Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Одружений ... але - ж ще не мертвий.
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Manfred
Цитата(Олеська @ 28.07.2009 23:24) *
Типу жінка так загнала в глухий кут?)

Та хотілобися глибше копнути. Це погляд зовні "жінка так загнала в глухий кут", а чому вона його загнала, яким чином і чому він почувається там де він є, мов у глухому куті, як він уявляє собі життя поза межами глухого кута і чи можливе воно у межах шлюбу. Десь приблизно так rolleyes.gif
kompman
Цитата(Блискавиця @ 29.07.2009 11:09) *
kompmanе, я тебе від початку плутаю із САМом - такі однакові у вас дописи)). Мене особисто не задіває те, що існує полігамія, мене задіває те, що ви не хочете розуміти - жінки теж люблять секс, і вашим дружинам з вами теж нелегко.
Найпростіше, що можна зробити - це піти і любитися із кимось ще, якщо чоловік не дає бажане. Цікаво, як вам сподобається такий поворот подій? Не задіватиме?))

Якщо не буду знати, то не задіватеме )) Одна справа кохати людину, а зовсім інша справа просто з кимось переспати (дати вихід адреналіну)
Neorlandina
Цитата(kompman @ 29.07.2009 13:14) *
Якщо не буду знати, то не задіватеме )) Одна справа кохати людину, а зовсім інша справа просто з кимось переспати (дати вихід адреналіну)

а якщо будете знати?
за вашою логікою, якщо будете знати - теж не має задівати.

Та йомайо, подумаєш жінка переспала з сусідом - ти ж в командіровку поїхав на два дні, а тут адреналіну накопичилося шо йой (робота всьо таке). Вона всеодно тільки тебе кохає одного.

Думаю за таких обставин жінка скоріше б фінгал заробила ніж розуміння ситуації від чоловіка.
Manfred
Чи здатна людина змиритися з думкою, що її коханій/ому буде так само добре не лише з ним/ею?
Castiel
Цитата(Manfred @ 29.07.2009 13:46) *
Чи здатна людина змиритися з думкою, що її коханій/ому буде так само добре не лише з ним/ею?

Після розриву стосунків?
Manfred
Цитата(Castiel @ 29.07.2009 15:20) *
Після розриву стосунків?

Після розриву це вже мало кого турбує (хоча є і такі випадки), а от під час?
reyneke

А чого так низько берете? Може бути ще й краще. biggrin.gif
Manfred
Цитата(reyneke @ 29.07.2009 16:26) *
А чого так низько берете? Може бути ще й краще. biggrin.gif

Щоб насолоджуватися кращим треба розуміти природу гіршого.
Темний ангел

Просто з кимось переспати... Як все просто... Переспати, а потім казати: "та я тільки тебе люблю, а з нею (ним) задовольнав (задовольняла) свої потреби".
Castiel
Цитата(Manfred @ 29.07.2009 15:16) *
Після розриву це вже мало кого турбує (хоча є і такі випадки), а от під час?

а навік про то думати під час коли всьо гуд?
Manfred
Цитата(Castiel @ 29.07.2009 16:59) *
а навік про то думати під час коли всьо гуд?

Бо успішна людина мислить стретегічно, передбачаючи можливість різних варіантів розвитку подій, тоді, як невдаха живе ні про що не замислюючись. І коли раптом стається халепа (shit happens), то успішна людина морально готова до неї і хоч приблизно знає, як реагувати, тоді як невдаха волатиме і не знатиме, що робити. А просто думати тре було ще тоді, коли все гуд.
Castiel
Цитата(Manfred @ 29.07.2009 16:18) *
Бо успішна людина мислить стретегічно, передбачаючи можливість різних варіантів розвитку подій, тоді, як невдаха живе ні про що не замислюючись. І коли раптом стається халепа (shit happens), то успішна людина морально готова до неї і хоч приблизно знає, як реагувати, тоді як невдаха волатиме і не знатиме, що робити. А просто думати тре було ще тоді, коли все гуд.

