, але він, напевно, вже старий, нічого не вбирає...
Globetrotter
Можна ще оцтом протерти, звичайно після того, як все помите з Фейрі.
Олеська
А якої марки холодильник? Чому питаю, бо знаю, що холодильники певних марок тримають запахи дуууже довго.
Miguel
Цитринка в таких випадках допомагає))) Можна й ромову есенцію для випічки використати...
Файна цьотка
Холодильник досить старий, "Донбас". Дійшло вже до того, що ми залили все зсередини доместосом, і то не помогло. Не знаю, чи фейрі справиться...
Ластiвочка
вода з оцтом. цибулю ніззя. воду для миття міняти частіше. холодильник відкрити і часто промивати водою холодною з оцтом
Файна цьотка
Ех... Плюнули на все і за два дні провітрювань і разів 40 перемивань в різних розчинах нарешті включили. ось щойно ходмла нюхати, ніби так нічо smile.gif Хавчиком пахне. Дякую, люди, за допомогу!
Блискавиця: усне попередження за порушення пункту правил 2.5.2. в цьому дописі
Блискавиця
Блискавиця: флуд видалено. Тему переміщено.
Dana
Знаю, що від запахів допомагає поставити відкриту пачку з сіллю
Панночка
Можна спробувати спеціальні ароматизатори
phobos
Тему закрито оскільки проблему вирішено.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.