Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Питання руба - вагітність обов"язкова
Теревені - Форум > Загальний > Дім та сім’я
-=VJ=-
Ідея виникла на базі сюжету одного фільму, який скоро вийде в прокат "Пані Зачаття (Miss Conception)". За сюжетом молода дівчина дізнається від лікарів, що у неї лишився один місяць, аби завагітніти - після цього вона стане безплідною. Звісно, вона починає шукати гідного батька, але всі знайомі хлопці з її бойфрендом включно бояться питання батьківства, як вогню - надзвичайно, як на мене, доречна в сучасні часи ідея. Але якщо модератори вирішать, що ні - то хай чинять на свій розсуд smile.gif
От стало цікаво, як би вчинили панове форумчани, якби їх половинці - нема різниці хлопцю чи дівчині - встановили такий діагноз? Розлучались би? Терміново вагітніли? Вирішували б в майбутньому взяти дитину з притулку, аби виростити її, як свою? Чи ще щось?

zav: рішенням медіятора розділу тему схвалюю.
Файна цьотка
Звичайно, все залежить від обставин. Але, напевно, шансу б не втратила smile.gif
zav
Якщо на той час вже є рішення щодо родини, то авжеж вагітніти, якщо ж такого рішення нема, то багато від обставин залежить - важко відповісти.
Nomad
Боюсь відповідальності, страшно то всьо - діти і теде
Гетьман
Цитата(-=VJ=- @ 19.07.2009 12:10) *
Ідея виникла на базі сюжету одного фільму, який скоро вийде в прокат "Пані Зачаття (Miss Conception)". За сюжетом молода дівчина дізнається від лікарів, що у неї лишився один місяць, аби завагітніти - після цього вона стане безплідною. Звісно, вона починає шукати гідного батька, але всі знайомі хлопці з її бойфрендом включно бояться питання батьківства, як вогню - надзвичайно, як на мене, доречна в сучасні часи ідея. Але якщо модератори вирішать, що ні - то хай чинять на свій розсуд smile.gif
От стало цікаво, як би вчинили панове форумчани, якби їх половинці - нема різниці хлопцю чи дівчині - встановили такий діагноз? Розлучались би? Терміново вагітніли? Вирішували б в майбутньому взяти дитину з притулку, аби виростити її, як свою? Чи ще щось?

З погляду фізіології, 1-місячний термін завагітніти - фактичне безпліддя. Але абстрагуємося від дурниці, закладеної авторами у основу фільму.
Немає сумнівів, що це половинка - хай буде таґ. Є сумніви - розлучення. (як ви зрозуміли, у шлюбі я не перебуваю, гиги) Щоб не пудрити обом мізки. Така-от фігня. Дитину з притулку - фігня, генотип має кермувати, в даному випадку - це купівля кота у мішку. А дітей з хорошими генетичними даними на вулицю не викидають (точніше, знайти їх малоімовірно). Але все ж щось б придумав, одна дитина - фігня, якщо заводиш - то більше.
Katod
відповідь на перший допис теми, є ж ще банки сперми, в яких зберігаються початки доблєсних мужів, які мріють про світле майбутнє, думаю, проблеми завагітніти нема

а от на тему можна смішно відповісти, щоб мати дітей, потрібно полюбому завагітніти
Лія
Я би потім усиновила дітей! Не вірю у вплив генів, вірю у виховання!
У мене є багато знайомих, котрі усиновили і/чи удочерили дітей, у них все чудово, діти чудові здорові виховані...
чорно-біла
Місяць замалий термін, навіть, якщо вирішили завести дитину. Шансів не дуже то багато, особливо, якщо той місяць залишається у дівчини. Можна і яйцеклітин набрати, щоб запліднити їх потім, але процедура теж потребує часу, бо це не те саме, що піти в банк сперми і повтикати в журнальчик))). Я би спробувала таки напхатись гормонами і заморозити яйцеклітини.

Цитата(Лія @ 19.07.2009 15:13) *
Не вірю у вплив генів, вірю у виховання!

