Цитата(Фабрегас @ 7.03.2010 22:20)

якщо дивитись на план то вікно на нижній стіні, батарея там же, газ коло плити, вода і водостік вже підведений там де намальована мийка, пралку обовязково в кухню то ванна нереально мала і там крім ванни, унітазу і умивальника нічого більше не влізе.
Ну, й найдурніший наостанок - ваш різновид, але розвернути нафіґ від вікна:
Нажміть для перегляду прикріпленого файлуЦитата(Фабрегас @ 7.03.2010 22:35)

Ну це щось таке як і в мене але стіл не так розвернутий, вже і так і сяк і по всякому крутили.. До холодильника складний доступ
Та ще й вікно буде завжди брудним ущент від поверхні, і батарея напівзакрита, і стіл в неосвітленому куті. Холодильник краще - він нормально уписується в шлях від робочої поверхні.
До речі, не раджу на такій малій кухні гратися з м'якими куточками - забагато розкоші. Табуретки, що ховаються під стіл набагато ефективніші.
Між іншим, у розвиток першого мого різновиду: поміняйте місцями плиту й мийку - мийку до вікна! Вікно від бруду збережете!
Цитата(Фабрегас @ 7.03.2010 22:35)

а другий варіант нереальний тому що всі комунікації не там)) треба по всій кухні тягати воду, газ і каналізацію)
але і на тому дякую... але в нас зараз назріла ще одна ідея... намалюю, скину пізніше
Я вам скажу, що у вас "не там" - у вас вікно не там!
Другий - нормальний шлях - батарея, щоправда, виноситься на сусідську перегородку, а решта нормально, бґґ.