Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Психологія Внуків
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Katod
такої теми в нас ще нема, сам колись був внуком, незнаю якце переносила бабуся з дідусьом, але, от скоро стану дідусем, і що ж тоді, як сприймати мені внуків?
підкажіть люди добрі
----
Гроші готуй на цяцьки та цукерки.
Мама з татом за такі забаганки карали, а ось бабці з дідусями жаліють. Ги-ги.
FT232BM
Ага, Фройд писав, що Едіпів комплекс може перенестись з відносин сина та батька на внука і дідуся)))
Nomad
Баба Веснянка потім розкаже вам політику партії.
Бавити внуків до речі класне заняття.
Ластiвочка
Не знаю наскільки правда, але кажуть, що внуків люблять більше за власних дітей
d^.^b
В мене й дідуся ніколи небуло, а тут ще й про внуків думати %)
...але маю таку підозру, що до них треба ставитися, як до людей звичайних ))))
веснянка
Цитата(Nomad @ 9.07.2009 20:30) *
Баба Веснянка потім розкаже вам політику партії.
Бавити внуків до речі класне заняття.

кахи-кахи..знач так...
...цікаві казки для внуків - то рраз
...пироги з вишнями і прочім - то ддва
...прерогатива внуків першими доставати бабуль і дідусів питаннями - а чого сусідський кіт общипаний і чому в розетки дві дзюрки..
... на них не хватає пенсії
...так хочецця мати побільше, навіть якшо маєш одну дитину..)))
-=VJ=-
Цитата(Katod @ 9.07.2009 20:14) *
от скоро стану дідусем

83 рік народження - і скоро дідусем? Це ж коли діти народились, в чотирнадцять? І самі в тринадцять збираються народити?
*Киця*
Naylipshi spogadi z ditinstva povyazani same z babuseyu ta didom! Zhal' til'ki, scho voni zhivut' ne v moyemu misti i do nih treba yihati, tomu mi zaraz bachimosya ne tak chasto, ale ya yih duzhe lyublyu.
Кава з козявками...
Цитата
В мене й дідуся ніколи небуло, а тут ще й про внуків думати %)
...але маю таку підозру, що до них треба ставитися, як до людей звичайних ))))

як до людської раси))
конвалія
Основні правила для бабусь і дідусів:
1. Балувати внуків.
2. Не втручатись в процес виховання (поки той процес не заваджає реалізації правила №1) happy1.gif
Lady Erato
Цитата(конвалія @ 10.07.2009 15:25) *
Основні правила для бабусь і дідусів:
1. Балувати внуків.
2. Не втручатись в процес виховання (поки той процес не заваджає реалізації правила №1) happy1.gif

не згідна))) соррі))
виросла лише з бабцею і дідусем, то як вони мали мене лише балувати і не втручатись в процес виховання?)) що б тоді з мене виросло?))

далі, бабці і дідусі - це люди, які вже мають доволі часу, тому вони можуть встигнути і розслаблено насолодитись дітьми, тобто внуками, тому ї більше привязані до них. Не думаю, що тут йде питання сильнішої чи слабшої любові. Любов просто різна. Вони у внуках виправляють ті помилки, які зробили у вихованні своїх дітей. Звісно, випадки різні бувають, не судіть допис, я не маю на увазі, що так всі роблять. Є такі бабці і дідусі, що й краще з ними не знатись, звісно....
конвалія
Цитата(Lady Erato @ 10.07.2009 15:33) *
не згідна))) соррі))
виросла лише з бабцею і дідусем, то як вони мали мене лише балувати і не втручатись в процес виховання?)) що б тоді з мене виросло?))

далі, бабці і дідусі - це люди, які вже мають доволі часу, тому вони можуть встигнути і розслаблено насолодитись дітьми, тобто внуками, тому ї більше привязані до них. Не думаю, що тут йде питання сильнішої чи слабшої любові. Любов просто різна. Вони у внуках виправляють ті помилки, які зробили у вихованні своїх дітей. Звісно, випадки різні бувають, не судіть допис, я не маю на увазі, що так всі роблять. Є такі бабці і дідусі, що й краще з ними не знатись, звісно....

То не про таку ситуацію мова. А про такі: "я ліпше знаю як дітей виховувати, бо я тебе виховала" wacko.gif або "що ті мама з татом знають, самі ще молоді, ти бабусю слухай" tongue.gif
Lady Erato
Цитата(конвалія @ 10.07.2009 15:43) *
То не про таку ситуацію мова. А про такі: "я ліпше знаю як дітей виховувати, бо я тебе виховала" wacko.gif або "що ті мама з татом знають, самі ще молоді, ти бабусю слухай" tongue.gif

а, ну так, це вже гірший варіант)) важливо, щоб бабця і дідусь розуміли поняття "різниць поколінь", тобто те, що за їх молодості було неправильним, необовязково зараз неправильне (наприклад)
*MiLkOMiL*
Виховували батьки. Бабуся і дідусь - лиш хапали за щоки і казали: "Ой я ти виріс, внучок!". Кормили до упаду. І дуже лілеяли. Все виховання діставалось мамі і тату. Як на мене, то правильно. Хто народив, той і виховав. Звичайно, не беручи до уваги, не стандартні ситуаціїunsure.gif
Головний плюс в бабусях і дідусях, що не порять, якщо щось вкоїв, а доставляють це все батькам. По-перше, вік не той, щоб бити дітей за пакості. По-друге, як-не-як не їхні діти, а лиш їхні внуки (типу "От батьки є - хай і виховують!")...

Якщо брати до уваги відносини внук-дід, в такому випадку внуки для розради. Щоб за них радіти (як виросли, як "возмужали", їхнім успіхам) та відчувати, що життя прожили не дарма.
Як моя бабця казала:"Хоч єдину радість принесли мені на старість: внуків!"
Teo
главне вміти пекти пиріжки, варити самогон і не прокидатися коли п'яне дитя приходить вночі до хати..
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.