Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Домашній улюбленець
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4
Міра Вогню
Кицьки:Маська,Мері,Мицюнька.Кіт Томас.Собаки:Багіра і Банда(мама і дочка),Хом'ячок Васька,Рибки в акваріумі,папугайчик Кєша,і ще скоро буде пес породи пекінесsmile.gif)))

Ви не думайте що я здуріла,просто в мене 2 хатиsmile.gif
Saturnia
а в мене були хороші часи коли було шестеро котів
просто в нас були дві кицьки і вони кожного року по четеро приводили кошенят))
класно було по всьому подвір*ю лазили малцьопкі пухнастенькі клубочки
а зараз в мене лишилась одна кицька інша померла від старості
і на даний момент в мене киця і два коти
дві собаки
куча курей
дві паці
коровка
і моя сестра)
ВакуОлька
Уряяя!!!!! Моя Жужа народила кошеняттт!!!!!!!! happy1.gif happy1.gif happy1.gif
Vidiy
а в мене, а в мене ніхто не живеsad.gif мені вистачає сестри)))
gku
вдома нікого, але в бабусі є собака яка навіть не гавкає звати її нях-нях
BOLERO
якщо павучки відносяться до домашніх улюбленців, то в мене їх багацько... )))) один великий - з лапами десь 5-7см.
MaryAnn
Цитата(Vidiy @ 28.08.2008 19:41) *
а в мене, а в мене ніхто не живеsad.gif мені вистачає сестри)))

ха-ха! дотепно! cool2.gif
а у мене і акваріум з рибками є, а ще 2 кота та кішечка! happy1.gif
Красунечка
маю папужку (прилетів до мене, каже шо від CurLyheadeD прилетів), а ще маю хомака, якого я просто абажаю! мацьопкий такий і кумедний! догори лапами по клітці лазить)
Крихітка
В мене дома є котик Кузяша,песик Снап,рибки Руля Муля і Жульєна ( unsure.gif рибок не обіжать!) а ще куча збочених равликів що один на одного постійно пхаються вдвох а то й втрьох...ще була жабка Гертруда але вже вмерла,від старості
Vidiy
Цитата(Крихітка на 1000000 гривень @ 5.09.2008 21:54) *
В мене дома є котик Кузяша,песик Снап,рибки Руля Муля і Жульєна ( unsure.gif рибок не обіжать!) а ще куча збочених равликів що один на одного постійно пхаються вдвох а то й втрьох...ще була жабка Гертруда але вже вмерла,від старості

ого скільки в тебе їх%) як встигаеш слідкувати за ними?
x_bulba_x
у мене живе хома, яку звати Рома.(це дівчинка!!) подарували друзі на ДеРе
Крихітка
Цитата(Vidiy @ 5.09.2008 21:46) *
ого скільки в тебе їх%) як встигаеш слідкувати за ними?

А вони самі один за одним слідкують,у нас дідовщина,і "дєд" у нас котик laugh.gif
@_Kat_@
моя кіцька Муська rolleyes.gif

а це Арлетка rolleyes.gif австралійська амадина
Єжік_UA
а це мій Рокі)) злий пес...))

це моя Мурочка....
Єжік_UA

оце мій сторожовий пес)))
Ufoman

Ось мій улюблений кіт Василь
@_Kat_@
гарний кіт brovy.gif
Ufoman
Цитата(@_Kat_@ @ 14.09.2008 23:38) *
гарний кіт brovy.gif

Я знаю cool1.gif
Єжік_UA
Цитата(Ufoman @ 14.09.2008 23:39) *
Я знаю cool1.gif

мій песик з твоїм котиком подружилися б)))
Ufoman
Цитата(MAXIM_UA @ 14.09.2008 23:42) *
мій песик з твоїм котиком подружилися б)))

Закинь фотку твого песика на форум. Буде класно.
Єжік_UA
Цитата(Ufoman @ 14.09.2008 23:43) *
Закинь фотку твого песика на форум. Буде класно.

вверху подивися перед своїм котом)))
Ufoman
100% здружилибся. beer.gif

p\s Який я не уважний nevdacha.gif
Sergiy_K
ви все ще не виклали фоту свого папужки? тоді мій кіт іде до вас)
kitty_bon
В мене мешкає персидський котик на ім'я Баксюня)))
Sensssorika
В мене вдома коти...собаки...і ворона Карлуша))) Якщо вийде,то викладу фотки))
rapsodija
Кішка Ксена. Вже два роки, як у нас живе. Але приблизно кожних 4 місяці дарує нам нове потомство. Якби ми їх не роздавали, то крім кішки по квартирі вже би розгулювало ... 27 котів і кицьок. Це правда. Лише в останньому поколінні народилося 7.
Halka
А тепер в мене на роботі 2 кролики - руденька Соня, і ще маленький але вже дуже шустрий шатен Василько.
Вареник
а в мене кицька Солька.
Фата Моргана
в мене є багато живого в дома..)одна кавказька вівчарка,два пекінеси,один кіт,три декоративні кролики..колись були ще два попугаї,але померли,нажаль....
Волошка
а в мене живе кіт... поважний такий кіт Василь і наглий до ужаса. Відчуває себе повноправним господарем в хаті

