Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Ноутбук Lenovo G550-3L Plus3
Теревені — Форум > Комп'ютери > Hardware
IOpa
Купив ноутбук Lenovo G550-3L Plus3 (59-027060) (59-027063), при встановлені системи залишається невідомий пристрій. Windows 7, XP, Mandriva 2010 пристрою не розпізнають.
Розташування: Microsoft ACPI-Compliant Embedded Controller
Ідентифікатор устаткування: ACPI\VPC2004
Castiel
Скачай драйвера виробника на чіп.
IOpa
Для чого качати драйвера якщо пристрій невідомий, система не розпізнає його. Microsoft ACPI-Compliant Embedded Controller це розташування пристрою яке вказане в властивостях пристрою. Драйверів для Microsoft ACPI-Compliant Embedded Controller найти ніде не можу, хоча їх напевне і немає.
TpakTopucT
Цитата(IOpa @ 12.02.2010 16:35) *
Для чого качати драйвера якщо пристрій невідомий, система не розпізнає його. Microsoft ACPI-Compliant Embedded Controller це розташування пристрою яке вказане в властивостях пристрою. Драйверів для Microsoft ACPI-Compliant Embedded Controller найти ніде не можу, хоча їх напевне і немає.

так те що вона пише по суті фігня... логічно подумай, як ОС може писати щось про пристрій якщо вона не знає що це за пристрій...???
Скачай драйвера з офіційного сайту щоб ОС нарешті зрозуміла що це за пристрій... і нормально почала його описувати та "спілкулкуватися" з ним...
Castiel
Цитата(IOpa @ 12.02.2010 16:35) *
Для чого качати драйвера якщо пристрій невідомий, система не розпізнає його.

Для того і качати щоб система правильно розпізнала! Юмаріст аднака.
deepfish
ACPI\VPC2004 то має бути таке energy management driver, тут є драйвера ці під найпоширеніші ОС, мають підійти.
Angel Seraphim
Цитата(Castiel @ 12.02.2010 19:57) *

Ну я думаю запитання полягало "для якого пристрою качати" якщо невідомо що то за пристрій.
Авантюрист
Треба ставити все з диску шо в комплекті
IOpa
Цитата(No_name @ 12.02.2010 20:06) *
ACPI\VPC2004 то має бути таке energy management driver, тут є драйвера ці під найпоширеніші ОС, мають підійти.

Ці самі драйвера йдуть на диску всі встановив вже давно, система пристрою не розпізнає, хоча всі пристрої які мали бути є в диспечері.

Цитата(Castiel @ 12.02.2010 18:57) *

Маю наувазі для якого пристрою качати?
deepfish
спробуй поставити примусово
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.