Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Домашній улюбленець
Теревені - Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4
MrGALL
Отже описуємо тут вашого домашнього улюбленця. gryzin.gif
В мене нажаль зараз немає, лише в бабусі є кіт Барон.
Колись був папужка Кеша, але він втопився cry.gif
Olexandr
Є кіт Василь. Років 10 йому вже. Описувати нічого, кіт як кіт: їсть і спить smile.gif
Aklerk
У мене кицька Джуся. smile.gif
Extasy
а у мене був долматинець ) і його вкрали ... itshe.gif
Kassandra
в мене є кавказька вівчарка і кішка. biggrin.gif
Іришка
У мене було за моє життя два коти. 1. Мотик - він втік... 2. Том - він... він вмер cry.gif , бідненький захворів. А було йому лише 8 років. Чорно-біла таббі безпородиста. Фотки викладувати не буду
ukrainer
в мене, за моє життя, було чимало домашніх улюбленців - коти та собаки.
Зараз є кицька Сніжинка, коти: Тьома, Сніжок, Рижик, Пушок, Тігра, є ще біле кошенятко, я його кнопою називаю (імені ще не має, бо дуже мале). Є двоє собак - Тарзан та Тузик smile.gif от таке то smile.gif
Просто дуже люблю все живе smile.gif
Іришка
(ukrainer @ 13.06.2006 11:18) [snapback]29922[/snapback]

в мене, за моє життя, було чимало домашніх улюбленців - коти та собаки.
Зараз є кицька Сніжинка, коти: Тьома, Сніжок, Рижик, Пушок, Тігра, є ще біле кошенятко, я його кнопою називаю (імені ще не має, бо дуже мале). Є двоє собак - Тарзан та Тузик smile.gif от таке то smile.gif
Просто дуже люблю все живе smile.gif

Оце так. Я теж собі стільки хочу)
ukrainer
Ще не пізно smile.gif приєднуйся smile.gif можемо це щастя розділити smile.gif
Style)r
О! У мене такий пухнастий (він правда не пухнастий, але пухнастий biggrin.gif ) кіт =) Якого залишили жити на дачі smile.gif Він мені надає купу позитиву, навіть якщо просто згадати про нього smile.gif
Вік
а в мене домашній улюбленець — це залізяка, з якої я зараз пишу цей допис =))
песики, котики та інша живність — все на малій батьківщині залишилось : )
Marcos
(ukrainer @ 13.06.2006 11:18) [snapback]29922[/snapback]

.
Зараз є кицька Сніжинка, коти: Тьома, Сніжок, Рижик, Пушок, Тігра, є ще біле кошенятко, я його

нічого собі, кішкоферма якась smile.gif
Пляма
(MrGALL @ 12.06.2006 20:58) [snapback]29798[/snapback]

Колись був папужка Кеша, але він втопився cry.gif

папужка?
Кеша?
в твоєї бабусі?
не бреши!
він не втопився!
він живе у мене!!!!!!!!!
хоч покажу?
MrGALL
(Пл_Я_ма @ 13.06.2006 14:14) [snapback]29943[/snapback]

папужка?
Кеша?
в твоєї бабусі?
не бреши!
він не втопився!
він живе у мене!!!!!!!!!
хоч покажу?

То кіт в бабусі живе, а Кеша жив у мене. Я теж можу його показати - треба тільки перезняти фотокартку (паперову). А те, що він у тебе то навряд, навіть якщо б він не втопився то до Львова не долетів би.
Пляма
(MrGALL @ 13.06.2006 14:17) [snapback]29944[/snapback]

То кіт в бабусі живе, а Кеша жив у мене. Я теж можу його показати - треба тільки перезняти фотокартку (паперову). А те, що він у тебе то навряд, навіть якщо б він не втопився то до Львова не долетів би.

а...ну де він жив - я не знаю, але його знайшли зимою в гаражі...і він у мене дикий...
тому чи долетів він чи ні - я не знаю...але живе КЕША у мене вдома..))))
MrGALL
(Пл_Я_ма @ 13.06.2006 14:34) [snapback]29949[/snapback]

а...ну де він жив - я не знаю, але його знайшли зимою в гаражі...і він у мене дикий...
тому чи долетів він чи ні - я не знаю...але живе КЕША у мене вдома..))))

