Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Весілля
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3
Фабрегас
Цитата(Kassandra @ 27.07.2009 14:31) *
А конче весілля робити? Тратити купу грошей на показуху для соціуму, тоді як треба буде все-таки немало коштів на саму дитинку?

звичайно всі так кажуть... а коли доходить до діла то думають.. що скаже мама тато,дідо, баба. сусіди і друзі і знайомі... і тоді все по іншому виходить.. думаєте я б не хотів щирого весілля без показухи? може так воно і буде)
ВакуОлька
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 15:08) *
звичайно всі так кажуть... а коли доходить до діла то думають.. що скаже мама тато,дідо, баба. сусіди і друзі і знайомі... і тоді все по іншому виходить.. думаєте я б не хотів щирого весілля без показухи? може так воно і буде)

оф-топ.. Але скажу... Погано хочеш, значить... Весілля для вас і ви маєте вирішувати що і як...
Фабрегас
Цитата(zav @ 27.07.2009 18:46) *
Давайте всеж далі від весілля й ближче до вагітності.

мені здається що це не оф-топ.. бо ці два поняття між собою тісно переплетені і одне тягне за собою інше, тому тема весілля в такій ситуації як описана в 1 пості - актуальна

Цитата(ВакуОлька @ 27.07.2009 16:15) *
оф-топ.. Але скажу... Погано хочеш, значить... Весілля для вас і ви маєте вирішувати що і як...

То так завжид всі кажуть... Тобто наплювати на думки рідних і робити як сам хочеш? Навіть якщо ці думки - зробити таке весілля як у всіх..
zav
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 20:53) *
мені здається що це не оф-топ.. бо ці два поняття між собою тісно переплетені і одне тягне за собою інше, тому тема весілля в такій ситуації як описана в 1 пості - актуальна

Неактуяльна.
Якщо люди вирілиши мати спільних дітей, то решта формальностей вирішується природно за ходом без ніякого напрягу.
То так завжид всі кажуть... Тобто наплювати на думки рідних і робити як сам хочеш? Навіть якщо ці думки - зробити таке весілля як у всіх..

"як у всіх"© - це взагалі капці.
Фабрегас
Цитата(zav @ 27.07.2009 21:19) *
"як у всіх"© - це взагалі капці.

Капці, але чомусь всі роблять весілля "як у всіх"... з гостями, фотосесіями, операторами, фотографами, ресторанами, салютами... хоча впевнений що більшість з них не хочуть такої показухи... За 2 останні місяці був на 2 весіллях... одногрупники одружувались.. вже під кінець весіль всі казали "ну коли вже то все закінчиться", сукні надоїли.. хочеться зняти туфлі... замучили гості, фотографування.. не вже вони хотіли таких весіль, такого хотіли їхні батьки, бо "так треба"... всі розуміють що то великі витрати впусту, але "так треба"...
-=VJ=-
Тобто наплювати на думки рідних і робити як сам хочеш?

рано чи пізно однаково доведеться обирати - жити своєю головою і плювати на думки рідних, або все життя проживати не своє життя, а кимось визначене.
Фабрегас
Цитата(-=VJ=- @ 27.07.2009 21:29) *
рано чи пізно однаково доведеться обирати - жити своєю головою і плювати на думки рідних, або все життя проживати не своє життя, а кимось визначене.

звичайно рано чи пізно... це скоріше станеться тоді коли людина стає абсолютно незалежною.. а зараз ті хто одружуються до 25 років - їхні весілля організовують батьки... тому до їх думки мус прислуховуватись
zav
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 21:25) *
вже під кінець весіль всі казали "ну коли вже то все закінчиться", сукні надоїли.. хочеться зняти туфлі... замучили гості, фотографування..

Це проблема не весілля взагалі, а тамади зокрема. У нас був нівроку гарний тамада - сміялися повсякчас. Ніяк не втомилися, бо й не напружувалися: тамада замість нас напружувати, навпаки - всіляко розважав цирком, використовуючи клоунами гостей. Явно, ніхто до нас підійти не міг, бо тамада всіх шикував управно: то поїсти, то випити, то танці, то розваги, то традицію зберегти, і по колу! Ги.

Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 21:31) *
тому до їх думки мус прислуховуватись

У молодих є дієвиший засіб тиску: не прийти на власне весілля.
Лія
Коли ми вже про весілля...
Я чомусь так не люблю тамадів!! Не дають спочити і насолодитись процесом, спілкуванням....
Я вважаю, що краще витратити гроші на весільну мандрівку, ніж на застілля.
Фабрегас
Цитата(zav @ 27.07.2009 21:56) *
У молодих є дієвиший засіб тиску: не прийти на власне весілля.

О та... цікаво спитати чи хоч хтось з форумлян не прийшов би на власне веслля організоване батьками? ) Покажіться
FeMINIsto4ka
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 22:13) *
О та... цікаво спитати чи хоч хтось з форумлян не прийшов би на власне веслля організоване батьками? ) Покажіться

недавно знайомі одружувались.... наречений з'явився за 10 хв до вінчання!!! тобто запізнився на дві години... молода мало не посивіла... а він пояснив все тим, шо то так треба шоб викуп менший за молоду давали dry.gif хай би вже краще зразу втік... йолоп dry.gif
zav
Цитата(Лія @ 27.07.2009 22:01) *
Я чомусь так не люблю тамадів!! Не дають спочити і насолодитись процесом, спілкуванням....

Це вам погані траплялися.
Цитата(Лія @ 27.07.2009 22:01) *

Так, знана теза.

Ну, ми би не прийшли, якби не тамада, гиги.
Фабрегас
Цитата(FeMINIsto4ka @ 27.07.2009 22:17) *
недавно знайомі одружувались.... наречений з'явився за 10 хв до вінчання!!! тобто запізнився на дві години... молода мало не посивіла... а він пояснив все тим, шо то так треба шоб викуп менший за молоду давали dry.gif хай би вже краще зразу втік... йолоп dry.gif

хлопу було жалко пару плюшок горілки...ужас...
Зимова Дівчина

почнемо з того, що без нашої згоди ніхто б нічого не готував. та і не запросив, і у всяких одружуючих установах теж би ніц без наших документів та явки не вийшло б.
Фабрегас
Цитата(Зимова Дівчина @ 27.07.2009 23:22) *
почнемо з того, що без нашої згоди ніхто б нічого не готував. та і не запросив, і у всяких одружуючих установах теж би ніц без наших документів та явки не вийшло б.

а хто каже без вашої згоди...
все починажться зі згоди)) Пара каже - хочем одружитись, батьки кажуть - добре, запрошуємо брата, свата, кума, куму, троюродну тьотю двоюрідного племінника, весілля на 150 чоловік) І що...перечити?
Teo
Цитата(Лія @ 27.07.2009 21:01) *
Коли ми вже про весілля...

скучно, а якже набухатись, потанцювати, платочок і бійка?

Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 22:35) *
все починажться зі згоди)) Пара каже - хочем одружитись, батьки кажуть - добре, запрошуємо брата, свата, кума, куму, троюродну тьотю двоюрідного племінника, весілля на 150 чоловік) І що...перечити?

на 150 чоловік? де ти таке бачив?
Фабрегас
Цитата(Teo @ 27.07.2009 23:37) *
на 150 чоловік? де ти таке бачив?

за останні 2 місяці був на двох весіллях по 100 чоловік
Kassandra
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 23:35) *

звичайно! Ви ж не діти щоб зі всім що батьки кажуть погоджуватися.
Фабрегас
Цитата(Kassandra @ 27.07.2009 23:39) *
звичайно! Ви ж не діти щоб зі всім що батьки кажуть погоджуватися.

перечити щоб були образи і непорозуміння? Батьки ж хочуть гарно видати заміж або одружити своїх дітей... це ніби як останнє що вони можуть зробити перед тим як діти почнуть самостійне життя...
ладно... проїхали..
kitty_bon
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 23:41) *
перечити щоб були образи і непорозуміння? Батьки ж хочуть гарно видати заміж або одружити своїх дітей... це ніби як останнє що вони можуть зробити перед тим як діти почнуть самостійне життя...
ладно... проїхали..

почнемо з того що батьки оплачують бішу частину бенкету))
Kassandra
ладно... проїхали..