Тупо жити і думати що колись все стане погано. Це те саме що взяти авто в кредит і постійно думати що її рано чи пізно заберуть за несплату і чи буде в ній комфортно їздити новому власнику. Так хіба якісь люзери думать можуть.
Manfred
Цитата(Castiel @ 29.07.2009 17:23) *
Тупо жити і думати що колись все стане погано. Це те саме що взяти авто в кредит і постійно думати що її рано чи пізно заберуть за несплату і чи буде в ній комфортно їздити новому власнику. Так хіба якісь люзери думать можуть.

Ви плутаєте дві різні речі: "очікувати" і "бути готовим". Постійно очікувати негараздів — тупо і небезпечно, а бути готовим і знати, що робити у випадку, коли халепа таки станеться — розумно. Перша стратегія — лузерська, друга — успішна. Відчуйте різницю.
Castiel
Цитата(Manfred @ 29.07.2009 16:29) *
Ви плутаєте дві різні речі: "очікувати" і "бути готовим". Постійно очікувати негараздів — тупо і небезпечно, а бути готовим і знати, що робити у випадку, коли халепа таки станеться — розумно. Перша стратегія — лузерська, друга — успішна. Відчуйте різницю.

Варто 1 раз продумати стратегію дій на все життя і все. Якщо дівчина думає що їй з кимось іншим фуде файніше, то якто кажуть уобен зе біттен і вещі вдогонку. Отака моя стратегія. Коли люди разом і кохають одне одногото ніяких лєвих думок нівкого не повинно виникати. Повинна бути гармонія. Якщо починають когось тірзати мутниє сомнєнія що це не та людина, тоді це вже не кохання. Тоді краще розходицця зразу і не грати нікому міски. ІМХО
Manfred
Це файно, коли людині все ясно, мов на долоні, особливо про кохання. Я ж що далі живу, то більше переконуюся у справдливости слів Сократа: "Я знаю лише те, що нічого не знаю".
Castiel
Цитата(Manfred @ 29.07.2009 17:03) *
Це файно, коли людині все ясно, мов на долоні, особливо про кохання. Я ж що далі живу, то більше переконуюся у справдливости слів Сократа: "Я знаю лише те, що нічого не знаю".

Окресли ще раз свої життєві пріоритети і все стане видно
Manfred
Цитата(Castiel @ 29.07.2009 18:19) *
Окресли ще раз свої життєві пріоритети і все стане видно

Даруйте, але ця тема не про мене, а про одруження. Вважаю абсолютно неприпустимим для себе обговорювати на форумі свої пріоритети, бо це царина приватного життя. Ми можемо говорити лише взагалі про певні явища, про те, як буває. А кожен сам зробить собі висновки. Форум — не кабінет психоаналітика.
Castiel
Цитата(Manfred @ 29.07.2009 17:30) *
Даруйте, але ця тема не про мене, а про одруження. Вважаю абсолютно неприпустимим для себе обговорювати на форумі свої пріоритети, бо це царина приватного життя. Ми можемо говорити лише взагалі про певні явища, про те, як буває. А кожен сам зробить собі висновки. Форум — не кабінет психоаналітика.

Це порада а не просьба. Мені не треба ваших життєвих пріоритетів знати, ви їх для себе охарактеризуйте.
Олеська
Цитата(Manfred @ 29.07.2009 12:28) *
Та хотілобися глибше копнути. Це погляд зовні "жінка так загнала в глухий кут", а чому вона його загнала, яким чином і чому він почувається там де він є, мов у глухому куті, як він уявляє собі життя поза межами глухого кута і чи можливе воно у межах шлюбу. Десь приблизно так rolleyes.gif

Мій знайомий (31 рік) вже з жінкою живе років п"ять і постійно має загнаний вигляд, хоч насправді йому ніц не бракує (хіба мізків - це тому, що взагалі одружився): жінка в нього ідеальна і як жінка, як господиня, як подруга(на все закриває йому очі). А він все шукає щось на свою дупу.
Інший варіант: чоловік дав "сісти собі на голову" жінці - сам все господарює, їсти готує, прибирає і теде. Це так було, доки жінка взагалі його не покинула. Зараз одружився вдруге. Має все, що лише хоче, біля нього жінка ледь не танцює. Куди і загнаний вигляд подівся...
Тож який висновок з цього можна зробити? У чоловіка загнаний вигляд хіба через присутність або відсутність кохання (в різних випадках по-різному).)

