Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 21:25)

Капці, але чомусь всі роблять весілля "як у всіх"... з гостями, фотосесіями, операторами, фотографами, ресторанами, салютами... хоча впевнений що більшість з них не хочуть такої показухи... За 2 останні місяці був на 2 весіллях... одногрупники одружувались.. вже під кінець весіль всі казали "ну коли вже то все закінчиться", сукні надоїли.. хочеться зняти туфлі... замучили гості, фотографування.. не вже вони хотіли таких весіль, такого хотіли їхні батьки, бо "так треба"... всі розуміють що то великі витрати впусту, але "так треба"...
Мені теж то все не подобається. За всі весілля, що я була - бачила, що то просто мука для самих наречених.
Я була шість разів дружкою. І всі рази це виглядало так: "Ой, не зачіпіть фату", "не станьте на платя молодої", "молоді, не жуйте, вас знімає камера", "гірко!"(і це коли молоді саме всілись хоч щось перекусити) - це просто аут. От тому і не хотілось подібного собі.
Цитата(Лія @ 27.07.2009 22:01)

Коли ми вже про весілля...
Я чомусь так не люблю тамадів!! Не дають спочити і насолодитись процесом, спілкуванням....
Я вважаю, що краще витратити гроші на весільну мандрівку, ніж на застілля.
Теж не люблю. Тому ми і не брали. У нас були старости язикаті, і гості нівроку.)
Цитата(Фабрегас @ 27.07.2009 23:35)

а хто каже без вашої згоди...
все починажться зі згоди)) Пара каже - хочем одружитись, батьки кажуть - добре, запрошуємо брата, свата, кума, куму, троюродну тьотю двоюрідного племінника, весілля на 150 чоловік) І що...перечити?
Тю. Звичайно перечити. Якщо вам не по 16-ть.) Ми запрошували виключно тих, кого хотіли бачити ми обоє - рідних та найближчих людей. Щоби не було ні заздрісників, ні жовтих квітів в подарунок, ні пустих конвертів (ну, без цього ніяк

)
Цитата(Зимова Дівчина @ 27.07.2009 23:51)

мені вистачило трьох весіль з кількістю гостей 150-200 штук.
Штук? Прикольно)