Знаєте, шановне панство, раніше по MTV серіальчик такий скандальний ішов, «Сімейка Озборнів» називається. У них же так собак (за котів не пам’ятаю) хоч пруд пруди. Ви тут спілкуєтеся про те, як собаки в туалет ходять, а я вам розкажу… В одній серії Оззі Озборн, ходячи по численних кімнатах і збираючи собачі … (ви зрозуміли що), нарешті не витерпів: «Трясця їм, цим псам… Коли вже розумне людство виведе таку породу собак, які б зовсім в туалет не ходили?»
А тепер пару слів про моїх улюбленців)))) В мене вже їх було, цих котів… Годі й рахувати, просто собак не люблю, боюсь їх.
Був пес, але я його обливала водою із пляшки з-під кетчупу, забавляючись, а він ненавидів мене все своє життя. І постійно гарчав на мене, можливо думав, що я заберу в нього його миску з кашою! Та чи потрібна була мені його засохла каша, цього він вже не розумів і розуміти не хотів.
А ще колись приблудилася до нашого двору кицька, Мурка… А в неї вже було тих кошенят, я ще щоденник їхній вела, щоб нікого не забути. Машка, Ліо, Васька (цей чорний-чорнісінький був, вуха в нього од морозу пооблазили), Олівер, Делматін, Кузя, Білл, Дашка і т.д. і т.п. А сама Мурка така гуляща була, постійно десь лазить, робить, що непотрібно, то у сусіда буряки витопче, то десь у когось картоплю перериє (чесне слово, один сусід так і сказав), то в якийсь капкан попаде, а потім ходить, хромаючи. А ще з сусідським рудим котом шури-мури такі були, ми вже рудих кошенят чекали. Та де там! Так їх ніколи і не було… А колись родилося в неї двоє кошенят, Томас і Дезідерія (ім’я з фільму «Перстень дракона», дуже мені він тоді подобався!). Я вже їх виховала добре, вони все вміли. Згодом залишилася у нас одна Дезя, всіх оддали, навіть Мурку з черговим потомством, четверо кошенят. Далі вже кошенята були у Дезідерії, спочатку одна чорна киця з білими плямами (я назвала Фантагаро), потім ще… Багато було, кожного в обличчя пам’ятаю, а от імена…
Зараз там у мене дома, куди я їжджу на вихідні, живе собака Шері (німецька вівчарка), коти Лахматий (бо справді патлатий, синок Дезідерії, яка кинулася під машину, а до цього зовсім ніде не ходила, то в неї на старості щось в голову стукнуло) і Хитра (подружка Лахматого, щоб продовжувати кошачий рід).
Ось така династія котів… ))))