Геніально. nevdacha.gif
CAM
Народ, не забувайте, що обговорення можливих життєвих ситуацій не значить що таким є конкретне положення справ у дописувача.

Задаю наступне каверзне питання.
Шановні чоловіки, чи не помітили ви, що жінки мають тенденцію міняти свій характер після весілля? І здебільшого в гіршу сторону.
Олеська
Цитата(CAM @ 29.07.2009 20:06) *
Шановні чоловіки, чи не помітили ви, що жінки мають тенденцію міняти свій характер після весілля? І здебільшого в гіршу сторону.

ggggg.gif ggggg.gif ggggg.gif Просто суперове питання, особливо після цього:
Цитата(CAM @ 29.07.2009 00:47) *
Доречі, хлопці багатозначно дипломатично мовчать. І ЦЕ НОРМАЛЬНО!

zav
Народ, не забувайте, що обговорення можливих життєвих ситуацій не значить що таким є конкретне положення справ у дописувача.

Не значить, проте передбачає, ґґґ.

А ви не помічали, що чоловіки міняються точно так само?
Просто патамуша не треба вже зваблювати нікого - ось вон поряд і нікуди не подінеться.
CAM
Цитата(zav @ 29.07.2009 11:31) *
А ви не помічали, що чоловіки міняються точно так само?
Просто патамуша не треба вже зваблювати нікого - ось вон поряд і нікуди не подінеться.

Ну чоловіки просто стають менш підірваними...(бо не треба по ночах на діскатєку бігати) а також звичайно набирають вагу - (регулярний постільний режим і домашнє харчування). Але це при добрій жінці...

zav
Цитата(CAM @ 29.07.2009 21:18) *
Ну чоловіки просто стають менш підірваними...(бо не треба по ночах на діскатєку бігати) а також звичайно набирають вагу - (регулярний постільний режим і домашнє харчування). Але це при добрій жінці...

Але квіти дарують щойдня, як до весілля? І романтіку щовечора, ге?
Nomad
9 сторінок не читав але осуждаю.
По сабжу- одружений, значить кінець веселому життю, далі без блекджека і шлюх
CAM
Цитата(zav @ 29.07.2009 12:26) *
Але квіти дарують щойдня, як до весілля? І романтіку щовечора, ге?

Ніфіга, нормальний поцан дарує квіти два рази в році - на ДН і на СВ Валентина!
І в такому дусі можна аж до старості... ну хіба ще при народженні дитини можна добавити.
----
Цитата(Castiel @ 29.07.2009 15:46) *
Варто 1 раз продумати стратегію дій на все життя і все.
Ги-ги. Гітлер теж видумував стратегії, потім застрелився.

По темі:
Не дати жінці сісти на голову, і самому не намагатись її принизити, прагнути до гармоніїї та взаємоповаги.

Якщо подобаються інші жінки - нормально, природньо коли мужик реагує на еротичні подразники в вигляді цицьок, поп, красивої фігурки.
Я ж не ревную свою жінку, коли їй подобаються фільми за участю Річарда Джіра. Ги-ги.
reyneke
Цитата(Nomad @ 29.07.2009 21:49) *
9 сторінок не читав але осуждаю.
По сабжу- одружений, значить кінець веселому життю, далі без блекджека і шлюх

Тю, чому кінець? А з дружиною веселитися нє?
Nomad
Цитата(reyneke @ 29.07.2009 22:22) *
Тю, чому кінець? А з дружиною веселитися нє?

Ога, хіба жінка буде гуморестки розказувати.
Холостий- значить вільний
чорно-біла
CAM, так, ситуація твоя вкрай важка. Але на це можна подивитись з іншого боку. Раджу тобі взагалі радіти, що хтось схотів такого, як ти yes.gif
веснянка

ви ще нам щось про тещу розкажіть..ото цікаво будеwink.gif
CAM
Блін, повторююсь, думки висловлені на форумі не є відображенням правдивого життя учасника.
Що ви на персоналії переходите замість обговорення заданого питання?

Так чому жінки змінюються в гіршу сторону після одруження?
----
Цитата(CAM @ 29.07.2009 23:37) *
Блін, повторююсь, думки висловлені на форумі не є відображенням правдивого життя учасника.

Хи. Не змінюються в гіршу, ну деколи порадять не пити горілки. То ж краще для здоров'я.

