Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Що можна вставити замість Флопіка?
Теревені — Форум > Комп'ютери > Hardware
kompman
Все рухається вперед, а комп'ютерна техніка, аж занадто швидко. От вирішив викинути з компа флопік (дисковод), так як не використовується вже років зо три, та й тепер думаю, що на його місце вставити, щоб дирки спереду не було. Підкажіть цікаві варіанти (картрідер не пропонувати, бо вже є).
FT232BM
Цитата(kompman @ 18.12.2009 19:48) *
Все рухається вперед, а комп'ютерна техніка, аж занадто швидко. От вирішив викинути з компа флопік (дисковод), так як не використовується вже років зо три, та й тепер думаю, що на його місце вставити, щоб дирки спереду не було. Підкажіть цікаві варіанти (картрідер не пропонувати, бо вже є).

Та все що завгодно. Фігурно вирізаний шматочок дерева)) Хоча б я флопіка не викидав, хай як пам'ять буде.
kompman
Цитата(FT232BM @ 18.12.2009 19:49) *
Та все що завгодно. Фігурно вирізаний шматочок дерева))

Я мав на увазі якийсь прилад gryzin.gif
deepfish
як варіант реобас.
в комплект деяких тв тюнерів йде панелька із роз'ємами на передню панель.
бачив пульт ду, для комп'ютера приймая якого був вмонтований у панельку для 2,5" відсіку
Amarok
Цитата(FT232BM @ 18.12.2009 12:49) *
Та все що завгодно. Фігурно вирізаний шматочок дерева)) Хоча б я флопіка не викидав, хай як пам'ять буде.

та нє 21 ст все таки а значить тре просто гарно оздоблену пластмаску вставити =)
ага, для історії і музею 20 ст тре обовязково зберегти =)
Fry
Можна скло встаити, чи щось прозоре.
Amarok
Цитата(Fry @ 19.12.2009 02:58) *
Можна скло встаити, чи щось прозоре.

тоді тре весь час слідкувати за гігієною компа =)
Фабрегас

можна пиріжок по формі флопіка
Katod
ще один кардрідерsmile.gif
або ялинку
або вставити пласмасову заглушкуЮ контрасного колльору
Хмурий Князь Вітольд
купи новий корпус. що ж ти скільки років зі старим корпусом мучаєшся.
kompman
Цитата(Хмурий Князь Вітольд @ 19.12.2009 12:16) *
купи новий корпус. що ж ти скільки років зі старим корпусом мучаєшся.

Він мені дорогий, як пам'ять cry.gif
slonni4

Встав картрідер)
корисна річ, я тобі скажу) Щей зараз і зі звуковими виходами є і ЮСБ, ще парочку спереді буде, і як на мене коштує не дуже дорого)

а якщо всежтаки лишиш флоп то не суй в нього кридитні картки з надією розрахуватись в неті! А то знаю одного кадра який так і зробив) ggggg.gif ggggg.gif ggggg.gif ggggg.gif
kompman не в обіду) rolleyes.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.