Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: немає автозапуску
Теревені — Форум > Комп'ютери > Hardware
kasatik
підскажіть чому не запускається автозапуск після вставляння диску або флешки...
Кава з козявками...
бо цей.. дивись..
там на сідіром треба нажати другою стороную мишки, і вибрати свойства... от.. і потом ти в свойствах вибираєш автозапуск.. і там десь галку посв.. і у флешці тоже так роби.. має робити потом.. всьо.. до связі.
kasatik
пробував, не допомагає
вже й виндовс переставив angry1.gif - те саме
Авантюрист
може на тому диску шо ти вставляєш немає автозапуску biggrin.gif
kasatik
є автозапуск чи нема - немає значення. Встав пустий диск - так одразу вискочить вікно з запитаннями що з ним робити, з флешкою аналогічно. Це на одному компі. Нормальному. Якщо у тебе теж нормальний то встав будь-який диск (робочий звичайно) і побачиш.
А на іншому, від моменту його зборки, ані диск, ані флешка на автоматі не запускаються. Навіль іконка кореневого каталогу і список файлів не змінюється поки вручну не натисниш оновити...

Можливо проблема в залізі? Чи в настройках біосу?
Багато разів збирав компи, але таке бачу вперше...
Кава з козявками...
ого..
шо то таке...
той! я поняв!
отуто порочитай http://support.microsoft.com/kb/330135/ru , поможе!
ШАХІСТ
А спробуй зайти у панель управління і знайти ярлик автозагрузка, і постав галочки скрізь де тільки можливо!
kasatik
Цитата(ШАХІСТ @ 9.12.2009 00:01) *
А спробуй зайти у панель управління і знайти ярлик автозагрузка, і постав галочки скрізь де тільки можливо!

пройдений варіант
ШАХІСТ
Цитата(kasatik @ 9.12.2009 00:16) *
пройдений варіант

Може комп не може запропонувати жодну присутніх прог, щоб провести якусь операцію. Тобто немає підходячого прогавача, чи слайд подивитися.
Якщо вже капець то капець,лишається лише перезаписувати вінду, я вже це робив, коли у мене пропали дрова на відуху.
kasatik
це ж має хоча б запитати чи відкрити у вікні для перегляду, а тут ніфіга.
вінду вже переставляв. не вилікувало...
ШАХІСТ
Цитата(kasatik @ 9.12.2009 00:31) *
це ж має хоча б запитати чи відкрити у вікні для перегляду, а тут ніфіга.
вінду вже переставляв. не вилікувало...

А робив як сказала Кава З Козявками?
bastet
можливо у твоїй вінді хтось покулупався і поставив галочки в реєстрі щоб не було автозапуску?
зараз не скажу де точно дивитись, так як не памятаю, але гугл знає все, погугли на тему "вимкнути автозапуск" і перевір відповідні галочки, якщо вони не відповідають твоїм потребам - то зміни їх.
ІМХО без автозапуску безпечніше, всяка срань меньше лізе сама з флешок.
kasatik
Цитата(bastet @ 9.12.2009 01:46) *
можливо у твоїй вінді хтось покулупався

скачав нову вінду з нету, та сама історія... бл...
Bananapart
а нах вам той автозапуск?без нього мона жити
Кава з козявками...
нереал..
Роланд
Де ще можна знайти автозапуск =)

Редактор групповых политик («Пуск», «Выполнить», gpedit.msc). Далі - «Политика Локальный компьютер», «Конфигурация компьютера», «Административные шаблоны», «Система», пункт «Отключить автозапуск».

І ще одна політика: «Определение оборудования оболочки». «Пуск», «Выполнить» запускаємо services.msc і там знаходимо службу «Определение оборудования оболочки».

використовував це коли необхідно було прикінчити той автозапуск, і не думаю що буде корисним в даному випадку) але там його можна і вмикнути..
kasatik
народ... а може це проблема не виндовса???
можливо це десь в біосі, або в залізі, бо два рази вже виндовс переставляв. не думающо у всі віндах одна і та сама проблема... тим більше що при форматуванні параметри не передаються, на скільки я знаю...
kavalera
Цитата(kasatik @ 21.12.2009 22:26) *
народ... а може це проблема не виндовса???
можливо це десь в біосі, або в залізі, бо два рази вже виндовс переставляв. не думающо у всі віндах одна і та сама проблема... тим більше що при форматуванні параметри не передаються, на скільки я знаю...

Пан за посиланням, даним Кавою з козявками ходив? Читав? Реєстр дивився? Ось іще:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\AutoplayHandlers\CancelAutoplay\Files
Гляньте, чи нема серед параметрів цього ключа значення *.* Наявність такого параметра, між іншим теж вимикає автозапуск. Тобто якщо вже так хочеться автозапуск, приберіть його. Може поможе.
Лянка
Автозапуск відключають для того,щоб всяка фігня типу вірусів чи троянів не лізла в комп.Може,дійсно,так в біосі запрограмовано.
mandroid76
Які програми встановлював після перевстановлення?
KinoManiak
Цитата(mandroid76 @ 17.06.2010 19:27) *
Які програми встановлював після перевстановлення?

Хз, чи він згадає, враховуючи, що питання було задане пів року тому smile.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.