п.с.: Ги-ги. Щодо персоналій, кріпись. Ти ще персоналій не бачив.
CAM
Аналогія...
споглядаючи на форумний аватар чорно-білої, раджу їй скинути в реалі вагу і помалювати шерсть (волосся).

Ющенко...ще й як змінюються. Поговори з жонатими колєгами.
чорно-біла
Цитата(CAM @ 29.07.2009 23:45) *
Аналогія...
споглядаючи на форумний аватар чорно-білої, раджу їй скинути в реалі вагу і помалювати шерсть (волосся).

ти такий дотепний... дивно, що жінки на тебе забили wink.gif
zav
Шановні чорно-біла і CAM! Далі прошу гоу ту приват.
чорно-біла
Цитата(zav @ 30.07.2009 00:26) *
Шановні чорно-біла і CAM! Далі прошу гоу ту приват.

нізащо. я, знаєте, свого хлопця кохаю (перероблена цитата) ))

zav: сувора догана без занесення за порушення пп. 2.2.1., 2.5., 2.14. Правил форуму.
Фабрегас
про що сперечаємось? читати 10 стор. не хочеться
Зимова Дівчина
Цитата(CAM @ 30.07.2009 00:45) *

та зрозумійте вже, що лажанулись з дружиною чи то одруженням і заспокойтесь.
що ви людей залякуєте? деякі он ще про весілля мріють.
веснянка
Цитата(CAM @ 30.07.2009 00:37) *

за вашою чудесною логікою, мабуть з тієї ж причини, що і чоловіки в кращу
ВакуОлька
Цитата(CAM @ 29.07.2009 23:37) *

САМ, може конкретизуєте в чому саме змінюються? Ну там
1.Свариться, щоб не пив...
2.Заставляє прати шкарпетки....
3.Не хоче сексу так як хотіла ДО шлюбу...
4......
Тоді може й відповідь адекватну хтось дасть...
zav
Цитата(Фабрегас @ 30.07.2009 01:40) *
про що сперечаємось? читати 10 стор. не хочеться

Про страшні муки одружених чоловіків.
Блискавиця
Чоловіки теж змінюються після одруження у гірший бік - не пишуть віршів для своєї любої, не співають їй пісень під гітару (або під дримбуwink.gif), не дивляться закоханим сяючим поглядом, не одягають костюмів від Черутті з неймовірними краватками, не здійснюють шалених вчинків (як-от шуганути з мосту в річку), не намагаються звабити оригінальними ідеями, не хочуть експериментувати в ліжку, а поза ліжком - й поготів, не готують смачних десертів у вечір кохання, не роблять довгих прелюдій, хроплять, товстішають, сидять у подраній майці або подраних штанях з відвислими колінами, ні про що не хочуть спілкуватися, не запрошують за свої зустрічі із друзями, не хваляться своєю коханою перед своїми знайомими, не вигадують романтичних вечорів, не запрошують у романтичні подорожі (до Парижу, скажімо), не зустрічають світанок разом з коханою десь на галявинці лісу, не запрошують у ресторани та кав*ярні, не цілують пристрасно кожні 5 хвилин, не повторюють компліменти "ти у мене найкрасивіша" тощо, не...не...не... список нескінченний.
Виходить, одружений чоловік - все одно що мертвий smile.gif

Вимагаю відповіді конкретно від САМа - чому?? чому чоловіки гіршають на очах після шлюбу? dontknow.gif

Змиритися із такою думкою - означає визнати, що кохання не існує в природі. І можна жити разом із будь-ким, і буде те ж саме і по такому ж сценарію.
Manfred
Цитата(Castiel @ 29.07.2009 19:13) *
Це порада а не просьба. Мені не треба ваших життєвих пріоритетів знати, ви їх для себе охарактеризуйте.

