Повна версія цієї сторінки:
немає автозапуску
підскажіть чому не запускається автозапуск після вставляння диску або флешки...
Кава з козявками...
8.12.2009 00:30
бо цей.. дивись..
там на сідіром треба нажати другою стороную мишки, і вибрати свойства... от.. і потом ти в свойствах вибираєш автозапуск.. і там десь галку посв.. і у флешці тоже так роби.. має робити потом.. всьо.. до связі.
пробував, не допомагає
вже й виндовс переставив

- те саме
Авантюрист
8.12.2009 03:32
може на тому диску шо ти вставляєш немає автозапуску
є автозапуск чи нема - немає значення. Встав пустий диск - так одразу вискочить вікно з запитаннями що з ним робити, з флешкою аналогічно. Це на одному компі. Нормальному. Якщо у тебе теж нормальний то встав будь-який диск (робочий звичайно) і побачиш.
А на іншому, від моменту його зборки, ані диск, ані флешка на автоматі не запускаються. Навіль іконка кореневого каталогу і список файлів не змінюється поки вручну не натисниш оновити...
Можливо проблема в залізі? Чи в настройках біосу?
Багато разів збирав компи, але таке бачу вперше...
Кава з козявками...
8.12.2009 23:49
ого..
шо то таке...
той! я поняв!
отуто порочитай
http://support.microsoft.com/kb/330135/ru , поможе!
А спробуй зайти у панель управління і знайти ярлик автозагрузка, і постав галочки скрізь де тільки можливо!
Цитата(ШАХІСТ @ 9.12.2009 00:01)

А спробуй зайти у панель управління і знайти ярлик автозагрузка, і постав галочки скрізь де тільки можливо!
пройдений варіант
Цитата(kasatik @ 9.12.2009 00:16)

пройдений варіант
Може комп не може запропонувати жодну присутніх прог, щоб провести якусь операцію. Тобто немає підходячого прогавача, чи слайд подивитися.
Якщо вже капець то капець,лишається лише перезаписувати вінду, я вже це робив, коли у мене пропали дрова на відуху.
це ж має хоча б запитати чи відкрити у вікні для перегляду, а тут ніфіга.
вінду вже переставляв. не вилікувало...
Цитата(kasatik @ 9.12.2009 00:31)

це ж має хоча б запитати чи відкрити у вікні для перегляду, а тут ніфіга.
вінду вже переставляв. не вилікувало...
А робив як сказала Кава З Козявками?
можливо у твоїй вінді хтось покулупався і поставив галочки в реєстрі щоб не було автозапуску?
зараз не скажу де точно дивитись, так як не памятаю, але гугл знає все, погугли на тему "вимкнути автозапуск" і перевір відповідні галочки, якщо вони не відповідають твоїм потребам - то зміни їх.
ІМХО без автозапуску безпечніше, всяка срань меньше лізе сама з флешок.
Цитата(bastet @ 9.12.2009 01:46)

можливо у твоїй вінді хтось покулупався
скачав нову вінду з нету, та сама історія... бл...
Bananapart
20.12.2009 15:33
а нах вам той автозапуск?без нього мона жити
Кава з козявками...
21.12.2009 13:13
нереал..
Де ще можна знайти автозапуск =)
Редактор групповых политик («Пуск», «Выполнить», gpedit.msc). Далі - «Политика Локальный компьютер», «Конфигурация компьютера», «Административные шаблоны», «Система», пункт «Отключить автозапуск».
І ще одна політика: «Определение оборудования оболочки». «Пуск», «Выполнить» запускаємо services.msc і там знаходимо службу «Определение оборудования оболочки».
використовував це коли необхідно було прикінчити той автозапуск, і не думаю що буде корисним в даному випадку) але там його можна і вмикнути..
народ... а може це проблема не виндовса???
можливо це десь в біосі, або в залізі, бо два рази вже виндовс переставляв. не думающо у всі віндах одна і та сама проблема... тим більше що при форматуванні параметри не передаються, на скільки я знаю...
kavalera
21.12.2009 23:13
Цитата(kasatik @ 21.12.2009 22:26)

народ... а може це проблема не виндовса???
можливо це десь в біосі, або в залізі, бо два рази вже виндовс переставляв. не думающо у всі віндах одна і та сама проблема... тим більше що при форматуванні параметри не передаються, на скільки я знаю...
Пан за посиланням, даним Кавою з козявками ходив? Читав? Реєстр дивився? Ось іще:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\AutoplayHandlers\CancelAutoplay\Files
Гляньте, чи нема серед параметрів цього ключа значення *.* Наявність такого параметра, між іншим теж вимикає автозапуск. Тобто якщо вже так хочеться автозапуск, приберіть його. Може поможе.
Автозапуск відключають для того,щоб всяка фігня типу вірусів чи троянів не лізла в комп.Може,дійсно,так в біосі запрограмовано.
mandroid76
17.06.2010 18:27
Які програми встановлював після перевстановлення?
KinoManiak
17.06.2010 22:45
Цитата(mandroid76 @ 17.06.2010 19:27)

Які програми встановлював після перевстановлення?
Хз, чи він згадає, враховуючи, що питання було задане пів року тому
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.