та ну,я тільки завелася посперечатися...обламав кайф dry.gif
Образи і непорозуміння можна переважити простою логікою.Нема чого тратити кілька тисяч долярів на весілє, тоді як їх можна з користю використати молодій сім`ї на обжиток.
І не завжди батьки тратяться на весілля. Оно мій братисько сам з уже дружиною поставили весілля, бо хотіли.
Фабрегас
Цитата(Kassandra @ 27.07.2009 23:44) *
та ну,я тільки завелася посперечатися...обламав кайф dry.gif
Образи і непорозуміння можна переважити простою логікою.Нема чого тратити кілька тисяч долярів на весілє, тоді як їх можна з користю використати молодій сім`ї на обжиток.
І не завжди батьки тратяться на весілля. Оно мій братисько сам з уже дружиною поставили весілля, бо хотіли.

звичайно що можна) половина пар так і робить - не тратиться, а друга половина пар змушена гуляти через силу на великій забаві, бо батьки все зробили )) unsure.gif
Castiel
Весілля то не головне, ну звичайно якщо бабла багато то можна і понти поганяти, чо нє.
kitty_bon
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 23:48) *
звичайно що можна) половина пар так і робить - не тратиться, а друга половина пар змушена гуляти через силу на великій забаві, бо батьки все зробили )) unsure.gif

а наречена теж проти весілля по всім звичаям?
Зимова Дівчина
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 23:35) *

згода одружитись не перед батьками укладається, а між молодими. батьків просто інформують.
і якщо вони хочуть весілля — хай роблять. СОБІ і без моєї участі.
мені вистачило трьох весіль з кількістю гостей 150-200 штук. на одному ще й дружкою була.
собі такого неподобства нізашо.
Teo
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 22:38) *
за останні 2 місяці був на двох весіллях по 100 чоловік

тоість ти додав і відняв 50 ? логіка жжот!))))
Фабрегас
Цитата(Teo @ 27.07.2009 23:51) *
тоість ти додав і відняв 50 ? логіка жжот!))))

нічо не додавав і віднімав... сказав приблизно)))

Цитата(Зимова Дівчина @ 27.07.2009 23:51) *
згода одружитись не перед батьками укладається, а між молодими. батьків просто інформують.
і якщо вони хочуть весілля — хай роблять. СОБІ і без моєї участі.
мені вистачило трьох весіль з кількістю гостей 150-200 штук. на одному ще й дружкою була.
собі такого неподобства нізашо.

Я за два місяці двічі був дружбою, тому з мене теж досить))

Цитата(kitty_bon @ 27.07.2009 23:49) *
а наречена теж проти весілля по всім звичаям?

ну не строго "проти весілля по всім звичаям", а скажемо так - за весілля тільки для найближчих 15 людей, без показухи і т.д.
zav

Краще нехай хату куплять дітям.
Цитата(kitty_bon @ 27.07.2009 23:44) *
почнемо з того що батьки оплачують бішу частину бенкету))

Це лише кредит, який цілком повертається у вигляді подарунків гостей.
Teo
Цитата(zav @ 27.07.2009 22:56) *
Краще нехай хату куплять дітям.

Це лише кредит, який цілком повертається у вигляді подарунків гостей.

видно шо пан в цьо бізнесі шарить=)
zav
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 23:48) *

Одні бідні, а другі дурні! БУГОГА!
kitty_bon
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 23:55) *
нічо не додавав і віднімав... сказав приблизно)))

Я за два місяці двічі був дружбою, тому з мене теж досить))

ну не строго "проти весілля по всім звичаям", а скажемо так - за весілля тільки для найближчих 15 людей, без показухи і т.д.

так в чому проблем? економія грошей йопт)) хоча у батьків є коло людей яких вони мають покликати на це тре зважити, вони все ж таки платять за бенкет. Я на досвіді брата впевнилась шо не всі родичі варті запрошення)
Фабрегас
Цитата(zav @ 27.07.2009 23:57) *
Одні бідні, а другі дурні! БУГОГА!