От я заходжу в кімнату і на мене таким недовольним поглядом дивиться Васько... я його розбудила.... а спав він.... хм (оце наглість) спав він під моєю (!!!) ковдрою, на моїй (!!!) подушці. Довелося брати знимкаря...
Волошка
Зелені очі в даній знимці получилися такими від спалаху, бо в реалі вони не є такими наситченими... хоча не менш гарні smile.gif
Саляма
хочу кролика! я би його Орбітом назвала!
Woman
А в мене немає домашнього улюбленця! Не розумію я тваринок в квартирі (навіть самих маленьких). Якщо мова йде про особняк, або "домик в деревне" - тоді однозначно завела би!
carry
В мене є два котика(котяри насправді) чорнісіньких - Філіп (він же моя Філюня, Філюник)))), Васька
І дві собачки -Муся, наша старенька дуже шустра малявочка і Жукіс(Жук)або Тумбочка...він дуууууже грубий ))))

Я їх всіх дуууже люблю і хочу ше))))).....в мене слабість...люблю бездомних приводити))))
Demoman
А в мене щур. Одногрупники на день народження прикололись. Але я звик до нього, він такий прикольний, жвавий, грається як кошеня
-=VJ=-
Цитата(Demoman @ 6.02.2009 19:39) *
А в мене щур. Одногрупники на день народження прикололись. Але я звик до нього, він такий прикольний, жвавий, грається як кошеня

У нас було двоє щуриків... Одна лише проблема - живуть вони недовго і помирають в 9 з 10 випадків від раку. Я вже надивився - з того часу їх більше не заводжу sad.gif
Twinkle
В мене колись був котик на ім'я Маврик... Чорненький такий, пухнастий... Миле створіннячко... Тільки злегка дикувате... І після того, як він перебив половину посуду в хаті і вирвав карниз, коли дерся по шторі за мухою, моя мама сказала: баста, і з того часу тваринок в мене нема... cry.gif
WTF?
колись в мене була щуриха Лара, то вона так ревнувала мене до хом'яків, що усіх їх повбивала.
от же ж криса. (
Фантазія
Люблю тваринок, але коли в домі малень ка дитина - не варто ризикувати. Різні хворби (зокрема токсоплазмоз, який переносять коти), паразити... є впадки, коли "милі тваринки" поводяться вкрай агресивно, наприклад: кіт видряпав очі (знаю не один такий випадок), собака може вкусити (або і відкусити) щось дитині (був випадок, коли пікінес відкусив грудній дитині носика). Я розумію потребу людини в домашній тваринці, тільки коли ця людина дуже самотня...
Ластiвочка
Цитата(Фантазія @ 24.12.2009 18:25) *
Люблю тваринок, але коли в домі малень ка дитина - не варто ризикувати. Різні хворби (зокрема токсоплазмоз, який переносять коти), паразити... є впадки, коли "милі тваринки" поводяться вкрай агресивно, наприклад: кіт видряпав очі (знаю не один такий випадок), собака може вкусити (або і відкусити) щось дитині (був випадок, коли пікінес відкусив грудній дитині носика). Я розумію потребу людини в домашній тваринці, тільки коли ця людина дуже самотня...

А якщо у вас досі була тваринка, член вашої родини, а родина тепер поповнилась і шщо? старого друга пристрелити? кота втопити? викинути? Як на мене, так може казати людина, що не мала ніколи тварин...навтіь риб...як риба може зашкодити маленькій дитині?
Вареник
Цитата(Ластiвочка @ 24.12.2009 18:30) *
як риба може зашкодити маленькій дитині?

ну якшо пірань"я то дуже навіть може зашкодити
Фантазія

Одружившись, ми з чоловікомі переїхали в нову квартиру і не заводили тваринок. Нікого нетопили і не викидали...
псих о_О
в мене хом'як - - ВЕЛИКИЙ такий rolleyes.gif
zav
Медіярував.
spanky
Нажміть для перегляду прикріпленого файлу

А це наша киця Соня.Прекрасна нянька для нашої 7 місячної донечки-тільки мала заплаче,Соня відразу біжить заспокоювати. wink2.gif
olyka95
в мене живуть дві кицьки: Аліса (це її фото на аватарі) і Димка. Взагалі будь-яка животинка - це добре, особливо коли вона є вихованою і доглянутою
Ластiвочка
olyka95 кажете, що любите котів, а у підписі, що собак то як розуміти? wink.gif
-=VJ=-
У нас вже нікого.
Я вже не знаю, що сказати з приводу того, що у мене коїться в житті останнім часом...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.