Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Весілля
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3
zav
Цитата(kitty_bon @ 28.07.2009 00:30) *
то не причина їх не поважать

Вам втут повний списОк викласти?
Цитата(kitty_bon @ 28.07.2009 00:32) *
отож) весілля то в кого мрія а в кого проблема)

Мені відверто лячно за людей, в яких весілля є мрією...
kitty_bon
Цитата(zav @ 28.07.2009 00:38) *
Вам втут повний списОк викласти?

Мені відверто лячно за людей, в яких весілля є мрією...

ну так то не у всіх таке відношення до батьків)
Sensssorika
Не розумію проблеми. Щоб розписатися і вважатися чоловіком та дружиною ваще тільки свідки треба.
Це не весілля,а тільки розпис. так?
ну так якшо вам одного розпису мало ясна річ,шо буде свято,будуть гості. Я свої особисті свята ніколи не відзначаю- не люблю
Якби виходила заміж...так я така западлістка,що можливо ваще нікому б не сказала. Батькам у тому числі.
Знаю що тато влаштовуав би свято,була б купа гостей..фууу.. Все одно моє слово в даному випадку закон. Сказала б що не хочу гостей- їх би і не було. В принципі тато в мене кльовий і якби я сказала,шо хочу тільки розписатися і поїхати до Індії- він би не заперечував. Заперечувала б мама,бо вона теж хоче до Індії)))
Якби я ХОТІЛА заміж,певно шо я сама всьо то і організоувала. Канєш,батьки б рвалися допомагати. Та я якось не надто того прагну.Вважаю,що "хочеш одружитися- дєлай всьо сама" )))
Всякі там подарунки на весілля..я тут вже тему створювала і -вибачте- я б таких сухих і черствих подарунків не хотіла б. Аби відмазатися. Фу.
Та й взагалі я така людина,що не вважаю за потрібне мені щось дарувати тільки тому, шо в мене тепер штапм у паспорті. Подаруйте мені шось краще після отримання диплому - то по-моєму більш значюща в моєму житті подія)))
Щодо ващі кількості гостей... ну на фік. Усі ті родичі,які в основній свої мірі мені взагалі до одного місця(тим більше ЙОГО родичі), а друзі..в принципі я не так багато людей і хотіла б взагалі одночасно в одних квадратних метрах бачити.

пс.Місце проведення весілля - пляаааааааж))))
Олеська
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 21:25) *
Капці, але чомусь всі роблять весілля "як у всіх"... з гостями, фотосесіями, операторами, фотографами, ресторанами, салютами... хоча впевнений що більшість з них не хочуть такої показухи... За 2 останні місяці був на 2 весіллях... одногрупники одружувались.. вже під кінець весіль всі казали "ну коли вже то все закінчиться", сукні надоїли.. хочеться зняти туфлі... замучили гості, фотографування.. не вже вони хотіли таких весіль, такого хотіли їхні батьки, бо "так треба"... всі розуміють що то великі витрати впусту, але "так треба"...

Мені теж то все не подобається. За всі весілля, що я була - бачила, що то просто мука для самих наречених.
Я була шість разів дружкою. І всі рази це виглядало так: "Ой, не зачіпіть фату", "не станьте на платя молодої", "молоді, не жуйте, вас знімає камера", "гірко!"(і це коли молоді саме всілись хоч щось перекусити) - це просто аут. От тому і не хотілось подібного собі.

Цитата(Лія @ 27.07.2009 22:01) *
Коли ми вже про весілля...
Я чомусь так не люблю тамадів!! Не дають спочити і насолодитись процесом, спілкуванням....
Я вважаю, що краще витратити гроші на весільну мандрівку, ніж на застілля.

Теж не люблю. Тому ми і не брали. У нас були старости язикаті, і гості нівроку.)

Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 23:35) *
а хто каже без вашої згоди...
все починажться зі згоди)) Пара каже - хочем одружитись, батьки кажуть - добре, запрошуємо брата, свата, кума, куму, троюродну тьотю двоюрідного племінника, весілля на 150 чоловік) І що...перечити?

Тю. Звичайно перечити. Якщо вам не по 16-ть.) Ми запрошували виключно тих, кого хотіли бачити ми обоє - рідних та найближчих людей. Щоби не було ні заздрісників, ні жовтих квітів в подарунок, ні пустих конвертів (ну, без цього ніяк smile.gif )

Цитата(Зимова Дівчина @ 27.07.2009 23:51) *
мені вистачило трьох весіль з кількістю гостей 150-200 штук.

