sXe_-=Mr.OSarka=-_sXe
15.08.2009 11:40
Запустив комп і почалася перевірка диска С. Видало таке - Windows replaced bad clusters in file \program files\borland\delphi6\demos\speedis.avi of name (null).
Було 4-5 таких повідомлень.
Шо воно значить? Кранти вінту? Чи щось інше?
Lactarius
15.08.2009 15:22
Скільки років вінту? Ніц йому ше не кранти. В мене на старий вінт навіть вінда не ставилася... вічно воно записувало системні файли кудись не туди в результаті вінда не запускалася. А робити шухер через перевірку диска то тупо. А ну і ше юзай нтфс.
все це вирішується прсто, береться якийсь сканільщік жортких дисків, типу ашддскан (HDD scan), шукаються беди, визначаються де вони, потім легкими умоприкидкаим визначається, де і як можна перерозбити жорсткий диск, щоб місця з бедами оминути, береться партішн меджік, чи акроніс партішнексперт, і розбивається жорсткий так, зоб зони з бедами були неактивними, тобто взаналі немали розбивку
в мене були випадки роботи з жорсткими в яких були побиті сектори, я так само робив, був один дуже смішний випадок, з жорстким який чи то фудболяли, коли він працював, чи молотком били, 20 перших гіг там було чисто забедяно, ну так, була 80тка, стала 60 тка, і зараз цей жорсткий не сипиться далі, а працює, так як треба
Кава з козявками...
15.08.2009 20:16
є софт який це все спокійно заморожує.
в гугл.
СВІ†ЛОНОСНИЙ
15.08.2009 20:45
[quote name='Katod' date='15.08.2009 21:08' post='488982']
Якось хотів таке ж замутити. Беди в окремий розділ. Але не знайшов як вказати де саме цей розділ створити/не створювати.
Для ручної праці з вінчестером Hiren's BootCD в поміч

Незамінна річ
http://www.hiren.info/pages/bootcdПробував вилікувати беди через HDD Regenerator - безрезультатно, 3 доби лікував і ще і ще - викинув геть вінт 80-ку. Суцільні беди))