А де я просив Вашої поради?
Темний ангел
Цитата(Блискавиця @ 30.07.2009 12:18) *
Чоловіки теж змінюються після одруження у гірший бік - не пишуть віршів для своєї любої, не співають їй пісень під гітару (або під дримбуwink.gif), не дивляться закоханим сяючим поглядом, не одягають костюмів від Черутті з неймовірними краватками, не здійснюють шалених вчинків (як-от шуганути з мосту в річку), не намагаються звабити оригінальними ідеями, не хочуть експериментувати в ліжку, а поза ліжком - й поготів, не готують смачних десертів у вечір кохання, не роблять довгих прелюдій, хроплять, товстішають, сидять у подраній майці або подраних штанях з відвислими колінами, ні про що не хочуть спілкуватися, не запрошують за свої зустрічі із друзями, не хваляться своєю коханою перед своїми знайомими, не вигадують романтичних вечорів, не запрошують у романтичні подорожі (до Парижу, скажімо), не зустрічають світанок разом з коханою десь на галявинці лісу, не запрошують у ресторани та кав*ярні, не цілують пристрасно кожні 5 хвилин, не повторюють компліменти "ти у мене найкрасивіша" тощо, не...не...не... список нескінченний.

Вимагаю відповіді конкретно від САМа - чому?? чому чоловіки гіршають на очах після шлюбу? dontknow.gif

Змиритися із такою думкою - означає визнати, що кохання не існує в природі. І можна жити разом із будь-ким, і буде те ж саме і по такому ж сценарію.

Такі чоловіки не хочуть підживлювати взаємні почуття. Почитайте статтю, яку виклав Manfred у одному із своїх дописів про стадії розвитку почуттів.
Manfred
Цитата(CAM @ 29.07.2009 21:06) *

Особисто я такого не помічав. Зате помічав багато разів на прикладах багатьох знайомих подружніх пар, що, коли життя чогось не клеїться, то починають шукати причину, і обов'язково знаходять офірного цапа, чоловік звинувачує дружину, а вона звісно ж — його.
Sensssorika
Цитата(CAM @ 30.07.2009 00:37) *

а може в тебе просто проблеми з зором? гг
люди міняються з віком. міняються від проблем. І ще багато чого. але міняються ЛЮДИ,а не якийсь окремий їх вид гг))
CAM
Цитата(ВакуОлька @ 30.07.2009 01:52) *
САМ, може конкретизуєте в чому саме змінюються? Ну там
1.Свариться, щоб не пив...
2.Заставляє прати шкарпетки....
3.Не хоче сексу так як хотіла ДО шлюбу...
4......
Тоді може й відповідь адекватну хтось дасть...

1. Намагається контролювати весь вільний час
2. Відбиває від друзів
3. Не хоче виконувати роботу по дому
4. Відмовляється готувати
5. Відмовляється від сексу
6. Робиться важка на підйом - нікуди не хоче виїхати
7. Сперечається по дрібницях, ніколи не уступає чоловікові.

Це так...що зразу прийшло в голову.
Тепер можете обговорювати гіпотетичного невдаху САМа... ggggg.gif

Цитата(Блискавиця @ 30.07.2009 04:18) *

По-перше, де ти назбирала таку солянку романтичних стереотипів?
Нема такого, а тим більше в одному наборі. Киньтеся читати ті любовні романи.
По-друге, чи варті ВИ такого залицяння....?
А чоловіки храплять так само як хропіли, ви просто разом не жили до того і не чули...поправляються ? Як-хто. Сам важить рівно так само як і 10 років тому. А в цій справі на себе подивіться. Сидять в брудних штанах ? Та ви-ж уже тиждень не робили прання!
Не скачуть з мосту? Попробуй тут...зразу крик буде "Придурку, злізь звідтам, я тебе каліку доглядати не буду"
Не дарують квіти? Якщо бюджет вузький і стоїть питання, або зїсти бутерброд з сиром, чи сидіти голодним і дивитися як в'януть квіти у вазі...що-б ви вибрали?

Народ, життя не ідеальне, і треба навчитись тішитися малим.
zav
Цитата(CAM @ 30.07.2009 19:14) *
2. Відбиває від друзів

Мнеее... дружина ваша домогосподарка? Не працює де-інде?
Народ, життя не ідеальне, і треба навчитись тішитися малим.

Чудова теза! Спробуйте донести її до власної дружини, бо ми тут наче в курсі справи, гигиги.
reyneke
2. Відбиває від друзів

То ж ваша жінка ще й працює, мабуть?

А чоловік що робить? Крім того, що їсть, бруднить все навкруги, сперечається по дрібницях, вимагає сексу і проводить вільний час із друзями?
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.