Штук? Прикольно)
kitty_bon
Звідки такий негатив про весілля? я особисто наприклад не проти кількості людей, але головне, щоб ці люди були приємні нареченій і нареченому)
Castiel
Цитата(Sensssorika @ 28.07.2009 11:56) *
Щодо ващі кількості гостей... ну на фік. Усі ті родичі,які в основній свої мірі мені взагалі до одного місця(тим більше ЙОГО родичі), а друзі..в принципі я не так багато людей і хотіла б взагалі одночасно в одних квадратних метрах бачити.

А що тобі не пофік? Все тобі не так і пофік. Ди зараз дивишся на це як підросток років 15-16. От як буде в тебе (якщо буде) весілля колись, тоді я буду бачити як тобі твоя родина буде до одного місця і твої родичі.
ВакуОлька
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 20:53) *
То так завжид всі кажуть... Тобто наплювати на думки рідних і робити як сам хочеш? Навіть якщо ці думки - зробити таке весілля як у всіх..

Поняття "як у всіх" - дуже хиле... В когось і 700 чоловік - таке як у всіх... (сама була на таких весіллях кілька раз в Косівському районі)

Цитата(Лія @ 27.07.2009 22:01) *
Я чомусь так не люблю тамадів!! Не дають спочити і насолодитись процесом, спілкуванням....

В своєму житті була на багатьох весіллях і , однозначно, на своємуwink.gif... Маю кілька прикладів нбридливих тамадів, які навіть перекусити не давали гостям з своїми промовами.. Але бачила й разюче протилежних... Перед власним весіллям все обговорила з тамадою.. До цього часу всі кажуть, що ще такого весілля як у нас - небуло. І Весело, і чемно, і гарно, і приємно..

Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 23:35) *
а хто каже без вашої згоди...
все починажться зі згоди)) Пара каже - хочем одружитись, батьки кажуть - добре, запрошуємо брата, свата, кума, куму, троюродну тьотю двоюрідного племінника, весілля на 150 чоловік) І що...перечити?

А чому б і ні? З свого ж таки прикладу скажу, що я склала список тих людей, кого бачити хотіла на своєму весіллі.. І поставила умову, щоб небуло якихсь тьоть і дядь. яких я в житті не бачила.. Батьки не перечили.. Додали тільки тих людей яких хотіли бачити й вони, але й водночас ті люди були приємними нам..

Цитата(Teo @ 27.07.2009 23:37) *
на 150 чоловік? де ти таке бачив?

Мало чи багато?

Цитата(Фабрегас @ 28.07.2009 00:08) *
батьки образяться... родина теж

За що образяться? за те, що ви не потратили їх гроші? А родина за що? за те. що ви на їх весіллях гуляли, а вони на вашому ні?..

Sergiy_K
Цитата(zav @ 27.07.2009 21:56) *
У молодих є дієвиший засіб тиску: не прийти на власне весілля.

заве, ти б відмовився від весільних подарунків?
zav
Цитата(Sergiy_K @ 28.07.2009 12:19) *
заве, ти б відмовився від весільних подарунків?

Якщо я відмовляюся від урочистостей на весілля, то авжеж і від подарунків також - це природно.
kitty_bon
Пане Заве! Шо ж ви у молоді розвиваєте нелюбов до сімейнх зібрань і власне до самої родини?
Гетьман
Побувши дружбою на весіллі, у мене зміцніла думка, що формальності нафік не потрібні, у стосунках весілля - не якісний перехід, а банально велика показуха. Відмовившись святкувати день народження, думаю, відмова від весілля зміцнить мою асоціальність та мізантропію, таґ
Castiel
Цитата(Гетьман @ 28.07.2009 12:46) *
Побувши дружбою на весіллі, у мене зміцніла думка, що формальності нафік не потрібні, у стосунках весілля - не якісний перехід, а банально велика показуха. Відмовившись святкувати день народження, думаю, відмова від весілля зміцнить мою асоціальність та мізантропію, таґ

Давайте ще відмовимся від алкоголю, хімії транспорту, державних та релігійних свят, спалимо всі гроші і будемо вести здоровий образ життя!
kitty_bon
цікаво хто вам такі думки про весілля позакладав? Для мене особисто то є свято) а для вас як ото каторга)
Castiel
Для мене свято коле не своє власне весілля))))
Гетьман
Цитата(Castiel @ 28.07.2009 12:54) *
Давайте ще відмовимся від алкоголю, хімії транспорту, державних та релігійних свят, спалимо всі гроші і будемо вести здоровий образ життя!

