Ось зробив собі на новий рік подарунок - апгрейд компа. звісно ж брав на базі мого улюбленого AMD-ATI. інтел не признаю.
і ось в цьому році я мрію завершити апгрейд придбанням системи об'ємного зображення. В минулому році деякі оберти набрав спосіб створення зображення шляхом подвоєння частоти монітору для створення двох незалежних картинок, та активних ЖК-окулярів.
Але цей спосіб розвивається на відеокартах NVidea. Про прогрес в цьому напрямку з боку ATI мені не відомо. Але ж для ПК у якого і процесор, і системна логіка від AMD-ATI, було б дещо безглуздо купувати відяху NVidea - адже вона не дасть максимальної продуктивності. А також мені більш сподобався спосіб формування тримірної картинки, шляхом двох керованих ЖК-матриць, як у монітора iZ3D. Але ця технологія ще не досконала, це лише перший крок, І для повноцінного ефекту потрібно забезпечити таку можливість з боку відеокарти, бо потрібно змінити алгоритм розрахунку вихідного сигналу, тут однією добавкою до драйвера не обійтися.
А які ще системи тримірного зображення ви порадите для мого домашнього користування?