Генетичний вплив - це не питання віри, це вже річ доведена, знаєтє лі)))
Amili
Зустрічатися варто з тим, від кого б хотіли мати дітей. Така умова є частиною визначення серйозності стосунків. Тоді проблем з тим мати чи не мати дітей зі своєю "половинкою" в такому випадку не виникатиме.
Щодо мене - буду пробувати завагітніти. Не вийде будь-якими способами - візьму прийомну дитину.
Лія
Цитата(чорно-біла @ 19.07.2009 16:45) *

Так і знала, що хтось скаже щось подібне)
Не так вже і доведена. Дивлячись у чому, а здебільшого це забобони і стереотипи. Я думаю, переконана, що любов до дитини, належне виховання, гарний приклад у особі прийомних батьків можуть подолати гени!!!
чорно-біла
Цитата(Лія @ 19.07.2009 16:29) *
Так і знала, що хтось скаже щось подібне)
Не так вже і доведена. Дивлячись у чому, а здебільшого це забобони і стереотипи. Я думаю, переконана, що любов до дитини, належне виховання, гарний приклад у особі прийомних батьків можуть подолати гени!!!

а ще є хвороби, які вихованням не вилікуєш. та й не всі психічні бзіки можна подолати любов'ю. wink.gif
Лія
Цитата(чорно-біла @ 19.07.2009 17:42) *
а ще є хвороби, які вихованням не вилікуєш. та й не всі психічні бзіки можна подолати любов'ю. wink.gif

"Дивлячись у чому" стосувалось саме хвороб і всього фізичного.
Не думаю, що у новонародженого можуть бути психічні бзіки, бо вони від психічних травм. А якщо дитинці вже рочків 5, то там все видно вже.

Цитата(Amili @ 19.07.2009 17:08) *
Зустрічатися варто з тим, від кого б хотіли мати дітей. Така умова є частиною визначення серйозності стосунків. Тоді проблем з тим мати чи не мати дітей зі своєю "половинкою" в такому випадку не виникатиме.

Солідарна!
чорно-біла
Цитата(Лія @ 19.07.2009 17:10) *
"Дивлячись у чому" стосувалось саме хвороб і всього фізичного.
Не думаю, що у новонародженого можуть бути психічні бзіки, бо вони від психічних травм. А якщо дитинці вже рочків 5, то там все видно вже.

наївна
zav
Цитата(чорно-біла @ 19.07.2009 16:45) *

Кажуть, був дядько, який ходив по воді... може чули?
Цитата(чорно-біла @ 19.07.2009 18:16) *
наївна

Нє, ну, хто би казав, ну, чесно! Гигиги.
чорно-біла
Цитата(zav @ 19.07.2009 18:50) *
Кажуть, був дядько, який ходив по воді... може чули?

Більш вдалого прикладу годі було й шукати. Ще би про Девіда Блейна згадали)))

Цитата(zav @ 19.07.2009 18:50) *
Нє, ну, хто би казав, ну, чесно! Гигиги.

Тільки тому, що вірю, що не всі чоловіки казли? Вас це так засмучує?)
Sensssorika
Мені дитина все одно не світить. Так шо я б ,мабуть, не "напрягалася" щоб завагітніти,бо я все одно збиралася брати на виховання дитину з дитячого будинку.
bulbashka_aero
Цитата(чорно-біла @ 19.07.2009 17:42) *

Що цікаво - коли народжують дітей, теж жодним чином не можуть гарантувати, що вони не матимуть спадкових хвороб чи ще яких вад. Адже ідеального набору генів ще не винайшли...
Castiel
Цитата(Лія @ 19.07.2009 16:13) *
У мене є багато знайомих, котрі усиновили і/чи удочерили дітей, у них все чудово, діти чудові здорові виховані...