Ніколи регулярно алкоголю не вживав, останній раз пив 1,5 року тому, ходжу пішки, ні того, ні того не святкую, веду здоровий спосіб життя. Пропоную панові спалити усі власні гроші першим.
Давайте підемо з іншої сторони: що страшного у відмові від формальностей? (зокрема, весілля)
kitty_bon
Цитата(Castiel @ 28.07.2009 12:57) *
Для мене свято коле не своє власне весілля))))

я теж люблю чужі весілля, завжди так розчулююсь)

zav
Цитата(kitty_bon @ 28.07.2009 12:39) *
Пане Заве! Шо ж ви у молоді розвиваєте нелюбов до сімейнх зібрань і власне до самої родини?

Тому що родина - це батьки і діти. А всілякі оті дядьки - це родичі. Виклчення: бабці - бо родоначальники, й онуки - бо нащадки.
Sergiy_K
Цитата(zav @ 28.07.2009 12:31) *
Якщо я відмовляюся від урочистостей на весілля, то авжеж і від подарунків також - це природно.

а ти справді відмовляєшся?)
Neorlandina
Не розумію проблеми. Щоб розписатися і вважатися чоловіком та дружиною ваще тільки свідки треба.

доречі навіть свідків не треба вже.

по темі - не хочу весілля "для батьків".
це дурість. витрачати шалену купу грошей за один вечір.
таке весілля як для батьків, і щоби мені не гидко було - це буде коштувати як трикімнатна квартира в Києві.
я обрала б квартиру, не знаю як ви.

та я краще собі Canon 5D MarkII куплю! від нього хоч якась користь. та й коштує як чверть весілля "шоби як у всіх було". а може й ні - я в цінах не дуже шарю.

доречі, чужі весілля теж не дуже люблю. може того, шо не п.ю - всі ці забави розраховані на добряче набуханих людей.
Блискавиця
Весілля - найнудніше свято після дня Конституції...ґґґ Гості приходять аби поїсти...нє, нажертися, випити...нє таки теж нажертися, та секс (хоча частіше нажиранням все й обмежується)).

Раніше весілля, як ритуал, мало якесь значення - в селі показували, що дівка й чоловік уже зайняті, щоб усі були в курсі (бо гулянка не так швидко забувається, як обряд у церкві...ґґ); у місті це була подія для багатіїв - аби випендритися. Бідняки весіллів не справляли.

Навіщо та гулянка зараз - не ясно. Для молодят однозначно краще витратити гроші на побутові покупки та на подорож чи власний бізнес. Свято краще влаштовувати на ювілеї - 10 років, 20 років тощо))
kitty_bon
тю а я на весілля ходжу молодих привітати)))
чорно-біла
Цитата(kitty_bon @ 28.07.2009 12:35) *

та ми вже зрозуміли, що ти абсолютне добро, дай Боже тобі здоров'ячка
Sergiy_K
Цитата(kitty_bon @ 28.07.2009 13:35) *

часто ходиш?
kitty_bon
Цитата(Sergiy_K @ 28.07.2009 13:43) *
часто ходиш?

ну як запрошують) ось подруга заміж виходить і мене не кличе, бо їй наснилось шо я з її нареченим переспала)))
zav
Цитата(Sergiy_K @ 28.07.2009 13:11) *
а ти справді відмовляєшся?)

Так. У мну вже було весілля - друге мені нащо?
Sergiy_K
Цитата(zav @ 28.07.2009 13:50) *
Так. У мну вже було весілля

без урочистостей?
kitty_bon
Цитата(zav @ 28.07.2009 13:50) *
Так. У мну вже було весілля - друге мені нащо?

хитрий
zav
Цитата(Sergiy_K @ 28.07.2009 13:51) *
без урочистостей?

Урочисте було.
Ви наче заздрите.
Sergiy_K
Цитата(zav @ 28.07.2009 14:06) *
Урочисте було.
Ви наче заздрите.

ні, далебі
просто цікавлюсь чи то опетніший чоловік з власного досвіду пропонує чи ні)
Темний ангел
Цитата(kitty_bon @ 28.07.2009 12:11) *
Звідки такий негатив про весілля? я особисто наприклад не проти кількості людей, але головне, щоб ці люди були приємні нареченій і нареченому)

Моя дружина з Івано - Франківської області, весілля було там чоловік так на 200 з гаком, мені сподобалося, правда про яку приємність 200 чоловік може йти мова, коли я 198 з них вперше у своєму житті бачу rolleyes.gif , мені було паралельно - така традиція - просять все село, нічого не вдієш, але, загалом, є що згадати.
ВакуОлька
Цитата(Темний ангел @ 28.07.2009 15:04) *
Моя дружина з Івано - Франківської області, весілля було там чоловік так на 200 з гаком, мені сподобалося, правда про яку приємність 200 чоловік може йти мова, коли я 198 з них вперше у своєму житті бачу rolleyes.gif , мені було паралельно - така традиція - просять все село, нічого не вдієш, але, загалом, є що згадати.