А може батьки понапозичали грошей щоб зробити нормальне весілля... не супер багате а саме звичайне... таке теж буває

Цитата(kitty_bon @ 27.07.2009 23:58) *
так в чому проблем? економія грошей йопт)) хоча у батьків є коло людей яких вони мають покликати на це тре зважити, вони все ж таки платять за бенкет. Я на досвіді брата впевнилась шо не всі родичі варті запрошення)

ну от якщо оцінити кілкьсть всіх людей яких "мають покликати" то вийде під 40-50
zav
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 23:59) *
А може батьки понапозичали грошей щоб зробити нормальне весілля... не супер багате а саме звичайне... таке теж буває

Я не заперечую, що обидві частини можуть мати обидві ознаки: бути й бідними, й дурними, ґґґ.
"Нормальне" - це синонім "як у всіх".

Цитата(Фабрегас @ 28.07.2009 00:00) *
ну от якщо оцінити кілкьсть всіх людей яких "мають покликати" то вийде під 40-50

Ну, 50 не 100, і далеко не 150, і лише по 25 на сторону. Гарний тамада легко дає раду такому натовпу.
kitty_bon
Цитата(Фабрегас @ 28.07.2009 00:00) *

не переймайся, то ше нормуль))
Фабрегас
не хочеться і 40-50... хочеться батьків і найближчих друзів... максимум 10 чоловік))
zav
Цитата(Фабрегас @ 28.07.2009 00:04) *
не хочеться і 40-50... хочеться батьків і найближчих друзів... максимум 10 чоловік))

Не можу зрозуміти, хто вам заважає?
Ваше весілля - вам запрошувати! Хіба не молоді запрошення пишуть? Хто, крім них знає, де й коли?
kitty_bon
Цитата(Фабрегас @ 28.07.2009 00:04) *

ну то ви маханули)) дайте батькам потішитись)

zav
Цитата(kitty_bon @ 28.07.2009 00:05) *
ну то ви маханули)) дайте батькам потішитись)

На власному най би тішилися!
Фабрегас
Цитата(zav @ 28.07.2009 00:05) *
Не можу зрозуміти, хто вам заважає?
Ваше весілля - вам запрошувати! Хіба не молоді запрошення пишуть? Хто, крім них знає, де й коли?

батьки образяться... родина теж
kitty_bon
Цитата(zav @ 28.07.2009 00:08) *
На власному най би тішилися!

не ті часи були))

Цитата(Фабрегас @ 28.07.2009 00:08) *

це типу з списка загального реально відправити 10 запрошень? нєєєє
zav
Цитата(Фабрегас @ 28.07.2009 00:08) *

Прапора їм подаруйте, щоби зручніше строєм іти було.
Цитата(kitty_bon @ 28.07.2009 00:11) *
не ті часи були))

Зате в нас - саме час! Ги.
Фабрегас
Цитата(zav @ 28.07.2009 00:12) *
Прапора їм подаруйте, щоби зручніше строєм іти було.

прям так? це за все те що вони для нас зробили? виховали) ... неможна так
kitty_bon
Цитата(Фабрегас @ 28.07.2009 00:13) *

правильно! батьків тре поважать!
zav
Цитата(Фабрегас @ 28.07.2009 00:13) *

Цитата(kitty_bon @ 28.07.2009 00:14) *
правильно! батьків тре поважать!

І медаль, медаль їм!
kitty_bon
Цитата(zav @ 28.07.2009 00:19) *
І медаль, медаль їм!

а я зроблю своїми руками на власне весілля)
Фабрегас
Цитата(zav @ 28.07.2009 00:19) *
І медаль, медаль їм!

що батьки вам їсти не давали в дитинстві?
zav
Цитата(Фабрегас @ 28.07.2009 00:21) *
що батьки вам їсти не давали в дитинстві?

Як раз забагато давали! Досі їсти ненавиджу!
kitty_bon
Цитата(zav @ 28.07.2009 00:28) *
Як раз забагато давали! Досі їсти ненавиджу!

то не причина їх не поважать
чорно-біла
а що ви власне обговорюєте? скільки гостей буде на весіллі, за яке башляють батьки? оце проблеми... я вам заздрю, йопт
kitty_bon
Цитата(чорно-біла @ 28.07.2009 00:31) *
а що ви власне обговорюєте? скільки гостей буде на весіллі, за яке башляють батьки? оце проблеми... я вам заздрю, йопт

отож) весілля то в кого мрія а в кого проблема)
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.