Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Обмін досвідом створення комфортного середовища
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3
Пастух

Приклад. Яскраве джерело світла ніколи не повинно попадати в поле зору людини. При засліпенні звужуюються зіниці
і навіть при дуже потужному освітленні людина не буде адекватно сприймати простір освітлений фоновим світлом.
Якщо застосувати розсіяне світло, з майстерно вмонтованим джерелом, відбудеться наступне. Зіниці очей розкриються.
Обличчя людини з розкритими зіницями завжди привабливіше. При такому стані очей колір очей завжди буде чорним,
виразним. Ну і в час зростання цін на енергоносії освітлення без осліплюючого ефекту набагато дешевше.
За межею
Ненавиджу, коли щось в очі світить. Чим менше світла, тим ліпше. .
FT232BM
Люблю яскраве світло. Гарно креслення малювати) А зіниці і так постійно розширені маю)
zav
Цитата(FT232BM @ 21.02.2010 18:32) *
Люблю яскраве світло. Гарно креслення малювати) А зіниці і так постійно розширені маю)

Ну, не знаю... я от яскравість екрану ноутбуку звеншив.
Фабрегас
Панство, мам питанко)
Є кілька варіантів кухні, що скажете.. яке вам більше подобається і чому :
Варіант 1:

Варіант 2:
KinoManiak
ІМХО, перший варіант не годиться одразу:
1. До дальньої частини стола складно дістатись. Меньше людей зможе за ним сісти.
2. Дуже незручно під час готування буде обходити стіл, щоб дістатись до холодильника, який стоїть на протилежній стороні кухні.
Фабрегас
Цитата(KinoManiak @ 7.03.2010 13:13) *
2. Дуже незручно під час готування буде обходити стіл, щоб дістатись до холодильника, який стоїть на протилежній стороні кухні.

хм... стіл не треба обходити... простір перед холодильником вільний... а в куті будуть тільки сидіти, готовати будуть в центрі кухні...
Мені теж 2 варіант більше подобається, але так виходить менше шафок для картруль і т.д. + холодильник з порога затуляє огляд кухні.. хоча це не є велика проблема.

Чекаю ще думок
Вуйко Дмитро
2-гий варіант , якщо кухня буде спеціалізована для прийому гостей.
Якщо ж гості у вас не часто, проте на кухні часто готують, то 1-ий варіант dry.gif
----
Цитата(Фабрегас @ 7.03.2010 14:58) *

Чекаю ще думок

В схемах не вистачає "тарзанок", щоб перестрибувати оту купу меблів в кухні 2х2.
Фабрегас
Цитата(Вуйко Дмитро @ 7.03.2010 14:40) *
2-гий варіант , якщо кухня буде спеціалізована для прийому гостей.
Якщо ж гості у вас не часто, проте на кухні часто готують, то 1-ий варіант dry.gif

ну деколи хтось на каву буде приходити, так що на це теж звертаємо увагу

Цитата(yushchenko @ 7.03.2010 14:40) *
В схемах не вистачає "тарзанок", щоб перестрибувати оту купу меблів в кухні 2х2.

якщо бути точним то 2,3х2,5 )) А шо дєлать? можна проламати перегородку і зробити кусок кухні в сусідів.. але як вони на це відреагують - невідомо))
Вуйко Дмитро
Цитата(Фабрегас @ 7.03.2010 14:55) *
ну деколи хтось на каву буде приходити, так що на це теж звертаємо увагу

Свою думку я вже висказав, тож вирішуй сам wink.gif
FT232BM
Другий варіант краще, більше людей за столом, а в першому то вільне місце пустує.
zav
Цитата(Фабрегас @ 7.03.2010 14:55) *
якщо бути точним то 2,3х2,5 )) А шо дєлать? можна проламати перегородку і зробити кусок кухні в сусідів.. але як вони на це відреагують - невідомо))

Різновиди афіґєть - хоч одразу вбивайся.
Добре, хоч розміри кімнати дали.
Але питання залишаються:
- де вікно й батарея?
- де газ?
- де вода й водостік?
- чи обов'язково пхати пралку в кухню?
p.s. Зараз надряпаю якусь пропозицію...
Фабрегас
Цитата(zav @ 7.03.2010 17:34) *
Різновиди афіґєть - хоч одразу вбивайся.
Добре, хоч розміри кімнати дали.
Але питання залишаються:
- де вікно й батарея?
- де газ?
- де вода й водостік?
- чи обов'язково пхати пралку в кухню?
p.s. Зараз надряпаю якусь пропозицію...

якщо дивитись на план то вікно на нижній стіні, батарея там же, газ коло плити, вода і водостік вже підведений там де намальована мийка, пралку обовязково в кухню то ванна нереально мала і там крім ванни, унітазу і умивальника нічого більше не влізе.
zav
Перший різновид - прямий, як двері з робочою поверхнею 800 мм:
Нажміть для перегляду прикріпленого файлу

Другий різновид - складніше з газом та каналізацією, й шафки висітимуть тупо, але загалом виглядає краще.
Фабрегас
Цитата(zav @ 7.03.2010 22:24) *
Перший різновид - прямий, як двері з робочою поверхнею 800 мм:

Ну це щось таке як і в мене але стіл не так розвернутий, вже і так і сяк і по всякому крутили.. До холодильника складний доступ
Цитата(zav @ 7.03.2010 22:24) *
Другий різновид - складніше з газом та каналізацією, й шафки висітимуть тупо, але загалом виглядає краще.

