Повна версія цієї сторінки:
Домашній улюбленець
А у мене живе хомяк, сестра дуже хотіла якусь тваринку дома мати. Ніхто не підтримав мою ідею про акваріум з рибками, які мовчать і нікому не заважають. От і завели хомяка, який теж поки нікому не заважає.
La Boheme
11.06.2007 09:37
а у мене колись були дві криси-біла і сіра=) а потім в них з*явилося багато дитинчат...ото був жах...

як вони вночі пищали...як сирени....
Вертипузо
13.06.2007 11:32
У мене за все моє життя вкупі було 7 котів...Остання напів перс напів ангор...Звати Хушка... Хто читав таку художню книжечку "Нечиста сила" зразу зрозуміє що вона пухнаста і смішна... Відрізняється істинно жіночим характером і інколи буває вередлива...
(Морріс @ 11.06.2007 10:37) [snapback]128782[/snapback]
а у мене колись були дві криси-біла і сіра=) а потім в них з*явилося багато дитинчат...ото був жах...

як вони вночі пищали...як сирени....
а гості коли приходили, не пищали?
Саме краще рибки!За ними прибирати не потрібно,гудуєш 2 рази на день!
просто Shon
13.06.2007 15:51

Моя Блайза
La Boheme
14.06.2007 10:20
(Счастливая @ 13.06.2007 14:30) [snapback]129750[/snapback]
а гості коли приходили, не пищали?

навпаки,тоді вони починали волати....
moonskin
14.06.2007 20:50
Наймолодший у моїй котячій династії - Сміт (вгадайте, на честь якого персонажа його назвали

)
La Boheme
14.06.2007 21:03
джона сміта?
А в мене є кіт-придурок... Гад той ще... От був колись папужка, так то був реальний чувак))) пиво пив) і вино інколи, не будь-яке (мабуть цінитель)
moonskin
14.06.2007 21:11
На честь агента Сміта, сеструха постаралася...
У мене у всіх котів майже імена ненормальні
Духовна необмеженість
14.06.2007 21:33
В мене дома живе киця Кузетта, яка страджає від кохання до великого кота мачо Іннокентіо (в народі Кешка) з першого поверха.

Кицю я принесла з вулиці, і вона за це мені дуже дякувала, активно пісяючи на мою подушку
moonskin
14.06.2007 21:38
Ось ще одне моє поросятко (звуть Тома)
а в мене є брат... теж домашній
якщо чесно то тільки рибки.... живуть вже 10 років у мене. Раніше була кіцюня - Сіма... породиста так... розумна

але її сколихнула трагічна доля

Рибки скоро будуть переселятися... акваріум розколовся... 200 літрів, треба купляти їм нове житло... на перших порах думаю перекантуються в трилітрових слоїках а там побачу, якщо назбираємо на новенький акваріум...
(Зірочка @ 14.06.2007 22:07) [snapback]130560[/snapback]
А в мене є кіт-придурок... Гад той ще... От був колись папужка, так то був реальний чувак))) пиво пив) і вино інколи, не будь-яке (мабуть цінитель)

Ого, а це не споювання птахів називається?
Гуцул © 2007
15.06.2007 13:58
в мене є 2 котів Неллі і Том,є ще німецька вівчарка Лора
У мене, точніше у моєї сестри, є морська свинка, яку ми дружно кличемо Пацє (на честь героя однієї історії, яка трапилась у нашому місті)
кОшЕннЯткО
11.08.2007 17:16
Ой в мене кого тіки не було...І котики, і морські свинки, і собачки, і папугаї, і канарейки, і дикоративні щури, і черепашки, і рибки. Але зараз є собака породи підбультир*єр і котик незнаю якої породи так як я його підібрала з вулиці. Я взагалі часто приносила з вулиці котиків вони такі безневинні. Але мій котик Кузя мирно з собакою Рольфом живе. Спочатку коли Рольфік був мацьопий то Кузя його строїв. Це було смішно... А ще я мала такого кота Маркуса. Такий розумний був. Жаль щовін помер
В мене було багато тварин різних, але найкращими були кіт Васька, і собачка Ванда. Зараз на жаль немає нікого.
от у мене були (в хронологічному порядку):
папуга №1
папуга №2, рибки
папуга №3, собака
хом"ячок
таргани на кухні.
а зараз наякої живності у домі... навіть тарганів...
Agressor_kb
21.08.2007 08:28
Собачка- діФчинка стафф - Вестфалія фром роял курт Ярд, коротко Веста
Втікачка
24.08.2007 11:27
Котик - Максюша))))
xrustya:)
5.09.2007 21:54
а в мене теж є котяра.....він до мене сам приблудив...коли прийшов бв ше таким маленким кошенятком, а тепер...самі подивітся:
Lixomanka
8.09.2007 21:06
У мене живе маленький собачка(такса) Макс його звуть:)
(Lixomanka @ 8.09.2007 22:06) [snapback]168982[/snapback]
У мене живе маленький собачка(такса) Макс його звуть:)

знаємо такого
ну а в мене кицька Джина
"Домашній улюбленець, Хто живе у вас дома?"
А в мене є двоюрідний брат, який тимчасово проживає зі мною.
...Був три місяці котик Штепсель, який проковтнув пробку від зеленки і після численних операцій помер!
Майже щаслива
8.09.2007 21:54
є в мене котик Сирник називається...маю його вже 10 років....