Найгірше те що потім діти взнають що вони прийомні і тоді вся ілюзія розвалюється на шматки.
bendera.UA

законодавство (враховуючи міжнародні норми про права людини ратифіковані в нашій країні), закрема Сімейний кодекс, передбачають:
Право на материнство (стаття 49)
Дружина має право на материнство.
Небажання чоловіка мати дитину або нездатність його до зачаття дитини може бути причиною розірвання шлюбу.
Вагітній дружині мають бути створені у сім'ї умови для збереження її здоров'я та народження здорової дитини.
Право на батьківство (стаття 50)
Чоловік має право на батьківство.
Відмова дружини від народження дитини або нездатність її до народження дитини може бути причиною розірвання шлюбу.
zav
Цитата(Castiel @ 27.07.2009 11:00) *
Найгірше те що потім діти взнають що вони прийомні і тоді вся ілюзія розвалюється на шматки.

Навіщо ж створювати ілюзії?..
Castiel
Цитата(zav @ 27.07.2009 12:05) *
Навіщо ж створювати ілюзії?..

Ну якщо пари за певних причин не можуть мати дітей то всиновлюють дітей щоб бути щасливішими... Їх можна зрозуміти
Фабрегас
Я думаю, якби виникла така ситуація то зробили би дитинку... Але от з весіллям проблеми би були... за місяць весілля не організуєш
zav
Цитата(Castiel @ 27.07.2009 12:20) *
Ну якщо пари за певних причин не можуть мати дітей то всиновлюють дітей щоб бути щасливішими... Їх можна зрозуміти

То нехай і вони розуміють, чим загрожує створення ілюзій.
Castiel
Цитата(zav @ 27.07.2009 12:26) *
То нехай і вони розуміють, чим загрожує створення ілюзій.

Ага всьому своя ціна. Рано чи пізно.
Kassandra
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 12:23) *
Я думаю, якби виникла така ситуація то зробили би дитинку... Але от з весіллям проблеми би були... за місяць весілля не організуєш

А конче весілля робити? Тратити купу грошей на показуху для соціуму, тоді як треба буде все-таки немало коштів на саму дитинку?

Он-топ, народила б, пофіг хотів би потенційний батько чи ні. Думаю, навіть з дитиною в майбутньому знайшла б ту людину котра любила б мене і мою дитину.
-=VJ=-

У мене знайомі організували його за день. Прокинулись - вирішили "а чом би його і не одружитися" - пішли, подали заяву, через потрібний термін одружились. В джинсах і з компанією найкращих друзів. То було одне з небагатьох справді гарних і щирих весіль, на яких я був.

Цитата(Sensssorika @ 26.07.2009 19:20) *
Мені дитина все одно не світить.

Безнадійних ситуацій не буває. Люди отримують власних природних дітей навіть за повної неможливості завагітніти самим.

Цитата(bendera.UA @ 27.07.2009 11:55) *
законодавство (враховуючи міжнародні норми про права людини ратифіковані в нашій країні), закрема

То про партнерів в шлюбі. А мова ж йшла про дівчину, у якої і партнера ще нема.
Лія
Цитата(Castiel @ 27.07.2009 11:00) *

В тих сім'ях, які я знаю (зараз на думку приходять 3 родини), то там дітки все знають.
Castiel
Цитата(Лія @ 27.07.2009 14:49) *
В тих сім'ях, які я знаю (зараз на думку приходять 3 родини), то там дітки все знають.

Мабуть їм треба говорити чим пошвидше і самим батькам, бо потім, коли вони вже будуть зрілими і коли хтось інший скаже то можуть такого і не простити...

Але от з весіллям проблеми би були... за місяць весілля не організуєш

Мдя вам би тіки веселитися...) Весілля не головне. От мій знайомий 1 одружився влетів у 10к зе. і розвівся через рік. Головне щоб людина була та...
ВакуОлька
Цитата(Castiel @ 27.07.2009 13:59) *
Мабуть їм треба говорити чим пошвидше і самим батькам, бо потім, коли вони вже будуть зрілими і коли хтось інший скаже то можуть такого і не простити...