а другий варіант нереальний тому що всі комунікації не там)) треба по всій кухні тягати воду, газ і каналізацію)
але і на тому дякую... але в нас зараз назріла ще одна ідея... намалюю, скину пізніше
zav
Цитата(Фабрегас @ 7.03.2010 22:20) *
якщо дивитись на план то вікно на нижній стіні, батарея там же, газ коло плити, вода і водостік вже підведений там де намальована мийка, пралку обовязково в кухню то ванна нереально мала і там крім ванни, унітазу і умивальника нічого більше не влізе.

Ну, й найдурніший наостанок - ваш різновид, але розвернути нафіґ від вікна:

Цитата(Фабрегас @ 7.03.2010 22:35) *
Ну це щось таке як і в мене але стіл не так розвернутий, вже і так і сяк і по всякому крутили.. До холодильника складний доступ

Та ще й вікно буде завжди брудним ущент від поверхні, і батарея напівзакрита, і стіл в неосвітленому куті. Холодильник краще - він нормально уписується в шлях від робочої поверхні.
До речі, не раджу на такій малій кухні гратися з м'якими куточками - забагато розкоші. Табуретки, що ховаються під стіл набагато ефективніші.
Між іншим, у розвиток першого мого різновиду: поміняйте місцями плиту й мийку - мийку до вікна! Вікно від бруду збережете!
Цитата(Фабрегас @ 7.03.2010 22:35) *
а другий варіант нереальний тому що всі комунікації не там)) треба по всій кухні тягати воду, газ і каналізацію)
але і на тому дякую... але в нас зараз назріла ще одна ідея... намалюю, скину пізніше

Я вам скажу, що у вас "не там" - у вас вікно не там!
Другий - нормальний шлях - батарея, щоправда, виноситься на сусідську перегородку, а решта нормально, бґґ.
bamik
Власне свою оздобив натсупним чином? Одна сторона холодильник, мийка, газова поверхня, робоча зона. З іншої сторони тумба та стіл з табуретами

Але мг ще світильник не придбав, який би пасував панове?)
zav
Цитата(Фабрегас @ 7.03.2010 13:58) *
виходить менше шафок для картруль

Щодо шафок і каструль: шафок маємо дві - одну метра-на-два /й 400 мм углиб/ над робочою поверхую, і пенал 600х2000х400 мм навпроти. Так от більшість місця займають аж ніяк не кастрюлі, а всіляке додаткове кухонне приладдя - пластмаски, та побутова техніка /пароварка, соковижималка, м'ясорубка, фритюрнниця, хлібопічка тощо/, тому шавки хоч і важливі, але все залежить від обсягу електротехніки, який передбачається.
Фабрегас
Вдосконалили трохи... зараз вибираємо між новими варіантами))) :
1. 2.
Пастух
Цитата(Фабрегас @ 8.03.2010 23:17) *
1. 2.

Скоро на форумі відкриємо неперевершене проектне бюро...на повному серйозі.
При такому дифіциті площі, попробуйте використати обєм над столом, причепивши до стелі гарну ажурну конструкцію з рядом, можливо навіть прозорих поличок.
KinoManiak
Фабрегас, думаю, другий варіант тут кращий, оскільки в першому мабуть буде трохи не зручно мити посуд.
Ласочка:)
Фабрегас

2 варіант. і непогано було б розширити підвіконня в такому випадку. Під нього вмістилися б шафки для посуду, а саме підвіконня можна використовувати як стіл. Як матиму час - замалюю

Є така наука - ергономіка. Про правильну побудову простору навколо себе, для того щоб підвищити ефективність роботи
zav
Цитата(Фабрегас @ 8.03.2010 23:17) *
1. 2.

Тю...
По-перше, ви все одно втрачаєте шафку в куту внизу за мийкою; по-друге, навіщо вам та тумба біля вікна?
Хоча ці різновиди все ж краще.
zav

чому втрачається шафка під мийкою? в другому варіанті нічого не втрачається
Dynkan 113
Загалом нічого незробив тільки розвернув мийку.
zav
Цитата(Ласочка:) @ 9.03.2010 10:13) *
чому втрачається шафка під мийкою? в другому варіанті нічого не втрачається

Бо вона виходить занадто глибокою - буде важко щось в неї поставити або знайти через ці невелички дверцята.
Цитата(Dynkan 113 @ 9.03.2010 11:21) *
Загалом нічого незробив тільки розвернув мийку.

Тут усе навколо таких дрібниць і точиться, бо намріяти щось революційне може хіба пан Пастух - у нього трохи більше досвіду в тому, й трохи менше обмежень.
Цитата(zav @ 9.03.2010 14:22) *
Бо вона виходить занадто глибокою - буде важко щось в неї поставити або знайти через ці невелички дверцята.