він у мене повноправний член родини....навіть обідає за столом
Agressor_kb
10.09.2007 08:14
Києвським, часом не потрібні маленьки цуценята породи американський стаффордширський тер*єр? Є хлопчик та дівчинка. Безкоштовно!
Їм зараз близько 10 днів від народження!
Можна зробити родослівну, якщо треба!
Котик Рудик.Такий хальосий.
У мене кішка, звуть Васєліса Єгоровна, скажена торхи...
був компьютер, але помер. зараз завів нового і набагато кращого
gold_elf
21.09.2007 21:31
В мене були песикі, останній прожив 10 років та помер. Більше я вже не хочу нікого тримати.
Чомусь кішки мені не подобаються.
А у нас живе кішка Нора. Шкідлива, вередлива, але ми її дуже любимо, бо коли вона приходить помуркотіти, забувається, що вона дуже любить зі шкафу таскати речі - порося

!!!
Та що любить
2.10.2007 15:00
(MrGALL @ 12.06.2006 20:58) [snapback]29798[/snapback]
Отже описуємо тут вашого домашнього улюбленця.
В мене нажаль зараз немає, лише в бабусі є кіт Барон.
Колись був папужка Кеша, але він втопився

У мене є кіт і собака,живуть обоє в дома...
Lady Erato
2.10.2007 16:43
а в мене песик живе
він товстенький, білий і кучерявий.. дуже схожий на ягнятко
я його дуже любцяю.. хоча він і має риси мого характеру (не нажто позитивні), він єдиний вислухає,пожаліє і при тому МОВЧИТЬ!
а я живу з таким собі священним створінням як кіт.. тільки попробуй криво подивитись в його сторону чи чуть познущатись нечайно, вже скандал намічається)) ехххх, але всеодно.. люблю я ту котяру

...
кіт, персидський)) 5 місяців
А у мене живе комар. Сволота кличка...
Я того гада уже тиждень забити не можу.
Папуга.. Шурік =) Старий вже, рочків 10 йому.. ще й хворіє.
Його Величність - Дмитро
2.10.2007 23:58
Собачка-Німецька вівчарка-сама класна. Та й рибок прикольно тримати дома(в мене були 5 років)
А в мене собака - французький бульдог Люк. Вередливий гадський гад, але такий симпатичний, що я йому все пробачаю!
Житомирянин
11.10.2007 21:42
У мене вдома живе шабака,спаніель,поганяло-Піф.Товстеньке на зиму стало й на характер трохи паскудне,бо ліниве

.Буває часом вночі десь вийдешь чи то водички посьорбати,чи так,по ділам сердешним,то ця паскудка розляжеться посеред коридору,і коли відстань між ним і моїми ногами зменшується десь до 2-х кроків,починає верещати,немов його ріжуть

,попереджує шоб на нього не наступили,зараза блін

.Потім ще хвилин зо 5-10 до тями приходиш,та й то завдяки багаторічному досвіду життя з цим чудом під одним дахом і міцній нервовій системі
bulbashka_aero
12.10.2007 09:42
А в мене є чарівні істоти - морські свинки.
Хлопчик Віллі і дівчинка (в цьому місці багато хто починає шалено реготати) Джиджи Буфон.
є у мене величезний рижий кіт....)і дві рибки..(було 5),але не вижили))))
Jane Mumr
12.10.2007 21:36
оооо.... у мене дві кицьки: одна доросла,одна мала - донька старшої, пів року завтра буде.....
і собачка......стаф..... Я її просто обожнюю..... не знаю що б без неї робила.....і вночі гріє..... я з нею сплю....
собака і тільки! обожнюю.
зараз вже 10 років безсоромна боксерка лінда ))))
плюс жабка біла американська,така лапа )))
Обожнюю котів, особливо свого бірманського красеня Тома
Розумниця
13.10.2007 16:45
у мене є папуга (рожевощока нерозлучниця). Її звуть Ліза. Їй тільки рік
Моя киця - 11 річна Марфуша , порода - дворняга

Любить спати на мені, чи може ковдру ляпою відтянути трошки і залізти мені під руку - особливо коли прохолодно стає
[attachmentid=8886]
bulbashka_aero
13.10.2007 22:31

похвалилася, називається
Відсьогодні у мене тільки один морсвинка
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.