То ти ше "мєлко " попав.. smile.gif... Село маленьке... От весілля в Косівському районі чи в Верховинському.. Ото краса... 5 днів вісілє... 400-500 гостей... капєц!
kitty_bon
Цитата(ВакуОлька @ 28.07.2009 15:09) *
То ти ше "мєлко " попав.. smile.gif ... Село маленьке... От весілля в Косівському районі чи в Верховинському.. Ото краса... 5 днів вісілє... 400-500 гостей... капєц!

зате весело))
Castiel
То ти ше "мєлко " попав.. smile.gif... Село маленьке... От весілля в Косівському районі чи в Верховинському.. Ото краса... 5 днів вісілє... 400-500 гостей... капєц!

Блін, я хочу на таке попасти, тож мегагульбан з мордобоями!
ВакуОлька
Цитата(kitty_bon @ 28.07.2009 14:12) *
зате весело))

Веселуха ще та... Особливо коли сидиш біля молодої і кінця-краю гостям не видно... А дружок-дружбів пар так з дванайціть-чотирнайціть..

Цитата(Castiel @ 28.07.2009 14:20) *

Ой, гуцули як б"ють - то пір"я летить... А шо заважає поїхати "під весілля"?
zav
Медіярував.
Олеська

Фігня то всьо. От у нас, в Вінницькій області в районах, що межують з Молдовою, звичай такий, що найменше весілля роблять на 500 чол, велике - 1000 чол. Ми були колись на такому в одногрупниці. Але гостей всіх так і не побачили: приїхали на 14-00, а гості почали сходитись саме коли ми вже збирались додому - біля 21-00.

Цитата(Castiel @ 28.07.2009 15:20) *

Ооо, не раджу. Колись в сестри у Львівській області таке було. Закінчилось весілля травмами багатьох гостей та хазяїв, батько нареченої взагалі в реанімацію попав. А паркани та в кілька хат взагалі ремонтувати довелось. Ось так.
Фабрегас
Це не весілля,а тільки розпис. так?
ну так якшо вам одного розпису мало ясна річ,шо буде свято,будуть гості.

Взагалі то найважливіше в весіллі не розпис і не гості а шлюб.
Kassandra
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 23:48) *
звичайно що можна) половина пар так і робить - не тратиться, а друга половина пар змушена гуляти через силу на великій забаві, бо батьки все зробили )) unsure.gif

блін, та скільки повторювати - не діти,можна перечити. Бо, мля, нафіга стільки грошей викладати на фігню.
Соррі, не стрималася))

Фабрегасе, ти як пурєдна блондинка мрієш про весілля? Чи тебе її батьки замучили з вибором торта і залу?
Зимова Дівчина
Цитата(Фабрегас @ 28.07.2009 22:43) *
Взагалі то найважливіше в весіллі не розпис і не гості а шлюб.

я б перефразувала: головне в подружньому житті не весілля і не розпис, а взаєморозуміння та взаємоповага і спільні цілі в житті.

Цитата(Kassandra @ 28.07.2009 22:46) *
блін, та скільки повторювати - не діти,можна перечити. Бо, мля, нафіга стільки грошей викладати на фігню.
Соррі, не стрималася))

Фабрегасе, ти як пурєдна блондинка мрієш про весілля? Чи тебе її батьки замучили з вибором торта і залу?

та чого ти на нього кидаєшся, може в нього наречена дуже хоче весілля, або батьки дуже тиранисті. тим більше якщо не помиляюсь молодим жити з батьками доведеться, бо свого житла нема (пан тему якусь таку піднімав пригадую), то напевно змушені коритись в таких умовах.
Фабрегас
Цитата(Зимова Дівчина @ 28.07.2009 22:51) *
я б перефразувала: головне в подружньому житті не весілля і не розпис, а взаєморозуміння та взаємоповага і спільні цілі в житті.

