Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Проблеми з HDD
Теревені — Форум > Комп'ютери > Hardware
struyroman
Все було нормально не було ніяких проблем з вінчестером, але одного дня просто напросто біос неможі знайти вінчестера. Спочатку під час включення компа біос грузиться десь хвилин 2 а потім незнаходить ніодного встановленого вінчестера, а сам вінч запускається!!!
KinoManiak
Прошивка злетіла, в мене було те ж саме, на такому ж харді. Гарантії нема ?
Давай в сервіс на перепрошивку.
СВІ†ЛОНОСНИЙ
У Сігейта є серія літаючих ЖДів.
Несіть по гарантії. Наскільки я знаю, то вони летять майже одразу. Тому гарантія скоріше за все у вас ще не встигла закінчитися.
Castiel
Цитата(struyroman @ 9.12.2009 18:36) *
Все було нормально не було ніяких проблем з вінчестером, але одного дня просто напросто біос неможі знайти вінчестера. Спочатку під час включення компа біос грузиться десь хвилин 2 а потім незнаходить ніодного встановленого вінчестера, а сам вінч запускається!!!

І як же він "сам" сапускається? ТИ маєш на увазі гудить?
KinoManiak
Так, мабуть це він і має на увазі. В мене теж гудів )
Castiel
Нема детекту - в гарантію.
Sergiy_K
влаштуй йому пишний похорон good_night.gif
slonni4
Цитата(struyroman @ 9.12.2009 18:36) *

попробуй тикнути інший шнур живлення і поміняти гніздо і сата шнур)
можливо поможе)
Якщож нема гарантії і незнаєш як оживити маєш можливість ознайомитись з чого складається вінт)
Хоча баракуду 500 мені боло б жалко розкручувати)
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.