Значить то не мій Кеша, мій був лагідних і зовсім не дикий smile.gif
Пляма
(MrGALL @ 13.06.2006 14:36) [snapback]29950[/snapback]

Значить то не мій Кеша, мій був лагідних і зовсім не дикий smile.gif

я б на тебе подивилась після перельоту з Києва до Львова взимку... biggrin.gif
MrGALL
(Пл_Я_ма @ 13.06.2006 14:39) [snapback]29951[/snapback]

я б на тебе подивилась після перельоту з Києва до Львова взимку... biggrin.gif

Я б не долетів smile.gif
Якого він кольору (тільки не кажи що він під час перельоту помінявся tongue.gif ) ?
Пляма
(MrGALL @ 13.06.2006 14:43) [snapback]29953[/snapback]

Я б не долетів smile.gif
Якого він кольору (тільки не кажи що він під час перельоту помінявся tongue.gif ) ?

а..ти в нас птіца покрупнєє... biggrin.gif з маленькими крильцями
він хвилястий зелений...
MrGALL
(Пл_Я_ма @ 13.06.2006 14:51) [snapback]29954[/snapback]

а..ти в нас птіца покрупнєє... biggrin.gif з маленькими крильцями

Оффтоп: Я ж не ангел щоб мати крила gryzin.gif
(Пл_Я_ма @ 13.06.2006 14:51) [snapback]29954[/snapback]

він хвилястий зелений...

Мій Кеша був зелений з жовтим, ось фото
Пляма
(MrGALL @ 13.06.2006 15:08) [snapback]29959[/snapback]

Оффтоп: Я ж не ангел щоб мати крила gryzin.gif

Мій Кеша був зелений з жовтим, ось фото

ну ладно-ладно...
у мого трохи менше жовтого...
ukrainer
(Marcos @ 13.06.2006 13:25) [snapback]29935[/snapback]

нічого собі, кішкоферма якась smile.gif

Не кішкоферма, а я просто люблю все живе - вони мають позитивну ауру, і поділяють з тобою свою любов smile.gif у мене ще інша живність є - в селі smile.gif от там то точно ферма biggrin.gif
Пристойна дівчинка
У мене була колись кішечка Муська,дуже гарна і хороша,і пухнаста. Прожила з нами 5 років,а потім ми залишили вночі двері відкриті помилково,бо мама виходила,і вона в той час вибігла.Наранок помітили пропажу,а під вечір знайшли її....мертву cry.gif якийсь пес чи тварюка дика котяра загризли cry.gif cry.gif

От.Зато тепер у мене є Бушик.Теж кіт.Мені його подарили на 13 рочків.То синочок кішки мого доюродного брата.Я його бачила ше сліпенького і маленько, і він серед всіз братиків та сестричок був найактивніший,того я його вибрала. Тепер йому 4 роки і він придурений! biggrin.gif Гордий, впертий,але дуже цікавий.Я його дуже люблю!
Фотки ось тут http://www.tereveni.org.ua/forum/index.php...=0&gopid=29967&
А так ше хочу мати ігуанку або принаймні гарну ящірку smile.gif А ще криску.Тоже добре smile.gif
Пляма
(Пристойна дівчинка @ 13.06.2006 15:25) [snapback]29969[/snapback]

От.Зато тепер у мене є Бушик.

це лагідно від Буш?
Пристойна дівчинка
(Пл_Я_ма @ 13.06.2006 15:28) [snapback]29972[/snapback]

це лагідно від Буш?

=)Ага..Бушик,Бушка,Бутька
Пляма
(Пристойна дівчинка @ 13.06.2006 15:34) [snapback]29975[/snapback]

=)Ага..Бушик,Бушка,Бутька

мені здається, щ оце досить дивно називати домашню тварючку прізвищем америкоського президента..хоча...якщо це дійсно ТВАРЮЧКА....то мона.. biggrin.gif dry.gif
MrGALL
(Пл_Я_ма @ 13.06.2006 16:25) [snapback]29981[/snapback]

мені здається, щ оце досить дивно називати домашню тварючку прізвищем америкоського президента..хоча...якщо це дійсно ТВАРЮЧКА....то мона.. biggrin.gif dry.gif