там в будь якому випадку труба буде. так що - смітник і далі особливо не розженешсяsmile.gif
Фабрегас
в 2 варіанті трохи погано що плитка біля самого вікна... штори будуть на вогонь лізти((( Та і хочеться шафку під вікном.. бо фактично якщо без шафки то мийка гарно і зручно влазить але місця тримати каструлі і габаритні речі - немає
Цитата(Фабрегас @ 9.03.2010 22:22) *
в 2 варіанті трохи погано що плитка біля самого вікна... штори будуть на вогонь лізти((( Та і хочеться шафку під вікном.. бо фактично якщо без шафки то мийка гарно і зручно влазить але місця тримати каструлі і габаритні речі - немає

ну так от слухай, що я тобі кажу і купи жалюзі
Фабрегас
Цитата(Ласочка:) @ 9.03.2010 22:26) *
ну так от слухай, що я тобі кажу і купи жалюзі

хочу шафку під вікном rolleyes.gif
Фабрегас
так я ж тобі блін вище написала як її зробити
Фабрегас
Цитата(Ласочка:) @ 9.03.2010 09:05) *
2 варіант. і непогано було б розширити підвіконня в такому випадку. Під нього вмістилися б шафки для посуду, а саме підвіконня можна використовувати як стіл. Як матиму час - замалюю

так під вікном ж буде плита?
Dynkan 113
Цитата(Фабрегас @ 9.03.2010 22:46) *

Плиту можна посунути )
Цитата(Фабрегас @ 9.03.2010 22:46) *

ой морока яка. пропиши метраж біля кресленння. вийди на вулицю. намалюй все що треба на землі і покрутися як воно тобі. може ти не можеш дозволити собі 2 диванчика на кухні. або ще щось таке
Фабрегас
кухня мрії))
Вареник
Цитата(Фабрегас @ 9.03.2010 23:02) *
кухня мрії))

а юлі там стільці? я поржу з тебе як вранці мізинним пальцем ноги торохнешся об той стілець, да))
Фабрегас
Цитата(Вареник @ 9.03.2010 23:04) *
а юлі там стільці? я поржу з тебе як вранці мізинним пальцем ноги торохнешся об той стілець, да))

якщо прийде в гості людини.. щоб можна було всіх розмістити
Вареник
Цитата(Фабрегас @ 9.03.2010 23:05) *
якщо прийде в гості людини.. щоб можна було всіх розмістити

дик з іншої кімнати принести, там же плюнути нема куди на тій кухні

і ще, шо то пральна машина на кухні, шолі?
Вареник
Цитата(чорно-біла @ 9.03.2010 23:21) *
та ні, це таке враження ті дві чашечки справляють)))

laugh.gif не забувай про чайничок

Цитата(Фабрегас @ 9.03.2010 23:22) *
а що робити)

а пральну машину у ванну ніяк?
Фабрегас
Цитата(Вареник @ 9.03.2010 23:25) *
а пральну машину у ванну ніяк?

ніяк... ванна менеше 3 м2
чорно-біла
Цитата(Фабрегас @ 9.03.2010 22:25) *
ніяк... ванна менеше 3 м2

дайош ванну сюда! мене пре ця тема!
Фабрегас
Цитата(Вареник @ 9.03.2010 23:27) *
та блін, там хоч у спальні потрахатися нормально можна, чи жопою хату рознесеш?

однокімнатка... але кімната нормальна rolleyes.gif місця на все хватить
Цитата(Фабрегас @ 9.03.2010 23:29) *
однокімнатка... але кімната нормальна rolleyes.gif місця на все хватить

і скільки вас там живе?
Фабрегас
Цитата(Ласочка:) @ 9.03.2010 23:32) *
і скільки вас там живе?

поки ніодного) буде двоє
Цитата(Фабрегас @ 9.03.2010 23:33) *
поки ніодного) буде двоє

Тоді в рамки логічного міркування ніяк не вкладається - НАВІЩО 2 лавочки, на кожній з яких вміститься 2-є і дофіга стільців в такій малій кухні?
Фабрегас
Цитата(чорно-біла @ 9.03.2010 23:27) *
дайош ванну сюда! мене пре ця тема!

Фабрегас
Цитата(Ласочка:) @ 9.03.2010 23:36) *
Тоді в рамки логічного міркування ніяк не вкладається - НАВІЩО 2 лавочки, на кожній з яких вміститься 2-є і дофіга стільців в такій малій кухні?

якщо четверо чоловік прийде на чай .. то треба всіх розсадити
Вареник
Цитата(Фабрегас @ 9.03.2010 23:38) *
якщо четверо чоловік прийде на чай .. то треба всіх розсадити

а якщо п"ятеро, шо тоді?
Цитата(Фабрегас @ 9.03.2010 23:38) *

А чи не простіше поставити душ-кабіну? І мене якось турбує, те що в ванній немає входу... чи то виходу...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.