Що означає НЕ ПРОСТИТИ? Якщо батьки пішли на такий крок і чи раніше чи пізніше розповіли, що дитину усиновили/удочерили і правльно і спокійно зуміли пояснити причину такого кроку, а також те, що усиновлена дитина могла б все життя шибатись вулицями - дитина зрозуміє все...
Castiel
Цитата(ВакуОлька @ 27.07.2009 15:24) *
дитина зрозуміє все...

Той факт що це дитина не означає що вона зрозуміє. Зрозуміє більшість і то якщо правильно це донести.
ВакуОлька
Цитата(Castiel @ 27.07.2009 15:34) *
Той факт що це дитина не означає що вона зрозуміє. Зрозуміє більшість і то якщо правильно це донести.

Тю.. Ну а я про що?
Castiel
Цитата(ВакуОлька @ 27.07.2009 15:36) *
Тю.. Ну а я про що?

про те що зрозуміє обовязково
Зимова Дівчина
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 21:31) *
звичайно рано чи пізно... це скоріше станеться тоді коли людина стає абсолютно незалежною.. а зараз ті хто одружуються до 25 років - їхні весілля організовують батьки... тому до їх думки мус прислуховуватись

мої друзі одружились як хотіли вони. були батьки та свідки. ні ресторанів, ні салютів, ні сукні-бочонка.
гарна елегантна сукня та найближчі люди поряд. святкування з шампанським та шашликами?
батьки і пальцем не ворухнули.

до того ж дитину за місяць зачати просто, і вона не одразу народжується. так що часу ще повно і на розпис з вінчанням і на сабантуй для особливо бажаючих. до 3-го а то і 4-го місяця жінка практично не набирає вагу. та при великому бажанні все робиться за тиждень максимум, навіть дуже пишне весілля.

онтоп. я б народжувала. думаю і мій чоловік був би не проти.
* не одружена. чоловік в сенсі коханий, з яким живу. для деяких тут то не чоловіком зветься
FeMINIsto4ka
я вважаю шо кохання включає в себе й бажання двох зробити нове життя, коли такого бажання нема - шось тут не тойво dry.gif

і які б там "плани" не були в людей, але "незапланованої" дитини не буває!!! є просто спільне дитя - декілька кілограм продукту спільних зусиль і почуттів smile.gif

п.с. якось подруга вже було думала шо вагітна, так я мала затримку три тижні... і хлопцю сказала, який спокійно до цього віднісся і з усією відповідальністю планував готувати весілля, а коли почув шо це фальшива тривога, то дуже розчарувався, бо вже придумав як назве сина rolleyes.gif
zav
Весілля відтепер обговорюється втам, тут іде палєміка про дітей, коли припекло /див. перший допис теми/.
Sergiy_K
zav: рішенням медіятора розділу тему схвалюю.

дайош голосування!

zav: пропозицію відхилено. Принагідно догана за словоблуддя.
Castiel
Цитата(FeMINIsto4ka @ 27.07.2009 21:40) *
п.с. якось подруга вже було думала шо вагітна, так я мала затримку три тижні... і хлопцю сказала, який спокійно до цього віднісся і з усією відповідальністю планував готувати весілля, а коли почув шо це фальшива тривога, то дуже розчарувався, бо вже придумав як назве сина rolleyes.gif

Развод бай жіночий організм)) Прийдецця завести кота і назвати його як сина...

я вважаю шо кохання включає в себе й бажання двох зробити нове життя, коли такого бажання нема - шось тут не тойво dry.gif

Інколи є кохання а планів нема на нове життя нема, але воно всеодно якось стається, що тоді?

і які б там "плани" не були в людей, але "незапланованої" дитини не буває!!!

Та невже

декілька кілограм продукту спільних зусиль і почуттів smile.gif

їх тепер так називають angry1.gif
Олеська
Цитата(Гетьман @ 19.07.2009 13:06) *
Дитину з притулку - фігня, генотип має кермувати, в даному випадку - це купівля кота у мішку. А дітей з хорошими генетичними даними на вулицю не викидають (точніше, знайти їх малоімовірно). Але все ж щось б придумав, одна дитина - фігня, якщо заводиш - то більше.