А чому дивно, Буш англійською це кущ, може йому під кущем спати подобається rolleyes.gif
Пристойна дівчинка
Він не в честь президента США названий(не дай БОГ smile.gif )То я ше малявка вибирала ім"яі я думала шо він буде пухнастий,і в словнику з англ знайшла слово bushy.Хо як я вже пізніше взнала,це перекладається махнатий.Ну нічо.От і назвала його Буш.Це ще можна перекласти як кущ=))
Пляма
оффтоп:
(MrGALL @ 13.06.2006 16:29) [snapback]29985[/snapback]

А чому дивно, Буш англійською це кущ, може йому під кущем спати подобається rolleyes.gif

авжеж...
La Boheme
2 чорні такси -Айседора,або Доллі та Бьюті.
Veselka
У мене цуценя німецької вівчарки. Страшно любить все гризти. Недавно мою парасолю знищило
La Boheme
вони всі і все гризуть поки малі... yes.gif
moonskin
В мне живності теж вистачає: кицька (13 років), 2 коти і кицька (всім трьом по 2 роки), ще один кіт (1 рік) + ще одна кицька у бабці, тобто живе в другій половині будинку + ще ми годуємо трьох котів, але живуть вони вже на вулиці, тож своїми ми їх не вважаємо. От таке котяче царство smile.gif
А, ледь не забула, ще в нас є собачка (1 всього)...
іншА
Маю кицюню сіамку Налу, що вміє говорити і гадати на картах 8.gif
Olex
У мене дома живе страшний звір, звати звіра Ліла.
От я її спіймав, вколов транквілізатора і сфоткався. aaa.gif
Ласочка:)
(Olex @ 7.06.2007 00:49) [snapback]126810[/snapback]

У мене дома живе страшний звір, звати звіра Ліла.
От я її спіймав, вколов транквілізатора і сфоткався. aaa.gif

Ва.. Яка краса..Я теж купувала собі кота з розрахунком а те, щоб він був великим, товстим і лінивим..Мої сподівання, на жаль не виправдалися.Зараз воно ганяє по картирі, збиваючи все на шляху. Якщо він бачить, що я зайшла в кімнату і зачинила за собою двері, то скоро я чую глухі удари об дерево.кіт розганяєть і б"ється об двері(декілька разів при чому. міні-таран dry.gif )

А ще в мене було біля 15-ти морських свинок, яких я вирощувала і продавала або дарувала знайомим... І головне ж, їм я клички придумувати не втомлювалася, а коту ніяк не могла вигадати... В результаті, тепер він у мене Любчикsmile.gif а виглядає так само, як у Olex...Тіко свого сфотографувати, я поки що не наловчилася biggrin.gif
Ласочка:)
Ой, забула smile.gif В мене ще їжачок був...маленький такий...Але його розірвали собаки, коли він гуляв cry.gif
La Boheme
в мене ще жили вужі та ящірки... tongue.gif
LoneLee
А в мене нічого нема. Не люблю тварин. Особливо собак. Сказати чесно....я їх дуже боюсь. До смерті прямо. І напевно через то ненавиджу. Бєєє, гидкі собаки. А котеняток лю)). Вчора на моїх очах собака (зауважте пес) розірвав маленьке безпомічне кошенятко cry.gif cry.gif . І тепер кажіть шо ті пси гарні. А ше люблю чорних ворон, недавно бачила виводок маленьких, волохатих вороненят))
Olex
(LoneLee @ 7.06.2007 21:45) [snapback]127162[/snapback]

А в мене нічого нема. Не люблю тварин. Особливо собак. Сказати чесно....я їх дуже боюсь. До смерті прямо. І напевно через то ненавиджу. Бєєє, гидкі собаки. А котеняток лю)). Вчора на моїх очах собака (зауважте пес) розірвав маленьке безпомічне кошенятко cry.gif cry.gif . І тепер кажіть шо ті пси гарні. А ше люблю чорних ворон, недавно бачила виводок маленьких, волохатих вороненят))