Згоден, це про життя...
А суто в церемонії весілля головне шлюб. Але без взаємопорозуміння і взаємоповаги взагалі не треба одружуватись

та чого ти на нього кидаєшся, може в нього наречена дуже хоче весілля, або батьки дуже тиранисті. тим більше якщо не помиляюсь молодим жити з батьками доведеться, бо свого житла нема (пан тему якусь таку піднімав пригадую), то напевно змушені коритись в таких умовах.

наречена хоче малого весілля, батьки ще коливаються... ) треба буде ще проводити переговори rolleyes.gif
Kassandra

а що, не можна нормально сказати що замучили, а то нє, захищає невідомо що й навіщо dry.gif

Цитата
наречена хоче малого весілля, батьки ще коливаються... ) треба буде ще проводити переговори

грузи їх,грузи...Най краще вам машину за ті гроші куплять.
Зимова Дівчина
Цитата(Фабрегас @ 28.07.2009 22:53) *
наречена хоче малого весілля, батьки ще коливаються... ) треба буде ще проводити переговори rolleyes.gif

активніше, активніше. криза на дворі, а вони гроші на вітер))))

Цитата(Kassandra @ 28.07.2009 22:55) *
а що, не можна нормально сказати що замучили, а то нє, захищає невідомо що й навіщо dry.gif

то утотренінг такий, „я не винний, то всьо злі батьки“

Цитата(Kassandra @ 28.07.2009 22:55) *
грузи їх,грузи...Най краще вам машину за ті гроші куплять.

не знаю. краще вже маленьку, але окрему квартирку. на машину хай самі напрацьовують
Kassandra
Цитата(Зимова Дівчина @ 28.07.2009 23:01) *
не знаю. краще вже маленьку, але окрему квартирку. на машину хай самі напрацьовують

о, до речі, на зиму обіцяють обвал цін на житло.

Фабрегасе, не трать даром гроші! купляй квартиру!
zav

Це не вся правда.
Адже урочистості на весілля це також і відчутний месдж широкій громаді про наявність і непорушність оцих самих взаєморозуміння, взаємоповаги й спільних цілей у житті.
Neorlandina
Цитата(zav @ 28.07.2009 23:09) *
Це не вся правда.
Адже урочистості на весілля це також і відчутний месдж широкій громаді про наявність і непорушність оцих самих взаєморозуміння, взаємоповаги й спільних цілей у житті.

і що це дає?
----
Цитата(zav @ 28.07.2009 22:09) *
Це не вся правда.
Дуже часто шлюб і весілля це месідж про наявність вагітності нареченої.
Kassandra
Цитата(zav @ 28.07.2009 23:09) *
Це не вся правда.

до одного місця ту громаду, так і хочеться сказати..одруження то надто особисте щоб на громаду показушно випендрюватися.
zav
Цитата(Neorlandina @ 28.07.2009 23:12) *
і що це дає?

Визнання суспільства авжеж. А ви як думали? Чи сподіваєтеся на новітні віяння в галузі шлюбу й родинних цінностей? Не раджу міряти - то ще не скоро буде, та й сумніви є, чи буде взагалі.
Цитата(yushchenko @ 28.07.2009 23:14) *
Дуже часто шлюб і весілля це месідж про наявність вагітності нареченої.

Це не менш важливий месдж про наявність нащадків.
Як сказав мій знайомий: "для эволюции разница между одним ребенком и десятью намного меньше, чем между одним ребенком и отсутствием детей"©3d6.
Цитата(Kassandra @ 28.07.2009 23:18) *
до одного місця ту громаду, так і хочеться сказати..одруження то надто особисте щоб на громаду показушно випендрюватися.

Я бачу у панни нерозуміння суті шлюб. Шлюб у всі часи є виключно суспільним явищем, котре до особистих стосунків подружжя має доволі опосередковане відношення. Шлюб, як і будь-яка інша суспільна дія, має одну мету - сповістити суспільство про зміну особистого стану в ньому.
Kassandra
Цитата(zav @ 28.07.2009 23:41) *
Я бачу у панни нерозуміння суті шлюб. Шлюб у всі часи є виключно суспільним явищем, котре до особистих стосунків подружжя має доволі опосередковане відношення. Шлюб, як і будь-яка інша суспільна дія, має одну мету - сповістити суспільство про зміну особистого стану в ньому.

наявності штампу та обручок на пальці замало?
Castiel
Цитата(ВакуОлька @ 28.07.2009 15:28) *
Ой, гуцули як б"ють - то пір"я летить... А шо заважає поїхати "під весілля"?

От під не хочу) Я ще хочу зуби цілі мати
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.