Повністю погоджуюсь. Нє, я не проти того, щоби взяти дитину з притулку, але своя дитина обов"язкова.

Цитата(bendera.UA @ 27.07.2009 11:55) *
законодавство (враховуючи міжнародні норми про права людини ратифіковані в нашій країні), закрема Сімейний кодекс, передбачають:
Право на материнство (стаття 49)
Дружина має право на материнство.
Небажання чоловіка мати дитину або нездатність його до зачаття дитини може бути причиною розірвання шлюбу.
Вагітній дружині мають бути створені у сім'ї умови для збереження її здоров'я та народження здорової дитини.
Право на батьківство (стаття 50)
Чоловік має право на батьківство.
Відмова дружини від народження дитини або нездатність її до народження дитини може бути причиною розірвання шлюбу.

blink.gif Фігасє...

за місяць весілля не організуєш

Організуєш smile.gif
Sensssorika
Цитата(-=VJ=- @ 27.07.2009 14:35) *
Безнадійних ситуацій не буває. Люди отримують власних природних дітей навіть за повної неможливості завагітніти самим.

Я й не казала про безнадійність. Може я просто вважаю дурістю з бухти-барахти народжувати дитину від кого-попало?
kitty_bon
Якщо Бог пошле дитину, то буде так, а якшо ні то з радістю виховаю дитину з притутку
Sergiy_K
Цитата(kitty_bon @ 28.07.2009 12:08) *
Якщо Бог пошле дитину, то буде так, а якшо ні то з радістю виховаю дитину з притутку

а з "притутком" чекатимеш на закінчення репродуктивного віку? тут тема про термінове розмноження, знаєш
kitty_bon
Цитата(Sergiy_K @ 28.07.2009 12:25) *
а з "притутком" чекатимеш на закінчення репродуктивного віку? тут тема про термінове розмноження, знаєш

ну так і я про те шо я постараюсь зробити дитину (з ким завжди знайдеться я думаю=) ), але якщо Господь не пошле, то тоді в притулок
чорно-біла
Цитата(kitty_bon @ 28.07.2009 11:29) *
ну так і я про те шо я постараюсь зробити дитину (з ким завжди знайдеться я думаю=) ), але якщо Господь не пошле, то тоді в притулок

це сумно, коли Господь посилає))

zav: не з'їжджаємо з теми! Релігію обговорюють в іншому розділі.
Castiel
Цитата(kitty_bon @ 28.07.2009 12:29) *
ну так і я про те шо я постараюсь зробити дитину

Та то хлопці роблять а не дівчата
kitty_bon
Цитата(Castiel @ 28.07.2009 13:41) *

ну то ясно шо не без допомоги))
Sergiy_K
Цитата(Castiel @ 28.07.2009 13:41) *

і не кажи, на 14-тий раз хлопець може запідозрити що щось тут нечисто
FeMINIsto4ka
Цитата(Castiel @ 28.07.2009 10:07) *
Развод бай жіночий організм)) Прийдецця завести кота і назвати його як сина...

чудова порада... ти мабуть в майбутньому теж так зробиш???
Цитата
Інколи є кохання а планів нема на нове життя нема, але воно всеодно якось стається, що тоді?

життя одне... нового/старого, репетиції/показового виступу... не буває!!! або ти живеш, кохаєш і "плануєш", або ти даремно тратиш час на страх, егоїзм і лінь, бо тобі краще думати шо "якось воно стається" аніж "все буде так як я захочу"
Цитата
Та невже

Авжеж, як співає Вакарчук "долю не зміниш - хіба вона змінить тебе"... якщо людина є у твому житті, то її неможливо викреслити з нього...
Цитата
їх тепер так називають

ну не зовсім, то я трохи метафорзнула biggrin.gif

Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.