Ну а коти розривают маленьких беззахтсних пташенят. Згода дуже жаль кошенятко, собакі під дих за це. Але ж є і класні дбайливі собаки та коти sad.gif
LoneLee
Ну коти може і є. А от собак нема. Всі вони погані
La Boheme
звісно... dry.gif краще собак бувають тільки алігатори.
Щаслива
Собака ліниться, а в кота і шерсть лізе і в туалет може ходити куди хочеться. Ніхто в мене не живе.
Але дуже хотіла би маленьку собачку, лису )))
чайка
Нікого в мене нема! Одинока я! Дуже хочу собачку! Маленьку, слухняну, розумну, щоб не пахла, щоб в туалет ходила виключно надвір, щоб зранку не треба було вигулювати її, щоб не гризла нічого, їла мало...Або кішку...кошенятко, яке б завжди було малесеньким і пухнастим, щоб постійно бавилось і нявчало(+ пункти про норми поведінки собаки)... Судились мені рибки... cry.gif
LoneLee
чайка
Та нашо тобі когось. Навпаки радуйся шо нікого нема. То так завжди: всі дуже хочуть мати якусь тваринку, а тіки-но вона появиться, як вже перехотілось. І думай тоді шо з нею робити...
La Boheme
тваринка,особливо цуценя-велика відповідальність...і щеплення треба робити,і хворіє часто,і гуляти,..............
Nana
Знаєте, шановне панство, раніше по MTV серіальчик такий скандальний ішов, «Сімейка Озборнів» називається. У них же так собак (за котів не пам’ятаю) хоч пруд пруди. Ви тут спілкуєтеся про те, як собаки в туалет ходять, а я вам розкажу… В одній серії Оззі Озборн, ходячи по численних кімнатах і збираючи собачі … (ви зрозуміли що), нарешті не витерпів: «Трясця їм, цим псам… Коли вже розумне людство виведе таку породу собак, які б зовсім в туалет не ходили?»

А тепер пару слів про моїх улюбленців)))) В мене вже їх було, цих котів… Годі й рахувати, просто собак не люблю, боюсь їх.
Був пес, але я його обливала водою із пляшки з-під кетчупу, забавляючись, а він ненавидів мене все своє життя. І постійно гарчав на мене, можливо думав, що я заберу в нього його миску з кашою! Та чи потрібна була мені його засохла каша, цього він вже не розумів і розуміти не хотів.

А ще колись приблудилася до нашого двору кицька, Мурка… А в неї вже було тих кошенят, я ще щоденник їхній вела, щоб нікого не забути. Машка, Ліо, Васька (цей чорний-чорнісінький був, вуха в нього од морозу пооблазили), Олівер, Делматін, Кузя, Білл, Дашка і т.д. і т.п. А сама Мурка така гуляща була, постійно десь лазить, робить, що непотрібно, то у сусіда буряки витопче, то десь у когось картоплю перериє (чесне слово, один сусід так і сказав), то в якийсь капкан попаде, а потім ходить, хромаючи. А ще з сусідським рудим котом шури-мури такі були, ми вже рудих кошенят чекали. Та де там! Так їх ніколи і не було… А колись родилося в неї двоє кошенят, Томас і Дезідерія (ім’я з фільму «Перстень дракона», дуже мені він тоді подобався!). Я вже їх виховала добре, вони все вміли. Згодом залишилася у нас одна Дезя, всіх оддали, навіть Мурку з черговим потомством, четверо кошенят. Далі вже кошенята були у Дезідерії, спочатку одна чорна киця з білими плямами (я назвала Фантагаро), потім ще… Багато було, кожного в обличчя пам’ятаю, а от імена…

Зараз там у мене дома, куди я їжджу на вихідні, живе собака Шері (німецька вівчарка), коти Лахматий (бо справді патлатий, синок Дезідерії, яка кинулася під машину, а до цього зовсім ніде не ходила, то в неї на старості щось в голову стукнуло) і Хитра (подружка Лахматого, щоб продовжувати кошачий рід).

Ось така династія котів… )))) wacko.gif
arisag
Королівский папуга-правда не співає.
Юна_Лель
А в мене живуть пес,киця і її виплодок у вигляді 6 кошенят!Ойпс,сорі.Вже 4,бо двох віддали.Такі файнюні мацюпуськи!Взагалі,домашніх улюбленців було купа(тих же собак і котів),навіть колись мала черепаху,але та нахабно від мене втекла angry1.gif
Ya=new DyaDya
Під вікном жила ластівка
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.