Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Нет буки
Теревені — Форум > Комп'ютери > Hardware
Ярий
Допоможіть будь ласка у виборі нет бука, головне що мене цікавить довгий час роботи більш менш норм конфігурафія(атом 1.6 ГГц, 1-2 Гб оперативи, вінт 160 Гб, дисплей 10х дюймів) поки що зупинився на Samsung N140 хто його юзав які відгуки і чи можете порадити якусь альтернативу.
І Цвях
http://www.youtube.com/watch?v=lhKhN_91IAc...feature=related 10 годин роботи вистачить?
zav
Цитата(-=Ярий=- @ 1.02.2010 00:08) *
Допоможіть будь ласка у виборі нет бука, головне що мене цікавить довгий час роботи більш менш норм конфігурафія(атом 1.6 ГГц, 1-2 Гб оперативи, вінт 160 Гб, дисплей 10х дюймів) поки що зупинився на Samsung N140 хто його юзав які відгуки і чи можете порадити якусь альтернативу.

Будь-яка модель і до неї окрема батарейка підвищеної ємкості.
Ярий
Цитата(І Цвях @ 1.02.2010 00:18) *
http://www.youtube.com/watch?v=lhKhN_91IAc...feature=related 10 годин роботи вистачить?

ага ціна такого чуда яка, мені потрібно за ціну 3000-3500гр
І Цвях
`
Авантюрист
Цитата(-=Ярий=- @ 1.02.2010 00:08) *

це типу з лед-екраном?
якшо будеш брати напишеш як воно))
Ярий
Цитата(Авантюрист @ 1.02.2010 00:52) *
це типу з лед-екраном?

та от хочу, бо в мене з ноутом взагалі жах 6хв батареї, ніякої свободи, а нет бук і фреш тел то казка )))
Авантюрист
Цитата(-=Ярий=- @ 1.02.2010 00:54) *
та от хочу, бо в мене з ноутом взагалі жах 6хв батареї

так в будь-якої батареї 2-3 роки ресурс якшо активну використовувати) в мене вже на двох "злітала" батарея, то ліпше вже новий купувати ноут, ніж купувати за 800-1000 грн батарею(
Ярий
Цитата(Авантюрист @ 1.02.2010 00:56) *
так в будь-якої батареї 2-3 роки ресурс якшо активну використовувати) в мене вже на двох "злітала" батарея, то ліпше вже новий купувати ноут, ніж купувати за 800-1000 грн батарею(

ну і я про теж нот буде як стаціонарний а з нет буком на пари, і завжди з собою
Ярий
Цитата(Авантюрист @ 1.02.2010 00:52) *
це типу з лед-екраном?

Впринципі не погано, плюс у тому що екран у мене матовий менше пальців буде ну і на сонці краще видно, але якщо порівняти з ноутом моїм до лсд екран то там може і вдеякій мірі краще.
Івасик Телесик
А чого окремо пишеш "нетбук"??
колись у тестах асер ван вигравав, зараз важко казати. асус точ нє, перший не кращий.
особисто я б віддав перевагу лєново, у них завжди серйозні машинки... у мене колись був старенький сінкпад, ото ноут був...
Kljakers
Розумію людей за парканом які платять за апарат 200-250 зелених. Але не розумію наших коли повноцінний ноутбук можна купити за 430 зелених то навіщо платити майже таку ціну за апарат той ж ноутбук тільки після обширної кастрації.
KinoManiak
Для декого важливо те, що він у двічі менший і легший за ноут.
Ярий
Цитата(Kljakers @ 3.02.2010 19:36) *
Розумію людей за парканом які платять за апарат 200-250 зелених. Але не розумію наших коли повноцінний ноутбук можна купити за 430 зелених то навіщо платити майже таку ціну за апарат той ж ноутбук тільки після обширної кастрації.

Та для того що нетбук більше зручний, ну є в мене ноут з гарними характеристиками, а толку поперше великий(15.4 дюйма екран) по друге батарея 3-4хв тримає(нова коштує около 1500гр і максимум на 2 години сенсу брати немає)
тому і нетбук це вихід до 11 годин роботи і сам малий можна постійно з собою носити а з модемом фреш тела то взагалі казка постійно з собою в кишені інтернет 15-20 мегабіт.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.